Eşimle konuşmamız

Shizuka- Shizuka- hatta o arkadaş her neyse arkadaşlar benim içim yanarken bide yalancilik la itham ediyosunuz .
Mune Mune konumu kapatirmisiniz
Evet bana özel mesaj attı eylül arkadaş watsap ekran görüntüsü yalan söylediğini zannetmiyorum acısı ona yetiyor üstüne gitmeyelim lütfen arkadaşlar.

Günlerdir birçok insan kendi derdini unutup sizin için endişelendi ve genç, yaşlı, hamile bir sürü insan dua etti.
Şimdi birkaç kişi yüzünden sonu dahi belli olmadan konuyu kapattırmanız sanki biraz haksızlık değil mi.
Ben konunuzu okuduğumdan beri gece doğru düzgün uyuyamayıp, uykusuz geliyorum iş e.

Yinede siz bilirsiniz.
Konu sahibi de bunaldi ama. Derdini mi yazsin fake linciyle mi ugrassin. Yerine koyuyorum kendimi cani cehenneme der kapattirirdim sanirim konuyu.

Günlerdir birçok insan kendi derdini unutup sizin için endişelendi ve genç, yaşlı, hamile bir sürü insan dua etti.
Şimdi birkaç kişi yüzünden sonu dahi belli olmadan konuyu kapattırmanız sanki biraz haksızlık değil mi.
Ben konunuzu okuduğumdan beri gece doğru düzgün uyuyamayıp, uykusuz geliyorum iş e.

Yinede siz bilirsiniz.
Haklısınız ama ben hayatımın şokunu yaşıyorum arkadaşım evime gelmek istiyor hayır dedim 2 gündür oğlumla yalnız kalmak istiyorum. Evet babama düzelir diye söylemiyorum. Eşim gelirse de kabulum. belki bi sıkıntısı var o beni bıraktı ama ben onu yzuustu bırakamam. Evladım var. Ben kendimi kanıtlamak zorunda kaldım bi kaç arkadaşa yazdım polisim Ankara da görev yapıyorum. Ankara 12 12 çalışma sistemi var evet belki iki senedir . Ama ben vip çalışıyorum. Kapansin bı şey olursa başka konu acar yazarım ya da bilmiyorum ama bana eşim tarafından yapılan haksızlık hiç tanımayan insanlar tarafından da yapılıyor üzüldüm ve açıkçası uğraşmak istemiyorum

Haklısınız ama ben hayatımın şokunu yaşıyorum arkadaşım evime gelmek istiyor hayır dedim 2 gündür oğlumla yalnız kalmak istiyorum. Evet babama düzelir diye söylemiyorum. Eşim gelirse de kabulum. belki bi sıkıntısı var o beni bıraktı ama ben onu yzuustu bırakamam. Evladım var. Ben kendimi kanıtlamak zorunda kaldım bi kaç arkadaşa yazdım polisim Ankara da görev yapıyorum. Ankara 12 12 çalışma sistemi var evet belki iki senedir . Ama ben vip çalışıyorum. Kapansin bı şey olursa başka konu acar yazarım ya da bilmiyorum ama bana eşim tarafından yapılan haksızlık hiç tanımayan insanlar tarafından da yapılıyor üzüldüm ve açıkçası uğraşmak istemiyorum

Haklısınız inşallah dilediğiniz gibi olur.
Umarım en yakın zamanda eşiniz eve dönüp gerçek nedenlerini söyleyerek özür diler.
Kısa süreli bir buhrandan sonra huzur ve aşk la dolu mutlu günlerinize dönersiniz. :KK200:

Yalnız kalmayın. Arkadaşınız gelsin.

Canım lütfen kapattırma konuyu hiç aklımdan çıkmadın kaç gündür ya çok dua ettim hamileyim inan kac defa Allahımdan senin için hayırlı kapılar açmasını istedim..İnan fakeysen bile kızmayacam sevinecem yemin ederim ya öyle bi üzüntü attın içime..Rabbim içini ferahlatsın fakeysen de fakesin umrumda değil bi insan bu kadar zor bi şeyle karşılaşmadığı için sevinecem napim yani..

Ben anlamıyorum gerçekten. Kimseye zorla konular okutturulmuyor, zorla yorum yaptırılmıyor. Illa girip ısrarla fake demenin bunu ısrarla kabul ettirmeye çalışmanın ne gereği var? Tamam fikrini söyledin bitti. Kimse kimseye kendini ispatlamak zorunda değil. Hayat bu herşey insanlar için.
Konu sahibi, size inanıp yardımcı olmak isteyenler için lütfen konunu kapattirma.

Yine aynı şey yapılıyor, üye fake mi değil mi bilinmeden itham edip konuyu sabote ediyorsunuz.
Fake'se bildirirsiniz ki bildirim yapılmış, yönetici inceler fake'se gerekeni yapar, şu anda bilmem farkında mısınız ama konu/üyelik gerçekse sıkıntısı olan bir kadını birde fake değilim diye kendini ispata zorluyorsunuz.

Konu inandırıcı değilse yazmama özgürlüğünüzü kullanırsınız.
Yirim seni muniş :kk77:

Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.

Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...

Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.

Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..

Edit: bu konu için fake kelimesini kullanmadım şüphelerim var ama sabote etmemek için yazmıyorum izlemedeyim dedim. Hala da yazmıyorum. Sordunuz diye anlattım zeynep güveni. Bir çok konuda refereans olarak gösteriliyor gösteriyoruz zira..
:oha: Bı madalyayı haketmıs.

Konu sahibindeki soguk kanlilik sanirim mesleki dezenformasyon. Eski konusuna bir baktim. Konu sahibi ve esi polismis. Normal yani sogukkanli bir bicimde yaklasmasi olaya.

Biz burada yorum yapanlar film izler gibi izliyoruz konuyu. Cunku yasayan biz degiliz. Merak ediyoruz sadece. Ceken biliyor sadece ne yasadigini. Allah sabir versin.. insallah isler istedigi gibi gider ve aylar sonra bugunu dusunce gecti gitti diyebilir...
Mesleki deformasyon demek istedin sanirim:dua:

Yalnız kalmak istemenizi anlıyorum, bende kendi kabuğuna çekilenlerdenim. Sıkıntılı dönemlerimde hele her kafadan bir ses çıksın istemem etrafımda. Sıkıntısı neyse çözülemeyecek birşeydir değildir umarım eşininki geçici bunalımdır. Allah ferahlık verir inşallah en kısa zamanda, bu günleri atlatırsınız.

Hanımlar,
bizde fake diye diye konuları sabote edenlerden sıkıldık artık, konu sahibesi bana mesaj atmak zorunda kalmış, kadın isim soyada kadar her bilgisini yazmış bana, inanmıyorsanız yazmazsınız, insanların konusunu sabote etmeye hakkınız yok, gerçekse bir kadını zor anında incittiniz diye helallik isteyecek misiniz?

Herkes ben kadınım kendimden eminim diyor, bende kendimden eminim, site sahibi de benle görüştü gerçek biri olduğumu ispatladım ama hiçbirinizle telefon görüşmesi yapmadık ya fake'seniz?
Bu böyle devam eder gider değil mi?

Diyelim fake, bırakın bunu yönetim halletsin, şikayet et diye bir buton var bu işler için kullanılır.

Konu en azından şimdilik kapatılmayacak, konu sahibesine site iletişim numarasını verdim, rica ediyorum konuya fake yazıp durmayın.

ya yazik kiź bize içini dökmeye calısiyor. bizimle paylasarak derdini azaltmaya calisiyor. belki verilen öneriler ona yol gösterecek. olaylar karsisinda herkesin tepkisi bambaska kimi bi anda yikar gecer kimi cok sakin karsilar. fake diyenler kul hakkina girmis olmuyor mu?! yazik kiz bunca derdin icinde bide kendini ispat etmeye calisiyor.

Hanımlar,
bizde fake diye diye konuları sabote edenlerden sıkıldık artık, konu sahibesi bana mesaj atmak zorunda kalmış, kadın isim soyada kadar her bilgisini yazmış bana, inanmıyorsanız yazmazsınız, insanların konusunu sabote etmeye hakkınız yok, gerçekse bir kadını zor anında incittiniz diye helallik isteyecek misiniz?

Herkes ben kadınım kendimden eminim diyor, bende kendimden eminim, site sahibi de benle görüştü gerçek biri olduğumu ispatladım ama hiçbirinizle telefon görüşmesi yapmadık ya fake'seniz?

Diyelim fake, bırakın bunu yönetim halletsin, şikayet et diye bir buton var bu işler için kullanılır.

Konu en azından şimdilik kapatılmayacak, konu sahibesine site iletişim numarasını verdim, rica ediyorum konuya fake yazıp durmayın.

Ben kendisi ile görüştüm telefonda darmadağın olmuş bir kadın vardı....

Hanımlar,

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X