1 yıl boyunca kadınlar kulübündeki kullanıcıları kekleyen üyeler vardı:) diğer mesajımda bahsettim. Oluyor yani böyle şeyler bazen. Çok emin olmamak lazım fake ya da değil diye.Evet de bu yeni üye falan degil ki?! Niye yapsin ki böyle biseyi?
kayınvalide birden düşman olmuyor ya hu
ne olacak.
ha diyelim ki boşandılar.
babannesi yine bakabilir çocuğa.
Ay evet bir umuttur yasamak değil, merveokanask idi kullanıcı adı. Ne keklemişti bizi:)Ben buna cevap verip bu konu fake savunuculuğu yapmak istemiyorum öyle bir iddiam da yok ama yeni ya da eski üye olmak gösterge değil. MerveOkanAşk hesabı da defalarca sen fakesin diyenlere inat konular açtı konuları rağbet gördü ve en sonunda sizi kekledim ne boş insanlarsınız be dedi gitti..
Ben bu konuya fake demiyorum günah almak haddim değil vicdanımı rahatsız eder. Sadece zeynep güven üslubu hissettim hepsi bu.
Konu sahibi allah yardımcın olsun. Dik dur ve kurbanlık koyun gibi bekleme bence. Bu işin pek kurtarılır yanı yok gibi..
Fakeciler gitsin inananlar kalsın
Birleştirme duaları var okusanız inşallah işe yarar yuvanızı kurtarırsınızEşim aradı . Yemeginjzi yediniz mı diye sordu nasılsınız diye. Hoparlör e verir misin oğlumla da konusayim diye konuştular sesi çok merhametli geliyordu. Eve gelicem uyutma esyalarimi alcam dedi bu gece orda yaticak sanırım. Yine darmadağın oldum ya gelip sizi alicam dicek sandım. Şarj aletimi falan alcam dedi.gitme diye yalvaricam. Dua edin kalbi yumusasin. Gitmesin geri nolur dua edin
Ben buna cevap verip bu konu fake savunuculuğu yapmak istemiyorum öyle bir iddiam da yok ama yeni ya da eski üye olmak gösterge değil. MerveOkanAşk hesabı da defalarca sen fakesin diyenlere inat konular açtı konuları rağbet gördü ve en sonunda sizi kekledim ne boş insanlarsınız be dedi gitti..
Ben bu konuya fake demiyorum günah almak haddim değil vicdanımı rahatsız eder. Sadece zeynep güven üslubu hissettim hepsi bu.
Konu sahibi allah yardımcın olsun. Dik dur ve kurbanlık koyun gibi bekleme bence. Bu işin pek kurtarılır yanı yok gibi..
O merveokanin konusu ibret olmali bence. Fotograf attigi bir konu vardi. Erkek olan biri icin kadin dendi neredeyse robot resmi cizilecekti. Yetmedi arabada iki kadin var dendi. Ne kadar velveleci uyeler oldugunu gormus olduk. Merveokani asla tasvip etmiyorum ama guzel bir ornek oldu o konu.
Neyse genel yazdim bu mesaji.
1 yıl boyunca kadınlar kulübündeki kullanıcıları kekleyen üyeler vardı:) diğer mesajımda bahsettim. Oluyor yani böyle şeyler bazen. Çok emin olmamak lazım fake ya da değil diye.
Aha:) merakla bekliorum cevabı.Ankarada nerdesiniz? E Eylulm çocuğunuzu vermeyin kv'ye getirin ben ücret almadan bakarım. Ya da size güvenilir bakıcı öneririm. Öğretmenim şuanda ücretsiz izindeyim. Hatta derdinize ortak olurum verin adres geleyim yanınıza. Yaşadıklarınızda hayatın akışına uymayan bişeyler var ama belki de buraya kendinizi açıkca ifade edemiyorsunuz.
Ankara'da şuanda polisler 12/12 çalışıyor yoğunlar ama derdinizi anlatsanız size izin vermeyecek amir tanımıyorum olamaz. Siz hangi şubedesiniz? Eşim daha önce Ankara'da çalıştı tanıdıkları vardır mutlaka yardımcı olalım.
Mune ye de mesaj attım. @grill adli üyeye de resminizi attım 2 hafta ki önce ki resmimizi daha yeni olanı bir gelişme olana kadar yazmıycam. Oğlumu parka getirdim. Allah a emanet olun
bazı üyeler var ki kendi hayatları dışında bi yaşam yok.Ayrica bugüne kadar kv ile arasi iyiyse, neden simdi birden bozsun ki?! Bi kere cocuk icin iyi olmaz. O cocuk alismis babaanneye. Neden birden bire kesilsin ki bag.
Hem ben kendim arkadasimdan biliyorum. Oglu sorun yaratti diye kv kp görümceler hepsi bir olup yengeyi yani arkadasimi tuttmuslardi. Hatta kadin oglunun kolundan tutup atti git nerde kalirsan kal. O benim gelinim diye..
çocuğunun babannesi dibinde dururken kadın miye hiç tanımadığı birine çocuğunu emanet etsin. Pazar poşeti mi buAnkarada nerdesiniz? E Eylulm çocuğunuzu vermeyin kv'ye getirin ben ücret almadan bakarım. Ya da size güvenilir bakıcı öneririm. Öğretmenim şuanda ücretsiz izindeyim. Hatta derdinize ortak olurum verin adres geleyim yanınıza. Yaşadıklarınızda hayatın akışına uymayan bişeyler var ama belki de buraya kendinizi açıkca ifade edemiyorsunuz.
Ankara'da şuanda polisler 12/12 çalışıyor yoğunlar ama derdinizi anlatsanız size izin vermeyecek amir tanımıyorum olamaz. Siz hangi şubedesiniz? Eşim daha önce Ankara'da çalıştı tanıdıkları vardır mutlaka yardımcı olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?