Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aylık evliyim.çalışıyorum.eşimle maaşlarımız nerdeyse aynı miktarda.ama para bölüşmesi yapamıyoruz.siz nasıl yapıyorsunuz bi fikir verirmisinz lütfen![]()
2 aylık evliyim.çalışıyorum.eşimle maaşlarımız nerdeyse aynı miktarda.ama para bölüşmesi yapamıyoruz.siz nasıl yapıyorsunuz bi fikir verirmisinz lütfen![]()
bizde sorun şu 2mzde maaşlarımızı aldığımzda aynı miktarda parayı biriktirelim diye bi kenara koyuyoruz ama o kendi parasını harcıyor ( neye harcadığınıda anlamş deilim sürekli bişiler deyip duruyo) bende para biriksin diye bakıyorum almak istediğim şeylere bakmakla kalıyorum olmuyo zoruma gidiyo![]()
bence ikinizde paranızı ortaya koyun ev kirası faturalar evin ihtiyaçları varsa borçlar kredi kartı vs ödendikten sonra geriye kalan parayı bankada biriktirin ama acil bir durum olmadıkça alınmaması gerektiği konusunda anlaşın.eşin sanırım pek para tutan biri değil bu nedenle eşinle bu konuda anlaş derim![]()
bence ikinizde paranızı ortaya koyun ev kirası faturalar evin ihtiyaçları varsa borçlar kredi kartı vs ödendikten sonra geriye kalan parayı bankada biriktirin ama acil bir durum olmadıkça alınmaması gerektiği konusunda anlaşın.eşin sanırım pek para tutan biri değil bu nedenle eşinle bu konuda anlaş derim![]()