Eşimle konuşmamız

o kadar içim acıyor ki.... (1 yaşında oğlum var 3 senelik evliyim)
bu konuyu hiç açıp okumamış duymamış olmayı dilerken, birisi ''yaşıyor.''

Burda arkanıza büyük bir güç topladınız, edilen dualarla mutlu mesut yaşayın dilerim. Ve lütfen o kişiyi asla affetmeyin.
Daha emiyor süt kokulu yavrum, emziren bir anneye bu yapılır mı?
Ailesi de bir tuhaf. Torunlarından nasıl ayrı kalacaklar anlayamıyorum.

Ailesine anlatıcam dediniz, ama ailesi de biliyor konuyu bence belki daha fazlasını..baya kabullenmişler.
Aile de üç maymunu oynuyor gibi. güvenmiyorum. Sizde fazla güvenmeyin.

Çok iyi niyetli bir insansınız, yolunuz aydınlık olsun.

Tavsiye: boşanma gerçekleştikten sonra ailesiyle kesinlikle görüşmemenizi tavsiye ederim.
Görüşmeniz yanlış yorumlanabilir.

Haklarindan vazgeçtiğinde "ay ne asil kadin" demeyecekler, umurlarinda olmayacak belki, konu sahibi de cocugunun ve kendinin hakki olan seylerden kolayca vazgectigi ve o herif yapip edip işin icinden kolayca siyrildigi için iyice uzulecek.. Allah korusun..
Al haklarini konu sahibi, dinle şu milleti ne olur..

Heee 100 kişi aramış yohhh bin kişi.. Sapığın biri dadanmıştır, o numara senin bu numara benim aramıştır. Bir de mektup mu kaldı yaw? Hala mektupla adam kovalayan keko mu var? 20 sene önce aşk mektupları vardı, böyle liseliler arasında ergen şeysiydi o işler... Dedim ya sapığın biri dadanmış buna sanıyor ki 100 kişi peşimde. 100 kişi ne yaa, kim kocan kız şu fotodaki mi yoksa? Bunu arasalar anlarım ama yani 100 ne yaww..

Ama Allah büyük, o suratını kimse bakmak bile istemesin, tüm kadınlar red etsin, free takılcam derken saplara gel, her karısını terk eden erkek gibi eninde sonunda sürünerek dön ama o kapı sana açılmasın...

Esiniz sizi aldatmadi ancak o yone kaymadan bosanayim ondan sonra onume bakayim diyor.belki aklinda biri de olabilir.bosandiktan sonra onune bakacaktir oda.tabiki benimki bi ihtimal.

bence de mektup filan, ortaya zarf atmış ama kafasını bulandıran biri(leri) olmuş var yani belli..

ahh be adam.
geçici hevesler uğruna dünyanın en gerçek meyvesini, evladını, eşini bırakıyorsun ya.. zerre akıl yok sende.
O kadınların aklı başında olsa, zaten evli adamlara zarf atmaz.
Yarın hastalandığında, parasız kaldığında, şefkate ihtiyaç duyduğunda çok ahlanıp vahlanacaksın.

Şimdi 'evlisin,' diye prim yapmışsın, aklın sıra alıcın çok.
Boşanmış bir adam olduğunda o kadınlar sana aynı gözle bakacak mı sanıyorsun.

Kadınlara 'evli' erkeklerin daha cazip geldiği söylenir hep. Doğruymuş meğer

ne kadar doğru ve güzel yazmışsınız. bize okumak bile zor gelirken biri yaşıyor bunu. gerçekten çok üzgünüm. Allah yardım etsin
diğer mesajda yazdığınız ailesiyle görüşme kısmına da katılıyorum. sen hep "iyi" olan olmak zornda değilsin Eylül. ailesiyle görüşmelerini bile yanlış yorumlayabilirler. o gittiyse senden sende gitmelisin. evine istediği zaman gelemez artık. sende eskisi gibi onun ailesyile görüşme bence. boşanmanın ne demek olduğunu sadece onun istediği zaman gitmek olmadığını senin de farklı bir hayatın olacağını anlasınlar. seni yan tarafta bekler bulmasınlar. bence.

İşte tecrübeleri yabana atma gerçekten...Benimkinin annesi dedi ruh hastası oğlu aileye rezil olmasın diye bir güzel idare etti ki aklın durur... Gönlüdeki Oskar sahibidir oyunculukta... Baktı yoluna giriyor yeniruh sorun cikarmayacak olay kullendi.. benim boşadığim adam için ablan oğlumun yakasından düşsün mu dersin ki evden ayrıldıktan sonra bir kere aramış değildim namusdan dem vurup anlatmadiklarimiz var mı dersin ki evde saçım Süpürge bırak saçımı taramaya vaktim yoktu ki ben onun kanindanim bilir yapmayacağını o ağlayan etegime gitme diye yapışan kadin yaptı bunları..Anında kestir at...

Dilerim bundan sonra öyle güzel öyle güzel büyük bir aşk yaşar sever ve sevilirsiniz ki "iyi ki o zaman eşim böyle yapmış yoksa bu kişiyle karşılaşamazdım" dersiniz. Eşinizi de Allaha havale edin. Çocuğunuzun babasıdır tabi ki kötü şeyler gelmesin başına ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler.

Bir insan bir insanla ayrılırken belli eder kişiliğini.
sizinle sorunsuz ayrılmak için "NAME" yapıyor.
çünki ayrılmak " istyemiyorum" dediğinizde sizden boşanması imkansız gibi bişey....

madem derdi neymiş bir bakalım E Eylulm
boşanmıyorum diyeceksiniz ! madem aldatmamış kadın derdi yokmuş gitsin yaşasın nerde istiyorsa....
yine özgür olsun ama boşanma olmasın.bu süre onu denemek için tabiki bakalım çirkinleşecekmi ?

işte o zaman gerçek yüzünü belli edecek bence...

Allah hep güldürsün sizi inşallah. Evladın bir kokusu bir gülüşü bin kocaya degisilmez. İyi ki Evlatlarimiz var allah omurlerini uzun sağlıklı etsin. Ayakta durmaya güçlü olmaya sebep kuzularimiz. Gerisi hikaye.

Bir insanın nasil sevgisi biter sevgi biterse saygi kalir birlikteyken gecirilen hos zamanlar neden artik keyif vermemeye baslar ben anlayamadim durup dururken nasil olmuş öyle

Ne kadar da haklisiniz.Su yazdiklariniz beni aglatti da acaba bu gerizek.li adam hic mi bunlari dusunemiyor
Düşünebilse yapar mı cesaret edebilir mi böyle bir şeye? ailesine evladına düşkün seven biri ben free takılcam diye bırakamaz onları öylesine..

en başından beri okuyor ve takip ediyordum konuyu lakin tavrınıza bayıldım iki kez evlenmiş birinden çocuğumla ayrılmış bi kadın olarak dediklerinizi uyguladım ve şu an kızımda bende çok mutluyuz benim kızım 2,5 yaşındaydı ama artık okula başlıyacak çok haklısınız eylulm sende böyle yap karalar bağlayınca iyi olmaz bak ben hasta olmuştum çok şükür artık iyiyim ama benim çocuğumu da almışlardı elimden tabii 2 sene görmedim duymadım ama aldım 3,5 senedir benimle ve ikimizde çok mutluyuz çok şükür bi yerden toparlaman lazım #eylulm en azından bebeğin seninle keyfini çıkar anne oğul zaten anladığım kadarıyla daha iyisin ama bencede ailenin yanına değilde ufak bi tatile tek başına çocuğunu alıp gitmelisin yalnızlığın daha çok keyif verdiğini anlicaksın...

O zaman evlilikten sıkılan herkes boşasin karıyı kocayı free free yaşasin.Böyle bir dunyami var.eğer olmuş olsaydı herkes boşanirdi.Allah akıl fikir versin konu sahibi hic üzülme seni zerre kadar haketmiyor.

Oğlumun valizini hazırladım.. kendime bı kaç bişey aldım. Oyuncakları falan yarına göre koyucam. İzin durumuna .. kv demle konuştum. Onlara da söylemiş başka kişilerin ilgisini mektupları. Ben ona bişey hissedemiyorum artık. Onunla evliykeb ona haksızlık etmek istemiyorum diye bitiriyorum demiş .. asla kötü konuşmuyorum . Haketmiyor bunu ama napayim elimde değil bitti içimde demiş. Yeniden üzüldüm.. yuva kurabilir yeniden ama ben düşünmüyorum tek başıma yasicam bundan sonra demiş. dün beni sofrada görmüştü ya hani çökmüş bi halde içine çok oturmuş .. kaç tane majezik içti kendine gelemiyor sonra çok pişman olacak kızım dedi .. Yarım saat falan konuştuk . Sen hep yüreğimde sızı olarak kalacaksın dedi kv.dem.. biliyorum kalbini. Ama gerçekten yapacak bişey yok. Sonra eşimi aradım ben yarın ya da haftasonu gidiyorum gelene kadar lütfen hallet herşeyi dedim.. tamam dedi..

Üzgün biliyorum. Ve bende severek ayrılıyorum. Konumu kapatmaya düşünüyorum . Yoruldum . İzmir e gidip gelince mahkeme görülünce yazarım. Ailemin yanında iyi olucam inşallah ..

Hoşçakalın

Seni çok iyi anlıyorum E Eylulm aşağı yukarı bir yıl önce benzer şeyler yaşadım benim bebeğim yoktu sadece.
Nerdeyse tüm yorumları okudum güzel tespitler yapılmış durumu özetleyen. bir kadının bir yuvanın bir çocuğun sorumluluğunu alamayacak ergen kafalı erkekler hiç evlenmemeli ve bence aileleride en az onlar kadar sorumlu.
Düşük yaptıkdan 3 gün sonra selamı sabahı kesip 10 gün sonra koynuma girip ertesi gün boşanalım diyen birini(yaşıda 35 ) tanıyınca sana inanmamak mümkün değil.
Çok mükemmel değildi evliliğim ama seninkinide okuyunca iyice taşlar yerine oturdu bekarlık hevesi gezip tozayım karışanım olmasın istediğimle istediğimi yapayım kafası vardı mesaj olayı falan yakalamıştım ben .... ve o zamanlar anamın babanım elini öpmüyon diye burnumdan getiriyodu hayatı sadece kendini rahatlatmak içinmiş meğer
Karşıma geçip seninle farklı ortamda büyümüşüz ben kalabalığa alışkınım mutlu değilim senide mutlu edemiyorum demişti. Şüphelerim biriyle bi halt yedi ve vicdanı yüzünden abuk şeyleri bahane ettiğiydi
Herşeye rağmen arkama dönüp baktığımda hiç çabalamadım dememek için elimden geleni yaptım bitmesin diye.
Onun için seviyorum gitme dediğin için üzülme aradan zaman geçtiğinde keşkelerin olmayacak evladına açıklama yapabileceksin.
Bir günde bitmişti benim davam ve eşyalarını al biran önce git evden dediğimde ne acelen var demişti böle zor olacağını tahmin etmedim demişti.
Bazı arkadaşlar yazmış ya bir an önce eşyalarını alsın gitsin ve ailesiylede görüşme diye haklılar.
Senin gibi birini haketmiyo çünkü ne kendi nede ailesi. sensizliğin ne olduğunu anladığında iş işten geçmiş olacak.
Zor oluyo bu günler ama geçiyor bir an önce atlatman dileğiyle.....

Allah güç kuvvet ferahlık versin İnşallah. İzmir sizin için daha hayırlı olacaktır. Sakın arkana bakma.

Hayırlısı ile git gel.
iyi yolculuklar. iyi olsun inşallah her şey

Hakkında hayırlı olsun arkadaşım inşallah.
Hep dediğim gibi en büyük şifa dua...
Bol bol dua et,Allaha sığın.
Allahım ferahlık versin yüreğine inşallah.
Yolun açık ve aydınlık olsun,en yakın zamanda daha güzel haberlerle görüşmek umuduyla...
Ben İzmir'deyim.
Özel mesajla ne zaman istersen ulaş,görüşürüz,konuşuruz...

Kendine dikkat et.
Allahıma emanet ol inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle.. kendinize iyi bakın oglusunla Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…