ben de annesine "karım beni asık suratla karşılıyor" diye yalan söylemesinden bir haltlar karıştırdığını anlamıştım.karbon kagidi konmus gibi ya.... ayni seyler... sebepsiz ayrilik... bekarlik hayatini ozleme...
esinin evlenmeyecegim dediginden anlamistim. sorumluluk altina girmeden yasamak istemesinden anlamistim.
uc dort sene sonra bir boslukta kaldiginda tekrsr bir donus yapar sonra yine gider... bunlar boyle...
hepsi olur.Sabah 7 de uyandım.. mesajlarınızı okudum.. telefonumu temizledim. Rehberi falan düzenledim.. tosunumun yanında yatiyorum hala kalkamadim.. bugün valizleri hazirlayim çamaşır atayım oglumun camasirlari nerdeyse 2 günde bir kirleniyor yaramazin..
Neyse bı garibim işte çok saskinim. Nasıl nefis bu kadar tatlı gelir evlat can demek değil miydi.. kendinden çok onu düşünmek .. rüyadan uyanıyorum .. dün gece babamla konustum. Çok kızgın ona . Benim bı tek yavrunuza ciğerim yanıyor kızım dedi. Ben ona babalık da yaparım dedelikte ama babasının yerini tutmaz dedi. Ama o neden düşünemedi ki.. ben elimden gelen herşeyi yaptım. Bugün ailesini cagircam eve . Herşeyi anlaticam .. yarın ya da haftasonu gidicem İzmir e . Gelene kadar lütfen siz yapın o yapmazsa bile diye soylucem.
Sadece merak ediyorum boşanma hemen olur mu yani başvuru yaptıktan hemen sonra gün verilir mı. Ona göre birilerine rica edicem öne alınması için. Yani yapılabilir mı. Bitsin artık bi an önce tüm gece düşündüm .. uykumu bile haram etti bana ..
Kusura bakma valla yazacak cok sey varda yazılmıyo işte. Bu erkeklerin benciligi bıktırdı nefret ettirdi.aglattınız beni
Herkes evladını da mı düşünmedi diyor ama maalesef erkekler bizim gibi değil annesini siliyorsa çocuğu da umursamiyor. Tabi istisnalar vardır ama genel böyledir. Allah size ve evladiniza güzel bir gelecek nasip etsin. Babanıza da sağlıklı uzun ömür versin. Eminim ki babanız baba yokluğunu hissettirmeyecektir oglunuza. Maalesef dünyaya getirmeye vesile olmakla baba olunmuyor emek vermek sevgi vermek gerekirse ödün vermek gerekiyor. Şanslisiniz ki evladiniz küçük, babasını değil babanızı ornek alicak ve inşallah hayırlı bir evlat olucak. Herşey gönlünüzce olsun...Sabah 7 de uyandım.. mesajlarınızı okudum.. telefonumu temizledim. Rehberi falan düzenledim.. tosunumun yanında yatiyorum hala kalkamadim.. bugün valizleri hazirlayim çamaşır atayım oglumun camasirlari nerdeyse 2 günde bir kirleniyor yaramazin..
Neyse bı garibim işte çok saskinim. Nasıl nefis bu kadar tatlı gelir evlat can demek değil miydi.. kendinden çok onu düşünmek .. rüyadan uyanıyorum .. dün gece babamla konustum. Çok kızgın ona . Benim bı tek yavrunuza ciğerim yanıyor kızım dedi. Ben ona babalık da yaparım dedelikte ama babasının yerini tutmaz dedi. Ama o neden düşünemedi ki.. ben elimden gelen herşeyi yaptım. Bugün ailesini cagircam eve . Herşeyi anlaticam .. yarın ya da haftasonu gidicem İzmir e . Gelene kadar lütfen siz yapın o yapmazsa bile diye soylucem.
Sadece merak ediyorum boşanma hemen olur mu yani başvuru yaptıktan hemen sonra gün verilir mı. Ona göre birilerine rica edicem öne alınması için. Yani yapılabilir mı. Bitsin artık bi an önce tüm gece düşündüm .. uykumu bile haram etti bana ..
Sogsun canim sogsun o pislikten sogusun. Hayattan sakin sogumasin, oglusunla guzel bir hayat seni bekliyor. Babasidir görsün oglunu falan diye dusunme, karaktersiz babasindan ogluna ne gecicek Allah askina. Babam ben babalik yaparim ama babasinin yerini tutmaz demisya, gercek babasina bakarak cokta iyi babalik yapar. O karaktersizden ne baba olur ne birsey. Sen icini ferah tut, dualarimiz seninleKahvaltı hazırlıyorum oğluma. Pek yazamayabilirim kusura bakmayın. Annem le konuştuk yine aradı canım anam.. hala ağlıyor ağlama annem desem de .. aglayamiyorum bende soğuyor içim .. gecicek Allah in izniyle.
Evet açıklanmayan şeyler vardı ..kısmen açıklamış ..konu sahibi kızıyor ama söyleyeceğim ..başka kadın değil ,başka kadınlar var ..doyumsuz bir de koca müsveddesi. .. İnşallah tez zamanda pişman olur da eylulun kapısında yatar kalkar .yasattığını yasasin ki eylül ferahlasın ve ondan midesi bulansin.Evet oturdum topigin tamamini degil ama uyenin tum mesajlarini okudum kanim dondu.... hala bu iste birsey oldugunu dusunuyorum bence aciklanamayan seyler var....
Kahvaltı hazırlıyorum oğluma. Pek yazamayabilirim kusura bakmayın. Annem le konuştuk yine aradı canım anam.. hala ağlıyor ağlama annem desem de .. aglayamiyorum bende soğuyor içim .. gecicek Allah in izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?