Eşimle konuşmamız

Ya gercekten anlamiyorum bu insanlari herkes ayni dusunmek ve ayni sekilde davranmak zorunda mi Allah askina yaaa. Benim arkadasim esi evi terkettigi halde 5 ay kimseye soykemedi ablasi bile bilmiyordu. Ne zaman anlasmali bosanma kesinlesti o zaman duydu herkes. Icinde belki duzelir umudu oldugu icin soyleme geregi duymadi sanirim. Bence konu sahibi de ayni sekilde dusunuyor. Bir de herkesin aile durumh bir degil empati kurun lutfen ve empati kurarken farkli aike yapilarini da dusunun olur mu. Ayrica fake fake deyip hala neden konuyla ilgileniliyor anlamiyorum takip etmezsin olur biter. Her konuya fake fake diye diye milletin sevkini de kiriyorsunuz.

Şu her konuya fake fake yazarak kaçıncı üye kaçırışınız olacak merak ediyorum. Sanki çok ütopik kimsenin başına gelemeyecek şeyler anlattıkları, insanlar iki satır yazıp içini dökmeye geliyor, sizin istediğiniz tepkiler gelmeyince hemen sen fakesin demeler. Kadın hayatının şokunu atlatıp önünü görmeye mi çalışsın bir de size hesap vermeye mi uğraşsın. Sinirlendim yahu.
Bir de herkesin hayatını kendinizinkiyle aynı sanmayın, yok baban hala niye bilmiyor, niye ailen arkanda yanında değil?
Belki o kadar ilgili değiller, belki hemen gelemiyorlar, belki konu sahibi henüz istemiyor olabilir değil mi?

Kizin kurulu duzeni var.
Hemen babasina soylememesinin sebebi hala kendisi bitirmedi cunku. Hala umudu var. Daha kac gun oldu olay olali.
Bu kadar kolay degil ailelere aciklama yapmak. Lutfen biraz daha sag duyulu olun. Gercek veya degil. Ben fake veya degildir
Demiyorum ama gercekten. Fake olmasini istedigim bi konu oldu. Cunku dagilan iki hayat var. Cok uzuldum gercekten konu sahibi. Rabbim yardimcin olsun.

Bazı insanlar amma abartıyolar ya hu.
Ben boşanma kararı alsam özellikle söylemem anne babama. Herkesin fikri zikri farklı. Her sn sitede durup sorulan tüm soruya anında yorum yapmak zorunda mı insanlar.
buraya yorum yapmak işiniz mi sizin? Para mı veriyolar? Biri yalan konu açınca ekmeğiniz den mi oluyosunuz? Dedektifçilik oynamaktan zevk alıyo bazıları
Yüz kere söyledi insanlar yalan olduğunu düşünüyorsanız yöneticilere şikayet edin diye. Tc kimlik soy ağacı bilmem ne paylaşıp öyle mi konu açmak lazım illa ki?

Aynen evet o konuyu da biliyorum sanki hayatta karşılaşması mümkün olmayan olaylar çevremizde bi çok örneği var halbuki. Birde konu sahibi ne haldedir kim bilir hala ona niye geç cevap veriyorsun diye kızıyor anlamak mümkün değil kk hatunlarini

İnanmıyorsa susar insan, gerçek olma ihtimaline karşı sabote etmez konuyu... O kıza da "hani whatsapp'ı takip ediyordun konuşmalarını nasıl yakalamadın? diyen bile oldu. Messenger'dan konuşuyorlarmış, eee? Dedektif olmaya meraklı ev hanımları kulübü açılsa üyelerin yarısını oraya naklederiz :)

aynen öyle
birde gelmelerini istemiyor da olabilir.
henüz hazır değildir. ki çok normal.
sanki sokakta kaldı. aç açıkta kaldı.
daha olayı anlayamadı kadın bu ne acele.

Acikta kaldigi icin degil canim, cocuga bakmasi icin gelebilir, boyle bi durumda cocugu kayinvalideye birakmaya devam etmesi ne kadar saglikli?

Evet evladıma adadim kendimi normal bir anne gibi olması gerektiği gibi. Bana her zaman sen ne sabirlisin Allah güç kuvvet versin deyip duruyordu. Kendimi asla salmadim resmimi göndersem tanıyan olur brlki gerçi bu saatten sonra hiç bir önemi de yok ama . Es vazifemi yerine getirdim pantolonu bu utuledigim zaman teşekkür eden bi adamdı. Evet sıkıldı Erke n evlilik yaptı da bu kadar çabuk bı anda terketmeseydi bari
Ben de eşimle aynı yaştayım . 20 yaşına yeni girmiştik evlendiğimizde. Üstelik kendisi çok bilinen bir özel üniversitede okuyordu . Bütün arkadaşları bekar ve zengindi. Her istediklerini yapıyorlardı. Eşim de evlenene kadar onlarla birlikte aynı şeyleri yapıyordu . Evlendik (kendisi evlilik için çok ugrastı, benim niyetim yoktu) , çok zor zamanlar geçirdik .bunların ilki kizimizi kaybetmemizdi. Dağıldık ama toparlandık. Bunun gibi bir sürü zorluk ,ölüm ve hastalık yaşadık ..hiçbirinde birbirimizi bırakmadık .he biraksaydik sağlam sebebi olurdu psikolojik açıdan .yaşam şartları iyi olan ve karısını sevmeyen bir adam bırakır ,on kere bırakır hem de ama seviyorsa hiçbir güç ona böyle birseyi yaptıramaz .o yüzden erken evlendik ,sıkıldı vs dusuncelerinden kurtul ..Hee olabilir mi olabilir ...ama bunu sen anlarsın ..öyle çok güzel giden bir evlilik ,sebepsiz yere bitmez !

Evet de bu yeni üye falan degil ki?! Niye yapsin ki böyle biseyi?
Ben buna cevap verip bu konu fake savunuculuğu yapmak istemiyorum öyle bir iddiam da yok ama yeni ya da eski üye olmak gösterge değil. MerveOkanAşk hesabı da defalarca sen fakesin diyenlere inat konular açtı konuları rağbet gördü ve en sonunda sizi kekledim ne boş insanlarsınız be dedi gitti..

Ben bu konuya fake demiyorum günah almak haddim değil vicdanımı rahatsız eder. Sadece zeynep güven üslubu hissettim hepsi bu.

Konu sahibi allah yardımcın olsun. Dik dur ve kurbanlık koyun gibi bekleme bence. Bu işin pek kurtarılır yanı yok gibi..

Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.

Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...

Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.

Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..

Edit: bu konu için fake kelimesini kullanmadım şüphelerim var ama sabote etmemek için yazmıyorum izlemedeyim dedim. Hala da yazmıyorum. Sordunuz diye anlattım zeynep güveni. Bir çok konuda refereans olarak gösteriliyor gösteriyoruz zira..

Gelen kutusu adlı üye çözmüştü sağolsun o konuyu... Bu arada çıkışım kesinlikle sana değil, sen belirttin zaten şüphem var ama susuyorum diye. Ben konu sahibinin üzerine gidenlere sinir oldum. Samimi söylüyorum ben de fake olduğunu düşündüm bazı yorumlarında ama buna hakkımız yok ki, böyle kırıp da küstüremeyiz şüphe duyuyoruz diye.

E Eylulm bilgilerini yoneticilerle paylasirsan buraya aciklama yaparlar. Sen bir de buna sikma canini. Istersen yeni konu ac. Ama bence bunu kapattirma gerek yok bu uyeler her konuyu sabote ediyor. Artik gina geldi her konuyu fake diye sabote edenlerden. Kadin ne yazmis diye giriyorum sayfalarca atip tutmuslar. Her seyin tadini kaciriyorsunuz.

Gelen kutusu adlı üye çözmüştü sağolsun o konuyu... Bu arada çıkışım kesinlikle sana değil, sen belirttin zaten şüphem var ama susuyorum diye. Ben konu sahibinin üzerine gidenlere sinir oldum. Samimi söylüyorum ben de fake olduğunu düşündüm bazı yorumlarında ama buna hakkımız yok ki, böyle kırıp da küstüremeyiz şüphe duyuyoruz diye.
Teşekkür ederim evet gelen kutusuydu haklısın. Yorumuna da çok katılıyorum.
+1

Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.

Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...

Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.

Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..

Edit: bu konu için fake kelimesini kullanmadım şüphelerim var ama sabote etmemek için yazmıyorum izlemedeyim dedim. Hala da yazmıyorum. Sordunuz diye anlattım zeynep güveni. Bir çok konuda refereans olarak gösteriliyor gösteriyoruz zira..
Bir de bir umuttur yaşamak rumuzlu üye vardı:) yanlış hatırlamıyorsam... o da bir akşam kocasının olduğunu iddia ettiği bir arabanın içinin fotoğrafını yollamıştı. Ön koltukta kadın saçı var sanırım bir de siz bakın demişti:) onun da eşiyle, kv ile dertleri vardı sürekli konu açardı. Hepimiz kıllanmıştık fake olmasından son konusunda. O da ''hahaha sizi nasıl da kandırdım'' diye uzun bir mesaj yazıp banlanmayı beklemişti:) vakitlerini böyle konulara niye harcıyorlar ne zevk alıyorlar ben onu anlamıyorum. Ciddi mesai harcıyorlar çünkü burada. Enteresan:) kimseyi körü körüne fake ya da değil diyerek savunmamak lazım. Neler gördü kk.

aynen dogru demişsin arkadasım bende şüpheyle bakıyorum çunku zeynep hanım için ağlamıştım bile okadar takıpteydik ölümş kadının ardından elham bile okuduk ama ne oldu gunlerce fake lendık , keşke buda fake olsa kimse böyle bir travma yaşamsın istemem ama
bazı şeyler havada kalınca ınsan acabamı diyor ,

hatta yazarken aklıma geldi zeynep içnide fake diyenler bende iyi bir döşemiştim ama onlar haklı çıktı

Ben buna cevap verip bu konu fake savunuculuğu yapmak istemiyorum öyle bir iddiam da yok ama yeni ya da eski üye olmak gösterge değil. MerveOkanAşk hesabı da defalarca sen fakesin diyenlere inat konular açtı konuları rağbet gördü ve en sonunda sizi kekledim ne boş insanlarsınız be dedi gitti..

Ben bu konuya fake demiyorum günah almak haddim değil vicdanımı rahatsız eder. Sadece zeynep güven üslubu hissettim hepsi bu.

Konu sahibi allah yardımcın olsun. Dik dur ve kurbanlık koyun gibi bekleme bence. Bu işin pek kurtarılır yanı yok gibi..
O merveokanin konusu ibret olmali bence. Fotograf attigi bir konu vardi. Erkek olan biri icin kadin dendi neredeyse robot resmi cizilecekti. Yetmedi arabada iki kadin var dendi. Ne kadar velveleci uyeler oldugunu gormus olduk. Merveokani asla tasvip etmiyorum ama guzel bir ornek oldu o konu.
Neyse genel yazdim bu mesaji.

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..

Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Belli ki aklını karıştıran bi kadın var yani eski özgür günlerini ona hatırlatan yanında rahat davrandığı belki sorumluluk duygusunu unuttuğu biri var ama gelip geçici bu durum vicdanına yedirememiş ki size anlatmış durumu zor bi durum okurken bile yüreğim dışarı fırladı sanki ama bi çoçuğunuz var onun için dik durmanızda fayda var bir de problemi keşke şimdilik kendi aranızda bıraksaydınız 3.kişiler ne kadar iyi niyetli olsa da bilmeleri yanlış özellikle bir de aile büyükleri size tavsiyem duruşunuzu bozmayın ama tabi boşanmasanızda hiçbir zaman eskisi gibi olamazsınız eşinize ...

Back
X