• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle neden aram bozuluyor ?

22 yaşında yaşıtları okul,iş,gezmek tozmakla uğraşırken onun kendine reva gördüğü hayat bu.

Korumaya geçer şimdi aslında çok iyi biri diye.

2. Eş sizin için neyi ifade ediyor ?. 3 sene evli kalmış bir insan ki çevredeki duyumlarımızla evlendik biz gerçekten anlamlandıramıyorum ben böyle bir şeyi kınamam sizde kınamayın bence size değilse çocuğunuzun başına asıl o kınayacağınız 2. Evlilik çıkmasın. Ha unutmadan bu devirde nikahsız evli hayatı yaşayıp ben temizim diyeceğine böylesi benim için daha mantıklı ki size düşmez benim yaşımın evliliğimin muhasebesini yapmak. 22 yaş 16 yaş mı burası Türkiye bana göre de 30 yaş çok çok geç ne yapalım ? Saygı duymayı öğrenin önce siz

Magdem öyle çekersin sen de böyle alelacele evlenip tanımadıgin için 30 korkusu varmiş ya 🫠

Yorumları okudum ne söylenilse bir açık kapı buluyorsunuz.O zaman burada neden böyle bir konu açtınız sorun sizde çözümü de sizde zaten.Çocuk size ağır gelmiş o vakit çocuğa neden erken karar verdiniz.Zaten siz daha büyümemişsiniz ki 3.bir çocuğa da hoşgeldin demişsiniz.İnanın tek üzüldüğüm o küçük kuzunun bunlara maruz kalması siz her şekil herşeyi kabul edip oturuyorsunuz çocuğunuz bunu yapmayacak. Yalnız şunu unutmayın her ne olursa olsun o el bir kere kalkmışsa gerisi de gelir.İnsanın önce kendine saygı duyması lazım ki karşıda ki de eşinde dahil herkes saygı duysun.Yok öyle yaptım böyle yaptı şunu söyledim bunu yaptı ne demek birşey istediğiniz de almıyor sa yok geç saatmiş yok erken saatmiş daha niye evlenmiş sordunuz mu tatil yapmaya mı gelmiş.

Adamın neden boşandığı belki oldu , offf çok safsınız daha fazla tahammül edemiycem, evet eşiniz çok mükemmel tüm hata sizde , bence eşinize söyleyin canı sıkıldıkça rahatlamak için saç baş dalsın size ne de ilsa cik seviyorsunuz ve eşiniz çok iyi birisi, hamileyken lokumu çok gören sizin kocanız değil zaten

Ne güzel yorum. Benim sevgilim de daha çocuk mocuk yok hamilelik olsa tatlıcılara yakın olalım bilmem ne gider en meşhur yerinden alırım ne istersen diye hayalden hayale koşan insan. He böyle birine dönüşse basar giderim.
El kaldırsa.
Dul kalma korkusu da vardır şimdi bu hanımın. Evlilik takıntılı çünkü>
Burda ise lokumu çok gören boğaz sıkan adamı savuncak nerdeyse klasik kk mağdur psikolojisi biranda daha çok seviyorlar eşlerini...

Size üzülmüştüm ama önceki yorumlarınızı okuyunca" İnsan kalbinin ekmeğini yer" sözünün doğruluğuna inandım,kendini geliştirmeyip,okuyup vatana millete hayırlı olacak gençlere bok atıp okulları genel ev gibi gören zihniyetiniz dengesiz adamın kum torbası olmayı normal görür.Bu kafada yaşayan kadinlar bol bol çocuk doğurur, dayağını yer oturur çünkü kadının sırtından sopa , karnından sıpa eksik edilmez.Kendi zihniyetinizde bir adam bulmuşsunuz tebrikler.......

Size üzülmüştüm ama önceki yorumlarınızı okuyunca" İnsan kalbinin ekmeğini yer" sözünün doğruluğuna inandım,kendini geliştirmeyip,okuyup vatana millete hayırlı olacak gençlere bok atıp okulları genel ev gibi gören zihniyetiniz dengesiz adamın kum torbası olmayı normal görür.Bu kafada yaşayan kadinlar bol bol çocuk doğurur, dayağını yer oturur çünkü kadının sırtından sopa , karnından sıpa eksik edilmez.Kendi zihniyetinizde bir adam bulmuşsunuz tebrikler.......
Bi de üniversitelere fuhuş yatağı demiş gerçekten ben şok, suanki hayatına bir baksın da o mis gibi gençlere b..ok atmasın, "Müge anlının şu sözü aklıma geldi , sen görümcelerinle kısır yerken ben sınavdan sınava koşuyordum" . Hayır yani görende sanacak mükemmmel bir hayat yaşıyor, bir narsistin 2. Karısı olarak şiddet gören degersizlestirilen hor görülen bir kadın olmuşsun, bari üniversite okusaydın da biseye yarasaydın, kocası bu kadar iyiydi madem susup otursaydı, tek meziyeti 30 yasına gelmeden evlenebilmek ( ona göre büyük başarı) ve de doğurabilmek...

Bilinç olarak zaten kadın kavramı 2. sınıf insan bu konu sahibi için. Kadın ezik büzük olmalı. Birgün adam bunu başka biri için terk ederse işsiz güçsüz çocukla orta da kalsın da meslek sahibi olmanın ne önemli olduğunu kavrayabilir. Pislik yuvası gördüğü okullar olmasa doktor bile bulabilir misin acaba? Herkes kırsın dizini otursun hayırlı kısmetini beklesin 25den önce evlensin ona göre.

Buarada adam buna böyle davranıyorsa zaten hayatın da birileri de vardır mahkum aşk yok saygı yok evde bakıcı gibi birşey.
Çok merak ediyorum daha ne konular acacak buralara.
Gerçi az çok tahmin ediyoruz.

2. Eş sizin için neyi ifade ediyor ?. 3 sene evli kalmış bir insan ki çevredeki duyumlarımızla evlendik biz gerçekten anlamlandıramıyorum ben böyle bir şeyi kınamam sizde kınamayın bence size değilse çocuğunuzun başına asıl o kınayacağınız 2. Evlilik çıkmasın. Ha unutmadan bu devirde nikahsız evli hayatı yaşayıp ben temizim diyeceğine böylesi benim için daha mantıklı ki size düşmez benim yaşımın evliliğimin muhasebesini yapmak. 22 yaş 16 yaş mı burası Türkiye bana göre de 30 yaş çok çok geç ne yapalım ? Saygı duymayı öğrenin önce siz
Ya kimseye dilim varmaz normalde şu lafı etmeye ama ye dayağını otur madem ne ağlıyorsun? Bekar yaşamaktan daha iyiymiş, temizim diyemezmiş, 30 una kadar duramazmış, sen önce kendi b.k gibi hayatına bak sonra milletin hayatına dil uzat. İlk karısı haybeye boşamamış senin altın kocayı, orası anlaşılıyor, zaten 30 una kadar bekleyen ya da bekarken sevgili ile yaşayan kadınların tercihi olmaktan çok uzak bir profil, 5 dk muhatap olmaya dayanamadığımız dızolarla evlenip bişey sanmalarınız yok mu ahhh.

Ayrıca biz ünv mezunlarının namusuna dil uzatamazsın sen haddini bil... Milletin namusu seni mi gerdi hayırdır bu neyin kompleksi?
Belli ki belli şartlardan yada tembellikten sen yaşamadığın için b.kluyorsun. Keşke yaşasaydın gelişirdin biraz insani yönden.

— 'Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - Nietzsche.

Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim 🥲 bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum 😔 ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydonc

Bilinç olarak zaten kadın kavramı 2. sınıf insan bu konu sahibi için. Kadın ezik büzük olmalı. Birgün adam bunu başka biri için terk ederse işsiz güçsüz çocukla orta da kalsın da meslek sahibi olmanın ne önemli olduğunu kavrayabilir. Pislik yuvası gördüğü okullar olmasa doktor bile bulabilir misin acaba? Herkes kırsın dizini otursun hayırlı kısmetini beklesin 25den önce evlensin ona göre.

Buarada adam buna böyle davranıyorsa zaten hayatın da birileri de vardır mahkum aşk yok saygı yok evde bakıcı gibi birşey.
Çok merak ediyorum daha ne konular acacak buralara.
Gerçi az çok tahmin ediyoruz.
Sizinle evlenecek olan insana sabırlar diliyorum şimdiden. Nasıl bir senaryo uydurma gücü nasıl bir hayalperestlik gerçekten ağzım açık bir şekille okudum Allah sizin gazabınızdan saklasın ya açıklama yapmak bile istemiyorum 😂

Sizinle evlenecek olan insana sabırlar diliyorum şimdiden. Nasıl bir senaryo uydurma gücü nasıl bir hayalperestlik gerçekten ağzım açık bir şekille okudum Allah sizin gazabınızdan saklasın ya açıklama yapmak bile istemiyorum 😂
Allah sana sabır versin önce kendi evliliğin sanki bir b.ka benziyor da herkesi evlendirme derdinde ya.. Senaryo uydurma gücü değil şuan yaşadığın hayat bu kabulleniniz madam. Ağzınız şiddet görünce açılmıyor nedense 😂
Bak şiddet gören değer görmeyen sevilmeyen her insan işin sonunda aldatılıyor ben çok gördüm duruşmalar da. O sebeble ağlanacak haline gülüyorsun. Sırf evlenmek için evlenmişsin birde insanlara akıl veriyorsun çok varmıs gibi.

Bak güzel kardeşim muhtemelen 2001 lisin en fazla sana örnek vereyim ben kız meslek lisesi çıkışlıyım senle aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşımızın başına gelenleri yazayım ilham olsun , bunlar oldu ya şimdi o kendini cinsel yönden tatmin etmek için seninle Aslında ama sen bunu iş işten geçince anılacaksın suan çünkü sana gerçek aşk bitmeyen sevgi gibi geliyor bu süre zarfında senden biraz daha yararlanıcak o arkadaş biraz da resim isticek hersey senden midesi bulanana kadar sonra sana dicek ki bir gün sen benim için doğru insan değilsin bay bay bak bu bizzat yaşandı.. bizimkiler de bize kimsede olmayan gerçek aşk karı koca olucaz efendim babasıyla konuşuyorum köyüne gittim nenesini gördüm olayları oldu ama ne oldu başka kimselerle evlendik hepimiz ve sen o arkadaş dediklerine güvenme bak yarın aklın olgunlaşınca kafanı duvara vurmak isticeksin arkandan dedikodu yapıyorlar gibi gelcek ciddi ilişki bulunca anlarsın merak etme o zaman da o kişi geçmişini öğrenir diye ödün kopacak böyle böyle gidicek işte mümkünse çevreden biriyle ciddi ilişki de kurma yaşıtların Abaza bunu unutma suan tamamen zirve dönemi eminim bundan tahmin ettiğim yaş grubusunuz çünkü öyle iklimsin helalim karımsın bunlar boş…. Yol yakınken bari gururunla ayrıl da daha fazla kendini kullandırma sana ekmek yediren anne babanın gururunu düşün onlar sen elim oğluna bedavaya nikahlarız oranı buranı ellet becert diye doğurmadı seni

Bu ne iğrenç usluptur arkadaş. Demek ki senin de geçmişin pek parlak değilmiş (zihniyetine göre )koşa koşa büyük ve 2. Evliligi yapmış adamı bulmuşsun anlattın mı eşine yoksa sadece ilk sevgilim sen misin dedin.😂 braviii her yorumun ayrı fiyasko ekmeğini suyunu veriyo daha ne ye dayağını otur aşağıya.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim 🥲 bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum 😔 ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydik🥲
Ben anlamadım bogzına sarılmadan önce mi istendi tatlı?Yok yani öteki türlüsünü düsünmek icin akıl tutulması yasıyır olmak lazım.
Adam bogazına sarılmıs ama sen tatlı almadı diye icleniyorsun???

Back
X