sanirim yanlis anlasilmisim. bu yasadiklarini unutturmaz elbette. bunu da en iyi bilenlerdenim ben, tecrubeyle sabit. lakin evlilik birlikteligi daha bitmemisken adamin bunu aklindan gecirmesi bile igrenc .
Canımmmmm sen bizi dinle.. Bu adamdan çocuğuna iyi bir baba olmaz saygı duymak zorunda değilsin.. Ne demek free takılcam.. Çocuğuna nasıl babalık yapacak free takılarak mı.. Bir takılır iki takılır.. Hadi öyleee geçtş diyelim zaman.. Sonuç?? Kossssskoca bir hiç.. O öyle ömür tüketirken sen evlat yetiştireceksin.. Evlat..! Acıyorum o adama biliyo musun? Yazık ona ki senin gibi bir kadın elinden kayıııp başka bir hayata yelken açtı.. Bunun hastalığı var yaşlılığı vaar.. O zamanlarda free takılırkenki arkadaşlarının biri gelip nasılsın demeyecek.. İlaçlarını aldın mı diye kimse sormayacak.. Ama senn.? Sen öyle mi olacaksın? Asla.. Evladın var senin anacığım bugün nasılsın ilaçlarını vereyim mi? Yemeğini yedin mi? Diye soranın evladın olacak.. Şimdilik bunu düşünmek içinn çok erken biliyorum ama beeeelkiii ilerde senin o kalbinin içini gören seni sevecek değer verecek biri olacak birlikte yaşlanacaksınız.. Ama o adam asla iyi ölmez ben sana söyleyeyim.. En iyi ihtimalle yalnız ölür..Evettt...
Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..
Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.
En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .
Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..
Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..
Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun
Öyle bir narsist ki mesela eylül ağlamalarını bıraktığında yeni bir hayata başlayıp ilgisini duygusunu bu free bozuntusundan çektiği zaman freenin kudurmalarına asıl o zaman şahit olacağız gibime geliyor... bu kadın beni nasıl unutur yaa bu kadar kolay mıydı her şey bu kadar basit miydi?? Şeklinde.. inşallah! Dua niyetine geçsin bu da.bu arada hala da ayni seyi soyluyorum. Bu konuda da hic fikrim degismedi bastan beri...adam narsist. kisilik bozuklugu var. evrimini tamamlayamamis yani. birden evliligi bitirmesi... sen aglarken onun bilgisayarda oyun oynamasi... empati yetenekleti olmadigi icin o senin aglamani anlayamaz. empatiden yoksundur cunku narsistler... sessiz kalmasi... neden bosanmak istedigiyle ilgili aciklamama yapmamasi... hergun esyalarini parca parca almasi.... sonra da free takilacagim demesi...
gerci artik onemi de yok. ne hali varsa da gorsun.
Adam genç yakışıklı free takılcam ben diyormuş.. Yani orda burda sürünüp içip bi gün biriyle bigün biriyle yatcak kalkacak arsız freeAltinda baska biraey olsugu kesin ama ben baska bir kadin gibi dusunmedim.... sanki basinda bir dert varmis ta, size bulastirmamak icin uzaklasmak istemis ve bu esnada size de oyle soylemis gibi geldi.
Bir belaya bulasmis olabilir, tehdit ediliyor olabilir, saglik sorunu olabilir,altindan kalkamayacagi maddi bir problem olabilir....
Sizden sijayet ettigi noktalar nelermis mesela? Su su sunu yapiyor sevgi mevgi kalmadi bende dedigi? Varmi elle turulur birsey?
Cok fazla sayfa var hepsini okuyamadim yazdiysaniz da gormedim kusura bakmayin
Evet oturdum topigin tamamini degil ama uyenin tum mesajlarini okudum kanim dondu.... hala bu iste birsey oldugunu dusunuyorum bence aciklanamayan seyler var....Adam genç yakışıklı free takılcam ben diyormuş.. Yani orda burda sürünüp içip bi gün biriyle bigün biriyle yatcak kalkacak arsız free
Adam sadece evlilikten sıkılmış aile hayatına karşı ıssıs adam rolleri kesmeye gidiyor.. İşin özü şu adam ben free takılcam nolcağı belli olmaz demiş belli ki birini gözüne kestrmiş karısını aldattı pozisyonuna düşmemek için yer yaptı kendince.. Yani adam tam bir pislik dostum!Evet oturdum topigin tamamini degil ama uyenin tum mesajlarini okudum kanim dondu.... hala bu iste birsey oldugunu dusunuyorum bence aciklanamayan seyler var....
Adam sadece evlilikten sıkılmış aile hayatına karşı ıssıs adam rolleri kesmeye gidiyor.. İşin özü şu adam ben free takılcam nolcağı belli olmaz demiş belli ki birini gözüne kestrmiş karısını aldattı pozisyonuna düşmemek için yer yaptı kendince.. Yani adam tam bir pislik dostum!
freeler yesin onu.Evettt...
Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..
Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.
En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .
Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..
Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..
Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun
bence de görüştükleri oldu.Niyetini yavas yavas soylemeye basladi, asla aldatmadim demis ama o kadınlardan herhangi biriyle gorusmedigi belli degil
Bosandiginizda bence boyle bir sey ortaya cikacak
Bastan belliydi zaten sevgim bitti dedigine gore baskasini seviyor
Yaziklar olsun boyle erkeklere
Evini yuvasini yuzuklu erkeklere numara veren kadinlar icin bozdu ya
İki yakasi bir araya zor gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?