Eşimle küstük aramadı bile

çok haklısın bence..o kadar fedakarlık yap sonra bunlarla karşılaş..yerinde olsam aynısını yapardım, çocuk gibi odadan çıkma demiş bide, oldu..eşini de kaç kere aramışsın meşgule atmış o gün..iş işten geçince sarhoş sarhoş arıyor , tehdit ediyor bide biter diye..oldu paşam..

gittigniz gece esinizin telefonda cok sarhos oldugunu demissiniz.
basina birsey gelmis olmasin sakin?

Son düzenleme:
Hepiniz haklısınız ama dediğim gibi aramak içimden gelmiyor. Eşim için inanın çok fedakarlık yaptım ama tükendim hem de bir buçuk yılda. Aileme bu kişiyle görüşeceğim diye resti çektim, abim küs bana, eşim için onun memleketine gelip yerleştim, bunlar sadece bir kaçı 15 günde o kadar çok düşündüm ki ama elim varmıyor telefona.

bu arama faslini ne kadar uzatirsan okadar daha zorlasacak, daha cok soguyacaksin ve geri dönmek belkide imkansizlasacak.
baska konulari okudumda, suan sizin yerinizde olmak isteyen bi cok dertli vardir.

yanlis anlamayin sizinkide dert tabiki ama dedigim gibi esinizin yerinde olsam bende aramazdim sizi suclu görürdüm.
birdaha gözden gecirip bu inatlasmanin sizi sürükleyecegi geri dönüsü olmayan noktaya gelmeden,
bu inattan dönün derim.

esinizin sakin oldugu anda ona bu konunun sizi cok incittigini anlatirsiniz.
ama suan aramasi gereken sizsiniz bence daha fazla uzatmayin, ögretmenevinede gitmeyin bence.
sizin bir yuvaniz var.

Aslında ben böyle konulara hiç cevap yazmıyorum çünkü konu sahibinin yaşadığını tam olarak bilmeden yanlış birşey söyleyip ters yönde etki etmekten korkuyorum.

Bunu evli ve 1 çocuk annesi olarak yazıyorum. Tabiki bir yuva kolay kurulmuyor, kolay da yıkılmamalı. Ortada çok büyük affedilmeyecek birşey de yok. Ancak, kayınvalidenizin yaptığı hiçbir şekilde onaylanacak ya da haklı görülecek bir davranış değil. Önceki evliliği geçmişte kalmış, adı üstünde geçmiş. Tabiki kimse kimseyi kısıtlayamaz, akrabalık sözkonusu ise görüşülebilir ama size her işini yaptırıp siz ordayken görüşmek işstemesi hele de odadan çıkma demesini aklım, vicdanım, mantığım hiçbir insani tarafım almıyor. Eşinizin de telefonlarınızı açmayıp sonradan araması, arayınca da o tarz konuşması hoş değil.

Benim takıldığım birşey var. Sizin akşam taksiyle gitmeniz bence sizi suçlu kılacak bir davranış değil. Nasıl eşiniz arkadaşlarıyla o saatte dışarda olabiliyorsa siz de bir taksiye binip gitmişsiniz. Güvenlik açısından problem yoksa, taksi güvenilir bir durağın taksisiyse yapılmayacak bir davranış değil diye düşünüyorum. Yani erkek o saatte arkadaşlarıyla dışarda biz bunu problem olarak görmüyoruz ama kadın o saatte taksiye binince olmaz diyerek kendimize haksızlık etmiyor muyuz bayanlar?Üstelik taksiye binip arkadaşlarıyla buluşmaya gitmemiş, ablası rahatsızmış onun yanına gitmiş. Bence bu duruma yapılan yorumlar kendimize bile çifte standart uyguladığımızı gösteriyor. Erkek yaparsa tamam hakkıdır arkadaşlarıyla çıkabilir ama kadın yaparsa o saatte eşi gelmeden ablası bile hasta olsa, birşeye sinirlense bile eşi gelmeden çıkamaz. Neden? Çünkü toplum bu şekilde bakıyor genel olarak. Neden? Anneler yani bizler bu şekilde yetiştiriyoruz çocuklarımızı.

Dediğim gibi kolay kurulmuyor bir yuva, bence bu konu da yuva yıkacak bir konu değil. Umarım herşeyin hayırlısı olur ve bugünleri hatırlamaz, daha güzel günler yaşarsınız.

Son düzenleme:
Bugün ablası aradı beni durumdan haberi yoktu. Ne zaman buradasın falan dedi. Ailede tek sevdiğim kişi ablası o kadar mükemmel bir insanki annesi babası beni istemeye gelmedi ablası ve eniştesi gelmişti. Ablası ablamı falan sordu öyle genel konuştuk. Kuşadasında oturuyorlar hafta sonu gelirsen bekliyorum falan dedi. Bende olanları anlattım. Şoklar içinde kaldı. Ben öğleden sonra köye gideceğim dedi. Heralde annesiyle, eşimle konuşacak

Kayınvalidenizin yaptığı ayabuk sabuk bir hareket,tepkinizde haklısınız.
Eşinizin sizi hiç aramaması da ayrı bir saçmalık.
Yalnız eşinizin ablanızın durumu için gittiğinizin farkında olmayabilir diye düşünüyorum.
Çok sarhoşmuş o gece, evi terkettiğinizi düşünmüş olabilir.
Ablası konuşunca durumun niteliği ortaya çıkar.
Umarım sorunu aklıselim bir şekilde çözersiniz ama o kv ye papuç bırakmayın .

Bence de arama talimterbiye, eşin seni arasın.Karısını istiyorsa biraz uğraşsın.
Sen çekip gitmekte çok haklısın.
Umarım ablası aranızı bulabilir.

cnmm taksiyle çıkıp gitmen çok iyi olmuş ama eşin gitme demesine rağmen sanki sorumlusu eşinmiş gibi dinlemeden gitmen eşine savunma hakkı tanımaman kötü ama arama bencede
ama oraya gideceğinde öğretmen evine gitme eğer biri gidecekse o gitsin o evden eve geleceğini iş için raporunun bittiğini bu yüzden evden çıkmasını kadın başına dışarıda kendiniin kalamayacağını bildiren mesaj atın...
merak etmeyin eşiniz bir şekilde sizi arayacaktır....
o aradığında gayet sakin görüşün ve herşeyin sebebinin kendisinin olduğunu ve sizi ailesi için hep geride bıraktığını ima eden konuşma içerisinde olun...
ama sakın ters konuşmayın duygu sömürüsü yapın
mesela ona onun için yani sen mutlu olda bende mutlu olayım diye ailenin bana kötü davranmasını görmezden gelip sineye çektim çektim ama olan yine bana oldu deyin... bunları söylerkende çok kısık sesle söylemeye çalışın
yani kısaca duygu sömürüsü yaparak konuşmayı deneyin... ve o sinirli ters konuşmaya başladığında neolur artık ailen yüzünden yıpranmayalım sakinleş öyle görüşelim deyin...
bu yüzden evlilik bitirilmez ılımlı konuş

Yarın akşam döneceğim. Hala arayan soran yok bu böyle devam edecek heralde boşanma davası açmayı düşünüyorum. Kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim. Onların gözünde, eşimin gözünde ben neyim acaba. Onsuz olamam, hayatımın adamı dediğim kişi ile haftalardır ayrıyım ve mutsuz değilim. O kadar nefret doluyum ki bir araya gelsek sağlıklı konuşabileceğimi zannetmiyorum.

currious inan ruh halim hiç iyi değil görmek istemiyorum onu. Eve dönmem öğretmenevi düzgün bir yer rahat ederim. Zaten pazartesine hazırlamam gereken projem var ctesi öğretmenevine kapanıp çalışmam lazım eve gidersem çalışamam

Son düzenleme:
yazdıklarını okudum , bende çok naif ve zarif , aynı zamanda güçlü bir kadın imajı oluştu.
sakinsin bence sakinliğini biraz daha koru , hemen dava felan açma , dönülmez bir yola girmemişsiniz, düzelebilir.
sessiz kalıp , biraz daha beklemeni öneririm.

bu gibi şeylerden dolayı eşden ayrılmaz maden taşınmayı kabul etmişsin o halde olanlara sabır göstereceksin yada daha önceden razı olmayacaktın ailesinin yanına taşınmaya olmuş olan ne diye direniyorsun , eski sevdiğide gel,irse gelsin ne diye çekip gidiyorsun ,gülüp geçmen gerekirdi iletişimde zayıfsın ben küserim deyip konuşma yapmıyorsun kendini nasıl hissetdiğini eşinle neden paylaşmıyorsun konuşmamak boşanmaya zemin hazırlıyor

kendini kaybedene kadar içenlerede ben nedense bir türlü saygı duyamıyorum...tipik anasınına gzına bakan erkeklerdense bi halt olmaz zaten o kocadan...kaynana da gıcık oldum ne demek ya eski eşinin anası babası....senin gelecegını bılmıyordu bılıyordu ,seni üzmek için yapmış..geri adım atma.

çok ilginç ben okuduklarıma çok şaşırdım.birbirinizi merak etmeden nasıl bukadar durabıldınız?ordada bukadar buyutucek bır konuda yokken.bence bunca zaman cok bıle beklemıssınız.bana kalırsa arayıp neler oldugunu sormalısınız.

Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum evimde internet sıkıntısı vardı girip yazamadım. Raporum bittiği için hafta sonu biletimi aldım uçaktan indim havaalanından çıkıyorum eşim karşımda ablam arayıp geleceğim saati falan söylemiş. Mecburen eve gitmek zorunda kaldım. Yol boyu bir şey konuşmadık sadece ablamı sordu. Eve geldik eşim evden çıkarken anahtarı kilitte bırakmış kapıda kaldık çilingir çağıralım diyorum iki saat market kartıyla açmaya çalıştı tabi açılmadı çilingir çağıralım diyorum gerek yok şimdi en az elli lira alır dedi kapıyı tekmeledi omuz attı resmen kapıyı kırdı kilidi falan mahvoldu kapı açıldı ama bu sefer kapanmıyordu çilingirci çağırdı yeniden kilit taktırdı yüz lira verdi ertesi gün de yeni kapı için ölçü aldırttı. Ya elli lira için yeniden kapı yaptırttı resmen hırsını öfkesini kapıdan aldı. Evde çok tartıştık sürekli haklısın ama evden çıkıp gidemezsin diyip durdu. Ben tükürdüğümü yaladım dedi bu söz çok ağrıma gitti. Gidersen bu iş biter demişti. Konuşmuyor benimle evde iki yabancıyız. İşleri çok yoğun doğru dürüst eve gelmiyor. En sonunda dayanamadım nereye kadar bana böyle davranacaksın dedim gitmeme de izin vermiyorsun dedim gerekirse ben giderim dedi dün eve gelmedi arkadaşına gitmiş. Arkadaşı aradı morali çok bozuk dedi köyde herkes beni konuşmuş bunu bana eşim söylememişti. Eşime soranlar olmuş akşam saati eşin taksiye binip nereye gitti diye soranlar olmuş. çok üzgünüm konuşup boşanalım diyeceğim böyle nereye kadar sürebilir ki.

Allah aşkına sanki hırsızlık falan yapıp kaçtınız. Eve gitti diyemeyecek kadar aciz mi eşiniz? Küçücük bir olayı ne hale getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…