Eşimle konuşmamız

Peki işe giderken bebeği bırakabileceğiniz başka biri yok mu? Kayınvalidenize bırakmayın bence artık. Keşke anneniz gelebilse de bebeğe o baksa bu süreçte. Ben artık o tarafla bu kadar sıkı görüşmenizi de doğru bulmuyorum. Zaten taraflarını belirlemişler. Ne yapacakları belli olmaz.

Peki işe giderken bebeği bırakabileceğiniz başka biri yok mu? Kayınvalidenize bırakmayın bence artık. Keşke anneniz gelebilse de bebeğe o baksa bu süreçte. Ben artık o tarafla bu kadar sıkı görüşmenizi de doğru bulmuyorum. Zaten taraflarını belirlemişler. Ne yapacakları belli olmaz.

yani ''kızım bekle..'' demek ucu açık bir cümle.

Sonuç kötü de olsa destekleyici kollayıcı bir durum göremedim ailede.. fazla sokulup açık vermemeli.. E Eylulm

Daha önce yazmıştım, bu olayın aynısı arkadaşımın başına geldi. Ortada hiçbir şey yokken, kavga bile yokken, eşi bir gün geldi, ben boşanmak istiyorum artık seni sevmiyorum dedi, 1 haftada boşandılar. Adamın annesi birkaç gün gelip gitti kızın evine, ağladı sızladı ama şimdi canım oğlum modunda tabiki.
Ne kadar çok böyle durum olmuş, bende tüm yorumları okudum, malesef çok örnek var. Adamlar şaşırmış , Allah'tan da korkmuyorlar
et tırnaktan ayrılmıyor maalesef. Ne de olsa anne. Çoğumuz tepki vermiş ama öyle.
Canım oğlunu silsin demiyoruz ki geline de destek olsun biraz. Kayınbirader eşiyle boşanacağım diye annesinin evine geldiğinde geri gönderdi kayınvalidem, hala da "hep ben suçlu gelinin hiç sucu yok " der kayınbirader annesine
ben de çok bilgi sahibi değilim bu konuda. ama o dua... bildiğin dua yani. insan regl olunca dua edemez mantığı saçma geldi şimdi bana. bence okunur.. bak bi dene. zaten duanın içeriğini görünce anlayacaksın beni.
Sure ayet olmadıktan sonra dua okunur diye biliyorum ben, ama bu adama değermi onu bilemedim

Ya canım o kadar olay oldu ailesi nerde bayanın? Sizce doğru bir davranış mi ailesinin olmaması. Ya ann3 düşünür benim kızım bu halde kaynanasina bırakmasın ben bakayım gideyim kızıma destek olayım der.aileler kendi arasında bile konuşmuyor bu olayı. Bence zaten problemli evlilikleri varmış.

Bizde ramazan ayinda cok buyuk kavga ettik. Esimle daha dogrusu oruclu oldugu icin sardi bana. Kavga buyudu annesigili aradi esim gelin ben istemiyorum. Bosanicam diye. Kayinpederim ve kayinvalidemler nasil geldi hatirlamiyorum. Gozlerinde o korkuyu gordum yani. Bi yandan beni tutuyolar
Bi yandan esimi. Kayinvalidem nasil agliyor kadin. Yapmayin etmeyin cocugunuza aciyin diye. Kayinbabam esimi evden yolladi. Git sakinles sonra gel diye. Benide bi yere yollamadi.
Hepsi aramizi duzeltmeye calistilar. Gece esim eve gelmedi. Kayinpederim kayinvalidem basimda bekledi. O kadarr kotu oldularki size anlatamam. Ben kendi acimi unuttum onlari iyi etmeye calistim o derece. Olmuyosa olmuyodur dedi kayinpederim. O gidiyosa gitsin. Ben sana herturlu bakarim dedi. Hergun eve cagirdilar beni aradilar hic bos birakmadilar. Bi anne baba boyle olmali.
Esinizin annesi babasi da kabullenmis gibi geldi bana. Birazcik bi dis gosterip. Sizin yaninizda olmaliydilar. Kimseye guvenmeyin. Esinizden bi adim beklemeyin. O kadar zorrrr seni cok iyi anliyorum ama. Biraz cesaret gosterip. Ayaga kalk sen calisan para kazanan ve ayni zamanda polis bir kadinsin.. Simdi guclu olma zamani. Lutfen daha fazla boynu bukuk gozukmeyin. Ondan sonra o dusunsun. Bisey hissetmemeyi gorsun onu takan dusunen olmadigini. İciniz kan aglasada yapin lutfen.

Konu sahibi durumuna gerçekten çok üzüldüm. Bu kadar sakin olman girdiğin şoktan sanırım, ama bu şoktan bir an önce çık ve bunun sebebini öğren eşinden. Siz sevgili değilsiniz eşsiniz ve ortak bir çocuğunuz var böyle ben sıkıldım tek sebep bu deyip çekip gitmek neyin nesi? Tek sebep olarak bunu sunuyorsa da kendinizi geri çekin gelmesin beyefendi eve öyle çocuğumu göreceğim filan diye de duygu sömürüsü yapmasın çocuğunu çok düşünen insan bir anda sebepsiz yere bu şekilde davranmaz. Sabrına hayran kaldım yerinde olsam şimdiye o kapıdan içeri bile giremezdi değil çocuklarını görmek.

Annenizi arayıp bebeğinize bakmak için gelmesini söyleyin. Siz de kp ve kv ile bu kdr sıkı fıkı olmayın artık. Mesele kocanız ve sizin aranızda. Ben annesi olsam oğlumu silerdim diyenleri de anlamıyorum. Silse ne olacak? Zorla güzellik olur mu? İstemiyorum demiş işte adam ötesi var mı? Kv nasıl oğluna sahip çıkıyorsa, siz de kendi oğlunuza sahip çıkın, kendi annenize emanet edin konu sahibi. Sürekli kv ve kp ile görüşüp duruyorsunuz, onurunuza da sahip çıkın. O veya bu sebeple adam gitti. Haksızlık yaparak gitti üstelik, çevresinde dolanmayın, yüzünüzü göstermeyin, el altında durmayın. O arabayı da çocuklu ve çalışan bir kadın olarak kendiniz alın. Niçin kp alıyor? Neden olaylara bu kdr müdahiller? Neden onları olaya sürüklüyorsunuz? Adam istemiyorum demiş, sizi çevresinde gördükçe daha da soğuyacak. Çivi çiviyi söker, koyun postayı gitsin.

bu kadar temiz kalpli olma sonuçta elin huyu belli olmaz eşine değil babana güvenme insan evladını tanıyamıyor tüm yazılarInI okudum sert ol kaynananı arama sorma oğlum dan olamam vs demişler yeni biri var ise o gelir seni sormazlar bile tek bağın torunları ailene söyle gelsinler çocuk la ilgilensinler bir süre uzak laş o ortamdan özlesinler

E Eylulm cidden yarın cocugu yine orayamı bırakcan sende hiç korku yokmu cocuguda alırlar gostermezlerse diye belkide kaynanan cok seviyosa cocugu alıstıysa oh demiştir bu ztn çalısıyo bakamaz oglumda torunumd yanımda durur eylulm de izin gununde gorur artık

E Eylulm cidden yarın cocugu yine orayamı bırakcan sende hiç korku yokmu cocuguda alırlar gostermezlerse diye

Çocuğu alırlar mı canım ya adam arabayı almak istiyor sadece :(

Valla bu zihniyetteki adam her şeyi planlamıştır, ailesi ne olduğunu biliyor kim ne derse desin.

ya siz neden yalnızsınız arayın ailenizi gelsinler en çok destek olunacak zamanlarını yalnız geçirme yahu baban girsin araya konuşsunlar abin dayın amcan ya da hangisi varsa böyle olur mu kaç gündür zehir etti sana hayatı çok soğukkanlısın cidden....

ya siz neden yalnızsınız arayın ailenizi gelsinler en çok destek olunacak zamanlarını yalnız geçirme yahu baban girsin araya konuşsunlar abin dayın amcan ya da hangisi varsa böyle olur mu kaç gündür zehir etti sana hayatı çok soğukkanlısın cidden....
Aynısını bende yazdım...artık konunun yalan olduğunu düşünür oldum gerçekten

Nasıl bu kadar sakinsin,ailen ailesi neden bişeyler yapmıyor diyenlere...

26 yaşındaki adamı kulağından tutup eve getirecek değilller,getirseler herşey bianda güllük gülistanlık olacak değil..

Fırtına çıktığında,rüzgarı arttırmanın faydası olmaz,zararı olur,konu sahibinin eşine ısrar dahi etmeden,ağlamadan beklemede kalması lazım,insanların ruhu hastalandığında doğru kararlar veremez,belliki eşinin psikolojisi iyi değil,kendi haline bırakmalı
Bir polis eşi olarak bu dönem ne kadar zor şartlarda çalıştıklarını biliyorum,izin dahi kullanamıyorlar,Ank da benim eşimde..
O yüzden konu sahibi,lütfen eşinin üstüne gitme,beklemede kal,inanıyorum ki bu evlilik bitmeyecek..

Arkasinda durmak zorundalar dedem bu işin tersini yaptı gelininden yana olup oğlunu kovdu evden 20 yildir amcam kayıp ara sıra arar sadece o yengemde bosanmadi kocasini bekledi.bir sürü sacmalik oldu herkes evladina sahip çıksın bence..
Ne demek oglunun ne yaptıgına baglı bısı bu arkasında olup olmaması. Bır kadın madur edılıyosa o zaman anne baba gelınıne sahıp cıkıcak nasıl anasından babasından koparıp aldılar arkasında durucak oglu da sucsuzsa tabıkı oglu sırt cevrmesın ama hatalıysa haddını bıldırecek

Back
X