Eşimle konuşmamız

Evet de bu yeni üye falan degil ki?! Niye yapsin ki böyle biseyi?
1 yıl boyunca kadınlar kulübündeki kullanıcıları kekleyen üyeler vardı:) diğer mesajımda bahsettim. Oluyor yani böyle şeyler bazen. Çok emin olmamak lazım fake ya da değil diye.

Ay evet bir umuttur yasamak değil, merveokanask idi kullanıcı adı. Ne keklemişti bizi:)

Birleştirme duaları var okusanız inşallah işe yarar yuvanızı kurtarırsınız

Ayrica bugüne kadar kv ile arasi iyiyse, neden simdi birden bozsun ki?! Bi kere cocuk icin iyi olmaz. O cocuk alismis babaanneye. Neden birden bire kesilsin ki bag.

Hem ben kendim arkadasimdan biliyorum. Oglu sorun yaratti diye kv kp görümceler hepsi bir olup yengeyi yani arkadasimi tuttmuslardi. Hatta kadin oglunun kolundan tutup atti git nerde kalirsan kal. O benim gelinim diye..

Dün burda inFlamess diye bi üyeye 'his yok' dedi diye aşırı tepki verilirken, bugün konunun sahteliği tartışılıyor.. Demek ki olumlu olumsuz her yoruma saygı duymalı imişiz ! Konuyu irdelemek isteyen insanları linç etmemek de fayda var.

Yine fake tespit uzmanları sabote etmiş konuyu,yahu inanmıyorsanızda içinizde kalsın inançsızlığınız,ne oldu yani? Fake diyerek forumun en uyanık ve zeki üyesimi seçildiniz?

Ankarada nerdesiniz? E Eylulm çocuğunuzu vermeyin kv'ye getirin ben ücret almadan bakarım. Ya da size güvenilir bakıcı öneririm. Öğretmenim şuanda ücretsiz izindeyim. Hatta derdinize ortak olurum verin adres geleyim yanınıza. Yaşadıklarınızda hayatın akışına uymayan bişeyler var ama belki de buraya kendinizi açıkca ifade edemiyorsunuz.
Ankara'da şuanda polisler 12/12 çalışıyor yoğunlar ama derdinizi anlatsanız size izin vermeyecek amir tanımıyorum olamaz. Siz hangi şubedesiniz? Eşim daha önce Ankara'da çalıştı tanıdıkları vardır mutlaka yardımcı olalım.

1 yıl boyunca kadınlar kulübündeki kullanıcıları kekleyen üyeler vardı:) diğer mesajımda bahsettim. Oluyor yani böyle şeyler bazen. Çok emin olmamak lazım fake ya da değil diye.

Bu fake konusunda son nokta violetto'ydu bence :) Çok şaşırmıştım, kaç yıllık üyeydi. O yüzden olmaz diye bir şey yok ama nasılsa çıkıyor ortaya. Velveleye gerek yok...

Konuyu da daha fazla dağıtmayayım fake muhabbetiyle. E Eylulm hakkınızda hayırlısı olsun.

Fake olsa babama söyledim diye yalan söyler. Yani şu fakelik konu mu? Kim günlerce bununla uğraşır? Zaten inanan yok neyinden zevk alsın? Paranoyaksınız ya. Herkes sizi kandırmaya çalışıyor evet.

Aha:) merakla bekliorum cevabı.

Mune ye de mesaj attım. @grill adli üyeye de resminizi attım 2 hafta ki önce ki resmimizi daha yeni olanı bir gelişme olana kadar yazmıycam. Oğlumu parka getirdim. Allah a emanet olun

niye sitenin bilir kişisi mi grill?
konu sabote etmekte üstüne olmayanlara kendinizi ispat etmeye çalışmayın..
dün canhıraş şekilde savunduğunun bugün tam tersini yapıyor zira..
tutarlılık şart..

bazı üyeler var ki kendi hayatları dışında bi yaşam yok.
onlar gibi olunmalı
onlar gibi düşünülmeli
onlar gibi tepki verilmeli

çocuğunun babannesi dibinde dururken kadın miye hiç tanımadığı birine çocuğunu emanet etsin. Pazar poşeti mi bu

Konu sahibi yoneticiler disinda kimseye fotograf vs gondermek zorunda degil.
Arkadaslar farkinda misiniz iyice bulandirdiniz konuyu?
Biri cikip Ankara'dayim adres ver geleyim destege diyor millette toplasmis buna ne cevap verecek diye aklinca acik arayacak.
Kadin niye adres versin iyi misiniz siz? Tanimadigi etmedigi insanlara derdinin gercek oldugunu kanitlamak icin kendini ifsa etmek zorunda degil. Bi kendinize gelseniz iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…