Bi gün o nefesi öyle bir çekeceğim ki içime...Öyle deme..yaptığın hatanın aynısı yasiyorsan orda göremediğin birşeyi Allah göstermek istiyordur.bunu bil.bosuna demiyoruz ki hatalarımızdan ders alalım diye..eksik birşey vardır elbet..
Kendine mutluluğu laik gör öyle yaşa.seni mutsuz eden adamdanda uzak dur..
Nefes alıyorsan umut var demektir bacım ..
+1Sanırım hayatında başka biri var. Her şeye hazırlıklı ol. Allah yardımcın olsun...
Çok sevindim sizin için çok çok mutlu un inş :)) ilahi adalet diye birşey var çok şükür :)) doya doya kadınlarla takılacak hayatını yasayacakti eski Eşinizde ama olmamış vah vah :)) sadece üzüldugum evlilikler biter ayrılıklar olur ama anne baba olmak kalıcıdır oglundan nasıl bu kadar vazgeçilmis çok üzücüBu arada oğlumun babası şarka gönderildi :) o şaşalı hayatı Sekteye uğradı
Başlamış mıydı hayalini kurduğu o hovarda hayatına?Bu arada oğlumun babası şarka gönderildi :) o şaşalı hayatı Sekteye uğradı
Ben de bunu merak ediyorum. Bozuldu mu üzüldü mü?Bosanma sonrasi ne yaptı eski eşin?
Sen yeniden evlenmeye karar verince ne yapti en onemlisi?
Sizin adınıza çok sevindim, çok mutlu oldum. Ya aslında olan her şey hayrımıza oluyor da durumun içindeyken anlayamıyoruz.Herkese sevgiler :)
Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.
Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.
Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
Boşanma sonrası şubesinden gönderildi en üst makamdan mezun olunduğunda sıradan bir şubeye nöbete gönderildi. Sonrasında da Doğu görevine gönderildi ipka vermesine rağmen. Henüz hayatımda biri olduğundan haberi Yok. Resmîye döküldüğünde evleniyorum diye haber vericem yalnızca.Bosanma sonrasi ne yaptı eski eşin?
Sen yeniden evlenmeye karar verince ne yapti en onemlisi?
Evet ben de ona üzülüyordum aslında yabancı herhangi bir kan bağı olmayan bir adamla oğlum arasında oluşan sevgi nasıl öz babasıyla oluşmaz ki düşünüyordum. Ama bir kez daha gördüm ki esas olan gönül bağı. Oğlum ona sımsıkı sarılıyor, o da bağrına basıyor yavrumuÇok sevindim sizin için çok çok mutlu un inş :)) ilahi adalet diye birşey var çok şükür :)) doya doya kadınlarla takılacak hayatını yasayacakti eski Eşinizde ama olmamış vah vah :)) sadece üzüldugum evlilikler biter ayrılıklar olur ama anne baba olmak kalıcıdır oglundan nasıl bu kadar vazgeçilmis çok üzücü
Kesinlikle gönül bağı bambaşka birsey. Çok çok mutlu olun yavrunuzla inşallah :))Evet ben de ona üzülüyordum aslında yabancı herhangi bir kan bağı olmayan bir adamla oğlum arasında oluşan sevgi nasıl öz babasıyla oluşmaz ki düşünüyordum. Ama bir kez daha gördüm ki esas olan gönül bağı. Oğlum ona sımsıkı sarılıyor, o da bağrına basıyor yavrumu
Ayrilik sebebinde baska biri var miymis peki eski esinin? Yani ilgi alaka mektuplardan bahsetmiyorum, belli bir kişi? Hic pisman oldu mu evini dağıttığına?Boşanma sonrası şubesinden gönderildi en üst makamdan mezun olunduğunda sıradan bir şubeye nöbete gönderildi. Sonrasında da Doğu görevine gönderildi ipka vermesine rağmen. Henüz hayatımda biri olduğundan haberi Yok. Resmîye döküldüğünde evleniyorum diye haber vericem yalnızca.
Başka kadın diyince benim yüreğim bile yanıyor inşallah öyle bir şey değildir de geçici bir bunalımdır. Allahım ne olur şu kadınlar evli erkeklerden uzak dursaSanırım hayatında başka biri var. Her şeye hazırlıklı ol. Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?