Eşimle konuşmamız

"Babasıdır saygı duyarım." Deme artık. Bu adam baba falan değil hiç olmamış. Bu adam pislik. Ne eş olurmuş ne baba bundan. Adam uçkuru için çocuğunu bırakıyor. Şaka gibi. Zerre saygı duyma bu adama.

Ben olsam donuna kadar alır. Çocuğun da
yüzünü göstermezdim. Bu pislik her şeyi hakediyor.

Olsa kaç yazar? Bu kadın yada başka bir kadın bu yaşadıklarını unutur mu hiç.. E Eylulm Rabbim en kısa zamanda unuttursun bu can sıkıntını inşallah
sanirim yanlis anlasilmisim. bu yasadiklarini unutturmaz elbette. bunu da en iyi bilenlerdenim ben, tecrubeyle sabit. lakin evlilik birlikteligi daha bitmemisken adamin bunu aklindan gecirmesi bile igrenc .

Adamin gozu su an perdeli. Su an kim ne derse desin adamin bir kulagindan girer oburunden cikar. O suan sadece ve sadece bekar sorumsuz bir hayata odaklanmis durumda. Eylul uzulmus, yememis icmemis, cocuk babasiz kalmis umurunda degil.
Su an adamin gozu kendisinden baskasini gormez. ne oglu ne de karisi umurunda. onu da kimse durduramaz. hedefine kitlenmis azgin bogalar gibi suan. araya aileyi tekrar biraraya getirmek icin giren insanlari bile umursamaz.
eylul sunu iyi bil ki bu senin sinavin degildi, aslinda bu onun sinaviydi ve o da bu sinavdan kaldi.
ha ne olur onu soyleyim. sen ve oglun yeni bir hayata baslarsiniz. o da vicdanini rahatlatmak icin nafakayi gonderip free hayatina tam gaz devam eder. her gece bir barda galon galon icer. kendine ayri bir ev tutar. Hesapsizca yasar. Ailesiyle istedigi hayati yasayamayacagi icin ayri bir eve cikar. bu sekilde 3 ya da 4 yil devam eder. sonra bir gun bu hayatin sonu yok diye sana gelir. ailemi ozledim der. eskisinden daha da sevimli ve ilgili davranir hatasini telafi etmeye calisir. ancak yaptiklari sadece vicdaninin sadakasidir. seninle gorusur o zaman. bundan da buyuk keyif alir. boyle devam eder. sonra sen bakarsin ki onun ne hayatinin disindadin ne de icindesin, seni cepte tutar. Sen de neyiz biz bu boyle olmaz deyince yine topuklar, bekar hayatina geri doner.
bu tipler ele dusunceye kadar boyle bu duzensiz hayatina devam eder. ne zaman ki ele avuca duser iste o zaman biri ona baksin diye evlenir, o da belki.
Allah yuregi yananlarin yanindadir. Eylul dogum bile sancisiz olmaz unutma. Bu acilardan sonra Rabbim' in sana cok guzel bir hediyesi var. Merak etme hersey cok guzel olacak. Bunlar da bitecek. Yepyeni bir yasam seni bekliyor. Cok mutlu olman dilegiyle...

Canımmmmm sen bizi dinle.. Bu adamdan çocuğuna iyi bir baba olmaz saygı duymak zorunda değilsin.. Ne demek free takılcam.. Çocuğuna nasıl babalık yapacak free takılarak mı.. Bir takılır iki takılır.. Hadi öyleee geçtş diyelim zaman.. Sonuç?? Kossssskoca bir hiç.. O öyle ömür tüketirken sen evlat yetiştireceksin.. Evlat..! Acıyorum o adama biliyo musun? Yazık ona ki senin gibi bir kadın elinden kayıııp başka bir hayata yelken açtı.. Bunun hastalığı var yaşlılığı vaar.. O zamanlarda free takılırkenki arkadaşlarının biri gelip nasılsın demeyecek.. İlaçlarını aldın mı diye kimse sormayacak.. Ama senn.? Sen öyle mi olacaksın? Asla.. Evladın var senin anacığım bugün nasılsın ilaçlarını vereyim mi? Yemeğini yedin mi? Diye soranın evladın olacak.. Şimdilik bunu düşünmek içinn çok erken biliyorum ama beeeelkiii ilerde senin o kalbinin içini gören seni sevecek değer verecek biri olacak birlikte yaşlanacaksınız.. Ama o adam asla iyi ölmez ben sana söyleyeyim.. En iyi ihtimalle yalnız ölür..

Hemen face açmış ya hani free bey oradan belliymiş hakikaten niyeti. Şimdi biliyosunuz yakışıklı polisler bide yakışıklı doktorlar çok revaçta. İnstagramda özellikle doktorlar önlüklü maskeli siteteskoplu her neyse kaslarını göstere göstere birçok resim paylaşıyolar ve şok olmuştum 15.000 takipçisi vardı mesela birinin. Resimlerin altındaki yorumlara bakın mesela kızlar yazıyor ki "yaaa sen nasıl bir şeysin", "harikasın:)"... vs vs. Free bey fenomen olma yolunda at fava bekle.

Eş kişisi bunlara özenmiş olmalı. Ya kusura bakmasın ama oğlunuzu hiç mi sevmiyor? Muhakkak seviyor ama bencilce... free beye defalarca ahlaklı bir adamdır demiştin eylül. O yorumlarla bi kısmımız sandık ki bu adam depresyonda ya da hasta...ne kadar tatlıyız dimi. Meğer buraya kadarmış o adam ahlaklı falan değilmiş işte. Allahından bulsun ki hakkınıza öyle bir girdi ki muhakkak bulacak.

İnşallah çok çok çok mutlu olursun bu süreci çabucak atlatırsın. Sevip sevilirsin ve oğlunun hayırlı bir evlat olduğunu sana gururlar yaşattığını görürsün.

bu arada hala da ayni seyi soyluyorum. Bu konuda da hic fikrim degismedi bastan beri...adam narsist. kisilik bozuklugu var. evrimini tamamlayamamis yani. birden evliligi bitirmesi... sen aglarken onun bilgisayarda oyun oynamasi... empati yetenekleti olmadigi icin o senin aglamani anlayamaz. empatiden yoksundur cunku narsistler... sessiz kalmasi... neden bosanmak istedigiyle ilgili aciklamama yapmamasi... hergun esyalarini parca parca almasi.... sonra da free takilacagim demesi...
gerci artik onemi de yok. ne hali varsa da gorsun.

Öyle bir narsist ki mesela eylül ağlamalarını bıraktığında yeni bir hayata başlayıp ilgisini duygusunu bu free bozuntusundan çektiği zaman freenin kudurmalarına asıl o zaman şahit olacağız gibime geliyor... bu kadın beni nasıl unutur yaa bu kadar kolay mıydı her şey bu kadar basit miydi?? Şeklinde.. inşallah! Dua niyetine geçsin bu da.

Free oylemi bir tarafi kalkmis adamin yazik okadar pişman olsun ki surunsun umarim E Eylulm beddua etmeyin demissin umarım kizmazsin ama en icimden soyluyorum Allah size o "adam"diyemiyorum kusura bakmayin pismanliktan ölüyorum dedigi gunleri göstersin

Altinda baska biraey olsugu kesin ama ben baska bir kadin gibi dusunmedim.... sanki basinda bir dert varmis ta, size bulastirmamak icin uzaklasmak istemis ve bu esnada size de oyle soylemis gibi geldi.

Bir belaya bulasmis olabilir, tehdit ediliyor olabilir, saglik sorunu olabilir,altindan kalkamayacagi maddi bir problem olabilir....

Sizden sijayet ettigi noktalar nelermis mesela? Su su sunu yapiyor sevgi mevgi kalmadi bende dedigi? Varmi elle turulur birsey?

Cok fazla sayfa var hepsini okuyamadim yazdiysaniz da gormedim kusura bakmayin

Yerinde olsam o parasını bölünmeyi teklif ettiği arabayı sattirip oğlunuzun adına açtığınız ortak hesaba artırırdım. Eğer bunu yapmazsa anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyorum derdim.
Ve evde ne kadar eşyası varsa arabaya yığıp annesinin evine bırakırdım ya da kapıya atardım bi daha eve gelip beni rahatsız etmeni istemiyorum derdim. Ne kadar bencil adi bi adam ya hem sizi ne hale soktu hem de ikide bir eve gelip duruyo yok şu eşyamı alıyım bu eşyamı alıyım diye.
Birde evladımın babası falan diyorsun ya bu herifin davranışları oğluna örnek olacak ilerde çocuğunuzun da böyle bi adam olmasını istemiyorsaniz ne kadar az iletişim kudurursanız o kadar iyi yetistirirsiniz evladinizi

Adam genç yakışıklı free takılcam ben diyormuş.. Yani orda burda sürünüp içip bi gün biriyle bigün biriyle yatcak kalkacak arsız free

Adam genç yakışıklı free takılcam ben diyormuş.. Yani orda burda sürünüp içip bi gün biriyle bigün biriyle yatcak kalkacak arsız free
Evet oturdum topigin tamamini degil ama uyenin tum mesajlarini okudum kanim dondu.... hala bu iste birsey oldugunu dusunuyorum bence aciklanamayan seyler var....

Evet oturdum topigin tamamini degil ama uyenin tum mesajlarini okudum kanim dondu.... hala bu iste birsey oldugunu dusunuyorum bence aciklanamayan seyler var....
Adam sadece evlilikten sıkılmış aile hayatına karşı ıssıs adam rolleri kesmeye gidiyor.. İşin özü şu adam ben free takılcam nolcağı belli olmaz demiş belli ki birini gözüne kestrmiş karısını aldattı pozisyonuna düşmemek için yer yaptı kendince.. Yani adam tam bir pislik dostum!

Valla hakkinda hayirlisi olsun. Kocan aklini basina toplasin ins bi an once... Inanmayanlar var. Inanmiyorlarsa neden burdalar anlamis degilim. Burasi sanal ortam kimin ne kdt doğru söylediğinin ne ispati var ki zaten. Inanmayan sayfadan gitsin.

Birisini değil hepsini.

Evliliğin ciddiyetini kavramadan evlenirsen üstüne bir de çok becerebilecekmiş gibi çocuk yaparsan böyle olur. Pişman olmuş evlendiğine. O mektuplarda aklı kalmış.

Erkeklik bu işte.

Arkadasimin eski eşi de sizin meslektendi. Ayni senin kocanin modelindeydi. Kucuk bir yerde dogup buyumus sonra buyuksehire ataninca bir havalandi bir havalandi, karisini begenmedi. Ama o daha ayrilmadan free takilmalara baslamisti. Ben anlamiyorum 3 5 kisi olta atinca kendilerini fasulye gibi nimetten sayiyorlar. Madem aklin gozun disardaydi, neden bu kadini ve cocugu hayatina dahil ettin?
Hadi evlendi bari benim gozum disarda diye dusunup cocuk fikrini coook.erteleseydi.

Ne olur herkes evlenmesin ve evlenince de kendini olcsun tartsin, bakalim baba veya anne olmanin sorumlulugunun farkinda mi?

Ah bu sonradan gozu acilanlar!..

freeler yesin onu.
gününü gün etsin bakalım.
elbet ona da bir kazık atan olur.
kadınlar için evladından vazgeçmesini anlamak mümkün değil.

Allah yardımcın olsun.

bence de görüştükleri oldu.
yetmedi.
rahat rahat sevişmek için boşanıyor.
çünkü kendisi bir brad pitt.
inşallah berbat küçük bir ilçeye tayini çıkar da görür free takılmayı.

Sabah 7 de uyandım.. mesajlarınızı okudum.. telefonumu temizledim. Rehberi falan düzenledim.. tosunumun yanında yatiyorum hala kalkamadim.. bugün valizleri hazirlayim çamaşır atayım oglumun camasirlari nerdeyse 2 günde bir kirleniyor yaramazin..

Neyse bı garibim işte çok saskinim. Nasıl nefis bu kadar tatlı gelir evlat can demek değil miydi.. kendinden çok onu düşünmek .. rüyadan uyanıyorum .. dün gece babamla konustum. Çok kızgın ona . Benim bı tek yavrunuza ciğerim yanıyor kızım dedi. Ben ona babalık da yaparım dedelikte ama babasının yerini tutmaz dedi. Ama o neden düşünemedi ki.. ben elimden gelen herşeyi yaptım. Bugün ailesini cagircam eve . Herşeyi anlaticam .. yarın ya da haftasonu gidicem İzmir e . Gelene kadar lütfen siz yapın o yapmazsa bile diye soylucem.

Sadece merak ediyorum boşanma hemen olur mu yani başvuru yaptıktan hemen sonra gün verilir mı. Ona göre birilerine rica edicem öne alınması için. Yani yapılabilir mı. Bitsin artık bi an önce tüm gece düşündüm .. uykumu bile haram etti bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…