bende bundan korkuyorum sürekli böyle devam etmesinden .. kv ye anlattım durumu oda kızdı aslında ama merak etme işler düzelsin hiç karışmaz dedi o şimdi bunalımda parasızlıktan ne yapacağını bilemiyor ondan dedi aslında haklı eşim benden para esirgeyen biri değildir kendine almaz bana alır bişey alınacaksa ben giymesemde olur sana alalım falan der .. aynen canım ben oldum olası idareli davranmayı bildim üniveristeyi bile kendim okudum babamdan yardım almadım haftasonu çalıştım haftaiçi okula gittim tutumlu olmayı bilen biriyim kıymet görmemesi üzdü beniCanım bu konuda taviz verirsen hayat boyu devam eder. Ben başta yaptım bu hatayı şimdi hesabım eşimin elinde. Tabiki zor günde destek olacaksın ama sen zaten eşin zor durumdayken maşşaınla gezip tozmuyorsun
kendi maaşını alamamasının sebebi işyeri kendilerine ait olması kendilerinden önce işçileri düşünmek zorundalar işten çıkmasınlar diye önce işçilerin maaşlarını vermeye çalışıyorlar ..Senin maasini kontrol edecegine kendi maasini alsin derdim.
Esinin onerisi aslinda dogru. Bende maaslarin tek hesapta, tek kutuda yani beraber tutulmasi taraftariyim. Ama senin yerinde olsam su saatten sonra yapmazdim.
Hatta ustune bugune kadar yapmadigim abarti harcamalarin acisini cikarirdim.
Tavir onemli. Esin ordan kaybetmeli.
bende öyle umuyorum birde kendi harçlığı kalmayınca benden ietemek zoruna gidiyor sanırım kutuda olunca daha rahat alacağını düşünüyor olabilirDozunda şeffaflık güzeldir de eşiniz durumu ego savaşına bağlamasa bari.
Sinirlerinin bozukluğundandır sadece umarım.
bazen bende düşünüyorum hatta kavgamızda sözlü olarak dile getirdim ben çalışmasam nolcaktı dedim çalıştığını yüzüme vuruyosun dedizor gnlerı brlkte atlatmak guzel olr tabı ama erkklere tavız verdıkce tepesıne cıkıyolar ınsanın bnde ck calstm destek oldum ama bazen kılımı kıprdatmasaymısım dıyorumm
kayınbabama para teklifini ben yaptım ve gözleri doldu ilk başta almak istemedi ben ısrar ettim biz bi aileyiz dedim geri ödeyeceğimde sen ne şekilde istersen öye ödeyeceğim dedi altın döviz nakit nasıl karlı olursanız o şekilde dedi eminim işleri düzelsin verdiğimden daha fazlasını verir bana öyle bi insan çünkü.. umarım durumlar düzeldiğinde bu tavır devam etmezMaaşını verme , evin ihtiyaçları için kutuya para koy ama tamamını koyma alıştırma. Kayınbabana yardım etmen taktir edilesi ama anlayan taktir eder. Eşini de anlıyorum zor bir zamandan geçiyor hangimiz geçmiyoruz ki ? Alıştırma önüne geçemezsin.
ben bu adamlari hic anlamiyorum karinin parasindan sana ne?calisiyorum kazaniyorum nerye harcayacagimi da ben bilirim sana niye hesap vericem? Sen ilk deyilsin bu sikintida olan cok var boyle ve ben anlamiyorumArkadaşlar Merhaba 9 aylık evliyim ve eşimle ilk kavgamızı yaptık aslında hiç aklımdan bile geçmeyen bi sepepten para yüzündençok üzgünüm barıştık aslında ama sürekli düşünüp duruyorum ve sizinde fikirlerinizi almak istedim
eşim babası ile birlikte kendi iş yerlerinde çalışıyor aslında işleri iyiydi ama bu rusyayla olan durumlar falan birçok işyerini etkilediği gibi eşimin şirketinide etkiledi yeni sezon için henüz büyük bi iş alamadılar. bi kriz dönemindeyiz açıkcası ve eşim maaşını düzenli alamıyor hatta şöyle söyleyeyim yarısını anca alıyor ve parça parça alabiliyor içerde baya bi maaşı birikti.. bende çalışıyorum hiç bi zaman eşimi bu konuda üzecek bişey söylemedim hep destek oldum sıkma canını düzelir şükür idare ediyoruz falan diye hatta 6 aydır falan çok şükür namaz kılıyoruz isyan etmiyoruz hiç bişeye.. ancak 2-3 hafta önce eşim bana maaşımdan ne kadar kaldığını sordu ve söyledim nelere harama yaptın dedi zaten her ay düzenli yazarım yaptığım harcamaları kredi kartıma yatırmış olduğum parayı söyleyince birden tavrı değişti (300 tl falan) ne aldın ki bu ay okadar yatırdın diye bi tepki görünce şaşırdım kırıldım o tavrına halbuki ona sevgililer günü hediyesi almıştım birde uçak bileti almıştım kendim için özel bi harcama bile yapmadım anlayacağınız .. ertesi gün tavır yaptım konuşmadım o gün akşamda kavga ettik bundan sonra maaşını bana vericeksin falan dedi ben bu yaşıma kadar babama bile vermedim maaşımı ve kendim için özel hiç bir harcama yapmıyorum hiç durumumdan şikayet etmiyorum taktir göreceğim yerde birde hesaba çekilmek çok üzdü beni .. düğündeki takıları bile babasına verdim durumlar zor destek olsun diye .. güne girmiştim kv ile ordan gelen parayla kendime bir parça bişey almadım ve bunlara rağmen el üstünde tutulacağıma birde bu tavırları gördüm.. eşim sıkıntıda bunalımda maddi durumdan dolayı biliyorum anlıyorum .. daha sonra gönlümü aldı ama maaş konusunda pek bi değişiklik olmadı maaşı evdeki bi kutuya koyacakmışım ve yanında bi not defteri olacakmış her harcamayı yazacakmışız. yorum bekliyorum sizlerden canlar
Verme tabiki yoksa o kutu yakında eşinin Cebi olacak daha sonra eşinin hesabıArkadaşlar Merhaba 9 aylık evliyim ve eşimle ilk kavgamızı yaptık aslında hiç aklımdan bile geçmeyen bi sepepten para yüzündençok üzgünüm barıştık aslında ama sürekli düşünüp duruyorum ve sizinde fikirlerinizi almak istedim
eşim babası ile birlikte kendi iş yerlerinde çalışıyor aslında işleri iyiydi ama bu rusyayla olan durumlar falan birçok işyerini etkilediği gibi eşimin şirketinide etkiledi yeni sezon için henüz büyük bi iş alamadılar. bi kriz dönemindeyiz açıkcası ve eşim maaşını düzenli alamıyor hatta şöyle söyleyeyim yarısını anca alıyor ve parça parça alabiliyor içerde baya bi maaşı birikti.. bende çalışıyorum hiç bi zaman eşimi bu konuda üzecek bişey söylemedim hep destek oldum sıkma canını düzelir şükür idare ediyoruz falan diye hatta 6 aydır falan çok şükür namaz kılıyoruz isyan etmiyoruz hiç bişeye.. ancak 2-3 hafta önce eşim bana maaşımdan ne kadar kaldığını sordu ve söyledim nelere harama yaptın dedi zaten her ay düzenli yazarım yaptığım harcamaları kredi kartıma yatırmış olduğum parayı söyleyince birden tavrı değişti (300 tl falan) ne aldın ki bu ay okadar yatırdın diye bi tepki görünce şaşırdım kırıldım o tavrına halbuki ona sevgililer günü hediyesi almıştım birde uçak bileti almıştım kendim için özel bi harcama bile yapmadım anlayacağınız .. ertesi gün tavır yaptım konuşmadım o gün akşamda kavga ettik bundan sonra maaşını bana vericeksin falan dedi ben bu yaşıma kadar babama bile vermedim maaşımı ve kendim için özel hiç bir harcama yapmıyorum hiç durumumdan şikayet etmiyorum taktir göreceğim yerde birde hesaba çekilmek çok üzdü beni .. düğündeki takıları bile babasına verdim durumlar zor destek olsun diye .. güne girmiştim kv ile ordan gelen parayla kendime bir parça bişey almadım ve bunlara rağmen el üstünde tutulacağıma birde bu tavırları gördüm.. eşim sıkıntıda bunalımda maddi durumdan dolayı biliyorum anlıyorum .. daha sonra gönlümü aldı ama maaş konusunda pek bi değişiklik olmadı maaşı evdeki bi kutuya koyacakmışım ve yanında bi not defteri olacakmış her harcamayı yazacakmışız. yorum bekliyorum sizlerden canlar
Arkadaşlar Merhaba 9 aylık evliyim ve eşimle ilk kavgamızı yaptık aslında hiç aklımdan bile geçmeyen bi sepepten para yüzündençok üzgünüm barıştık aslında ama sürekli düşünüp duruyorum ve sizinde fikirlerinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?