Eşimle konuşmamız

Mune ye özel mesaj attım. Kişisel bilgilerimi. Benim burda ciğerim yanarken nasıl yalan söyleyim. Hiç mı Allah tan korkunuz yok ya . Burdan bi arkadaşa eşimle WhatsApp konuşmamı attım. Resmi de vardı o aciklasin yalansa. Kapanabilir konum ben başımın çaresine bakarim
Aaa işte eşinize göstermeniz gereken isyankar tavır bu. Bunu yaparsanız bir şansınız olur. Sevgiler..

Her konuya fake şüphesiyle yaklasanlari anlamıyorum inanmiyorsa insan takip etmez yada yorum yapmaz . Ayrıca herkes her olaya farklı tepki verebilir kimi bağırıp çağırarak tepkisini gösterir kimi sessiz kalarak ve insanın başına böyle bi olay gelmeden ben olsam şöyle yapardım dese bile başa gelince çok daha farklı tepki gösterebilir.

Her konuya fake şüphesiyle yaklasanlari anlamıyorum inanmiyorsa insan takip etmez yada yorum yapmaz . Ayrıca herkes her olaya farklı tepki verebilir kimi bağırıp çağırarak tepkisini gösterir kimi sessiz kalarak ve insanın başına böyle bi olay gelmeden ben olsam şöyle yapardım dese bile başa gelince çok daha farklı tepki gösterebilir.

Ya daha dün bir konunun kapanmasına sebep oldular böyle, bunu da kapattırıyorlar işte. Bazen ben de fake gibi diyorum ama ya değilse? O ihtimali düşünüp konu sahibini kırmaktan imtina ediyorum. Fake konu olduğunu anlayınca kazen madalya vermiyor zaten değil mi.

Bakıyorsun üye konuya onlarca yorum yapmış sonra istediği cevapları alamayınca "hmm bence fakesin" diyor. İşsizlikten bunlar hep.

Sımdı fake dıyenler ve fake dıyenlerı yerenler dıye ıkı grup olusacak. Bız konu sahıbınden daha sinirli ve tepkili olmamıza kac puan

Ne demek oglunun ne yaptıgına baglı bısı bu arkasında olup olmaması. Bır kadın madur edılıyosa o zaman anne baba gelınıne sahıp cıkıcak nasıl anasından babasından koparıp aldılar arkasında durucak oglu da sucsuzsa tabıkı oglu sırt cevrmesın ama hatalıysa haddını bıldırecek
Haddini bildirdiler canim amcam cocuklarini hic göremedi kadin barismak istese bile firsat vermediler.dedem yengemden gizli görüştü yengem dedemden gizli.
Gelinine sahip cikacak ama oğlunu da bir tarafa atmayacak.arayi bulup duzeltmeye calisacaklar olmuyorsa evlat evlattir.Amcamin sucu yengemi aldatmak.

eylül lütfen konunu kapattırma ..yorum yazmadım şimdiye kadar ama tüm sayfaları okudum hiçbir konuyu bu kadar takip etmedim senin için sürekli dua ediyorum lütfen ama lütfen kayınvalide ve kayınpederine karşıda mesafe koy anneni biran önce çağır yalnız olamazsın ..biliyorum sen düzelme ümidiyle aileni ayağa kaldırmak istemiyorsun ama çok ciddi bir durum bu daha ne olsun..gurur yapma ortada masum bir yavru var ..bu kadar tepkisiz kalman doğru değil seninde dediğin gibi ortak karar alarak evlendiniz şimdi keyfi istemiyor diye açıklama yapmadan gitmesine izin vermemelisin ..Lütfen gelişmeleri yaz ..senin için iki gündür dua ediyorum Allah yardımcın olsun E Eylulm

Yaa babasına söylemeye belki hazır değildir şu an konu bu mu Allah aşkına ortada mi kaldi sanki sadece olayi anlamaya ve kendi içinde sindirmeye çalışıyo şu an ne kadar az kişi duyarsa o kadar iyi belki babasi eşini arar kavga eder ne bileyim daha kötüye gider...Bu kadar emek verilmiş sevgiyle kurulan bi yuva hemen biter mi tabiki cabalicak bi de yavrusu var.Anlamaya çalışıyo daha şokta yani kolay mı......

istiyosunuz ki herkes sizinle aynı tepkiyi versin
kadın aldatılıyor mu? yıksın ortalığı. yeterki o his geçsin size.
kocası terk mi etti. bu ne sakinlik ayılsın bayılsın.
bu konu muydu hatırlamıyorum bi üyenin bebeğini sütten kesmemesine bile "hımmm kesin sahte" yorumu yapan olmuştu.
ulan size ne?
size ne ailesi neden gelmiyor
gelmesini istemiyor belki
belki hala toparlayabilirim diye düşünüyor
belki kendi kendine çözmek istiyor.
birilerine sırtını dayamak istemiyor.
bazı insanlar sıkıntılarını kendi kendilerine yaşarlar. güçlü görünmek isterler. çabuk pes etmezler.
siz gibi ortalığı velveleye vermezler. kabul edin.
Allahda kimseyi bu fake fake fake diye vızıklayanlara muhtaç etmesin
ben sinir oldum burda ya

Konu pazar akşamı dokuz buçukta açılmış daha 48 saat olmamış "vay efendim anan baban niye gelmedi?" İzmir'den Ankara'ya gitmek öyle kolaydı sanki.
aynen öyle
birde gelmelerini istemiyor da olabilir.
henüz hazır değildir. ki çok normal.
sanki sokakta kaldı. aç açıkta kaldı.
daha olayı anlayamadı kadın bu ne acele.

Kolaymi hem öyle babanin karsisina gecip kocam beni birakti gitti ama elle turulu bi sebep yok demek. Cok acimasizsiniz gercekden.

Konu sahibi sen fake diye atip tutanlari ne olur takma. Konunu da kapatma, Gel buraya derdini paylas.
daha şoku atlatamamış kadın.
ailesinin karşısına geçecek. aslında kocam beni sevmiyormuş, şimdiye kadar rol yapmış. hayatını yaşayacakmış diyecek. böyle dümdük.

aynen öyle
birde gelmelerini istemiyor da olabilir.
henüz hazır değildir. ki çok normal.
sanki sokakta kaldı. aç açıkta kaldı.
daha olayı anlayamadı kadın bu ne acele.

Sindirmek öyle kolay mı yaa.. Bir umut geri döner diye bekliyordur garibim. Aynı üyeler başka konularda "ayrılacağınız kesinleşmeden ailelere duyurmayın" der eminim ki. Doğrusu da bu.

zeynep guven kım?
Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.

Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...

Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.

Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..

Edit: bu konu için fake kelimesini kullanmadım şüphelerim var ama sabote etmemek için yazmıyorum izlemedeyim dedim. Hala da yazmıyorum. Sordunuz diye anlattım zeynep güveni. Bir çok konuda refereans olarak gösteriliyor gösteriyoruz zira..

Son düzenleme:
daha şoku atlatamamış kadın.
ailesinin karşısına geçecek. aslında kocam beni sevmiyormuş, şimdiye kadar rol yapmış. hayatını yaşayacakmış diyecek. böyle dümdük.

Yani?! Ben anneme bile anlatmamistim o zaman sorun yasadigimda. Annem bile bilmemisti bi süre. Belki adamin akli basina gelecek karisinin kiymetini anlayip dönecek. Neden kv bilsin? Benim babam bilse daha esimin suratina bakmazdi kizimi üzdü diye. Hele bi kadin ne oldugunu anlasin ondan sonra aileside sahip cikar herhalde!

Ya daha dün bir konunun kapanmasına sebep oldular böyle, bunu da kapattırıyorlar işte. Bazen ben de fake gibi diyorum ama ya değilse? O ihtimali düşünüp konu sahibini kırmaktan imtina ediyorum. Fake konu olduğunu anlayınca kazen madalya vermiyor zaten değil mi.

Bakıyorsun üye konuya onlarca yorum yapmış sonra istediği cevapları alamayınca "hmm bence fakesin" diyor. İşsizlikten bunlar hep.
Aynen evet o konuyu da biliyorum sanki hayatta karşılaşması mümkün olmayan olaylar çevremizde bi çok örneği var halbuki. Birde konu sahibi ne haldedir kim bilir hala ona niye geç cevap veriyorsun diye kızıyor anlamak mümkün değil kk hatunlarini

Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.

Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...

Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.

Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..

Evet de bu yeni üye falan degil ki?! Niye yapsin ki böyle biseyi?

Back
X