Eşimle konuşmamız

Hakikaten eşinizin ailesi niçin yanınıza gelmiyor dünde oğlunla ikiniz vardınız evde. Görümcen, kv den en azından birisi senin yanına gelmeliydi. Bir tuhaflık yok mu bu durumda.
Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor

Hakikaten eşinizin ailesi niçin yanınıza gelmiyor dünde oğlunla ikiniz vardınız evde. Görümcen, kv den en azından birisi senin yanına gelmeliydi. Bir tuhaflık yok mu bu durumda.

Akıllı davranıyolar, yanlış bir hamle yapıp oğullarıyla arayı bozmak istemiyorlar ama şu aşamada belki geri dönüş olur diye de gelinle irtibatta kalmak istiyorlar, biz gelinimize hak veriyoruz diyen aile şimdiye çoktan gelmiş dünürlerle de konuşmuştu

Yanı ne yapayım derken soyle ben agla kendını uz demıyorum ama bu ısten en zararla kurtulmaya calısmanı ıstıyorum cunku senın ıyı olman gerek cunku bı evladın var en guzel sekılde yasasın evladın. Icınde bı kırıntı sevgı kalmasın ona karsı madem ayrılık olucak. Kalmasın kı onune bakabılesın
En az* olucak o.

Ailesine de ona da guvenme. Ailen de yanina gelsin yalnız kalma. Ailesi sonucta onun yanında olur senin degil. Candan biri olsun yaninda.

Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor
iyi de hata yapan oğluşu.
sen ve oğlunun suçu günahı yok ki.
ya da eşin seni onlara öyle anlattı ki, onlar yüzüne söylemeseler de seni suçluyorlar.

Şuan orda ama gidip konuşamam bı yanım git derken diğer yanım bekle evinde diyor ayın 15 i geliyor kira odenecek faturalar var. Nasıl olcak odesem mı sorsam mı düşündükçe daha çok üzülüyorum. Bu adam geçen hafta balkona minder alalım otururuz yazın ferah ferah diyen adam yaz tatilinden bahseden ramazan zamanında ne yapacağız diyen adam. Herşey aklıma geliyor aglayamiyorum yavrumun yanında uyutcam şimdi inşallah uyur hemen kuzum bende rahat rahat bi deftere yazar da rahatlarim. Bi mektup yazicam ona eğer biterse ki bitti de evden gittiğimizde okusun o beni yaktı onun da ciğeri yanar belki.

Ben eşimden imam nikahı kiyilirken altın istemedim. Umreye gotur dedim. O bile kaldı.. ciğerim yanıyor
aryltik.esininailesiyle gorusme cok fazla. kendi ailenle gorus. kabullen diyemem ama israr da etme artik bence. yolun aydinlik olsun. umarim hersey cok guzel olur.

Doğru söylüyorsunuz o çok net . Kayınpeder imi aradım. Çok net kızım . Beni bile karsisina aldı. Bisey hissetmiyorum artık ona karşı diyomus. Bekle diyor ben biseyler yapmaya çalışıyorum falan dedi. Bide benimle ayrı konuscakmis ne konuscagini bilmiyorum.
Çocuğunu senden ayırmasınlarda ne hali varsa görsünler.üzülme arkadasim cok sürmez burnu surter.sevgisi bitmişmiş saçma durduk yere bitmez o sevgi...
Hayatinda başka biri var birlikte olmasa bile hoşlanıyor.ondan hoslaninca sana sevgisinin bittiğini hissediyor bırak gitsin dönerse de kabul etme

Evet her zaman sakin olurum büyük olaylar karşında da . Bu apayrı bisey soktayim. Ama ne yapayım ki. Beni istemeyen biri var .. oğlumu salliyorum ayağımda. Uyusun kayınpederimi ariycam

sizin oğlan çok iyi yalnız. sürekli uyutuyorsunuz. sabahın 10unda bile yeni uyanmış bir çocuğu uyutabiliyorsunuz. bravo vallahi. benim yeğenler filan cin gibi günde 23,5 saat sağa sola koşturuyorlar enerjileri tavan..

bu arada bugünde izinlisiniz sanırım. isabet olmuş.toparlanın biraz..

iyi de hata yapan oğluşu.
sen ve oğlunun suçu günahı yok ki.
ya da eşin seni onlara öyle anlattı ki, onlar yüzüne söylemeseler de seni suçluyorlar.
Yani kv dem evlatlarına çok değer verir. Dün söyledi. Sende benim yavrumsun ama o evladım onu kaybedemem dedi

sizin oğlan çok iyi yalnız. sürekli uyutuyorsunuz. sabahın 10unda bile yeni uyanmış bir çocuğu uyutabiliyorsunuz. bravo vallahi. benim yeğenler filan cin gibi günde 23,5 saat sağa sola koşturuyorlar enerjileri tavan..

bu arada bugünde izinlisiniz sanırım. isabet olmuş.toparlanın biraz..
Sabah 7 gibi uyandı oğlum. Geri 10 da yatırdım ayağımda salladim ama uyandı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum. İsimdede karsiligim var yarın mecburen gidicem ise oğlumu oraya bırakıp

Yani kv dem evlatlarına çok değer verir. Dün söyledi. Sende benim yavrumsun ama o evladım onu kaybedemem dedi
Benım kv de oyle yapardı kesın suan her ne olursa benım arkamda dururlar ama oylr bı durumda ogullarının arkasında olurlar emınım..

Burada şu an en büyük sorun adamın derdini bilmemek. Ne diyeyim, zorla mı konuşayım diyorsunuz hak veriyorum elbette ama bu nasıl bir saçmalık anlayamıyorum. Sonuçta hiçbir belirti vermeden pat diye hayatını değiştirmek isteyen bir adam var. Sizin hayatınızı da tepetaklak ediyor bu durum. Ortada küçücük bir bebek var. İnsan hiç mi "durum böyleyken böyle" demez ya. Gurur, dik durmak tabi ki önemli de sebebi bilmemek eritip bitirir insanı. E anlaşmalı olmazsa pisleşirim de dedi bu adam. Ben olsam bugün geldiğinde kapıyı da kilitlerim üstüne, anlat derim. Anlatmazsa da alın izni, bebeğinizle ailenizin yanına dönün. Hiçbir şekilde ulaşamasın size de. Ne kadar büyük bir terbiyesizliktir bu ya. Oyuncak oynuyor sanki. Sebebini bilmeden boşanmak ne demek. Dün balkona minder alalım derken eve dönmüyorum demek ne demek ya vallahi ben çıldırdım burada kaç gündür.

80 safyayı ha şimdi iyi bir şey yazılacak diye okudum ama maalesef..
bana nedense eşin bir buhran halinde ve bu tavırları gelip geçici olacak bir süre sonra kendinden ve yaptıklarından utanıp özür dileyecek gibi geliyor.

Anadoluda buna mintan kaftandan içtedir derler, oğlu mintan tene değiyo sen kaftansın mintanın üstüne giyiliyosun, ilk çıkarılan kaftan oluyo yani, ben de oğluma çok değer veriyorum ama eşşekoğlu eşeklik yaparsa ağzına tükürürüm

Adamdaki piskinlige bak. Arabayi babasina aldiracakmis.
Niye alsinlar ki cocuklu kadinsin desene bana lazim diye.
Konu sahibi durum cok sevimsiz bir hal almaya basladi cok zor ama senin de gardini alman lazim artik ve onemlisi de ailenin olaya el atmasinin zamani geldi. Biricik kizlari torunlari ne konuma dusuruluyor hadi sen soktasin ama bari onlar hesap sorsun.

Arkadasim konunu en basindan beri takip ediyorum. Ayni durum bi arkadasimin basina geldi, 8 senelik sevgililikden sonra evlendiler ve evliliklerinin 3. ayindan sonra adam yataklari ayirdi. Devamli bosanacagini söyledi. Kesinlikle bitti dedi. Hemde hic bir sebep göstermeden. Arkdasim sabirla bekledi düzelir diye. Sonra adam esine hic birsey demeden birgün evden gitti. Daha iki hafta gecmeden bosanma davasini acti. O arada nisanlandi. Daha bosanma gerceklesmeden dügün salonu tarih falan belirlendi...

Bana öyle geliyor ki esinin hayatinda olmasada aklinda kalbinde baska biri var.

sonuçta el kızısın işte.

o oğlundan vazgeçemiyor ama kendi oğlu evladından kolayca vazgeçti.

Back
X