Eşimle neden aram bozuluyor ?

bulutlarveben

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
105
-214
16
24
Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydik

Boğazına sarılan adamla hiçbişey halledemezsin, boşanmakta bir seçenek...

Boğazına sarılan adamla hiçbişey halledemezsin, boşanmakta bir seçenek...
Ya boğazıma sarıldı derken ben çok fazla tahrik ediyorum sözümle bakısımla oda ona karşılık o an bir sarstı beni ki tekrarını yapamasın diye sınırlarımı korumaya çalışıyorum kendimce , boşan demesi kolay arkadaşlar 4 aylık bebeğimle nereye gidebilirim üstelik eşimi seviyorken oda beni bizim aramızda sadece çocuktan sonra ve benim lohusalık dönemimde anne babasının bizde kalması hiç uğurlu olmadı gerçekten de öyle suan kendileriyle görüşmüyorum şehir dışında yaşıyor eşimle sürekli bu konular hakkında konuşuyoruz atlatamıyorum onları

Adam senin boğazına yapışmış sen tatlı diyorsun . Daha önce böyle birşey yaptı mi
Eşimin 2. Evliliği ve psikolojik olarak aşırı yıpranmış o dönem eşinden ötürü değil mesela gurbete çıkıp gelmek gibi maddi sorunlar gibi gibi ben kabul ediyorum ki cok tahrik ediyorum bazen gerek sözlü gerek bakışlarımla daha önce bu olmadı tabi ki ama ciddi kavgalarımızda beni kolumu falan sarstığı oldu ama gelip hemen özür dileyip durur normalde cok duygusal bir insan küs kalmaya gelemez suan cok detaya giremiyorum uzun olacak sma bu şekilde

Ya boğazıma sarıldı derken ben çok fazla tahrik ediyorum sözümle bakısımla oda ona karşılık o an bir sarstı beni ki tekrarını yapamasın diye sınırlarımı korumaya çalışıyorum kendimce , boşan demesi kolay arkadaşlar 4 aylık bebeğimle nereye gidebilirim üstelik eşimi seviyorken oda beni bizim aramızda sadece çocuktan sonra ve benim lohusalık dönemimde anne babasının bizde kalması hiç uğurlu olmadı gerçekten de öyle suan kendileriyle görüşmüyorum şehir dışında yaşıyor eşimle sürekli bu konular hakkında konuşuyoruz atlatamıyorum onları o yüzden diyorum ya doğumumdan önce biz çok çok daha iyiydik en iyi iki arkadaştık

Peki çocuk bir yaşına girince ne olacak anlıyorlar biliyor musun ? Biz eşimle geçen şakalaşiyoruz kendimizi kaptırmışiz sesler yükselince kızım hıçkırarak ağladı . Siz ne yapacaksınız mesela bu çocuk bunu normallestirerek mi büyüyecek

Neden kendinizi suçluyorsunuz, eşinizin boğazınızı sıkmasının sorumlusu siz değilsiniz adam olsaydı da seni o hale getirmeseydi, ay bi de böyle saygısız sevgisiz adamları nasıl çok seviyorsunuz anlamıyorum, boşanmak kötü bişey değil eğer ayakların üzerinde durursan , siz çok pasifsiniz sınır falan çizemiyorsunuz, boşanmıyorsunuz madem süründürürün bedel ödetin , adam boğazınızı sıkmış ertesi gün hiçbişey yok gibi davranmışsınız, insan biraz tavrını belli eder hemen affetmez, bana yalvarmadan adamın yüzüne bakmazdım tabi ben olsam bu iş boşanmaya kadar giderdi o ayrı da , ben şunu bilirim siz sustukça, sindikçe ve idare ettikçe bu şiddet giderek artacak, böyle adamları çok sevmeyin Allah aşkına sevgi böyle bişey değil, hiç mi sevilmediniz bu hayatta ...

Ya ben gerçekten anlamlandıramıyorum inanın bana beni sen bu hale getiriyorsun diyor tahrik ettiğimi söylüyor alerjim var diyor ben bazen patavatsızca cevaplar veriyorum kendisine kavga anında genel anlamda baktığımda ise bugün kendisine de dedim dün gece canavar gibiydin bugün çok sakin enerjili ve mutlu gibisin seni anlayamıyorum diye normalde çok iyi bir insan Allah yukarıda birbirimizi severek evlendik o yüzden sabır ettim

Şiddet yanlısı boğaz sıkan bu adam için mi üzülüyorsunuz?

Hormonlardan dengeniz bozulmuş olmalı.. Tatlıyı onu bunu bırakın adamın poposu sıkışınca size saldıracak mı önce onu düşünün?

Siz nerede sınır çizeceğinizi bilmiyorsunuz mesela benim eşim boğazıma sarılırsa soluğu mahkemede alacağımı iyi bilir veya bana zorbalık yaparsa misliyle benden bulacağını da bilir, siz eşinize hiç sınır çizmemissiniz ki , hep seviyorum da seviyorum modundasiniz adamın kaybetme korkusu yok ki , sizin durusunuz bu evliliği bu hale getiriyor asla sınırınız yok...

Hamileyken istediğiniz lokumu almıyor,boğazınıza sarılıyor sizde bu adamın sizi sevdiğini söylüyorsunuz.Ne sevgiymiş ama
Konu sahibi eşine bağımlı ama farkında değil, adam kendisini uzay boşluğuna fırlatsa benim yüzümden oldu diyecek...

Adamın neden boşandığı belki oldu , offf çok safsınız daha fazla tahammül edemiycem, evet eşiniz çok mükemmel tüm hata sizde , bence eşinize söyleyin canı sıkıldıkça rahatlamak için saç baş dalsın size ne de ilsa cik seviyorsunuz ve eşiniz çok iyi birisi, hamileyken lokumu çok gören sizin kocanız değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…