Eşimle konuşmuyoruz

Bencilin önde gideni işte... Ben merkezci, yanii eşinizin istediği olmalı...
Size çalışmanızı ewet öneririm ama daha makul bir yerde...
Bence internetten başvurular yapın kendiniz bulun bir iş..
Çocuğunuzu da kreşe verirsiniz dicem ama oda bir dünya para

Valla kanka lkgjsghsjgsf böyle erkegi ben yani.
Düşün ya ben bile buradan dellendim, kadın ne haldedir kim bilir.

Annesi gile kefil oldu sonra sorumsuzca harcamalar yaptı para yönetimini beceremedi
Bırak kendi borcuyla onu baş başa.
Hadsiz, terbiyesiz.
Karısına sanayide vardiyalı iş bulup çalıştırana kadar sigarasını bıraksın, milleti doyurmaktan vazgeçsin.
Sogan erkegi !
Gücü bir karısına yetiyor zaar canına yandıgım

Sen zaten onun saçma sapan borcu için fazlasıyla fedakarlık yapıyosun.başkası olsa kıyameti koparırdı resmen onun kumar borcunu ödemek için vardiyalı çalıştıracak bebekli kadını.terbiyesiz kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo galiba.valla bu konuya çok üzüldüğüm için çokta sinirlendim.çalışma sakın agırlıgını koy olay çıkar nasıl yaptıysan bu borcu kendin öde de.

Pazar gününden beri stresten ve üzüntüden başım agrıyor ama gitmeyeceğim o işe gerekirse ipler kopsun
Gitme kız
Öyle iş mi olur ?
Allah bile rıza göstermez yahu.
Yazık günah sen kadınsın etin ne budun ne.
Resmen 2 hafta boyunca evinden çocugundan hatta o erkek müsvettesinden ayrı kalacaksın çocuguna da k.valide bakacak valla tefe koyar çalarlar seni bir güzel.
Eve gelmiyor mu ?
Gelmesin !
Cehennemin dibine kadar yolu var zerzevatın.
Kumar mı oynadı bu herif ?
Toplam borcunuz ne kadar ki bu böyle yanıp tutuşmuş.
Annesiyle de konuşmuş önceden ha
Çocugu oraya bırakma sebebi bak çocuk orada duruyor gece vakti de olsa diyerek mesaj veriyor.
Bir akıllı bunlar, millet salak

Kumar borcumuymus.

Sen otur güzelce konuş canım
Bak bu iş böyle olmaz.
Bu adam seni gözden çıkarmış olmasa şu teklifle gelmez.
Boşansam bile bi kaç ay sonra yeniden evlen diye etraftan baskılar gelecek ailem dışarı çıkarmayacak nefes aldırmayacak dul kadınsın diye çaresizliğimi anlatamam meslek yok bi il tecrübesi yok bir belge vs yok kuru bir lise diploması çoğu artık lise mezununu almıyor işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…