Çok üzgünüm çok. Ama hayırlısı tabi. Takılsın bakalım bay free. Ama şunu merak ediyorum. Ne zamana kadar free olacak. Her zalime orda dur bakalım diyecek bir hesap günü var. O gün yok ben free ydim falan sökmez. Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün zalimin zulmettiği günden daha çetin olacak inşaallahSabah 7 de uyandım.. mesajlarınızı okudum.. telefonumu temizledim. Rehberi falan düzenledim.. tosunumun yanında yatiyorum hala kalkamadim.. bugün valizleri hazirlayim çamaşır atayım oglumun camasirlari nerdeyse 2 günde bir kirleniyor yaramazin..
Neyse bı garibim işte çok saskinim. Nasıl nefis bu kadar tatlı gelir evlat can demek değil miydi.. kendinden çok onu düşünmek .. rüyadan uyanıyorum .. dün gece babamla konustum. Çok kızgın ona . Benim bı tek yavrunuza ciğerim yanıyor kızım dedi. Ben ona babalık da yaparım dedelikte ama babasının yerini tutmaz dedi. Ama o neden düşünemedi ki.. ben elimden gelen herşeyi yaptım. Bugün ailesini cagircam eve . Herşeyi anlaticam .. yarın ya da haftasonu gidicem İzmir e . Gelene kadar lütfen siz yapın o yapmazsa bile diye soylucem.
Sadece merak ediyorum boşanma hemen olur mu yani başvuru yaptıktan hemen sonra gün verilir mı. Ona göre birilerine rica edicem öne alınması için. Yani yapılabilir mı. Bitsin artık bi an önce tüm gece düşündüm .. uykumu bile haram etti bana ..
Allah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
haklı, suçsuz olmanın dayanılmaz hafifliği bu.Allah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
İki tarafın imzaladığı bir protokol ve sizin anlaşmalı boşanma dilekçeniz birlikte verilirse mahkeme kalemi ile görüşüp en yakın günü alabilirsiniz. Protokolde mal paylaşımı, velayet, nafaka ve tazminat konusularında anlaşmanız gerekir. Duruşmaya yine iki taraf da katılır ve boşanmayı kabul ediyorum derse tek duruşmada biter. Protokoldeki kayıtlar boşanma kararına yazılır.Sabah 7 de uyandım.. mesajlarınızı okudum.. telefonumu temizledim. Rehberi falan düzenledim.. tosunumun yanında yatiyorum hala kalkamadim.. bugün valizleri hazirlayim çamaşır atayım oglumun camasirlari nerdeyse 2 günde bir kirleniyor yaramazin..
Neyse bı garibim işte çok saskinim. Nasıl nefis bu kadar tatlı gelir evlat can demek değil miydi.. kendinden çok onu düşünmek .. rüyadan uyanıyorum .. dün gece babamla konustum. Çok kızgın ona . Benim bı tek yavrunuza ciğerim yanıyor kızım dedi. Ben ona babalık da yaparım dedelikte ama babasının yerini tutmaz dedi. Ama o neden düşünemedi ki.. ben elimden gelen herşeyi yaptım. Bugün ailesini cagircam eve . Herşeyi anlaticam .. yarın ya da haftasonu gidicem İzmir e . Gelene kadar lütfen siz yapın o yapmazsa bile diye soylucem.
Sadece merak ediyorum boşanma hemen olur mu yani başvuru yaptıktan hemen sonra gün verilir mı. Ona göre birilerine rica edicem öne alınması için. Yani yapılabilir mı. Bitsin artık bi an önce tüm gece düşündüm .. uykumu bile haram etti bana ..
canım benim . okudum . ve zaten böyle güzel bi yuvayı uçkur davasına bozduğu belliydi.Şimdi okudum da ne yazmisim diye çok saçma yazmışım. Anlamsız cümleler kurmusum kusura bakmayın. Beni anlamaya çalışın... Bideee o sana mektup verenler den daha güzel evladın vardı ve vicdansız hadi beni geçtim .. saçın dökülüp kilo alınca baksın bakalım o sana kaş göz yapanlar
Bazen bizim şer bildiklerimizde hayir,hayır bildiklerimizde şer olur derler ya Ins bundan sonrası sizin için çok çok güzel olur. Evladiniz ve kendiniz icinAllah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
Allah yardımcınız olsun. Konunuzu okudum hep. Şer gibi görünen bu olay belkide sizin için hayırlı kapılar açacaktır. Evladiniz ve kendiniz için bundan sonra güçlü ve mutlu olma zamanı.Allah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
Maşallah Maşallah canımAllah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
Canım bence boşanma... Süründür pisliği... Free neymiş göster ona... Öyle bırakıp gitmenin kolay olmayacağını anlasın! Hem neden evi ortaklaşa paylaşıyorsun. O ev senin çocuğunun hakkı... Gidip o dışarıdaki o....larla mı yesin parayı? Senin evin o... Verme evi falan... Tek bir toplu iğne dahi verme. Gözünü seveyim vermeAllah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
Ayy canım çok sevindim afiyet olsun.Dusunuda al.Hersey düzelecek.Bosanma vs kismida geçsin..Hiç önünde engelin kalmayacak.Hepimizin hayata gelme nedeni var misyonumuz var.Hepimiz kıymetli yiz.Allah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
Ne kadar da haklisiniz.Su yazdiklariniz beni aglatti da acaba bu gerizek.li adam hic mi bunlari dusunemiyorCanımmmmm sen bizi dinle.. Bu adamdan çocuğuna iyi bir baba olmaz saygı duymak zorunda değilsin.. Ne demek free takılcam.. Çocuğuna nasıl babalık yapacak free takılarak mı.. Bir takılır iki takılır.. Hadi öyleee geçtş diyelim zaman.. Sonuç?? Kossssskoca bir hiç.. O öyle ömür tüketirken sen evlat yetiştireceksin.. Evlat..! Acıyorum o adama biliyo musun? Yazık ona ki senin gibi bir kadın elinden kayıııp başka bir hayata yelken açtı.. Bunun hastalığı var yaşlılığı vaar.. O zamanlarda free takılırkenki arkadaşlarının biri gelip nasılsın demeyecek.. İlaçlarını aldın mı diye kimse sormayacak.. Ama senn.? Sen öyle mi olacaksın? Asla.. Evladın var senin anacığım bugün nasılsın ilaçlarını vereyim mi? Yemeğini yedin mi? Diye soranın evladın olacak.. Şimdilik bunu düşünmek içinn çok erken biliyorum ama beeeelkiii ilerde senin o kalbinin içini gören seni sevecek değer verecek biri olacak birlikte yaşlanacaksınız.. Ama o adam asla iyi ölmez ben sana söyleyeyim.. En iyi ihtimalle yalnız ölür..
Biraz arka sayfalarda kalmis bir yorum son sayfalara gelmedigim icin olay ne boyuta tasinmistir bilmiyorum ama kesinlikle katiliyorum yorumunuza. Gelini ne kadar sevseler de malesef oncelik ogullaridir her zaman. Konu sahibi o yuzden cok guvenmesin derim. Cunku seni degil kendi evlatlarini dusunup, evlatlarinin en az maddi zararla isin icinden cikmasini isteyeceklerdir.Kv, kp ile aranız nasıl bilmiyorum ama muhtemelen orada da daha çok mal paylaşımı üzerine konuşuldu. Eğer aldatma durumu olursa, tazminattır, mal paylaşımında aleyhine eşitsizlik falan durumu olur değil mi?! Kendini hemen toparlayıp önüne bakmalısın. Kendine bir avukat bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?