- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Haklarindan vazgeçtiğinde "ay ne asil kadin" demeyecekler, umurlarinda olmayacak belki, konu sahibi de cocugunun ve kendinin hakki olan seylerden kolayca vazgectigi ve o herif yapip edip işin icinden kolayca siyrildigi için iyice uzulecek.. Allah korusun..Eylül bu kadar hanımefendi olduğun yetti artık aklını başına toplayıp dogru adımları atma zamanın geldi. Bdv de gördüğüm bosanan kadınların hemen hepsi tepkisini ilk anda gostermemenin ve maddi meseleler icin mucadele etmemenin pişmanlığını yaşıyorlar. Daha sonra o erkek musveddesine biraktigin 1 lirayi bile baska kadina yedirdiginde cocugunun hakkini almadığın için pisman olacaksın.
Acilen bir avukata git ve haklarini sonuna kadar kullan. Hatta sana soz verip de goturmedigi şu umre nin bile hesabini cikarip koy önüne hepsini ödet.
Evettt...
Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..
Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.
En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .
Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..
Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..
Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun
Esiniz sizi aldatmadi ancak o yone kaymadan bosanayim ondan sonra onume bakayim diyor.belki aklinda biri de olabilir.bosandiktan sonra onune bakacaktir oda.tabiki benimki bi ihtimal.
ne kadar doğru ve güzel yazmışsınız. bize okumak bile zor gelirken biri yaşıyor bunu. gerçekten çok üzgünüm. Allah yardım etsinbence de mektup filan, ortaya zarf atmış ama kafasını bulandıran biri(leri) olmuş var yani belli..
ahh be adam.
geçici hevesler uğruna dünyanın en gerçek meyvesini, evladını, eşini bırakıyorsun ya.. zerre akıl yok sende.
O kadınların aklı başında olsa, zaten evli adamlara zarf atmaz.
Yarın hastalandığında, parasız kaldığında, şefkate ihtiyaç duyduğunda çok ahlanıp vahlanacaksın.
Şimdi 'evlisin,' diye prim yapmışsın, aklın sıra alıcın çok.
Boşanmış bir adam olduğunda o kadınlar sana aynı gözle bakacak mı sanıyorsun.
Kadınlara 'evli' erkeklerin daha cazip geldiği söylenir hep. Doğruymuş meğer
İşte tecrübeleri yabana atma gerçekten...Benimkinin annesi dedi ruh hastası oğlu aileye rezil olmasın diye bir güzel idare etti ki aklın durur... Gönlüdeki Oskar sahibidir oyunculukta... Baktı yoluna giriyor yeniruh sorun cikarmayacak olay kullendi.. benim boşadığim adam için ablan oğlumun yakasından düşsün mu dersin ki evden ayrıldıktan sonra bir kere aramış değildim namusdan dem vurup anlatmadiklarimiz var mı dersin ki evde saçım Süpürge bırak saçımı taramaya vaktim yoktu ki ben onun kanindanim bilir yapmayacağını o ağlayan etegime gitme diye yapışan kadin yaptı bunları..Anında kestir at...Haklarindan vazgeçtiğinde "ay ne asil kadin" demeyecekler, umurlarinda olmayacak belki, konu sahibi de cocugunun ve kendinin hakki olan seylerden kolayca vazgectigi ve o herif yapip edip işin icinden kolayca siyrildigi için iyice uzulecek.. Allah korusun..
Al haklarini konu sahibi, dinle şu milleti ne olur..
Allah hep güldürsün sizi inşallah. Evladın bir kokusu bir gülüşü bin kocaya degisilmez. İyi ki Evlatlarimiz var allah omurlerini uzun sağlıklı etsin. Ayakta durmaya güçlü olmaya sebep kuzularimiz. Gerisi hikaye.Allah hepinizden razı olsun beni hiç yalnız birakmadiniz.. okuyabildigim kadarını okudum. İçim rahatliyor. İlk günler fake diyen arkadaşlara şimdi kızmıyorum çünkü şaka gibi uydurma gibi. Mune bana numara vermişti mesaj at yazmış . Ben direkt aramıştım. Kazen di sanırım konuştuğum.. o zamanki ağlayan kişi yle şimdiki aramda çok fark var. Bana dua eden siz sayesinde. Anam babamın duasıyla. Herşey koca demek değil ama işte ben burda size karşı bile onu savunurken onun meğerse nefsinin daha tatlı gelmesi .. üzüldüm evet onun adına .. ben çok zenginim Elhamdülillah evladım var Rabbimin emaneti . Şuan ki suratını bı görseniz yersiniz sözde blw yönetimiyle yiyor sipa ama saçı başı zeytin yumurta oldu . Gülüyorum bende kahvaltı yaptım. Pazardan bu yana ilk kez çubuk kraker den sonra .. iyi oluyorum . Biz banyoya gidiyoruz .. bu kadar çabuk gulebilmek çok şükür Allah ım..
Düşünebilse yapar mı cesaret edebilir mi böyle bir şeye?Ne kadar da haklisiniz.Su yazdiklariniz beni aglatti da acaba bu gerizek.li adam hic mi bunlari dusunemiyor
hala bu adama üzülmee yaaa bırak bu kadar iyi olmaaa adam aferdersin ag sı.... daha ne desin asıl senn öfkeli olman lazım hala kaynananda yemek yerken ona bakman falan oyun oynamıyosun anlıyorum evlilik kolay kurulmuyo ama sen böyle alttan alan oldukca bu dicekki du bakalım ben bi hayatımı yasıyım olmazsa karıma dönerim zaten kozum cocugumda da karımda bana asık ohhhhhhhh diyo
bırak tehtitleri salla bu kapıdan cıktınmı göremezsin de paran var pulun var evlilgiin en önemlisi cocugun var hayatın en güzel zamanı ve yeri basına böyle bisey gelmis olması dünyanın sonu degil allah beterinsen saklasın yanii
bırak su kocayı yaa sen pesine gittikce onun bi tarafları daha kalkıcak kusura bakma ben gercekkerş söylerim pek pohpohlayamama aman düzelir insallah diye sana ümit veremem
düzeliceksene o kocanı bin pisman etmelisin sen tavılrı olmalısın annein yanına gidip üzgün kadın modeli takılıcagına ac sende kendine bi face al cocugunuda git güneye tatil yap kafanı dagıt ailenin yanına gidicen hergün aglıcan ailen barısırsınız dicek sen kaynananla konuscan oglum gelmedi otelde dicek sonra onun facesine bakıp durucan eeeeeeeeee degermi sende hayatını yasa cık bi tatil yap bak referandmdan sonra magruru oynamam kaynanan cocugu almaya gittiinde kocan orda oldugunda pas at ayy anne bizde gezicez valla arabada altımızda de ayrıca öylesine ne araba veririm ne ev yallh bu cocugu babamın evinde yapmadım ugrassın dursun mahkemede
nikah bana lazım degil de
Hakkında hayırlı olsun arkadaşım inşallah.Oğlumun valizini hazırladım.. kendime bı kaç bişey aldım. Oyuncakları falan yarına göre koyucam. İzin durumuna .. kv demle konuştum. Onlara da söylemiş başka kişilerin ilgisini mektupları. Ben ona bişey hissedemiyorum artık. Onunla evliykeb ona haksızlık etmek istemiyorum diye bitiriyorum demiş .. asla kötü konuşmuyorum . Haketmiyor bunu ama napayim elimde değil bitti içimde demiş. Yeniden üzüldüm.. yuva kurabilir yeniden ama ben düşünmüyorum tek başıma yasicam bundan sonra demiş. dün beni sofrada görmüştü ya hani çökmüş bi halde içine çok oturmuş .. kaç tane majezik içti kendine gelemiyor sonra çok pişman olacak kızım dedi .. Yarım saat falan konuştuk . Sen hep yüreğimde sızı olarak kalacaksın dedi kv.dem.. biliyorum kalbini. Ama gerçekten yapacak bişey yok. Sonra eşimi aradım ben yarın ya da haftasonu gidiyorum gelene kadar lütfen hallet herşeyi dedim.. tamam dedi..
Üzgün biliyorum. Ve bende severek ayrılıyorum. Konumu kapatmaya düşünüyorum . Yoruldum . İzmir e gidip gelince mahkeme görülünce yazarım. Ailemin yanında iyi olucam inşallah ..
Hoşçakalın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle.. kendinize iyi bakın oglusunla Allah'a emanet olunOğlumun valizini hazırladım.. kendime bı kaç bişey aldım. Oyuncakları falan yarına göre koyucam. İzin durumuna .. kv demle konuştum. Onlara da söylemiş başka kişilerin ilgisini mektupları. Ben ona bişey hissedemiyorum artık. Onunla evliykeb ona haksızlık etmek istemiyorum diye bitiriyorum demiş .. asla kötü konuşmuyorum . Haketmiyor bunu ama napayim elimde değil bitti içimde demiş. Yeniden üzüldüm.. yuva kurabilir yeniden ama ben düşünmüyorum tek başıma yasicam bundan sonra demiş. dün beni sofrada görmüştü ya hani çökmüş bi halde içine çok oturmuş .. kaç tane majezik içti kendine gelemiyor sonra çok pişman olacak kızım dedi .. Yarım saat falan konuştuk . Sen hep yüreğimde sızı olarak kalacaksın dedi kv.dem.. biliyorum kalbini. Ama gerçekten yapacak bişey yok. Sonra eşimi aradım ben yarın ya da haftasonu gidiyorum gelene kadar lütfen hallet herşeyi dedim.. tamam dedi..
Üzgün biliyorum. Ve bende severek ayrılıyorum. Konumu kapatmaya düşünüyorum . Yoruldum . İzmir e gidip gelince mahkeme görülünce yazarım. Ailemin yanında iyi olucam inşallah ..
Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?