• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle neden aram bozuluyor ?

Ya boğazıma sarıldı derken ben çok fazla tahrik ediyorum sözümle bakısımla oda ona karşılık o an bir sarstı beni ki tekrarını yapamasın diye sınırlarımı korumaya çalışıyorum kendimce , boşan demesi kolay arkadaşlar 4 aylık bebeğimle nereye gidebilirim üstelik eşimi seviyorken oda beni bizim aramızda sadece çocuktan sonra ve benim lohusalık dönemimde anne babasının bizde kalması hiç uğurlu olmadı gerçekten de öyle suan kendileriyle görüşmüyorum şehir dışında yaşıyor eşimle sürekli bu konular hakkında konuşuyoruz atlatamıyorum onları o yüzden diyorum ya doğumumdan önce biz çok çok daha iyiydik en iyi iki arkadaştık

Biri sözle bakışla tahrik eder, diğeri boğazına sarılır, hamile karısına lokum almaz, ya keşke önce bir psikologa filan gitseydiniz.

Eşiniz zaten manyağın teki ama sizin de ben tahrik ediyorun laflarınız hiç normal gelmedi. Bu derece körü körüne de kemalim yapmaz moduna geçmeyin yahu! Gidin tedavi olun o zavallı yavrunun da geleceğini mahvetmeyin bu saçma sapan birey olamadan aile olma çabanızla

22 yaşında yaşıtları okul,iş,gezmek tozmakla uğraşırken onun kendine reva gördüğü hayat bu.
Şimdi anladım neden bu kadar komik yorumlar yaptığını, daha 22 yaşında ne diyebilirim ki , çok yazık, 22 yaşında adamın 2. Karısı olmuş 🤦‍♀️

Ya boğazıma sarıldı derken ben çok fazla tahrik ediyorum sözümle bakısımla oda ona karşılık o an bir sarstı beni ki tekrarını yapamasın diye sınırlarımı korumaya çalışıyorum kendimce , boşan demesi kolay arkadaşlar 4 aylık bebeğimle nereye gidebilirim üstelik eşimi seviyorken oda beni bizim aramızda sadece çocuktan sonra ve benim lohusalık dönemimde anne babasının bizde kalması hiç uğurlu olmadı gerçekten de öyle suan kendileriyle görüşmüyorum şehir dışında yaşıyor eşimle sürekli bu konular hakkında konuşuyoruz atlatamıyorum onları o yüzden diyorum ya doğumumdan önce biz çok çok daha iyiydik en iyi iki arkadaştık
Şiddete kendinizce bahane bulmayın. Boğazını sıkmış mı sonuç olarak? Evet. Ben çok sinirli bir insanım ve eşimi bende bazen cok zorluyorum ama daha önce böyle bir şry yaşamadık. Neden? Benimki şiddete meyilli değil çünkü. Biraz aklınızı başınıza alın

Senin istediğin veya beklediğin gibi destekler gelmez buradan. Daha öncesinde iki arkadaş gibiymişsiniz şimdi nesiniz peki? Sanki lohusa sen değil kocan. Sanki çocuğu o doğurdu gibi davranıyorsun.

hiç şaşırmadığım bir konu. Her erkeğin bir süre sonra geldiği evre. Yakında gözü dışarı da kayar. Ama siz boğazı sıkmayı bile normal karşılıyorsunuz, onu da öpüp sarılınca affedersiniz

Şiddete kendinizce bahane bulmayın. Boğazını sıkmış mı sonuç olarak? Evet. Ben çok sinirli bir insanım ve eşimi bende bazen cok zorluyorum ama daha önce böyle bir şry yaşamadık. Neden? Benimki şiddete meyilli değil çünkü. Biraz aklınızı başınıza alın
Aynen annem sinirlenince babama bir sürü laf sayıyor, çekilecek gibi değil. Babam asla böyle bir şeye yeltenmedi

Adamın kafasına boğazınızı sıkması için silah dayamadıysanız eğer suçlu değil mağdursunuz. Her insanın kendi iradesi var mesela boğazınızı sıkmak yerine odaya gidip sakinleşmeyi bekleyebilirdi, ancak bunu kendisi tercih etmiş ve yapmış. Niye onun tercihinin sebep ve sonucunu siz yüklenesiniz ki?

Ya boğazıma sarıldı derken ben çok fazla tahrik ediyorum sözümle bakısımla oda ona karşılık o an bir sarstı beni ki tekrarını yapamasın diye sınırlarımı korumaya çalışıyorum kendimce , boşan demesi kolay arkadaşlar 4 aylık bebeğimle nereye gidebilirim üstelik eşimi seviyorken oda beni bizim aramızda sadece çocuktan sonra ve benim lohusalık dönemimde anne babasının bizde kalması hiç uğurlu olmadı gerçekten de öyle suan kendileriyle görüşmüyorum şehir dışında yaşıyor eşimle sürekli bu konular hakkında konuşuyoruz atlatamıyorum onları
Tamam gelmişler, hayattan bezdirmişler ve gitmişler üstelik de artık görüşmüyorsunuz. Niye sürekli aynı konuları açıyorsunuz? Niye devamlı tahrik edici konuşuyorsunuz? Atlatmak zorundasınız çünkü artık yoklar gitmişler. Eşiniz her ay tutup getirmiyorsa, görüşeceksin diye zorlamıyorsa bu konuda haksızsınız. Ya konuyu açmaz kapatırsınız ya da evliliğiniz hayatınız burnunuzdan gelir. Ben kıyafete takılan biri değilim, kim ne isterse onu giysin yatsın kalksın ama kıyafetin belli bir mesaj verdiği de doğru. Yaz günü 40 derecede niye pijama giyiyorsunuz? Yani giyin de gerçekten üşüdüğünüz için mi yoksa kilolarınızı örtmek için mi giyiyorsunuz? Eğer sebebi kiloysa bunu eşinizle paylaşın. Açık olun ki rahatsız olduğunuzu anlasın.

Benim için boğaz sıkan adam terk edilmelidir isterse 10 çocuğum olsun. Ama siz seviyorum, çocuğum, nereye gideyim bahanelerini arka arkaya sıraladığınız için ayrılın yazmayacağım. Çünkü sizin için ihtimal dışı.Siz de psikolojik şiddet uyguluyorsunuz kocanıza. Uykusuz mu kalıyorsunuz niye bu kadar sinirlisiniz? Bebek 4 aylık olmuş, niye çarşıya markete kendiniz çıkıp gitmiyorsunuz? Akşama kadar adamın gelmesini mi bekliyorsunuz? Koyun bebek arabasına sabah ortalık serinken çıkın alın ne istiyorsanız. Ya da eşiniz işten geldikten sonra bırakın bebeği çıkın hem yürüyüş hem alışveriş yapın.

Ayrıca daha önce evlenmiş boşanmış adamdan çocuk yapmak için en az 2-3 sene beklemek gerek, siz 5 ay zor dayanmışsınız.

Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim 🥲 bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum 😔 ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydik🥲
Canim daha doğum yapalım 4 ay olmuş. Küçücük bebek yeri gelir yanında yatar, yeri gelir beşiğinde. Bebekli hayata uyum sürecinde tartışma da sürtüşme de olur ama fiziksel şiddete her şekilde karşıyız tabi ki. Bu tartışmalar öç almaya, üste çıkmaya donusmemeli. Iki sezeryanli doğum yaptım. 3,5 yaşında küçüğüm, göbeği yeni eritmeye başladım, tabi doğum öncesine dönmez ama spor ve yürüyüşle sikilasirsin. Daha çok erken, bi dur... Tatlı meselesine bir şey diyemeyeceğim, bir suru uygulama var, hemen getirtebilirdi, illaki gitmesi gerekmiyor. Bir termos çay doldurup evinize yakın bir parkta birlikte içmeniz bile havanizi değiştirir. Bunlar zor şeyler değil...

Eşimin 2. Evliliği ve psikolojik olarak aşırı yıpranmış o dönem eşinden ötürü değil mesela gurbete çıkıp gelmek gibi maddi sorunlar gibi gibi ben kabul ediyorum ki cok tahrik ediyorum bazen gerek sözlü gerek bakışlarımla daha önce bu olmadı tabi ki ama ciddi kavgalarımızda beni kolumu falan sarstığı oldu ama gelip hemen özür dileyip durur normalde cok duygusal bir insan küs kalmaya gelemez suan cok detaya giremiyorum uzun olacak sma bu şekilde
Hıhı ok.
Siz suçlusunuz anladık.
Bari adınızı sanınızı söyleyin de bir gün haber falan okursak, kendi haketti diyelim üzülmeyelim oldu mu!!!
Ne yaparsanız yapın, ne derseniz deyin kimse size elini süremez!
Bunu anlamadığınız sürece de kıymet verdiğiniz kendinize, kimse değer vermez…

Adamın neden boşandığı belki oldu , offf çok safsınız daha fazla tahammül edemiycem, evet eşiniz çok mükemmel tüm hata sizde , bence eşinize söyleyin canı sıkıldıkça rahatlamak için saç baş dalsın size ne de ilsa cik seviyorsunuz ve eşiniz çok iyi birisi, hamileyken lokumu çok gören sizin kocanız değil zaten
Arkadaşlar neden herseyi Farklı anlama çekiyorsunuz ? Ben almadı derken bir saat çok geçti akşam 9.30 cıvarı kapının önündeki marketten bahsediyorum kendim gidip almadığım için o konu öyle oldu dünde öyle kendisi gitmek istedi yine siz neden direk para vermedi almadı olarak algıladınız onu anlamıyorum

Biri sözle bakışla tahrik eder, diğeri boğazına sarılır, hamile karısına lokum almaz, ya keşke önce bir psikologa filan gitseydiniz.
Arkadaşlar neden herseyi Farklı anlama çekiyorsunuz ? Ben almadı derken bir saat çok geçti akşam 9.30 cıvarı kapının önündeki marketten bahsediyorum kendim gidip almadığım için o konu öyle oldu dünde öyle kendisi gitmek istemedi yine siz neden direk para vermedi almadı olarak algıladınız onu anlamıyorum

Şimdi anladım neden bu kadar komik yorumlar yaptığını, daha 22 yaşında ne diyebilirim ki , çok yazık, 22 yaşında adamın 2. Karısı olmuş 🤦‍♀️
2. Eş sizin için neyi ifade ediyor ?. 3 sene evli kalmış bir insan ki çevredeki duyumlarımızla evlendik biz gerçekten anlamlandıramıyorum ben böyle bir şeyi kınamam sizde kınamayın bence size değilse çocuğunuzun başına asıl o kınayacağınız 2. Evlilik çıkmasın. Ha unutmadan bu devirde nikahsız evli hayatı yaşayıp ben temizim diyeceğine böylesi benim için daha mantıklı ki size düşmez benim yaşımın evliliğimin muhasebesini yapmak. 22 yaş 16 yaş mı burası Türkiye bana göre de 30 yaş çok çok geç ne yapalım ? Saygı duymayı öğrenin önce siz

Kocanız bir ayıoğlu ayı. Boğazınızı sıkmış farkında mısınız? Trip atınca gönlünüzü almak yerine sen bilirsin diyor farkında mısınız? Sizce sorun aranızın bozulması mı?????

2. Eş sizin için neyi ifade ediyor ?. 3 sene evli kalmış bir insan ki çevredeki duyumlarımızla evlendik biz gerçekten anlamlandıramıyorum ben böyle bir şeyi kınamam sizde kınamayın bence size değilse çocuğunuzun başına asıl o kınayacağınız 2. Evlilik çıkmasın. Ha unutmadan bu devirde nikahsız evli hayatı yaşayıp ben temizim diyeceğine böylesi benim için daha mantıklı ki size düşmez benim yaşımın evliliğimin muhasebesini yapmak. 22 yaş 16 yaş mı burasıSiz Türkiye bana göre de 30 yaş çok çok geç ne yapalım ? Saygı duymayı öğrenin önce siz
Sizin daha kendinize saygınız yok adam boğazınızı sıkmış gelip burda saygı vs öğretmeyin ağzınıza sakil kalıyor. Hayırdır ya manyak kocalarınıza dolup dolup burda millete sopa gösteriyosunuz.??

Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim 🥲 bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum 😔 ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydik🥲
Bu Arada almadı dedim diye bazı arkadaşlar para vermedi istedim almadı anlamına çekmişler, ben kendim gitmek istemedim onun gidip almasını istedim evin çok yakını zaten dün ve bahsettiğim olayda sorun o Farklı yerlere cekmeyin.

Ablacım sence derdin şuan kilo tatlı falan mı ? Boğazını sıkmış ??

Back
X