- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Soyledigin her seye katiliyorum fakat adim gibi eminim pisman olacak.Bu adam pişman falan olmaz. Kendini yeni hayata o yalandan yaşadığı zamanda ayarlamış zaten. Herşeyi düşünmüş,kafasında oturtmuş. Ani bir karar değil yani onunki. Bu yalandan yaşadığı zamandan öncesi de var tabi. Baksana rahatlığa. Oturup aileyle yemek yemeler,otele kaçmalar,pc oynamalar,arabayı satarım bölüşürüzler,gelip eşya almalar evden,ben senin gibi izinli değilim demeler. Be vicdansız o kadın keyfinden mi izin alıyo. Ortada bıraktığın yuvanın enkazına baksana kör müsün? Nasıl kör olmasın ki aklında verilen numaralar,yazılan mektuplar var. Eminim onun etrafında da bu olanları gören "şu yakışıklılıkla evlenmişin ben olsam evlenmezdim ya da ben olsam kaçamak yapardım" diyen arkadaş(!)ları vardır.
Mallardan bölüşüpte alacağı paralar o adi kadınlarla yerken boğazında dursun. Evladının nafakası boğazında dursun.
Allah bildiği gibi yapsın.
Neymis son durum yaBu adamin bdvden aldigi bu kadar beddua ve ahla bence iki yakasi bir araya gelmez.Ki inşallah da gelmez
Ay sinirimden uyuyamiyorum
Adam!free yasayacakmis bundan sonraNeymis son durum ya
Ahhh nasıl içim yandı anlatamam..içime bi kor düştü. Hadi seni düşünmedi ya evladı... Çok pişman olacak herkes de seni arayacak....yuvami hiç uğruna dağıtım diyecek ama boş... lütfen bu insana bir daha dönme, bak yoluna... çok zor diyecek kelime yok... yolun açık olsun güzel insan....Kızlar uyumaya çalışıyorum ama geri aldım telefonu elime. Kayinvalidem e de anlaticam.. ne için torunundan ayrıldığını bilsin .. bide evde çok bunalmış anne babasının baskısından otele gidecekmiş . İnanmıyorum inanamıyorum.. yüzüğü çıkarmasından belliydi hemen kendine face açmasından .. neyse siz yine de beddua etmeyin Allah korusun iyi bişey değil. Rabb im zaten en güzel adalet i sağlar...
Bu arada ben bdv okumadan yatmazdim. Olaya bak . Şaka gibi. Yaşadığıma bak.
Bende böyle düşünüyorum, ya Günlerce psikolojik baskı yapsaydı sende Günlerce eşim neden Değişti diye sorgulayıp dursaydın bence böylesi daha iyi olmuş, en azından seni oyalamamış hoş ben şuan biriyle görüştüğünü düşünüyorum ama sanada bu zamana kadar hissettirmemiş yazık,Allah yardımcın olsun ..Yine diyorum allahin sevdigi kulmussun.
Tamam şimdi dunyan yikildi bir anda mutlu sandigin evlilkk tepe taklak oldu.
Ama ya adam sana söylemeden nasilsa evde ki anlamaz diye yapsaydi.
Gururunu ezip onurunla oynasaydi
Bunu aldatilmis 1 kadin olarak soyluyorum ki ben daha ilk hamlesinde yakalayip ayrildim icraata gecememisti bile.gelio sebi sevmiyorum demesini tercih ederdim.
Gerci aldatmasaydida ben bosanmayi dusnuyordum benim sevgim bitmisti farkli yaptigi yapmadigi şeylerden.
Simdi inanilmaz cokkk cokk mutluyum.
Sende cok mutlu olacaksin.
Evet esin ben free seks yapmak icin bosaniyorum diyen bir okuz ama
Hepimiz demez miyiz sevgin biterse bana soyle diye
Evli olmaktan başının bağlı olmasından bunalmış genç ,yakışıklı ,kızların ilgisini çekiyor belli biraz da free takılmak istemişNeymis son durum ya
Ayy nasil mutlu oldum bunu yazmana : ) tesekkur ederim
Sende cok cok cok mutlu ol.hepimiz olalim.hayat mutsuzluk icin cok kısa
Ortada kaldigi gunleri de gorur konu sahibi, netAdam!free yasayacakmis bundan sonra
Surunup gelecegi gunler de vardirEvli olmaktan başının bağlı olmasından bunalmış genç ,yakışıklı ,kızların ilgisini çekiyor belli biraz da free takılmak istemiş
Var öyleleri benim başıma da geldi iş yerinde çalışan bi bayan eşime takmıştı evli olduğunu bile bile arıyordu hep ayıracağım sizi diyordu gülüp küfürler edip kapatıyordu ve de bunu yapan bir kız çocuğu annesi ne sinir krizleri geçirdim onun yüzünden neyse ki başka birine taktı ki bıraktı aramayı rahatız etmeyi çok var öyleleri olmasa zaten adamlar böyle olmaz insanın içini en acıtan şeylerden biri de bunu yapan bir hemcinsimiz pislikler hepsini asacaksın meydanlardaBenimde kocam bayan içinde çalışıyor bazen. Ben kocama güvenmiyorum.hicbir erkeğe güvenim yok!!!!!baksanıza reddetmiş ama hep bilinçaltında kalmış.belki benim eşimde reddediyor ve Bilinçaltında kalıyor.
Kim verebilir bizim başımıza gelmeyeceğini.Allah böyle erkeklerinde kadınlarında(evli erkeğe yazan ) cezasını versin...amin...
Saçma ey göz eskden gönlümdeki odlara su...
Kim bu denlü dutusan odlara kilmaz çâre su..
Der hayırlı geceler dilerim herkese hoşçakalın ...
Katiliyorum.Lutfen bunu yap eylulmEylül bu kadar hanımefendi olduğun yetti artık aklını başına toplayıp dogru adımları atma zamanın geldi. Bdv de gördüğüm bosanan kadınların hemen hepsi tepkisini ilk anda gostermemenin ve maddi meseleler icin mucadele etmemenin pişmanlığını yaşıyorlar. Daha sonra o erkek musveddesine biraktigin 1 lirayi bile baska kadina yedirdiginde cocugunun hakkini almadığın için pisman olacaksın.
Acilen bir avukata git ve haklarini sonuna kadar kullan. Hatta sana soz verip de goturmedigi şu umre nin bile hesabini cikarip koy önüne hepsini ödet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?