Eşimle konuşmamız

Shizuka- hatta o arkadaş her neyse arkadaşlar benim içim yanarken bide yalancilik la itham ediyosunuz .
Mune konumu kapatirmisiniz
Evet bana özel mesaj attı eylül arkadaş watsap ekran görüntüsü yalan söylediğini zannetmiyorum acısı ona yetiyor üstüne gitmeyelim lütfen arkadaşlar.

Siz de biraz görmezden gelin. Sizi takip eden insanlar var burda.

Konu sahibi de bunaldi ama. Derdini mi yazsin fake linciyle mi ugrassin. Yerine koyuyorum kendimi cani cehenneme der kapattirirdim sanirim konuyu.

Haklısınız ama ben hayatımın şokunu yaşıyorum arkadaşım evime gelmek istiyor hayır dedim 2 gündür oğlumla yalnız kalmak istiyorum. Evet babama düzelir diye söylemiyorum. Eşim gelirse de kabulum. belki bi sıkıntısı var o beni bıraktı ama ben onu yzuustu bırakamam. Evladım var. Ben kendimi kanıtlamak zorunda kaldım bi kaç arkadaşa yazdım polisim Ankara da görev yapıyorum. Ankara 12 12 çalışma sistemi var evet belki iki senedir . Ama ben vip çalışıyorum. Kapansin bı şey olursa başka konu acar yazarım ya da bilmiyorum ama bana eşim tarafından yapılan haksızlık hiç tanımayan insanlar tarafından da yapılıyor üzüldüm ve açıkçası uğraşmak istemiyorum

Haklısınız inşallah dilediğiniz gibi olur.
Umarım en yakın zamanda eşiniz eve dönüp gerçek nedenlerini söyleyerek özür diler.
Kısa süreli bir buhrandan sonra huzur ve aşk la dolu mutlu günlerinize dönersiniz.

Yalnız kalmayın. Arkadaşınız gelsin.

Canım lütfen kapattırma konuyu hiç aklımdan çıkmadın kaç gündür ya çok dua ettim hamileyim inan kac defa Allahımdan senin için hayırlı kapılar açmasını istedim..İnan fakeysen bile kızmayacam sevinecem yemin ederim ya öyle bi üzüntü attın içime..Rabbim içini ferahlatsın fakeysen de fakesin umrumda değil bi insan bu kadar zor bi şeyle karşılaşmadığı için sevinecem napim yani..

Ben anlamıyorum gerçekten. Kimseye zorla konular okutturulmuyor, zorla yorum yaptırılmıyor. Illa girip ısrarla fake demenin bunu ısrarla kabul ettirmeye çalışmanın ne gereği var? Tamam fikrini söyledin bitti. Kimse kimseye kendini ispatlamak zorunda değil. Hayat bu herşey insanlar için.
Konu sahibi, size inanıp yardımcı olmak isteyenler için lütfen konunu kapattirma.

Yirim seni muniş

Bı madalyayı haketmıs.

Mesleki deformasyon demek istedin sanirim

Yalnız kalmak istemenizi anlıyorum, bende kendi kabuğuna çekilenlerdenim. Sıkıntılı dönemlerimde hele her kafadan bir ses çıksın istemem etrafımda. Sıkıntısı neyse çözülemeyecek birşeydir değildir umarım eşininki geçici bunalımdır. Allah ferahlık verir inşallah en kısa zamanda, bu günleri atlatırsınız.

Hanımlar,
bizde fake diye diye konuları sabote edenlerden sıkıldık artık, konu sahibesi bana mesaj atmak zorunda kalmış, kadın isim soyada kadar her bilgisini yazmış bana, inanmıyorsanız yazmazsınız, insanların konusunu sabote etmeye hakkınız yok, gerçekse bir kadını zor anında incittiniz diye helallik isteyecek misiniz?

Herkes ben kadınım kendimden eminim diyor, bende kendimden eminim, site sahibi de benle görüştü gerçek biri olduğumu ispatladım ama hiçbirinizle telefon görüşmesi yapmadık ya fake'seniz?
Bu böyle devam eder gider değil mi?

Diyelim fake, bırakın bunu yönetim halletsin, şikayet et diye bir buton var bu işler için kullanılır.

Konu en azından şimdilik kapatılmayacak, konu sahibesine site iletişim numarasını verdim, rica ediyorum konuya fake yazıp durmayın.

ya yazik kiź bize içini dökmeye calısiyor. bizimle paylasarak derdini azaltmaya calisiyor. belki verilen öneriler ona yol gösterecek. olaylar karsisinda herkesin tepkisi bambaska kimi bi anda yikar gecer kimi cok sakin karsilar. fake diyenler kul hakkina girmis olmuyor mu?! yazik kiz bunca derdin icinde bide kendini ispat etmeye calisiyor.

Ben kendisi ile görüştüm telefonda darmadağın olmuş bir kadın vardı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…