- Konu Sahibi talimterbiye
-
Evleneli nerdeyse bir buçuk yıl oldu. İlk evlendiğimizde kendi evimizde ailelerden uzak yaşıyorduk. Kredi çekip ev bile almıştık. Eşimin babası hastalandı, annesi de eşinden dolayı panik atak gibi birşey oldu. Buradaki bütün düzenimizi bozduk, evi sattık onların olduğu ile gittik. Ailesi bulunduğumuz ilin köyünde oturuyor. Eşim burada bir arkadaşıyla ortak işyeri açtılar. Burada çevresi geniş olduğu işleri iyi gidiyor. Ben tayin yaptırdım burada bir kurumda memurum. Ben çok isteyerek taşınmadım ama eşimi kırmak istemedim. Eşimin ailesi benim için bir şey ifade etmiyor çünkü evlenmemizi istemediler zaten hiçbirşey güzel başlamadı beni hiçbir zaman kabullenmediler. Buna rağmen iki üç günde bir eşimle ailesinin yanında kalıyorum. Bana oğlunun yanında çok iyi davranıyor ama her fırsatta dolaylı yollarla sarfettiği sözlerle beni yıprattı. Kabullenmeme sebebi ise eşimin ilk evliliği ailesi boşanmayı istemediği halde bir yıl sonra boşanmış ve aileler uzaktan akraba aynı köyde yaşıyorlar v.s. asıl sorunumuza geleyim yine ailesinin yanına köye gitmiştik. Eşim arkadaşlarıyla yemeğe dışarı çıkmıştı. Bana yine laf sokmaya başladı. Misafir gelecek diye evi süpürelim dedi. Ben yapayım dedim sonra mutfakta birşeyler hazırladık. Akşama doğru misafirlerin seni görmesi hiç iyi olmayacak falan demeye başladı. Neden dedim gelecek olan kişiler meğer eşimin ilk eşinin annesi babası falan. Sabahtan beri niye söylemiyorsun da akşamın kör vakti nasıl sinirlendim eşim yok. Sen odadan çıkma dedi bana. Gerek yok dedim ben gidiyorum dedim vurdum kapıyı çıktım. üstümde az bir para vardı araba eşimde köy yerinde bir taksiye bindim eve gittim. Eşimi defalarca aradım hep meşgula attı mesaj attım cevap yok. Eve geldim o sinirle ablamı aradım ablam yoktu telefona eniştem çıktı ablamın o gün yapılan bir tetkik vardı doktor ameliyat demiş morali bozuktu. Ben geliyorum dedim. Sabah yola çıkarım diye hazırlandım. Eşim en sonunda aradı eve gelemeyecek kadar sarhoş telefonda tartıştık durup durup sen nasıl bilmediğin insanların arabasına binersin beni rezil ettin diyip durdu. Sarhoş anlamıyor beni ablama gideceğim dedim o evden .ıkarsan bu iş biter dedi. Sabah çıktım gittim. On beş gün oldu ne aradı sordu sanırım bitirdi neler oldugunu bile sormadı. Raporumun bitmesine bir hafta var işe başlamam lazım. Ben de aramadım o da aramadı böyle bir şey oldu ne yapayım bilmiyorum.
gittigniz gece esinizin telefonda cok sarhos oldugunu demissiniz.
basina birsey gelmis olmasin sakin?
hesabına para göndermiş 2 gün önce eşi
Hepiniz haklısınız ama dediğim gibi aramak içimden gelmiyor. Eşim için inanın çok fedakarlık yaptım ama tükendim hem de bir buçuk yılda. Aileme bu kişiyle görüşeceğim diye resti çektim, abim küs bana, eşim için onun memleketine gelip yerleştim, bunlar sadece bir kaçı 15 günde o kadar çok düşündüm ki ama elim varmıyor telefona.
Bugün ablası aradı beni durumdan haberi yoktu. Ne zaman buradasın falan dedi. Ailede tek sevdiğim kişi ablası o kadar mükemmel bir insanki annesi babası beni istemeye gelmedi ablası ve eniştesi gelmişti. Ablası ablamı falan sordu öyle genel konuştuk. Kuşadasında oturuyorlar hafta sonu gelirsen bekliyorum falan dedi. Bende olanları anlattım. Şoklar içinde kaldı. Ben öğleden sonra köye gideceğim dedi. Heralde annesiyle, eşimle konuşacak
Yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum evimde internet sıkıntısı vardı girip yazamadım. Raporum bittiği için hafta sonu biletimi aldım uçaktan indim havaalanından çıkıyorum eşim karşımda ablam arayıp geleceğim saati falan söylemiş. Mecburen eve gitmek zorunda kaldım. Yol boyu bir şey konuşmadık sadece ablamı sordu. Eve geldik eşim evden çıkarken anahtarı kilitte bırakmış kapıda kaldık çilingir çağıralım diyorum iki saat market kartıyla açmaya çalıştı tabi açılmadı çilingir çağıralım diyorum gerek yok şimdi en az elli lira alır dedi kapıyı tekmeledi omuz attı resmen kapıyı kırdı kilidi falan mahvoldu kapı açıldı ama bu sefer kapanmıyordu çilingirci çağırdı yeniden kilit taktırdı yüz lira verdi ertesi gün de yeni kapı için ölçü aldırttı. Ya elli lira için yeniden kapı yaptırttı resmen hırsını öfkesini kapıdan aldı. Evde çok tartıştık sürekli haklısın ama evden çıkıp gidemezsin diyip durdu. Ben tükürdüğümü yaladım dedi bu söz çok ağrıma gitti. Gidersen bu iş biter demişti. Konuşmuyor benimle evde iki yabancıyız. İşleri çok yoğun doğru dürüst eve gelmiyor. En sonunda dayanamadım nereye kadar bana böyle davranacaksın dedim gitmeme de izin vermiyorsun dedim gerekirse ben giderim dedi dün eve gelmedi arkadaşına gitmiş. Arkadaşı aradı morali çok bozuk dedi köyde herkes beni konuşmuş bunu bana eşim söylememişti. Eşime soranlar olmuş akşam saati eşin taksiye binip nereye gitti diye soranlar olmuş. çok üzgünüm konuşup boşanalım diyeceğim böyle nereye kadar sürebilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?