Eşimle konuşmamız

Çok üzgünüm çok. Ama hayırlısı tabi. Takılsın bakalım bay free. Ama şunu merak ediyorum. Ne zamana kadar free olacak. Her zalime orda dur bakalım diyecek bir hesap günü var. O gün yok ben free ydim falan sökmez. Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün zalimin zulmettiği günden daha çetin olacak inşaallah

madem öyle free takilmak icin ayriliyor, yerinde olsam bu kadar kolay bosanmazdim yani anlasmali bosanmazdim.
bunu mutlaka tekrar düsün, ilerde pisman olma.

Allah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..

Eylülüm, canım. Kurtarmış güzel Allahım seni böyle bi yaratıktan. Sen kendi güzelliğinle daha mutlu bir hayat süreceksin eminim.
Sen bir annesin şöyle düşün, en büyük avı evlat acısı. Rabbim seni onunla sınamasın, güzel kuzun yanındayken sen istemesen de mutlu olursun.
Izmire gidince spora basla kuzucum, insana dinclik veriyor enerji veriyor. Ben en yorgun anında yapsam bile enerji doluyorum hemen sonrasında. Seni yetistiren o güzel ailenle güzel bir baslangıc yapacaksn az kaldı canım, sabret dua et allaha sığın. Kendine de iyi bak ihmal etme yemeni içmeni ve hatta gülmeni. Gülmek, gülmeyi getirir :)

Üç beş kadının ilgisi çekmek ama bu ilgilere karşılık verememek ne kadar koymuş meğer beyefendiye! Şimdi ayrılacak aklınca free olacak, istediğine karşılık verecek ama hevesini aldıktan sonra öyle bir pişman olacak ki. O zman yanında kimseyi bulamaz umarım.
İzmire size çok iyi gelecektir eminim, yaz da geliyor, güzel tatil yapın, denize gidin orada terapi gibi çocuğunuzla birlikte tadını çıkarın oranın.

haklı, suçsuz olmanın dayanılmaz hafifliği bu.
belki neden diye soracaksın kendi kendine.
tek cevabın, onun ahlakının zayıflığı, kişiliğinin oturmadığı olacak.
maalesef okumuş iş güç sahibi olmuş ama kişiliği zayıf kalmış.

mis gibi cennet evladın var. ona sarıldıkça mutlu ol.
hiçbir şey, hiç kimse senden ve evladından kıymetli değil.

İki tarafın imzaladığı bir protokol ve sizin anlaşmalı boşanma dilekçeniz birlikte verilirse mahkeme kalemi ile görüşüp en yakın günü alabilirsiniz. Protokolde mal paylaşımı, velayet, nafaka ve tazminat konusularında anlaşmanız gerekir. Duruşmaya yine iki taraf da katılır ve boşanmayı kabul ediyorum derse tek duruşmada biter. Protokoldeki kayıtlar boşanma kararına yazılır.
Allah yardımcınız olsun. Boşanma duruşması ayrılmaya karar verme aşamasından çook daha zor olacak eşiniz için. O atmosfer bambaşka anlatılmaz yaşanır. Emin olun çok pişman olacak. Sakın zaafiyet göstermeyin, sakin ve dimdik durun. Hakim kararı yazarken ezilecek karşınızda...

freeler götürsün onu
free free nereye kadarmış evladından önemli miymiş özgür olmak
ne hali varsa görsün E Eylulm Allah sana güç kuvvet versin

ben kv ayrı bir kızdım nasıl hemen kabullendi bide oturmuş yemek yiyorlar
bilemiyorum benim de evlatlarım var

git biran önce anne babana kurtul oralardan

bu arada senin o blw yapan kuzunu yerim maşallah

canım benim . okudum . ve zaten böyle güzel bi yuvayı uçkur davasına bozduğu belliydi.
başka türlü nasıl biterdi bu sevgi , evlat sevgisi.

ama o da günün birinde BİN pişman olacak .

sen de güzel aklı başında birisin. kendin gibi aklı başında biri çıkar nasibine ve evlenirsin. evladına da güzel hamilik yapan biri. öyle insanlar var ki çocuğuma kendi babasından daha baba diyen. bu kk da var tanıdıklarım.

Bazen bizim şer bildiklerimizde hayir,hayır bildiklerimizde şer olur derler ya Ins bundan sonrası sizin için çok çok güzel olur. Evladiniz ve kendiniz icin
Allah yardımcınız olsun. Konunuzu okudum hep. Şer gibi görünen bu olay belkide sizin için hayırlı kapılar açacaktır. Evladiniz ve kendiniz için bundan sonra güçlü ve mutlu olma zamanı.

kk okumayı bırakmıştım psikolojim bozuluyor diye.
Eylülüm bırak yaşasın geçici hayatlar.
Biz burada neler gördük. Emin o bu benim ikinci üyeliğim 10 senedir bdv okuyorum neler neler gördük.
Nelerden döndü evlilikler.
Ben geri dönsün demiyorum ama emin ol kafasını taşlara vuracak. Belki şimdi değil ama elbet anlayacak ki ben ne için evladımı babasız büyümeye mahkum ettim. Herkesin polisi kendi vicdanıdır yazıyor ya Emniyet Binasının üstünde. Aynen öyle. O polis asla bırakmayacak peşini.

Nafakanı al çatır çatır. Yemesin kadınlarla kızlarla. Çocuğunu en iyi şekilde yetiştireceğine eminim zaten ama bırak o kadınlar 3 kuruş maaş yeter mi bi baksın bakalım. çalıştığın için kendin için vermezler ama çocugun için kesinlikle 750 den aşağı nafaka alma.

gerekirse o parayı kenara koyar ilerdeki eğitimi için biriktirirsin.
O nasıl yaşayacak bilmem ne düşünme. O sizi düşündü mü? bu kadar bu çocukla bir başına ne yapacak ben free takılırken.
Pislik.

Maşallah Maşallah canım

sen güçlü kadınsın.

o utanacak yaptıklarından.
ve yuva yıkanın yuvası olmaz . olmadı şimdiye kadar . Allah ın adaleti büyük.

Canım bence boşanma... Süründür pisliği... Free neymiş göster ona... Öyle bırakıp gitmenin kolay olmayacağını anlasın! Hem neden evi ortaklaşa paylaşıyorsun. O ev senin çocuğunun hakkı... Gidip o dışarıdaki o....larla mı yesin parayı? Senin evin o... Verme evi falan... Tek bir toplu iğne dahi verme. Gözünü seveyim verme

Hala seviyorsunuz ve bana kalırsa döner diye bir umudunuz var bu yüzden hala bu kadar hanımefendi tavır sergiliyorsunuz. Bunu yargılayamam. Ama şu saatten sonra lütfen yapmayın lütfen... adam çocuğunu düşünseydi zaten sizi bırakıp o evde çekip gitmezdi. Free takılcam diye bu evliliği yıkmazdı benim bi evladım var diyip mektup peşine düşmezdi. O adam baba olamamış o yüzden sizde lütfen çocuğumun babası demeyin saygı göstermeyin. Çekişmeli boşanıp ne varsa alın. Ortada çocuk var ve bu bu çocuğun rızkı. Ondan alıp kocanıza verirseniz yarın bigün başka kadınlara yedirdiğini görürseniz içiniz ezilir. Vermeyin çocuğunuzun rızkını. Çirkinleşmekse elinizden geldiği kadar çirkinleşin. O yeterince çirkinleşti zaten .. eşyalarını da o şehir dışındayken toplayıp annesinin evine götürüp bırakın. Onu mahkeme ye kadar görmek istemiyorum gelip gidip rahatsız etmesin beni diyip bunu da iletmelerini söyleyin... bakın sonra sizin vazgeçtiğinizi görünce nasıl pervane olacak.

Ayy canım çok sevindim afiyet olsun.Dusunuda al.Hersey düzelecek.Bosanma vs kismida geçsin..Hiç önünde engelin kalmayacak.Hepimizin hayata gelme nedeni var misyonumuz var.Hepimiz kıymetli yiz.
Allah hep güldürsün bundan sonra canım.

Ne kadar da haklisiniz.Su yazdiklariniz beni aglatti da acaba bu gerizek.li adam hic mi bunlari dusunemiyor

Biraz arka sayfalarda kalmis bir yorum son sayfalara gelmedigim icin olay ne boyuta tasinmistir bilmiyorum ama kesinlikle katiliyorum yorumunuza. Gelini ne kadar sevseler de malesef oncelik ogullaridir her zaman. Konu sahibi o yuzden cok guvenmesin derim. Cunku seni degil kendi evlatlarini dusunup, evlatlarinin en az maddi zararla isin icinden cikmasini isteyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…