Bu acıyı derinden paylaşmaya devam ediyorum. HayırlısıOğlumun valizini hazırladım.. kendime bı kaç bişey aldım. Oyuncakları falan yarına göre koyucam. İzin durumuna .. kv demle konuştum. Onlara da söylemiş başka kişilerin ilgisini mektupları. Ben ona bişey hissedemiyorum artık. Onunla evliykeb ona haksızlık etmek istemiyorum diye bitiriyorum demiş .. asla kötü konuşmuyorum . Haketmiyor bunu ama napayim elimde değil bitti içimde demiş. Yeniden üzüldüm.. yuva kurabilir yeniden ama ben düşünmüyorum tek başıma yasicam bundan sonra demiş. dün beni sofrada görmüştü ya hani çökmüş bi halde içine çok oturmuş .. kaç tane majezik içti kendine gelemiyor sonra çok pişman olacak kızım dedi .. Yarım saat falan konuştuk . Sen hep yüreğimde sızı olarak kalacaksın dedi kv.dem.. biliyorum kalbini. Ama gerçekten yapacak bişey yok. Sonra eşimi aradım ben yarın ya da haftasonu gidiyorum gelene kadar lütfen hallet herşeyi dedim.. tamam dedi..
Üzgün biliyorum. Ve bende severek ayrılıyorum. Konumu kapatmaya düşünüyorum . Yoruldum . İzmir e gidip gelince mahkeme görülünce yazarım. Ailemin yanında iyi olucam inşallah ..
Hoşçakalın
Allah yardımcın olsun, İnan içime oturdu elimde telf, sürekli kontrol ediyorum bişey yazdın mı diye.Oğlumun valizini hazırladım.. kendime bı kaç bişey aldım. Oyuncakları falan yarına göre koyucam. İzin durumuna .. kv demle konuştum. Onlara da söylemiş başka kişilerin ilgisini mektupları. Ben ona bişey hissedemiyorum artık. Onunla evliykeb ona haksızlık etmek istemiyorum diye bitiriyorum demiş .. asla kötü konuşmuyorum . Haketmiyor bunu ama napayim elimde değil bitti içimde demiş. Yeniden üzüldüm.. yuva kurabilir yeniden ama ben düşünmüyorum tek başıma yasicam bundan sonra demiş. dün beni sofrada görmüştü ya hani çökmüş bi halde içine çok oturmuş .. kaç tane majezik içti kendine gelemiyor sonra çok pişman olacak kızım dedi .. Yarım saat falan konuştuk . Sen hep yüreğimde sızı olarak kalacaksın dedi kv.dem.. biliyorum kalbini. Ama gerçekten yapacak bişey yok. Sonra eşimi aradım ben yarın ya da haftasonu gidiyorum gelene kadar lütfen hallet herşeyi dedim.. tamam dedi..
Üzgün biliyorum. Ve bende severek ayrılıyorum. Konumu kapatmaya düşünüyorum . Yoruldum . İzmir e gidip gelince mahkeme görülünce yazarım. Ailemin yanında iyi olucam inşallah ..
Hoşçakalın
Oğlumun valizini hazırladım.. kendime bı kaç bişey aldım. Oyuncakları falan yarına göre koyucam. İzin durumuna .. kv demle konuştum. Onlara da söylemiş başka kişilerin ilgisini mektupları. Ben ona bişey hissedemiyorum artık. Onunla evliykeb ona haksızlık etmek istemiyorum diye bitiriyorum demiş .. asla kötü konuşmuyorum . Haketmiyor bunu ama napayim elimde değil bitti içimde demiş. Yeniden üzüldüm.. yuva kurabilir yeniden ama ben düşünmüyorum tek başıma yasicam bundan sonra demiş. dün beni sofrada görmüştü ya hani çökmüş bi halde içine çok oturmuş .. kaç tane majezik içti kendine gelemiyor sonra çok pişman olacak kızım dedi .. Yarım saat falan konuştuk . Sen hep yüreğimde sızı olarak kalacaksın dedi kv.dem.. biliyorum kalbini. Ama gerçekten yapacak bişey yok. Sonra eşimi aradım ben yarın ya da haftasonu gidiyorum gelene kadar lütfen hallet herşeyi dedim.. tamam dedi..
Hoşçakalın
Herkese sevgiler :)
Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.
Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.
Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
Böyle haberlere bayılıyorum..çok sevindim çok..Herkese sevgiler :)
Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.
Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.
Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
Nasıl bı hata yaptiniz?Bundan sonraki hayatınızda umarım çok çok daha mutlu olursunuz adınıza çok sevindim ama biraz daha tanıyıp öyle düşünün evliliği sevilmek sevmek güzel duygular fakat sağlam direkler her zaman iyidir... ben kendi adıma hata yaptım ondan dolayı iyice tanıyın derim
Ikinci evliliğim ve hata işte merhametli dedim ikimizinde ikinci evliliği dedim birbirimize yoldaş oluruz dedim ben hep iyi tarafından bakmışım ne yazıkki çok ama coookkk pişmanım göz yaşlarıyla dolu bi hayat hani derler ya yastık değişir kadar değişmez işte ondan benimkisi tabi herkes icin aynısı olacak değil elbetteNasıl bı hata yaptiniz?
Off bu gerçek mi ya çok üzüldüm..ne durumda kuzeniniz şu an..Amcamin kizi taa 90 larda cocuk sayilacak yasta evlenmisti. Cok iyi, cok mutlu bir evliligi vardi, esine deli gibi asikti, surekli her yerde dile getirirdi. Esi de onu severdi gerci, yani en azindan bize karsi oyle gorunuyordu. Sadece cocuklari yoktu ve bu konuda bircok tedavi olmustu, olmaya devam ediyordu.
Bizim eniste evliliklerinin 8. yilinda minibus aldi, bu minibusle sehirlerarasi calismaya basladi. Sehirlarasi derken 1 saat uzakliktaki bir sehire is icin gelip gidiyordu. Amca kizim da o baska sehirdeyken babasinin evine gidip orada kaliyordu.
Bir gun yine eniste ise gitmis, amca kizimla gayet opus koklas ayrilmislar, hatta bir de altin kupe hediye vermis d.gunu muydu, sevgililer gunu muydu hic hatirlamiyorum. Tabi o zamanlar cep tel yok. Bizim eniste aramis amca kizimin baba evini, teli amca kizim acmis. Kocasinin sesini duyunca "aaa xxx geldin mi dondun mu, geliyorum eve" demis her zamanki konusma tarziyla. Eniste demis ki telde pat diye: gelme artik, orada kal, istemiyorum seni. Bizimki sasirmis tabi ne diyorsun xxx vs demis, aglamis falan telefonda, bak intihar ederim demis o anki hissiyatla. Eniste de demis ki intihar ediyorsan da orada et, basima kalma!!! Derken o son konusmalari oldu. Ne kavgalari var, ne dovusleri, ne siddet, ne de baska bir sebep. Amca kizim tabi bu laflarin uzerine gidememis eve. Hem kirginlik, hem kizginlik, hem sok derken ve buyuk sokkk bizim enisteden bosanma dilekcesi geldi pat diye amca kizimin baba evine. Boyle sebepsizce bir yuva yikildi be. Bosandilar gittiler.
Sebep eniste bozuntusunun baska sehre git gel yaparken orada baskasini bulmasiymis. Tabi bizim kulagimiza gelen bu kadar. Ee tabi adam bir de cocuk sahibi olmak istiyor ya sorunu amca kizimdan bilerek, hazir birini de bulmusken yuvayi bozdu.
Bosandiktan 4 yil sonra amca kizim baska biriyle evlendi, hemen ust uste iki cocugu oldu, zaten hasret idi cocuklara. Ama gel gor ki yeni evlendigi kisi tam bir ayyas, siddet duskunu bir manyak. Garibim ablam ne dayaklarini yiyormus, herkes soyluyor. Icip icip geliyor ve amca kizimi cirilciplak soyarak dovuyormus geceleri. Sahip cikani da yok, taaa nerelerde babami arayip sikayet ediyormus, yazik iste umut dunyasi. Babam da polise sikayet demis, en son uzaklastirma cezasi almisti kocasi.
Bazi insanlarin kaderi gulmuyorsa gulmuyor, imtihan dunyasi mi artik, nasip midir boylesi.. Ne desek bos...
Ne kadar mutlu oldum anlatamam . Herşey senin için çok ama çok güzel olacak inşallah. Mutluluklar dilerim. Birileride hak ettiği hayatı yaşar umarımHerkese sevgiler :)
Öyle deme..yaptığın hatanın aynısı yasiyorsan orda göremediğin birşeyi Allah göstermek istiyordur.bunu bil.bosuna demiyoruz ki hatalarımızdan ders alalım diye..eksik birşey vardır elbet..Ikinci evliliğim ve hata işte merhametli dedim ikimizinde ikinci evliliği dedim birbirimize yoldaş oluruz dedim ben hep iyi tarafından bakmışım ne yazıkki çok ama coookkk pişmanım göz yaşlarıyla dolu bi hayat hani derler ya yastık değişir kadar değişmez işte ondan benimkisi tabi herkes icin aynısı olacak değil elbette
Ben yaşadığım kötü herşeyi kimse yaşamasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?