Aaa işte eşinize göstermeniz gereken isyankar tavır bu. Bunu yaparsanız bir şansınız olur. Sevgiler..Mune ye özel mesaj attım. Kişisel bilgilerimi. Benim burda ciğerim yanarken nasıl yalan söyleyim. Hiç mı Allah tan korkunuz yok ya . Burdan bi arkadaşa eşimle WhatsApp konuşmamı attım. Resmi de vardı o aciklasin yalansa. Kapanabilir konum ben başımın çaresine bakarim
ALLAH(c.c)'ım razı olsun kardeşim. Hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum sadece.İnşallah boşanmazsınız.bebeğnz anneli babalı büyr inş
Her konuya fake şüphesiyle yaklasanlari anlamıyorum inanmiyorsa insan takip etmez yada yorum yapmaz . Ayrıca herkes her olaya farklı tepki verebilir kimi bağırıp çağırarak tepkisini gösterir kimi sessiz kalarak ve insanın başına böyle bi olay gelmeden ben olsam şöyle yapardım dese bile başa gelince çok daha farklı tepki gösterebilir.
Haddini bildirdiler canim amcam cocuklarini hic göremedi kadin barismak istese bile firsat vermediler.dedem yengemden gizli görüştü yengem dedemden gizli.Ne demek oglunun ne yaptıgına baglı bısı bu arkasında olup olmaması. Bır kadın madur edılıyosa o zaman anne baba gelınıne sahıp cıkıcak nasıl anasından babasından koparıp aldılar arkasında durucak oglu da sucsuzsa tabıkı oglu sırt cevrmesın ama hatalıysa haddını bıldırecek
aynen öyleKonu pazar akşamı dokuz buçukta açılmış daha 48 saat olmamış "vay efendim anan baban niye gelmedi?" İzmir'den Ankara'ya gitmek öyle kolaydı sanki.
daha şoku atlatamamış kadın.Kolaymi hem öyle babanin karsisina gecip kocam beni birakti gitti ama elle turulu bi sebep yok demek. Cok acimasizsiniz gercekden.
Konu sahibi sen fake diye atip tutanlari ne olur takma. Konunu da kapatma, Gel buraya derdini paylas.
aynen öyle
birde gelmelerini istemiyor da olabilir.
henüz hazır değildir. ki çok normal.
sanki sokakta kaldı. aç açıkta kaldı.
daha olayı anlayamadı kadın bu ne acele.
Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.zeynep guven kım?
daha şoku atlatamamış kadın.
ailesinin karşısına geçecek. aslında kocam beni sevmiyormuş, şimdiye kadar rol yapmış. hayatını yaşayacakmış diyecek. böyle dümdük.
Aynen evet o konuyu da biliyorum sanki hayatta karşılaşması mümkün olmayan olaylar çevremizde bi çok örneği var halbuki. Birde konu sahibi ne haldedir kim bilir hala ona niye geç cevap veriyorsun diye kızıyor anlamak mümkün değil kk hatunlariniYa daha dün bir konunun kapanmasına sebep oldular böyle, bunu da kapattırıyorlar işte. Bazen ben de fake gibi diyorum ama ya değilse? O ihtimali düşünüp konu sahibini kırmaktan imtina ediyorum. Fake konu olduğunu anlayınca kazen madalya vermiyor zaten değil mi.
Bakıyorsun üye konuya onlarca yorum yapmış sonra istediği cevapları alamayınca "hmm bence fakesin" diyor. İşsizlikten bunlar hep.
Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.
Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...
Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.
Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?