Eşimle konuşmuyoruz

bu konuyu çocuk bakıcılarını pohpohlayanlar okusa keşke! ben size hak verdim. zira çalışırım diyorsunuz zaten. vardiyalı işi herkes yapamaz. hele çocuklu anne.

bu konuyu çocuk bakıcılarını pohpohlayanlar okusa keşke! ben size hak verdim. zira çalışırım diyorsunuz zaten. vardiyalı işi herkes yapamaz. hele çocuklu anne.
ne alakası var ki pohpohlayanlarla onu anlamadım
Benim çocugumda bakıcıda ve çalısıyorum
Burada kadının çalışması konusunda gördügü anlamsız baskıdan ve saatlerinin elverişsizliğinden bahsediyoruz

ben de çalışıyorum. çocuğum tüm gün kreşte. seneye bakıcı ve yarım gün anaokulu düşünüyorum. bakıcı ücreti hakkında konu açtım. bakıcıya en az 2500 verilmeli sigorta yapılmalı günlük yemek yaparsa fazla para verilmeli diyenler vardı. ben konu açmıştım da orda. bakıyorum kadın vardiyalı çalışacak 1600 o da beden gücü. ona gönderme olarak yazdım.

Önceki konunuza baktım da anneniz eşiniz ev alamıyor diye size baskı yapıyormuş keşke kuzenlerinden biriyle evlenseydin filan diyormuş. Eşinizin yaptığı çok yanlış tamam ama içinde bulunduğu şartları düşününce. Adamı da bir dinlemek lazım. Çok mu bunalttınız acaba.

Ha anladım :)
Ben 600 veriyorum kendi evinde bakıyor
Okul başlayınca başka bakıcıya geçecek ona da yarım güne 500 verecegim, sigortası da olmayacak

Ha anladım :)
Ben 600 veriyorum kendi evinde bakıyor
Okul başlayınca başka bakıcıya geçecek ona da yarım güne 500 verecegim, sigortası da olmayacak

evet ben de aşağı yukarı böyle rakam çıkardım. yarım güne 600 tama 1200 . ama ben kendi evim istiyorum. bir kere başka ev yaptık pişman oldum. kreşe yolladım hemen.

Ee adama asgari ücretle çalışıyor, bi ev bile alamadı, kuzenler ev araba aldı diye baskı yaparsanız adam da iş için zorlar tabii. Bir de az kazanıyor diye adama küsüp günlerdir ayrı yatıyorum yazmışsınız önceki konunuzda. Etrafa para yedirdi diyorsunuz da aldığı asgari ücretle nereye ne yedirecek ki?

Bi kere bile maddi konularda ağzımı açmadım hiç birşey istemedim

İş saatleri hiç uygun değil, haklısınız. Sizin içinize sinen bir iş olmalı.

Onu diyen en az 5 bin tl maaş alıyo heralde 2500 tl bakıcıya verecek olsam bana 500 tl kalır oda yemeğe yola gider ne gerek var oturur kendim bakarım

Bakin calismam demiyorsunuz sizde yardimci olma taraftarisiniz olmasaniz zaten cay yemek yapma isini kendiniz bulmazdiniz esiniz cok densiz cok egoist davraniyor
Ve evet o is sizin icin uygun saatleri uygun aksam cocugunuza vakit ayiricak zaman bulabilirsiniz bir makine camasir yikayabilirsiniz veya bir kap yemek yapabilirsiniz vardiyada bunlar cok zor zaten beden her hafta degisen uyku saatlerine alisamaz bedenen yipranma cok olur.Hani bir ay sabah,bir ay ogle, bir ay aksam olsa neyse haftalik vardiya kaldiki uretim artislarinda gunduz vardiyasinda mesaide olur

Esiniz borcu yaparken dusunseymis elaleme yedirirken
normalde hic calisma bak cocuguna derim boylesine ama sana sadece vardiyalida calisma kabul ediyorsan cay isine gireyim yok etmiyorsan sen bilirsin de eve gelmesin hic kendini yipratma tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani o sansini zorluyor baski kuruyor vsvs birak kursun o kendi isinin disinda ikinci bir is aldimi 2. Bir mesai yapiyormu yok senin evden ucuzuna cikalim sigarayi birak boncuk yapayimina olumlu bakiyor mu yok o zaman basinin caresinede bakar

Yarin borc bitince senin elindekinide alip ona buna yedirecek birak az totosu sikissinki parasina sahip cikmayi ogrensin
Calisirsan sakin maas kartini falanda verme paranin idaresi sende olsun o sana versin sen gerekli yerlere odemeyi cikarirsin

Zaten calismak istiyorsaniz kendiniz is bakin kendinize uygun olan bir is.
Vardiyali calismayi ben de istemezdim bebegim varken. Hele kv'ye emanet etmek... Allah muhtac etmesin.

Ailem arkamda değil düşündüm boşanmayı herşeyiyle ama
baban sadece maddi destek mi?
eve dönmezsen kovar mı?

ayrıca kocan kime kefil olduysa, kime para yedirdiyse gitsin alsın parasını.

sen çalışma çünkü senin maaşını da savurur, sen yine çocuğunla makarnaya talim edersin.

Babam boşanma lafını bile geçirtmez

Onu diyen en az 5 bin tl maaş alıyo heralde 2500 tl bakıcıya verecek olsam bana 500 tl kalır oda yemeğe yola gider ne gerek var oturur kendim bakarım
O maasi isteyen bakicinin donanimi ne mesela cocuk gelisiminden mi mezun emekli hemsiremi ogretmen mi? Cocuga dil egitimi verecekmi ?Gelisimine ne katkida bulunacak

Bana gore bakicida tek kriter olmali oda cocuk bakmasi bakici cocuga bakar ev isi istenmemeli tum ilgi alaka oyun cocukta olmali ona gorede maasi olmali 700-800 verip ev isi bekleyende var oda yanlis
Ama insanlar calismaya mecbur diye bu kadar suistimal edilmemeli her iki taraf icinde 2500-3000 ne
Ozelde iki iniv mezunu gunumuz kosullarinda alamiyor o parayi suyu cikti

Hayat müşterektir . Borcunuz varsa , geçiremiyorsanız mecbur çalışacaksınız . Tabii vardıya lı çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz. Kendiniz iş bulun . Eşinize bırakmayın . Büyük ihtimalle siz iş bakmadığınız için , kendisi size iş bakıyordur. Asgari ücret tek maaş zor geçinmek .

Huyunu suyunu bilmiyorum ama cocuğu na bakan bir kayınvaliden varsa öp başına koy :)

Kadın is bulmuş zaten 1.200 tl'ye ama kabul etmiyormus efendi

Cidden bu lafları diyen olduysa dolaylı övünmedir zaten o başka bişey değildir ortalama bir bakıcı ücreti 800-1200 arası

Arkadaşım 1000 tl ödüyo çocuk uyuduğunda ütü yapıyomuş bi tek,ütü dr her gün olacak bisey değil zaten

O zaman kocan çok anlayışsız çok düşünceniz bir insan ne diyim canım. Allah sana kolaylık versin. Vardiyalı işte çalışmak çok zor olur. Ben gündüz çalışıyorum o bile zor çocuk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…