Eşimle konuşmuyoruz

görümcemin eşi iflas etti, mecburen çalışıyor.
bir fabrikada 3 vardiyalı işi.
kadının telefonda konuşacak hali bile yok. eşim her aradığında uyuyor oluyor.

tüm yorumları okuyamadm o yüzden sormak istiyorum aylık geliriniz ne kadar cok mu düşük ?
ayrıca eve gelmemek nedir yahu bu yüzden.. cok sacma.. en ufak birşeyde böyle eve gelmemezlikler felan yarın büyük bir mevzuda darmaduman olursunuz o zaman değil mi ?
bu konu öncesi aranız nasıldır eşiniz ile ?
size hep böyle emri vakimi yapar ?
karakteri hakkında genel bir bilgi verirmisiniz
son durum ne su an için.
annesininde doldurusuna geliyor sanrım
annesi veriyor gazı ben bakarm girsin çalıssn die kesin.

o zaman maddi desteği kabul et biriktir.
ama asla ne kocan ne ailesi ne senin ailen bilmesin.
babanla aranda kalsın.
Bence de ama babanin verdiği maddi destekten kimsenin özellikle kocasının haberi olmamali
Konu sahibi sıkıştıkca o paradan kendine çocuğuna harcama yapar az az
Kocası da ne halt ederse etsin
Anasına babasına kefil olmadan abuk subuk harcama yapmadan karisina mi sormuş da şimdi karısına çalış diyor
Gitsin anasıni vardiyeli ışte çalıştırsin zaten borcu onlar yüzünden yapmış

Ya alt komsumuza gelmis 5,5 tam gun cumarteside 12 ye kadar asla ev isi yapmam sadece cocugun corbasini yaparim yogurdunu mayalarim demis istedigi maas 2.000+yol (bu arada erken emekli olmus daha onceki is cay kahve yemek servisi sirkette yasida var bir cocuk bakmis bu ikinci olacak ) cocuguda hergun parka cikaramazmis pazartesi cuma yeterliymis kadin abla ben seni karsilayamam kimsede kolay kolay karsilayamaz sen yine sirket bak demis yollamis

madem ailesine kefil olmuş.
kv kp çalışsın bulduğu işte.

Eşim hep emri vaki yapar yada zorla yaptırır annesi zaten bizi bu hale getiren normalde ailesi karışmasa kendi dikkat etse iyiyiz ama malesef
Asgari ücretle çalışıyor

Onu diyen en az 5 bin tl maaş alıyo heralde 2500 tl bakıcıya verecek olsam bana 500 tl kalır oda yemeğe yola gider ne gerek var oturur kendim bakarım

konuyu çok saptırmak istemiyorum da inan 10 bin maaş alsam gene verilecek para değil. o kadar donanımlı insana hakaret gibi.

zaten asgari ücreti yedirememiş ki yediremez de. ordan burdan borç alıp yedirmiş. şimdi de o borçları konu sahibine ödetmeye çalışıyor.

Eşim hep emri vaki yapar yada zorla yaptırır annesi zaten bizi bu hale getiren normalde ailesi karışmasa kendi dikkat etse iyiyiz ama malesef
Asgari ücretle çalışıyor
asgari ücretle gecm cok zor gercekten.. eviniz kira mi ? nerede yaşıyorsunuz
belki bunalmştr çünkü yetmez yetiştiremez herşeyden kısılması lazm sosyal hayat vs hep en aza indirilmesi lazm buda insanı cok bunaltır belki bu yüzden emri vaki ypamstr diyeceğim ama zaten hep böyleymiş.. eşinizn bu tavrı cok yalnş
asgari ücretle calıştıgı için hak verilebilir lakin tavırları uslubu davrnnısları cok yalnış
siz bence baska bir iş bulun işe girmeye calışın
yavrunuzada kv değil bakıcı baksın o şekilde olmaz mı ?
bir anne için vardiyalı iş cok cok zordur
yalnz eşiniz de bu tutumla devam ederse bu evlilik cok fazla sürmez. Haa ama siz eşinizin üzerne baskı kuruyorsanız para yetmiyor sunu ypamıyorum bunu alamıyorum vs. adam haklı

Saat 10 da evimize geldim kardeşim bıraktı eşim benimle hiç konuşmadı hatta ben kahve yapacağım beraber içelim dedim içmek istemiyorum dedi az önce de çıkıp gitti evden

Abovv o nasıl kocaymış öyle. Biz
Anaa o ne biçim kocaymış oyle. Biz sevgili olduğumuz halde evlenirsek çalışmama karşı kimseyle yuzgöz olmamı istemiyor. Valla Allah yardımcın olsun benim tarzım değil

Konu sahibinin esi ne kadar hatali davraniyorsa sizin esiniz olacak kiside onun kadar hatali dusunuyor..çalışma erkeğin iznine bağlı bir şey değildir. olmamalıdır. çalışma ya da çalışmama kişisel karardır. kişisel özgürlüktür...ikiside ayni ...

Eğer erkek arkadaşımın çalıştırmama fikrine Katılmıyor olsam kişisel düşüncesi derdim ve Hır gür çıkarırdım. Demekki ortak düşüncemiz

Senin de Allah yardimcin olsun benm tarzım değil

Maddi sıkıntınız yoksa çalışmayın bu sizin en doğal hakkınız .
Ne demek çalışmak zorundasın???
Daha önce çalışmış mıydınız?

Evimiz yok diye uzuluyorsun asgari ücretle calistigini bildiğin halde evlendigin adamdan hem çocuk yapip hem ev bekliyorsun. Hem de ben calismam psikolojim bozuk diye bulunan isi begenmiyorsun. Oh ne güzel dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…