Eşimle konuşmamız

Bu acıyı derinden paylaşmaya devam ediyorum. Hayırlısı

Allah yardımcın olsun, İnan içime oturdu elimde telf, sürekli kontrol ediyorum bişey yazdın mı diye.

İnşallah çok iyi olacaksın Eminim, Allah sana çok güzel kapılar açacak. O kaybetti, "evlenirsen çocuğumu ezdirme" bile demiş sana, insan eşinin başkasıyla evlenmesini nasıl düşünür aklım almıyor.

Yazmak istediğim çok şey var ama üzülüyorsun diye susuyorum, çünkü benim bile içim sızladı burda, sen bunu yaşıyorsun. Ama Emin'im, bir arkadas da yazmış burda , en fazla 1 yıl sonra çok daha iyi olacaksın , o kaybetti sen değil, kendi derdine yansın, Allah onu da bildiği gibi yapsın

Son düzenleme:
Bende Konuyu kac gündür takip ediyorum, inanin aklimdasiniz. Umarim hersey gönlünüzce olur. Ve cok mutlu olursunuz. Bundan sonra sadece kendinizi ve oglunuzu düsünün. Güzel günler sizi bekliyo.
Hic bir aci kalici degil. Zamanla ölüme bile alisiliyor. bunuda atlatacaksiniz. Aileniz arkanizda cok sükür. Dünya tatlisi bi oglunuz var.

Kendinize cok iyi bakin ve üzmemeye calisin. Hayatda hersey eslerimizden ibaret degil.

Ahhh canım ya, konuyu başından beri içim acıyarak dua ederek takip ediyorum Allahım herşeyi senin ve oğlun için kolay ve güzel yapsın. İnanıyorum ki çok güzel ve mutlu bir hayatın olacak. Sadece naçizane bir abla tavsiyesi vermek istiyorum burdaki bir çok kadının tüm içtenlikleriyle verdiği gibi. Bu asil tavrın takdire şayan gerçektende ama bazen insanlara hakettiklerinden çok daha iyi davranırsak onlar bunu fazlasıyla suistimal ederler ne yazıkki. Anldığım kadarıyla sen karakter olarak böyle o KARAKTERSİZ eşin gibi çirkinleşebilcek biri değilsin. Ama bu sınırlarını çizmen ve hakettiğini almanın önüne geçmemeli. Çizgini koru ama o sana kıymet vermeyen adamada restini çek ve muhatap olma, bilgilendirme lütfen. Çok merak ediyorsa ve acil FREE kalmak istiyorsa kendisi arasın ve koştursun biraz Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım, Allah'a emant olun. Aminnn

Resmen eliyle yuvasini dağıtan 1 erkek. Adam diyemiyorum. Allah im oglunla sana çok güzel 1 hayat nasip etsin ona fazla gelen rahatlikta ona nasip olmasın bir daha. Çocuğun hayatı resmen değişecek babasının tuhafligi yüzünden. İş yerinde ona mektup yazanlari da tahmin edebiliyorum gidip onlardan biriyle evlenir inş da layigini bulur

Yorumları okudukça dayamiyorum daha kotu oluyorum.. niye böyle oldu ya .Ben güçlü olmak istemiyorum ben sadece oğluma annelik yapmak istiyorum.. inanamıyorum kimseye bişey diyemiyorum telefonum sürekli çalıyor.. herkes bişey diyor ama zihnimde yankı yapıyor ki duyamiyorum..

Hala çok seviyorum onu. Bi arkadaş resim atmış böyle olsa anlarım diye. Evet eşim sadece bana değil herkese göre yakışıklıydı.. ve en az o resimdeki gibi ydi.. boş kalmaz yani.. iyi olmayı isterdim ama değilim.

Konum kapatılsın lütfen Mune @Margarikotin

Herkese sevgiler :)

Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.

Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.

Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın

Ne güzel bir haber. Hayatta yaşadığımız hiçbir şey boş yere olmuyor. Eski eşinizden ayrılmamış olsaydınız belki de daha büyük bir mutluluğa adım atmış olamayacaktınız şimdi. Her şey gönlünüzce olsun.

Çok sevindim çok
Konunuzu hatırlıyorum ve sizi de takip ediyordum ara ara. İyi olduğunuzu duyunca çok mutlu oldum. Eski eşinizle ilgili bir temennim yok ama sizden hep güzel haberler duymak nasip olur inşallah

Böyle haberlere bayılıyorum..çok sevindim çok..

Ne güzel tespit "boş yere acitasyon yapmışım.."şu cumleyi tüm üzülerek bosananlara okutmali!

Bundan sonraki hayatınızda umarım çok çok daha mutlu olursunuz adınıza çok sevindim ama biraz daha tanıyıp öyle düşünün evliliği sevilmek sevmek güzel duygular fakat sağlam direkler her zaman iyidir... ben kendi adıma hata yaptım ondan dolayı iyice tanıyın derim

Nasıl bı hata yaptiniz?

Nasıl bı hata yaptiniz?
Ikinci evliliğim ve hata işte merhametli dedim ikimizinde ikinci evliliği dedim birbirimize yoldaş oluruz dedim ben hep iyi tarafından bakmışım ne yazıkki çok ama coookkk pişmanım göz yaşlarıyla dolu bi hayat hani derler ya yastık değişir kadar değişmez işte ondan benimkisi tabi herkes icin aynısı olacak değil elbette
Ben yaşadığım kötü herşeyi kimse yaşamasın istiyorum

Off bu gerçek mi ya çok üzüldüm..ne durumda kuzeniniz şu an..

Ne kadar mutlu oldum anlatamam . Herşey senin için çok ama çok güzel olacak inşallah. Mutluluklar dilerim. Birileride hak ettiği hayatı yaşar umarım

Umarım bu defa gerçek mutluluğu bulursunuz. Sizin için çok sevindim. Özellikle de çocuğunuz için sevindim. İnşallah onun da bu mutluluğu daim olur.

Öyle deme..yaptığın hatanın aynısı yasiyorsan orda göremediğin birşeyi Allah göstermek istiyordur.bunu bil.bosuna demiyoruz ki hatalarımızdan ders alalım diye..eksik birşey vardır elbet..

Kendine mutluluğu laik gör öyle yaşa.seni mutsuz eden adamdanda uzak dur..

Nefes alıyorsan umut var demektir bacım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…