Eşimle konuşmamız

Soyledigin her seye katiliyorum fakat adim gibi eminim pisman olacak.
O hayalini kurdugu zamlaraliklari yaptikca hevesini aldikca bu muymus olacak. Tuketecek butun degerleri. O zaman degmedigini anlayacak ama is isten gececk.
Eylul ne yapar bilemeyiz ama keske nafaka ve tazminat alsa o paralari arabanin yarisini bu adama birakmasa cunku nasi yiyecegi belli. Eylul aldigi her seyi oglunun hesabina yatirsa cok iyi olur. Pislesirmis ha? Simdi cok temiz sanki. Zihniyeti kokusmus.

Gerçek acıtır ama bir yalana kanmaktan daha iyidir.
Bu adamla olan yuvanızı kurtarmaya çalışan diyemem lakin bu kadar kolay boşamayın.
Yüklü bir nafaka, ev ve arabanız varsa üstünüze yapsın. O free free takılırken siz bir çocuk yetiştireceksiniz. Gurur yapıp parası onda kalsın demeyin. Burnundan getirin eşiniz olacak kişinin.

Ahhh nasıl içim yandı anlatamam..içime bi kor düştü. Hadi seni düşünmedi ya evladı... Çok pişman olacak herkes de seni arayacak....yuvami hiç uğruna dağıtım diyecek ama boş... lütfen bu insana bir daha dönme, bak yoluna... çok zor diyecek kelime yok... yolun açık olsun güzel insan....

Bende böyle düşünüyorum, ya Günlerce psikolojik baskı yapsaydı sende Günlerce eşim neden Değişti diye sorgulayıp dursaydın bence böylesi daha iyi olmuş, en azından seni oyalamamış hoş ben şuan biriyle görüştüğünü düşünüyorum ama sanada bu zamana kadar hissettirmemiş yazık,Allah yardımcın olsun ..

Ayy nasil mutlu oldum bunu yazmana : ) tesekkur ederim
Sende cok cok cok mutlu ol.hepimiz olalim.hayat mutsuzluk icin cok kısa

Hendek çok .. benzer bir durum yaşamışız bnde yeni evliyken 3 aylık fln eşim arkadaşıyla geyik yapan mesajını okudum erkek arkadası şöyle böyle güzel kız , bana sarktı falan filan tabi ben ortalığı yıktım ertesi gün adliyeye gidiyordum yalvardı yakardı sadece anlık erkek geyiği Aslı Yok eyleme geçme yok olamaz insan Severse başkasına sex için bile zor dokunur dedi . Çok kavga etmiştik kızgındım ilgi duyan ortalık araba fuarlarında mankenler varya onlardan biri yanaşmış bizim ki ballandıra ballandıra anlatıyor watsaptan ben yakalamıştım işte 3 sene oluyor evlilik terapistine gittik hem onun hem duygularımı dinleyerek şans verdim birdaha bu tarz birşey yaşamadım çok dikkatliymdir, ben bu şekilde mutluluğu sectim pişman olmadım çok şükür birde bebeğimiz var şimdi , ama en ufak yanlışında biteceğini adı soyadı gibi biliyor bu yüzden sana çok mutlu ol dedim çok mutluyum demişsin hayat kısa.. haklısın

Adamın tüm amacı free olmakmış, kadınlarla fingirdemek için boşancakmış ha. Biliyodum altından böyle bişey çıkacağını. Çekişmeli boşan bacım sakın anlaşmalı boşanma. Alabildiğin tüm parayı al. Pis adam ev esyasıyla arabaya göz koymuş bide. Kadınlarla lazım olacak para tabii

Var öyleleri benim başıma da geldi iş yerinde çalışan bi bayan eşime takmıştı evli olduğunu bile bile arıyordu hep ayıracağım sizi diyordu gülüp küfürler edip kapatıyordu ve de bunu yapan bir kız çocuğu annesi ne sinir krizleri geçirdim onun yüzünden neyse ki başka birine taktı ki bıraktı aramayı rahatız etmeyi çok var öyleleri olmasa zaten adamlar böyle olmaz insanın içini en acıtan şeylerden biri de bunu yapan bir hemcinsimiz pislikler hepsini asacaksın meydanlarda

Eylül bu kadar hanımefendi olduğun yetti artık aklını başına toplayıp dogru adımları atma zamanın geldi. Bdv de gördüğüm bosanan kadınların hemen hepsi tepkisini ilk anda gostermemenin ve maddi meseleler icin mucadele etmemenin pişmanlığını yaşıyorlar. Daha sonra o erkek musveddesine biraktigin 1 lirayi bile baska kadina yedirdiginde cocugunun hakkini almadığın için pisman olacaksın.
Acilen bir avukata git ve haklarini sonuna kadar kullan. Hatta sana soz verip de goturmedigi şu umre nin bile hesabini cikarip koy önüne hepsini ödet.

Ben demiştim adam masum değil erkekler düz basit varlıklardır diye haklı çıktım. O ucuz kadınlardan gönlü geçip aklı başına geldiğinde başını vuracak taş bile bulamayacak. Küçücük bebeğini karısını sırf kadınlarla yatıp kalkmak için dağıtan bir şeref yoksunu var karşınızda maalesef Allah yardımcınız olsun..

Katiliyorum.Lutfen bunu yap eylulm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…