Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim

bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum

ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydonc