• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle neden aram bozuluyor ?

Yani kusura bakmayın da size fiziksel şiddet gösteren bir ayıyı ben tahrik ediyorum diye savunmaya çalışıyorsanız bizim vereceğimiz maks tavsiye ikinci çocuğu yapmanız bu sığırı da piyasadan uzak tutmanız olur. Hayatınızda başarılar.
bence tavsiyeye gerek yok çalışmalara başlamışlardır bile :rolleyes:

Yorumların nerdeyse hepsini okudum... Kıza doğru dürüst akıl verip sakinleştirip hatalarını düzeltmek için güzel konuşacağınıza suçlayarak kendini savunmasına öfkelenmesine söylediğiniz yargılayıcı sözlerle zaten dipte olan moralini dahada dibe itmeye devam ediyorsunuz...
Gerçekten anlamıyorum bu öfkeniz nedir böyle, boşan demek ne demek ya, kadının en başta anlattığı şeylerin içinden gerçekten sadece öfkeniz boşaltacak kelimeler seçip bombardıman yapmaya başlıyorsunuz, üstelik kızın 22 yaşında olduğunı bilerek. Ya sizene kiminle kaç yaşında evlendiyse evlendi, size mi düştü yaşını evliliğinin yargısını yapmak, bu mu yakışan size, yoksa bir abla gibi tavsiye verip baş okşamak mı yakışan?
Nasıl ablalarsınız siz ya, her evlilikte ayyuka çıkan kavgalar olur hiç bir kavga tek taraflı değildir, kadında suçludur erkekte bunu gösterin önce cahil evet konu sahibi aşırı cahil ona bu şekilde yaklaşarak neyi ispat ediyorsunuz siz, egonuzu kenara koyun abla gibi yaklaşın önce bu nedir ya
Hanımefendi ne egosu ne cahili ne ispatı ne abla tavsiyesi kurban olayım ya. Adam BOĞAZINI SIKMIŞ. Siz iyi misiniz??

Boğazınıza sarılmış? Ne bekliyorsunuz şiddet görüp öldürülmeyi mi?

Deli olacağım artık siz niye kendi değerinizi bilmiyorsunuz ya korkmayın bu kadar hayattan,yanındakinden korkmalısın asıl.

Hala eşimle iyiydik diyorsunuz pes cidden.

Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim 🥲 bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum 😔 ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydik🥲
Hamilelikti, doğumdu, lohusalıktı sonra çocuklu hayata alışmaktı derken duygular hormonlar şelale olmuş, yatağı ayırmak çok basitçe geliyor bana, birinin gidesi varsa o gitsin bende rahat rahat yatarım maktul pozisyonunda 😄 kavga ya da tartışma konuları çok basit kendinizi yıpratırsınız. Erkekleri de tahrik edecek söz söylemeyin bence alt bellekte ne yatıyor bilemezsin güç olarak dengesiziz malesef. 🤷‍♀️

Eşimin 2. Evliliği ve psikolojik olarak aşırı yıpranmış o dönem eşinden ötürü değil mesela gurbete çıkıp gelmek gibi maddi sorunlar gibi gibi ben kabul ediyorum ki cok tahrik ediyorum bazen gerek sözlü gerek bakışlarımla daha önce bu olmadı tabi ki ama ciddi kavgalarımızda beni kolumu falan sarstığı oldu ama gelip hemen özür dileyip durur normalde cok duygusal bir insan küs kalmaya gelemez suan cok detaya giremiyorum uzun olacak sma bu şekilde
Ya boğazıma sarıldı derken ben çok fazla tahrik ediyorum sözümle bakısımla oda ona karşılık o an bir sarstı beni ki tekrarını yapamasın diye sınırlarımı korumaya çalışıyorum kendimce , boşan demesi kolay arkadaşlar 4 aylık bebeğimle nereye gidebilirim üstelik eşimi seviyorken oda beni bizim aramızda sadece çocuktan sonra ve benim lohusalık dönemimde anne babasının bizde kalması hiç uğurlu olmadı gerçekten de öyle suan kendileriyle görüşmüyorum şehir dışında yaşıyor eşimle sürekli bu konular hakkında konuşuyoruz atlatamıyorum onları
başlığınızdaki sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz aslında ama hiçbir sebep sizin boğazınıza yapışma hakkını vermez ikinizde bi uzmana görünün bence

Adam şiddet uyguluyor değer vermiyor şaka mı yapıyorsunuz, böyle bir adam sizce bunlardan anlar mı, adam 2. Evliliğini yapmış bu kızla, diğer karisi neden kaçtı gitti acaba ...
Birşeyi savunmuyorum, sadece insanız ve aşırı gerilimli kavgalarda ben bile kocamı itip çekebiliyorum gerçekten iyi okuyun yazdıklarımı. Şiddet aldatma hariç yatak ayırmayın dedim. Kadının bir yazısında ise adamın daha tepki verirken kendini topladığını kavga anında bile özür dilediğini söylediğini gördüm. Bence anlatılma şekli eksik veya yanlış. Çünkü bazı yerlerde abartı bazı yerlerde hafifletme durumu var, şuan benim gördüğüm iki yetişkin insanın ruhsal bunalımı sonucu bir birilerini çoğu salam düşman olarak görmesi var... Gerçekten her evlilik seviyeli tartışmalarla mı seneler deviriyor gerçekçi olalım... Her kavgada bu karıdan olmaz bu adam olmaz boşan boşanalım denirse neler olur Bi düşünsenize? Bir hata varsa Bi şekilde öncelikle düzeltilmeyr bakılmalı He tekrarı devamı oluyorsa evet o zaman işte ayrılık tek çaredir... Bir evlilikte ilk iki sene Bi sürü çatışma olur, ama önemli olan o çatışmalardan sonra ders alıp her iki tarafında kendine çeki düzen vermesidir... Kadın diyor ki çocuktan önce böyle değildik... O kadar normal ki yaşadıkları daha evlilik oturmadan hamile kalmış, bunu bile eleştirmeye hak görülmüş yüklenme olmuş, Allah böyle uygun görmüş belki korundular ne malum hamilelik olmuş çocuk olmuş doğmuş linç yiyor şu ruh haliyle. Yazık günah... Yorumların hiç birinde gerçekçi birşey yok asıldı kesildi içildi yargılandı kalemi kesildi. Bende Bi çok konuda birilerine tavsiye verirken boşanmalısın dedim ama önce çözüm yolu da sundum... Burdaki kadın çözüm arıyor ne yapsam evliliğim kurtulsa diyor.
Ya ben üç aylık evliydim eşimle deli gibi kavga ediyorduk küllükler havada uçuşuyordu kavgalarda. Valizi bende eşimde kaç kere topladık kaç kere saygısızlık ettik birbirimize, ayrılsaydık ne olacaktı kim mutlu olacaktı? Biz ne yaptık oturduk devamlı konuştuk konuştuk kimi zaman yine atıştık çatıştık ama orta yolu bulduk saygımızı toparladık başardık bunu ve iki seneyi devirdik.
Şimdi o zamanlar bende buraya yazmış olayları anlatmış olsaydım aynı yorumlar gelecekti banada, zaten sağlıklı bir beynim yok sinir stres üzüntü üstüne burdaki gibi telkinler... Ben iyice delirirdim kesin boşanırdım..
Biraz empati ile tavsiye verin burdaki herkes bozmaya müsait ama yapıcı olmaya hiç değiller

2. Eş sizin için neyi ifade ediyor ?. 3 sene evli kalmış bir insan ki çevredeki duyumlarımızla evlendik biz gerçekten anlamlandıramıyorum ben böyle bir şeyi kınamam sizde kınamayın bence size değilse çocuğunuzun başına asıl o kınayacağınız 2. Evlilik çıkmasın. Ha unutmadan bu devirde nikahsız evli hayatı yaşayıp ben temizim diyeceğine böylesi benim için daha mantıklı ki size düşmez benim yaşımın evliliğimin muhasebesini yapmak. 22 yaş 16 yaş mı burası Türkiye bana göre de 30 yaş çok çok geç ne yapalım ? Saygı duymayı öğrenin önce siz
Eşinizin davranışlarına bakarsak saygıdan bahsedecek en son insansınız. 🙄 Evde görmediğiniz saygıyı buralardan dilenmeyin. 22 yaşında elalemin sorunlu adamlarının ikinci eşi olmayı kabul ediyorsunuz bir de üstüne çocuk yapıyorsunuz bu herif olmadıklardan. Sonra yok ben tahrik ettim , yok sezeryan göbeği.

Madem size şiddet uygulayan eşinizi yere göğe sığdıramıyorsunuz o zaman onu kızdırmamaya bakacaksınız. Kendim asla böyle yapmam ve böyle de düşünmüyorum ama her tavsiye konu sahibine göre verilmeli. Eşime nazım geçmiyor mu, bir kutu lokum haketmiyor muyum, bir akşam elinde çiçekle gelmiyor vs gibi şeylerden şikayet edip kocanızı üstünüze sıçratmayın boşuna. Çünkü belli ki eşiniz sağlıklı konuşulacak biri değil, kendiniz yapabileceğinizi yapın, beklentinizi azaltın, her şeyi duymayın görmeyin ki şiddet görmeyin.

Ben olsam boşanırım diyeceğim ama ben zaten evlenmezdim o yaşta, ayrıca belli ki sizin için ihtimal bile değil ayrılık. O zaman bu deveyi güdeceksiniz.

Birşeyi savunmuyorum, sadece insanız ve aşırı gerilimli kavgalarda ben bile kocamı itip çekebiliyorum gerçekten iyi okuyun yazdıklarımı. Şiddet aldatma hariç yatak ayırmayın dedim. Kadının bir yazısında ise adamın daha tepki verirken kendini topladığını kavga anında bile özür dilediğini söylediğini gördüm. Bence anlatılma şekli eksik veya yanlış. Çünkü bazı yerlerde abartı bazı yerlerde hafifletme durumu var, şuan benim gördüğüm iki yetişkin insanın ruhsal bunalımı sonucu bir birilerini çoğu salam düşman olarak görmesi var... Gerçekten her evlilik seviyeli tartışmalarla mı seneler deviriyor gerçekçi olalım... Her kavgada bu karıdan olmaz bu adam olmaz boşan boşanalım denirse neler olur Bi düşünsenize? Bir hata varsa Bi şekilde öncelikle düzeltilmeyr bakılmalı He tekrarı devamı oluyorsa evet o zaman işte ayrılık tek çaredir... Bir evlilikte ilk iki sene Bi sürü çatışma olur, ama önemli olan o çatışmalardan sonra ders alıp her iki tarafında kendine çeki düzen vermesidir... Kadın diyor ki çocuktan önce böyle değildik... O kadar normal ki yaşadıkları daha evlilik oturmadan hamile kalmış, bunu bile eleştirmeye hak görülmüş yüklenme olmuş, Allah böyle uygun görmüş belki korundular ne malum hamilelik olmuş çocuk olmuş doğmuş linç yiyor şu ruh haliyle. Yazık günah... Yorumların hiç birinde gerçekçi birşey yok asıldı kesildi içildi yargılandı kalemi kesildi. Bende Bi çok konuda birilerine tavsiye verirken boşanmalısın dedim ama önce çözüm yolu da sundum... Burdaki kadın çözüm arıyor ne yapsam evliliğim kurtulsa diyor.
Ya ben üç aylık evliydim eşimle deli gibi kavga ediyorduk küllükler havada uçuşuyordu kavgalarda. Valizi bende eşimde kaç kere topladık kaç kere saygısızlık ettik birbirimize, ayrılsaydık ne olacaktı kim mutlu olacaktı? Biz ne yaptık oturduk devamlı konuştuk konuştuk kimi zaman yine atıştık çatıştık ama orta yolu bulduk saygımızı toparladık başardık bunu ve iki seneyi devirdik.
Şimdi o zamanlar bende buraya yazmış olayları anlatmış olsaydım aynı yorumlar gelecekti banada, zaten sağlıklı bir beynim yok sinir stres üzüntü üstüne burdaki gibi telkinler... Ben iyice delirirdim kesin boşanırdım..
Biraz empati ile tavsiye verin burdaki herkes bozmaya müsait ama yapıcı olmaya hiç değiller
Valla kocam boğazımı sıksa ilk işim dava açmak olur, direk evden kovardım, size şiddet çok normal geliyor, seviyeli bir kavga değil bu , bizde eşimle kavga ederiz ama bana vurma davranışı olmadi olamaz bunu en iyi eşim bilir, öyle bir davranış sergilese başına neler geleceğini bilir ,siz gibiler böyle adamları normal görüp idare ettiğiniz için ülkemizdeki kadınları bu halde , şiddetin ve değersizliğin var olduğu bir evlilik bitmeye mahkumdur , kadın istediği kadar idare etsin sonunda ömrü çürür ve akıl hastası olur , gereken yerde gereken tepkiler verilmez ise şiddetin boyutu artar , asla size katılmıyorum...

Merhaba arkadaşlar konudan da anlaşıldığı gibi bir derdim var. Ben 4 ay önce sezaryen doğum yaptım 1.5 senelik evliyiz ilk çocuk dolayısıyla. Sorunum şu ki evladımızı ikimizde çok çok seviyoruz bu tartışılamaz zaten ama şöyle ki ben normalde balık etliydim hafif tombul şimdi sezeryen göbeğim de kaldı biraz çatlak falan benim özgüvenim düştü , eşimle aramızda kaos olup ayrılıp barışmak istiyorum bu yüzden mesela geçen gün yatakta giymiş olduğum alt pijamaya laf etti mesela bu sıcakta bu ne gibisine bende sebebini söyledim karnım ağırıyot diye bu karşılıklı laf dalaşına döndü bende onun giydiği şorta laf ettim dün çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım o an neyse sakinleştik oturduk konuştuk beraber uyuduk. bugünde akşam tatlı istedi canım zaten ne zamandır dışarıya da çıkmak gibi bi adetimiz yok bizim çocuktan önce de yoktu ya işte araba olmamasına bağlıyor herseyi neyse neden o işten gelirken istememişim bilmem ne bende bi an aklıma ben hamileyken lokum istemiştim almamıştı o geldi aklıma kendimi aşırı değersiz hissettim 🥲 bugün de yani bi ara geldi ne istiyorsun dedi hiç bişey dedim canıma minnet sen bilirsin dedi gitti bu akşam ayrı oturduk kısman balkonda falan konuşmadım bir iki laf attı ama neyse demem o ki o suan sadece tatlıya bozuldum sanıyor, bilmiyor k birikmiştikler aklımdan çıkmıyor sanki artık bana eskisi gibi sarılmıyor gibi geliyor onu içime atıyorum mesela illa ki üstüne konu gelince yoğun duygu patlaması yaşıyorum çok üzülüyorum normalde yatak ayırmaya karşı dün izin vermedi bugün ayırdım yine gelip Benimle konuşmadı bile salonda kaldım öylece o ise çocukla beraber bizim odamızda sizce neden böyle oluyor ne yapmam gerekiyor onu çok seviyorum 😔 ayrı da yatmak istemiyorum şimdi hergün yemek yap çocuk bak eşim işten gelsin yok spor yok yemek zaten vakit geçiyor ben aslında uzak kalmamıza aşılamadım çocuktan önce dipdibeydik🥲
Eşinin boğazını sikmasina rağmen ona karşı sevgi hissetmen normal gelmedi. Kendine yazık etme. Destek alabilecek maddi durumun varsa bir psikoloğa görün. Ayrıca hiçbir şiddetin bahanesi olamaz.

Siz nerede sınır çizeceğinizi bilmiyorsunuz mesela benim eşim boğazıma sarılırsa soluğu mahkemede alacağımı iyi bilir veya bana zorbalık yaparsa misliyle benden bulacağını da bilir, siz eşinize hiç sınır çizmemissiniz ki , hep seviyorum da seviyorum modundasiniz adamın kaybetme korkusu yok ki , sizin durusunuz bu evliliği bu hale getiriyor asla sınırınız yok...
Yahu kadın bu modda olsun kadın sınır çizmesin bu durum yine normal değil

çocuğu aldım salona geldim neyse birden boğazımı sıktı ayrılmak mı istiyorsun gibisine bişeyler dedi aşırı sinirlendi tanıyamadım
Sizcede buradaki asıl sorun bu değil mi?
Sizin boğazınıza sıkıyor hemde çocuğunuzun önünde...
Psikopat bir adamla evlisiniz, en az hasarla bu adamdan nasıl kurtulmanız gerekiyor onu düşünmeniz gerekiyor. Kilo, pijama, tatlı veya ilgisizlik değil ana sorun.

bir kahve yapıp karşısına alıp sakince konuşursa bence anlaşabilirler(!)... verilen mükemmel tavsiyeler bu yönde.... çözüm bu.
Işte kadınlarımızın zihniyeti bu , geçen hamilelik sayfasında kocası kadını hamile haliyle evire çevire dövmüş kafasına dolap kapağını geçirmiş gelen yorumları okusan çıldırırsın, ben kadına boşan dedim diye resmen linç yedim, kadına diyorlarki aman bu sebepten boşanılır mi , eşinin huyuna git , gelirse karşına al güzelce konuş, daha neler neler , kadının her yeri mosmor olmuş gidip darp raporu almak aklının ucundan bile geçmiyor, diyorum boşan daha hamile iken hem sen hem bebeğin şiddet gördünüz kadın hala diyor ki aileme bişey diyemem el ne der bla bla bla , böyle kadınlar dayağı hakediyor sadece karnındaki sabiye acıdım çocuk daha doğmadan babasından şiddet görmeye başlamış, çok uzağa gitmeme gerek yok kendi halam dayak yemekten sırtı simsiyah olmasına rağmen o mor gözlerini kapatacak kapatıcı arıyordu, döven kocası o kadar iyiki eczaneden bir kutu kapatici almıştı, kadına yalvardık boşan diye asla bırakmadı adamı, dayak yiye yiye 4 çocuk yaptı oturdu yerine ...

Yahu kadın bu modda olsun kadın sınır çizmesin bu durum yine normal değil
Tabiki şiddet asla normal değil hickimse için, ben konu sahibinin bir türlü anlamamasına şaşırıyorum, daha nasıl ifade edeyim bilmiyorum, adam zorba bir pisliğin teki , ilk karısı kaçmış kurtulmuş olan bu 22 yasındaki körpeye olmuş...

Işte kadınlarımızın zihniyeti bu , geçen hamilelik sayfasında kocası kadını hamile haliyle evire çevire dövmüş kafasına dolap kapağını geçirmiş gelen yorumları okusan çıldırırsın, ben kadına boşan dedim diye resmen linç yedim, kadına diyorlarki aman bu sebepten boşanılır mi , eşinin huyuna git , gelirse karşına al güzelce konuş, daha neler neler , kadının her yeri mosmor olmuş gidip darp raporu almak aklının ucundan bile geçmiyor, diyorum boşan daha hamile iken hem sen hem bebeğin şiddet gördünüz kadın hala diyor ki aileme bişey diyemem el ne der bla bla bla , böyle kadınlar dayağı hakediyor sadece karnındaki sabiye acıdım çocuk daha doğmadan babasından şiddet görmeye başlamış, çok uzağa gitmeme gerek yok kendi halam dayak yemekten sırtı simsiyah olmasına rağmen o mor gözlerini kapatacak kapatıcı arıyordu, döven kocası o kadar iyiki eczaneden bir kutu kapatici almıştı, kadına yalvardık boşan diye asla bırakmadı adamı, dayak yiye yiye 4 çocuk yaptı oturdu yerine ...
Kadınların tırnağına erkekleri asla değişmem lakin bu ve minvalinde yorumlar yazan, kafası böyle çalışan kadınlara asla ama asla acımıyorum. Bir damızlık inek kadar kıymetli değiller damızlık inek bile sütten yavrudan kesilmesin diye ahırın en güzel yerinde yatırılır bunların dayaktan ağzı burnu yamulmuş, para yok, seks yok, 2 güzel söz yok hala kocam da kocam. Biz burda kimseye boşan demedik sorular sorarak bir farkındalık oluşturmaya calışıyoruz o da suc neymiş her evlilikte olurmuş. Vallahi ablacım senin kocan senın kafayı duvara sürtüp kıvılcım cıkartıyosa normali buysa bilemem tabi ben. Kadın kalkmış boğaz sıkan adama neden ablalık yapmıyorsunuz diyor. Ne diyebilirim ki gerçekten erkeklerin bugün bu kadar karı kılıklı, yalancı, yoz dayakcı iktidarsız, embesil duygusal zekası kıt olmasının sebebi bizleriz. Çünkü ne de olsa onlar koca. Çünkü erkekler daha bizlerin gözünde mükemmel ve eleştirilemez.İnanamıyorum cidden.

Son düzenleme:
Yorumların nerdeyse hepsini okudum... Kıza doğru dürüst akıl verip sakinleştirip hatalarını düzeltmek için güzel konuşacağınıza suçlayarak kendini savunmasına öfkelenmesine söylediğiniz yargılayıcı sözlerle zaten dipte olan moralini dahada dibe itmeye devam ediyorsunuz...
Gerçekten anlamıyorum bu öfkeniz nedir böyle, boşan demek ne demek ya, kadının en başta anlattığı şeylerin içinden gerçekten sadece öfkeniz boşaltacak kelimeler seçip bombardıman yapmaya başlıyorsunuz, üstelik kızın 22 yaşında olduğunı bilerek. Ya sizene kiminle kaç yaşında evlendiyse evlendi, size mi düştü yaşını evliliğinin yargısını yapmak, bu mu yakışan size, yoksa bir abla gibi tavsiye verip baş okşamak mı yakışan?
Nasıl ablalarsınız siz ya, her evlilikte ayyuka çıkan kavgalar olur hiç bir kavga tek taraflı değildir, kadında suçludur erkekte bunu gösterin önce cahil evet konu sahibi aşırı cahil ona bu şekilde yaklaşarak neyi ispat ediyorsunuz siz, egonuzu kenara koyun abla gibi yaklaşın önce bu nedir ya
Çok güzel ablaları olarak aman kızım sus otur kocanı kaçırma, aman ha huyuna git yoksa dayak yersin , aman ha sesini çıkarma bok gibi bu hayatı yaşamaya devam et , hatta doğurmaya da devam et mi diyelim , dalga mi geçiyorsunuz bu nasıl bir nasihat, adam kızı kullanıyor, değer vermiyor, hamileyken canı bişey istese görmezden geliyor yetmiyor boğazını sıkıp tehtit ediyor, gerçekten çok cahilsiniz , sanki küçük çocuk avutuyor ablaları olarakmış , akıllı bir kadın böyle bir hanzoyu çekmez, adamın ilk karisi bile kaçıp gitmiş neyden bahsediyosun sen , iyi o zaman konu sahibinin morali bozulmasın diye kocasını övelim, cnm benim kocan seni döverse, söverse ses etme diyelim , belli ki siz de çok şiddet görmüşsünüz, lütfen kendinizi burda iyi bir örnek gibi sunmayın, ne egosu ya ben tanımam etmem neyin egosunu kasacağım, daha 22 yasındaki zavallı bir kıza yapılanlara oh oh maşallah her evlilikte olur mu bunlar diyeceğim, bence kocanız sizi döverse falan oturun öpün elini ayağını , ses çıkarmayın bu cahillikle size ancak bu yakışır, ablalık adı altında kadına çek dememizi bekliyor hayret bişey yaaaa...

Arkadaşlar neden herseyi Farklı anlama çekiyorsunuz ? Ben almadı derken bir saat çok geçti akşam 9.30 cıvarı kapının önündeki marketten bahsediyorum kendim gidip almadığım için o konu öyle oldu dünde öyle kendisi gitmek istedi yine siz neden direk para vermedi almadı olarak algıladınız onu anlamıyorum
Ya şu adamı aklamak için niye bin tane takla atıyorsunuz?Boğazıma yapıştı diyorsunuz, ötesi var mı bu işin?

Çok güzel ablaları olarak aman kızım sus otur kocanı kaçırma, aman ha huyuna git yoksa dayak yersin , aman ha sesini çıkarma bok gibi bu hayatı yaşamaya devam et , hatta doğurmaya da devam et mi diyelim , dalga mi geçiyorsunuz bu nasıl bir nasihat, adam kızı kullanıyor, değer vermiyor, hamileyken canı bişey istese görmezden geliyor yetmiyor boğazını sıkıp tehtit ediyor, gerçekten çok cahilsiniz , sanki küçük çocuk avutuyor ablaları olarakmış , akıllı bir kadın böyle bir hanzoyu çekmez, adamın ilk karisi bile kaçıp gitmiş neyden bahsediyosun sen , iyi o zaman konu sahibinin morali bozulmasın diye kocasını övelim, cnm benim kocan seni döverse, söverse ses etme diyelim , belli ki siz de çok şiddet görmüşsünüz, lütfen kendinizi burda iyi bir örnek gibi sunmayın, ne egosu ya ben tanımam etmem neyin egosunu kasacağım, daha 22 yasındaki zavallı bir kıza yapılanlara oh oh maşallah her evlilikte olur mu bunlar diyeceğim, bence kocanız sizi döverse falan oturun öpün elini ayağını , ses çıkarmayın bu cahillikle size ancak bu yakışır, ablalık adı altında kadına çek dememizi bekliyor hayret bişey yaaaa...
bunlar kahve içilerek çözülecek şeyler ama lütfen büyütmeyelim(!).............

Boğazını sıktı ama sarılarak yattınız hımm

Back
X