- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Bence de ama babanin verdiği maddi destekten kimsenin özellikle kocasının haberi olmamalio zaman maddi desteği kabul et biriktir.
ama asla ne kocan ne ailesi ne senin ailen bilmesin.
babanla aranda kalsın.
Ya alt komsumuza gelmis 5,5 tam gun cumarteside 12 ye kadar asla ev isi yapmam sadece cocugun corbasini yaparim yogurdunu mayalarim demis istedigi maas 2.000+yol (bu arada erken emekli olmus daha onceki is cay kahve yemek servisi sirkette yasida var bir cocuk bakmis bu ikinci olacak ) cocuguda hergun parka cikaramazmis pazartesi cuma yeterliymis kadin abla ben seni karsilayamam kimsede kolay kolay karsilayamaz sen yine sirket bak demis yollamisCidden bu lafları diyen olduysa dolaylı övünmedir zaten o başka bişey değildir ortalama bir bakıcı ücreti 800-1200 arası
Arkadaşım 1000 tl ödüyo çocuk uyuduğunda ütü yapıyomuş bi tek,ütü dr her gün olacak bisey değil zaten
madem ailesine kefil olmuş.Bence de ama babanin verdiği maddi destekten kimsenin özellikle kocasının haberi olmamali
Konu sahibi sıkıştıkca o paradan kendine çocuğuna harcama yapar az az
Kocası da ne halt ederse etsin
Anasına babasına kefil olmadan abuk subuk harcama yapmadan karisina mi sormuş da şimdi karısına çalış diyor
Gitsin anasıni vardiyeli ışte çalıştırsin zaten borcu onlar yüzünden yapmış
Eşim hep emri vaki yapar yada zorla yaptırır annesi zaten bizi bu hale getiren normalde ailesi karışmasa kendi dikkat etse iyiyiz ama maleseftüm yorumları okuyamadm o yüzden sormak istiyorum aylık geliriniz ne kadar cok mu düşük ?
ayrıca eve gelmemek nedir yahu bu yüzden.. cok sacma.. en ufak birşeyde böyle eve gelmemezlikler felan yarın büyük bir mevzuda darmaduman olursunuz o zaman değil mi ?
bu konu öncesi aranız nasıldır eşiniz ile ?
size hep böyle emri vakimi yapar ?
karakteri hakkında genel bir bilgi verirmisiniz
son durum ne su an için.
annesininde doldurusuna geliyor sanrım
annesi veriyor gazı ben bakarm girsin çalıssn die kesin.
Onu diyen en az 5 bin tl maaş alıyo heralde 2500 tl bakıcıya verecek olsam bana 500 tl kalır oda yemeğe yola gider ne gerek var oturur kendim bakarım
Ee adama asgari ücretle çalışıyor, bi ev bile alamadı, kuzenler ev araba aldı diye baskı yaparsanız adam da iş için zorlar tabii. Bir de az kazanıyor diye adama küsüp günlerdir ayrı yatıyorum yazmışsınız önceki konunuzda. Etrafa para yedirdi diyorsunuz da aldığı asgari ücretle nereye ne yedirecek ki?
asgari ücretle gecm cok zor gercekten.. eviniz kira mi ? nerede yaşıyorsunuzEşim hep emri vaki yapar yada zorla yaptırır annesi zaten bizi bu hale getiren normalde ailesi karışmasa kendi dikkat etse iyiyiz ama malesef
Asgari ücretle çalışıyor
Anaa o ne biçim kocaymış oyle. Biz sevgili olduğumuz halde evlenirsek çalışmama karşı kimseyle yuzgöz olmamı istemiyor. Valla Allah yardımcın olsun benim tarzım değilDün eşim saat 11 gibi annesine gitti bende oğlanı da götür bende temizlik yapayım biraz dedim tamam dedi gittiler
Akşam 5 gibi geldi oğlum tutturmuş kalacağım diye eşimde annesine durmazsa arkadan getirirsiniz demiş
Bana kalsın bizde akşam film falan izler biraz dışarda gezeriz dedi tamam dedim
Sonra sana iş buldum dedi
1600 tl alacaksın
1hafta sabah 8 akşam 4
1 hafta akşam 4 gece 11
1 hafta gece 12 sabah 8 çalışacakmışsın dedi
Otomotiv sektöründe sanayide fabrika da çalışacakmışım
Ben de istemiyorum dedim iş yerinden aradılar az bir iş var diye bana giderken en fazla 2 saate gelirim dedi
Giderken işe girmek zorundasın dedi
Bana yarın babam seni görüşmeye götürecek diye mesaj attı
Bende istemiyorum diye mesaj attım
Telefonda tartıştık ve gece gelmedi
Bugünde hiç aramadı mesajda atmadı
Bu işi istemiyorum çünkü sağlığım da psikolojimde iyi değil ayrıca kayınvalide me çocuğumu bırakmak istemiyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
Konu sahibinin esi ne kadar hatali davraniyorsa sizin esiniz olacak kiside onun kadar hatali dusunuyor..çalışma erkeğin iznine bağlı bir şey değildir. olmamalıdır. çalışma ya da çalışmama kişisel karardır. kişisel özgürlüktür...ikiside ayni ...Abovv o nasıl kocaymış öyle. Biz
Anaa o ne biçim kocaymış oyle. Biz sevgili olduğumuz halde evlenirsek çalışmama karşı kimseyle yuzgöz olmamı istemiyor. Valla Allah yardımcın olsun benim tarzım değil
Konu sahibinin esi ne kadar hatali davraniyorsa sizin esiniz olacak kiside onun kadar hatali dusunuyor..çalışma erkeğin iznine bağlı bir şey değildir. olmamalıdır. çalışma ya da çalışmama kişisel karardır. kişisel özgürlüktür...ikiside ayni ...
Abovv o nasıl kocaymış öyle. Biz
Anaa o ne biçim kocaymış oyle. Biz sevgili olduğumuz halde evlenirsek çalışmama karşı kimseyle yuzgöz olmamı istemiyor. Valla Allah yardımcın olsun benim tarzım değil
Maddi sıkıntınız yoksa çalışmayın bu sizin en doğal hakkınız .Dün eşim saat 11 gibi annesine gitti bende oğlanı da götür bende temizlik yapayım biraz dedim tamam dedi gittiler
Akşam 5 gibi geldi oğlum tutturmuş kalacağım diye eşimde annesine durmazsa arkadan getirirsiniz demiş
Bana kalsın bizde akşam film falan izler biraz dışarda gezeriz dedi tamam dedim
Sonra sana iş buldum dedi
1600 tl alacaksın
1hafta sabah 8 akşam 4
1 hafta akşam 4 gece 11
1 hafta gece 12 sabah 8 çalışacakmışsın dedi
Otomotiv sektöründe sanayide fabrika da çalışacakmışım
Ben de istemiyorum dedim iş yerinden aradılar az bir iş var diye bana giderken en fazla 2 saate gelirim dedi
Giderken işe girmek zorundasın dedi
Bana yarın babam seni görüşmeye götürecek diye mesaj attı
Bende istemiyorum diye mesaj attım
Telefonda tartıştık ve gece gelmedi
Bugünde hiç aramadı mesajda atmadı
Bu işi istemiyorum çünkü sağlığım da psikolojimde iyi değil ayrıca kayınvalide me çocuğumu bırakmak istemiyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
hiç çalışmadımMaddi sıkıntınız yoksa çalışmayın bu sizin en doğal hakkınız .
Ne demek çalışmak zorundasın???
Daha önce çalışmış mıydınız?
Maddi anlamda bir sıkıntınız yoksahiç çalışmadım
kesinlikle konuşmuyor benimle bir arada bile oturmuyorMaddi anlamda bir sıkıntınız yoksa
Eşiniz ile doğru dürüst konuşup reddedildin .
İstemeyerek çalışılmaz ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?