EŞİMLE MAAŞ KAVGASI

Ortak bütçe yapalım orada tutalım dese anlarım da maaşını bana vereceksin de ne demek? Sen çalışıp para kazanan bir kadınsın. Babana bile vermediğin maaşı neden kocana veresin? Resmen insana afedersiniz salak muamelesi yapmaktır bu. "Sen para harcamayı bilmiyorsun bundan sonra bana vereceksin kazandığını" demek gibi bişey.

İyiymiş vallaha kır kır sonra gönül al.
Sadece eşiniz için demiyorum bütün insanlar için diyorum.
Zamane erkekleri de pek bi kırılgan nazlı.
Olgunluğunuza hayran kaldım doğrusu.
aynen şimdi erkekler trip yapıyor naz yapıyor gerçekten
teşekkür ederim bu arada
Parayi ortaya koyunca mi alınca zoruna gitmeyecekmis. Oldu başka. Destek olmayı çokk asmissiniz ki geçmişte yaptığınız fedakarliklarin bile kıymet görmediğini bile bile çok taviz vermissiniz
ben kıymetini biliyor sanıyordum ama birden böyle bi tepki vermesi dedimki kıymeti yokmuş ben sabrettikçe o bunu görmemiş ..

evet ilk başta o şekilde söyledi ve aynen onu ima etti şok oldum haketmedim çünkü ben gencim yeni evliyim çalışıyorum güzel giyinmek gezip tozmak tabiki hakkım bir gün olsun neden durumumuz böyle kötü diye isyan etmedim onu daha çok üzmemek için hep daha fazla kıstım harcamalarımı mesela arabamız çok benzin yakıyor eşim işe arabayla gidip geliyor bi ara acaba bizim evin yakınından senin işyerine dolmuş geçiyor mu dedim benim arabayla gitmem sana dokunuyo diye küstü halbuki ben sabahları işe yürüyerek gidiyorum yol masrafım yarıya düşsün diye demekki bu yaptığım fedakarlıklar göze gözükmüyormuş

Sakın taviz verme ne olur. Böyle taviz verenlerin sonu hep aynı düzelmiyor.
Eşinle konuş bence aldığın maaşın miktarını biliyorsa maaşımdan bu ay şu kadarını eve ve sana ayırabilirim atıyorum 300 tlsi ben de kalacak ister harca ister harcama ama kenarda paran hep olsun. Ayrıca, ne altınını ne paranı kimseye söyleme. Sen zor durumda kalsan arka çıkan olmaz, he sen eşin için yapmışsın o ayrı, ama akıllı ol bir daha vermek bir yana bahsetme bile..

kendini üzme sakın ve zaten bu zaman kadar olduğun gibi yine eşine destek olmaya devam et.benim eşim de kendi işini yapıyor ve bu işlerde bazen çok kazanırsın bazen az.eşin de ailesi de senin yaptığın fedakarlıkların farkındalardır merak etme.ama erkekler eşlerinden daha az para kazanınca bunu hazmedemiyorlar bu da onu biraz daha agresif yapabilir.aman diyeyim sen de onu kıracak bişey söyleme yine hep yaptığın gibi anlayışlı olup ona destek ol.bugünler de geçer hepsi unutulur ama bugünlerde senin eşine göstereceğin sabır sevgi ve anlayış ömür boyu hatırlanır bunu unutma lütfen

zaten maaşını ona vermeyeceğim onun cüzdanında duran bişey olmayacak bi kutuya koyup ordan alıcaz ben tabiki ihtiyacım olanı ordan alıcam sürekli bir bayan kesinlikle yanında para olmadan dışarı çıkmamalı bence dünya hali ne olur ne olmaz .. altınım var bi miktar onu zaten eşim benim ofis açmam için ayırdı babasına verdirtmedi
Maaş kartını eşine veren kadına aynı şekilde maaş kartını eşine veren erkeğe kesinlikle saygı duymuyorum. Üzgünüm.
buna bende karşıyım canım benimki bi masum örneği onda değil ortada durucak maaş

güzel yorumunuz içimi okşadı resmen .. aynen bu işler böyle olmayınca olmuyor oldumu tam oluyor zaten bu sene sonunda büyük işleri var 5 trilyonluk falan ama o süreye kadar sabretmemiz lazım kendi işin olunca böyle oluyor zor zamanıda var bol zamanıda .. eşimin ailesi tarafından gerçekten seviliyorum benim kıymetimi biliyorlar hiç şüphem yok kayınpederim hele çok düşkün bana :) aynen destek olmaya devam etmeliyim bu günlerde geçer inşllah
Evlilik yeni başlamış canım bundan hepsi...düzelir...
inşallah elbette düzelicek önemli olan bu süreci kalp kırmadan geçirmek

eşiniz araba ile giderken siz yürüdüğünüzü öğrenince ben cidden çok üzüldüm
bence dolmuşla felan gidin yazık değil mi yarın birgün çökeceksiniz eşinizin durumu düzelecek olan size olacak

Tekrar okudum toz-pembe ,yazan aşağıdaki

"ona sevgililer günü hediyesi almıştım birde uçak bileti almıştım kendim için özel bi harcama bile yapmadım anlayacağınız .. "

Kendim içinden sonra virgül koysan açıklayıcı olurdu

Ben yorumlara katılmıyorum dedim yani sana özel ben paramı yerim tavrındasın demedim, kullandığım ifade kadınlar şeklindeydi zaten

Ayrıca haklı bulan yorumlara hitap şekli canım,bana gelince hanımefendi? Bana da canım de alındım ben şimdi,bana da canım de ki her fikre açık olarak bu konuyu açtığını bilelim

ne tuhaf kocalarınız var benımkı maaşımın tek kuruşunu sormaz. senin paran ister harca ister biriktır evın gecımını ben sağlamak zorundayım der. kurusuma dokunmaz. hayret edıyorum böyle konuları okuyunca

Canım bu konuda taviz verirsen hayat boyu devam eder. Ben başta yaptım bu hatayı şimdi hesabım eşimin elinde. Tabiki zor günde destek olacaksın ama sen zaten eşin zor durumdayken maşşaınla gezip tozmuyorsun
calışma madem hesabın onun elınde. kusura bakamyında kücük cocukmuyum ben benım maaşımın hesabını eşime verecem. calışmam ozaman takır takırda harcarım

Ay selin sende pek alemsin krizi gene fırsatı çevirdin senin bi lcw bir de iphone yorumun vardı aklıma geldi bak, biz sana göre varoşuz zaten kuzum bizle kıyasa girme

Ay selin sende pek alemsin krizi gene fırsatı çevirdin senin bi lcw bir de iphone yorumun vardı aklıma geldi bak, biz sana göre varoşuz zaten kuzum bizle kıyasa girme
sen niye herkese saldırıyırsunkı sana cevap verenmi oldu?! Mune huzursuzluk cıkarmaya bayılıyorsun cok gereksız yorumlar yapma.

ben sana varoşsun mu dedım gercekten tuhaf bir bayansın cok fazla gergınsın polemık yaratmaya bayılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…