- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Bencilin önde gideni işte... Ben merkezci, yanii eşinizin istediği olmalı...Borcumuz var o yüzden ben diyorum ki interneti kapatalım daha ucuz bir eve çıkalım telefonları satalım daha ucuzunu alalım bende evde boncuk işi vs yapayım diyorum sigarayı bırak demiş doktor sigaranı bırak dedim biraz kısalım dedim ama dinlemiyor
YarıldımmmmmmmmDinlemiyorsa lütfen çalışmayın.
Önce adam olsun.
Sonra gelsin aman dilensin senden.
Koca mı bu şimdi allesen ?
Önünde sallanan 250 gramla erkek mi oluyor ?
Valla kanka lkgjsghsjgsf böyle erkegi ben yani.Erkekler biz kadınlara arızasınız siz diyor kanka ama aslında onlar tam bir arıza...
Hep bir sorun çıkartan onlar, biz konuşunca da dır dırcı oluyoruz anasını satayım
Konuşturma ozaman kardeşimm konuşturma yaniii
Konu sahibi kararının arkasında dur ve gitme oraya çalışmaya...Uykulu limon
Annesi gile kefil oldu sonra sorumsuzca harcamalar yaptı para yönetimini beceremediBu borç ne borcu söyler misin ?
E ama öyle :)Yarıldımmmmmmmm
Bırak kendi borcuyla onu baş başa.Annesi gile kefil oldu sonra sorumsuzca harcamalar yaptı para yönetimini beceremedi
Pazar gününden beri stresten ve üzüntüden başım agrıyor ama gitmeyeceğim o işe gerekirse ipler kopsunValla kanka lkgjsghsjgsf böyle erkegi ben yani.
Düşün ya ben bile buradan dellendim, kadın ne haldedir kim bilir.
Boşan bu adamdan, senin kazanacağın paraya göz dikmiş köle sanıyor seni...Annesi gile kefil oldu sonra sorumsuzca harcamalar yaptı para yönetimini beceremedi
Sen zaten onun saçma sapan borcu için fazlasıyla fedakarlık yapıyosun.başkası olsa kıyameti koparırdı resmen onun kumar borcunu ödemek için vardiyalı çalıştıracak bebekli kadını.terbiyesiz kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo galiba.valla bu konuya çok üzüldüğüm için çokta sinirlendim.çalışma sakın agırlıgını koy olay çıkar nasıl yaptıysan bu borcu kendin öde de.Borcumuz var o yüzden ben diyorum ki interneti kapatalım daha ucuz bir eve çıkalım telefonları satalım daha ucuzunu alalım bende evde boncuk işi vs yapayım diyorum sigarayı bırak demiş doktor sigaranı bırak dedim biraz kısalım dedim ama dinlemiyor
Gitme kızPazar gününden beri stresten ve üzüntüden başım agrıyor ama gitmeyeceğim o işe gerekirse ipler kopsun
Aynen öyle kankaValla kanka lkgjsghsjgsf böyle erkegi ben yani.
Düşün ya ben bile buradan dellendim, kadın ne haldedir kim bilir.
Yaww taaammm Allah seniiiE ama öyle :)
Bana da taksalar 250 gram en has erkege taş çıkarırım ya.
Valla böyle bir aparat varsa takıp dolanalım ibreti alem için.
Yani öyle erkek olunmaz böyle olunur deyü.
Ailem arkamda değil düşündüm boşanmayı herşeyiyle amaBoşan bu adamdan, senin kazanacağın paraya göz dikmiş köle sanıyor seni...
Kumar borcumuymus.Sen zaten onun saçma sapan borcu için fazlasıyla fedakarlık yapıyosun.başkası olsa kıyameti koparırdı resmen onun kumar borcunu ödemek için vardiyalı çalıştıracak bebekli kadını.terbiyesiz kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo galiba.valla bu konuya çok üzüldüğüm için çokta sinirlendim.çalışma sakın agırlıgını koy olay çıkar nasıl yaptıysan bu borcu kendin öde de.
Neden değiller canım, ailenle aran mı kötü?Ailem arkamda değil düşündüm boşanmayı herşeyiyle ama
İstemediler en başından ama akılsızlık işte kafa basmadıNeden değiller canım, ailenle aran mı kötü?
Ya da istemedikleri bir evlilik mi yaptın?
Sen otur güzelce konuş canımİstemediler en başından ama akılsızlık işte kafa basmadı
Olayları karıştırmadıysam iddia diye okumuştumKumar borcumuymus.
Yok kumar değil etrafa yedirdi parasını ayağını yorganına göre uzatmadıKumar borcumuymus.
Ay zıkkım yesin ya.Yok kumar değil etrafa yedirdi parasını ayağını yorganına göre uzatmadı
Boşansam bile bi kaç ay sonra yeniden evlen diye etraftan baskılar gelecek ailem dışarı çıkarmayacak nefes aldırmayacak dul kadınsın diye çaresizliğimi anlatamam meslek yok bi il tecrübesi yok bir belge vs yok kuru bir lise diploması çoğu artık lise mezununu almıyor işeSen otur güzelce konuş canım
Bak bu iş böyle olmaz.
Bu adam seni gözden çıkarmış olmasa şu teklifle gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?