Eşimle konuşmamız

Bi gün o nefesi öyle bir çekeceğim ki içime...
Ama şuan için mutluluk benden uzakta yaşanmışlıklar silinmiyor hepsi üst üste olunca silemiyosun hep diken uzerindeyim anlik gulusler anlik mutluluklar heosi bu icim kan agliyor yaradana siginiyorum...
işte benim gibi iyi niyetli düşünüp arkasına acınacak hale gelmesin kimse

Hayat ne garip gerçekten.. Ben konuyu güncel sandım ve okuyunca aşırı üzüldüm nedense, nefesimi tuttum resmen. Ne demek seni sevmiyorum ve rol yapıyorum.. içim acıdı. Sonra baktım ki oo konu geçmiş, konu sahibi yeni birisiyle mutlu :)) Okadar sevindim ve içim rahatladı ki.. İşte bizim için kötü olduğunu düşünüp üzülüp kendimizi paraladığımız şeyler aslında bizim için daha hayırlı olabiliyor.. Bilemiyoruz.
Mutluluklar :)))

Bu arada oğlumun babası şarka gönderildi :) o şaşalı hayatı Sekteye uğradı
Çok sevindim sizin için çok çok mutlu un inş :)) ilahi adalet diye birşey var çok şükür :)) doya doya kadınlarla takılacak hayatını yasayacakti eski Eşinizde ama olmamış vah vah :)) sadece üzüldugum evlilikler biter ayrılıklar olur ama anne baba olmak kalıcıdır oglundan nasıl bu kadar vazgeçilmis çok üzücü

Çok sevindim mutlu olmanıza. Kadınların izülmesi beni çok üzüyor. Allah karşınıza güzwlliklet çıkarmış. Çok şükür. İnşallah böyle devam eder. Çok mutlu olun.

Konu sahibi,lütfen konuyu kapatın yazdıktan sonrakiii gelişmeleri yazın.cok sevindim sizin adınıza.Cok coookkkkkk mutlu olun.

Sizin adınıza çok sevindim, çok mutlu oldum. Ya aslında olan her şey hayrımıza oluyor da durumun içindeyken anlayamıyoruz.
Çok çok mutlu olun inşallah.

Bosanma sonrasi ne yaptı eski eşin?
Sen yeniden evlenmeye karar verince ne yapti en onemlisi?
Boşanma sonrası şubesinden gönderildi en üst makamdan mezun olunduğunda sıradan bir şubeye nöbete gönderildi. Sonrasında da Doğu görevine gönderildi ipka vermesine rağmen. Henüz hayatımda biri olduğundan haberi Yok. Resmîye döküldüğünde evleniyorum diye haber vericem yalnızca.

Evet ben de ona üzülüyordum aslında yabancı herhangi bir kan bağı olmayan bir adamla oğlum arasında oluşan sevgi nasıl öz babasıyla oluşmaz ki düşünüyordum. Ama bir kez daha gördüm ki esas olan gönül bağı. Oğlum ona sımsıkı sarılıyor, o da bağrına basıyor yavrumu

Kesinlikle gönül bağı bambaşka birsey. Çok çok mutlu olun yavrunuzla inşallah :))

Her şerde bi hayır var işte. Nasılda kötü görünüyordu herşey :) şimdi herşeyin güzel gitmesine çok sevindim. Eski eşin de oğlundan nasıl böyle bağlarını koparmış hayret ettim. Hadi eş neyse de evlattan nasıl kopulur akıl alır gibi değil.

Hiç üşenmedim 150 sayfa ve 1.495 mesajı okudum .. şehirlerarası yolculuktaydım , yol nasıl bitti anlamadım ..

Bir film izlemiş gibiydim .. giriş , gelişme ve sonuç ..

Dilerim çok mutlu olursun .. keşke dediğin her güzellik seninle ve yavrunla olsun

hiç kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez

Ayrilik sebebinde baska biri var miymis peki eski esinin? Yani ilgi alaka mektuplardan bahsetmiyorum, belli bir kişi? Hic pisman oldu mu evini dağıttığına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…