Eşimle konuşmamız

Ü

Konuyu benim dşüncemden çok farklı bir yere getirmişsin arkadaş ben hiç bir erkeği haklı bulmuyorum ama benim eski eşimle kadın elele geldiğimizi görerek camdan yarı çıplak çıkıp ağzını yayaya kocama nasılsın diyen kaşarı düşünerek yazmıştım

Atamadım :)) yeni aile resmimizi atacaktım özel mesaj atılmıyor yanımdaydın her zaman görmeni istemiştim :)
Aman aman ben görmüş kadar oldum emin ol.
Kocaman maşallah diyeyim şimdiden.
Yanındayım tabii ki.
Daha mutlu haberlerini okumak nasip olur inşallah E Eylulm

Hayırlısı olsun hakkınızda oğlunuza babasını kötülemeyin asla ama tamam mı

Vay be konunuyu o dönem takip etmiştim...Sonra unuttum gitti neler neler yaşamışsın.. ama sonu ne güzel olmuş Allah ne güzel bir kapı açmış sana... her şerde bir hayır var dedikleri şey işte .ÇOKKK mutlu ol inşallah.

ay çok sevindim mutlu olun inşallah :)

Eski eşe niye söyleyip haber verceksiniz ki.
Hani çocukla görüşen biri olur sürekli demek gerekirde.
Bi bağ yoksa söylemeye gerek varmı.
Bide arayıp ben evleniyorum haberin mi olsun diyeceksiniz.

Bu arada en iyisini yapmışsınız.
Bekleyim boşanmayım demeyerek.
Seni istemeyeni sende istememişsin en doğrusu.inşallah çok mutlu olursun.

bencede arayıp özellikle ben evleniyorum demek olmaz
zaten ilgisizmiş baba olarakta
bide ona söylicem stresi yaşama boşuna umursama duyması gerektiğinde pat diye söyler geçersin
gerçi tepkisini de merak ediyorum :)

Erkeğin bir nefsi vardır , kadının dokuz tatlım kadın dokuzuna sahip çıkarken erkek birine sahip çıkamaz , ayrıca benim sözüm evli olduğunu bile bile adama kanca atanlara

Sizin gibi kadınlar bence asıl kadınların düşmanı
Hatta gözümde evli erkeklerle olanlardan daha kötü
Erkektir nefsini tutamaz elinin kiri degil mi?

Başka biri var gibi. Ağladığına gore sana karşı vicdan yapıyor olabilir. Boyle gidip bi arkadaşda kalma ayağı saçma geldi biraz Allah hayırlarla sonuclandirsin

Ben bu konuyu hiç unutamadım ya. Şimdi gelişmeyi okudum. Nasıl sevindim Çok güçlüsünüz.
Oğlunuzun babası da yalnızlığı ve mutsuzluğuyla yoldaş olur artık.

Başka biri var gibi. Ağladığına gore sana karşı vicdan yapıyor olabilir. Boyle gidip bi arkadaşda kalma ayağı saçma geldi biraz Allah hayırlarla sonuclandirsin

canım konu 1,5 seneden fazla oldu , eylül evi terk etti boşandı ve hayatında ciddi biri var ,
o kendini çok yakışıklı vazgeçilmez sanan hödükse doguya bir karakola tayini çıktı ,

canım konu 1,5 seneden fazla oldu , eylül evi terk etti boşandı ve hayatında ciddi biri var ,
o kendini çok yakışıklı vazgeçilmez sanan hödükse doguya bir karakola tayini çıktı ,
Nee 1.5 yıl mi Ben tarihe bakmadim hic Hadi ya bayanın adına sevindim ama. İnş bundan sonrası mutlu olur hep. O adam niye öyle bi konuşma yapmış peki zamanında belli oldu mu. Simdi 150 yorum var hepsini okuyamadım

kendısı çok yakışıllıymış evli oldugu için her herhangi birşey yapamıyormuş , kendısıne numarasını veren kızları aramak istiyormuş ama evli oldugu için bunu karısına yapamıyormuş ,

bütün mesela bu ve bunun için yuvasını yıktı adam ,
büyük ihtimalle üstleride böyle birşeyi duydular doguya tayin çıkardılar

Bir tek bana mı çok hızlı geldi bu yeni ilişki ve evlilik niyeti ? Daha 1 yıl olmuş ayrılalı, düşünmeniz gerekn bir de çocuğunuz var,mutlu olmanızı çok isterim ama ben yine de çok acele etmeyin derim

Vay vay vay yakisiklimiymismis, kızları arayamiyormuymus. Ne diye evlenmiş o zaman. Ya varya genelliyorum ama olsun bu erkeklere güven olmaz. Neyse ki karim var diye aramamış o da birşey. Karısından habersiz fingirdeyedebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…