Eşimle konuşmamız

Sanki Zeynep güven vardı onun konusu gibi geldi

yaaa inan bana bütün sayfaları okudum ama hep içimde bir kuşku var
bütün güvenimi sanırım zeynep guvende kaybettım , çok kötü olmuştum o konuda ,

ama bu olayda bana biraz garip geliyor inşallah faake bir konudur bir yuva dagılmasın allah korusun ,

Mune ye özel mesaj attım. Kişisel bilgilerimi. Benim burda ciğerim yanarken nasıl yalan söyleyim. Hiç mı Allah tan korkunuz yok ya . Burdan bi arkadaşa eşimle WhatsApp konuşmamı attım. Resmi de vardı o aciklasin yalansa. Kapanabilir konum ben başımın çaresine bakarim

Mune ye özel mesaj attım. Kişisel bilgilerimi. Benim burda ciğerim yanarken nasıl yalan söyleyim. Hiç mı Allah tan korkunuz yok ya . Burdan bi arkadaşa eşimle WhatsApp konuşmamı attım. Resmi de vardı o aciklasin yalansa. Kapanabilir konum ben başımın çaresine bakarim
Canım bak yalan olduğunu düşünmemin nedeni ne biliyor musun? Çok sakin kaldı aileniz.yani ne bilim ya insanın ailesi biraz destek çıkar.
Neyse ben kul hakkına girmek istemem.dusuncemi yazdım sadece.

Eşime aileme söylemedim daha lütfen kendine gel dedim. Annem kaç kere ariyim dedi eşimi ben engel oldum hayır anne bildiğini bilmiyor diye annem İzmir de ailem Ankara ya gelirse babam anlicak. Geçen ay burdaydi çünkü annem 3 hafta kaldı eşimin annesi memlekete annesine bakmaya gitti diye

@Birfidandik hatta o arkadaş her neyse arkadaşlar benim içim yanarken bide yalancilik la itham ediyosunuz .
Mune Mune konumu kapatirmisiniz
ailen nerede diyoruz, cevap yok.
neden gelmiyor diyoruz cevap yok.
ha ben cevap vermeye değil iç dökmeye geldim diyorsan da sen bilirsin.

Sanki Zeynep güven vardı onun konusu gibi geldi

Konunun başından beri yorum yapmadım ama allah biliyor sayfaları okudukça sürekli zeynep güveni andım... şüphelerim var ama konuyu sabote etmemek için yazmıyorum işte. Bakalım izlemedeyim...

yaaa inan bana bütün sayfaları okudum ama hep içimde bir kuşku var
bütün güvenimi sanırım zeynep guvende kaybettım , çok kötü olmuştum o konuda ,

ama bu olayda bana biraz garip geliyor inşallah faake bir konudur bir yuva dagılmasın allah korusun ,
cevapları alamayınca herkes aynı şeyden şüphelenir oldu.
aşkolsun zeynep :)

Bende esimle bi kere bosanma asamasina gelmistim, ama ailemin haberi yokmus gibi davrandim. Aileme dedim kesinlikle biseye karismiyorsunuz diye. Niye bu yalan yalan yalan diye israriniz. Burasi dert paylasma ortami. Burada tabi ki de bazen akil almicak seylerde yazilacak. Tabi ki insanlar bizim verecegimizi düsündügümüz tepkilerden farkli tepkiler verecek. Kadincagiz burda ne güzel derdini paylasiyordu, rahatliyordu, anlatamadigini burda anlatiyordu. Ayip ettiniz.

Eşime aileme söylemedim daha lütfen kendine gel dedim. Annem kaç kere ariyim dedi eşimi ben engel oldum hayır anne bildiğini bilmiyor diye annem İzmir de ailem Ankara ya gelirse babam anlicak. Geçen ay burdaydi çünkü annem 3 hafta kaldı eşimin annesi memlekete annesine bakmaya gitti diye
baban anlayınca ne olacak?
kocandan ne olursa olsun ayrılmayacak mısın? kararın ne?
eğer ayrılacaksan baban neden bilmesin?
insan kendi ailesine de anlatmazsa kime anlatır?
ailen arkanda değil mi?

ALLAH(c.c) sizin ve çocuğunuzun huzurunu bozmasın. Sağlık versin size.
Ben de hamileyim eşimle boşanma kararı aldık. Daha doğrusu öyle konuştuk ama 2 gündür suskunuz. Bizim geçmişten gelen süregelen konularımız vardı ama aştık sanıyordum. Aşmamışız. ALLAH(c.c)'ım zora olan herkesin hakkında hayırlıını versin. Ama tek bildiğim şey var ki sağlık olmasa her şey boş. Size de dua edeceğim. Aklımdasınız.

Ya artik saklayacak hali mi kalmis olayin?? Hani ufak tefek bi tartisma olur, halledilecel bir sey olur, o zaman saklayip beklersin. Ama bosaniyorsunuz, farkinda misin?

Herkesin verdiği tepki farklı olabilir ama gerçekten çok sakinsiniz hala o evde hayatınıza devam ediyosunuz
Aileniz nerede, çıkıp onlara gitseniz
Yada onlara söyleyin yanınıza gelsinler
Bu arada eşinize dön diye yalvarmayın ama bu durumun sebebini sormanız hesap sormanız sizin hakkınız

ALLAH(c.c) sizin ve çocuğunuzun huzurunu bozmasın. Sağlık versin size.
Ben de hamileyim eşimle boşanma kararı aldık. Daha doğrusu öyle konuştuk ama 2 gündür suskunuz. Bizim geçmişten gelen süregelen konularımız vardı ama aştık sanıyordum. Aşmamışız. ALLAH(c.c)'ım zora olan herkesin hakkında hayırlıını versin. Ama tek bildiğim şey var ki sağlık olmasa her şey boş. Size de dua edeceğim. Aklımdasınız.
İnşallah boşanmazsınız.bebeğnz anneli babalı büyr inş

Onları görmezden gel, yazmak rahatlatır seni zaten sustukların içinde büyüyo bide öyle kendinle kalakalma.

Of buradaki bazı üyeler de bir garip yani. Yok sorularımıza cevap vermedin yok herkes aynı şeyi sordu görmezlikten geldin... Onu neden yapmadın bunu neden yapmadın... Sanırsın bir şüpheliyi sorguya çeken dedektifsiniz. Kadın istediğine cevap verir istediğini yapar isterse kocasına yalvarır babasına hiç duyurmadan olayı kapatır. Fikir vermeniz ya da destek olmanız gerekiyor ama sizler müdahale etmeye çalışıyorsunuz resmen. Bırakın konu sahipleri dilediğini yapsın kurallar dahilinde ya sizlere ne. Beğenmezseniz yorum yazmazsınız en fazla ve kimse de üzülmez emin olun.

Back
X