Benim oturdugum ufak bir yer, oyle imkanlar yok malesefNeymiş koca parasına guvenmicekmisiz 3 çocukla durumunuzda Zor Allah yardımcınız olsun evden bi iş yapamazmisiniz??
Canim benim almanyada 10 tl lik kitap bulamassin.24euro yazana kadar ₺ olarak yazsanız keşke
Madem eşin paranın lafını yapıyor sende o kadar para vericeğine bitirdikçe al
Bende kitap alıyorum 10 liraya buluyorum istediğim kitabı
Haklisiniz, birsey diyemiyorum. Benimde icime dert oldu zaten. Bir anlik sinir damarima basti oda ne yapiyimkusura bakmayinda sinir oldum size. adama iyi ki bi para bi bilezik verdin. o arabaya sen binmiyor musun? ne kadar ayip!!! herseyimi verdim iki çocuğum var ondan cok kazaniyorum bir günde başına kakmamisimdir. esim ek is yapmak istiyor kiyamiyorum. hem almanlari cekiyor diyorsun hem ek iş yapsın diyorsun. tek cocugu olan sen degilsin. ama sen genede calisma hergün adamin basina kakarsin kesin.
Aylik gelir 2200 eu, kira 780 euro, araba kredi 220 euro, cept faturalar elektrik su bu derken baya kesinti oluyor. Cocuklarin kursu. Ilk isteyerek oldu, ikinci dogum kontrol hapa ragmen oldu, hap guvenli dehil diye spirale taktirdim turkcesi ne bilmiyorum. Ucuncude ona ragmen oldu. Hepside cok skr olduadamın aylık geliri ne
evin sabit gideri kira fatura vs ne
24 Eu bana az, sana çoktur belki
bu miktar ile değil oranladır
zaten paramız az diyorsun anladığım
adama ek iş yap demek yerine nereden kıssak diye baksanız
3 çocuk ile geçimin zor olduğu açık
üçüz değillerse ona göre yaş aralığı vs bıraksaydınız
siz 2600 Eu yu adamın başına kakarsanız, o da bekarken çalışıyordun şimdi de çalış der
Özür dileme gerek yok.Az önce netten 24 euroluk siparis verdim, bir kac kitap ismarladim. Esimde yine ne aldin ne gerek vardi simdi diye laf etmeye basladi. Kontomuz yani bankada paramiz biraz acikta. Ne grk var dedi fln filan ucu taas baska yerlere geldi. Ben 5-6 sene once araba almamiz icin bekarken birikimim vardi 2600 euro hic dusunmeden cektim o parayi verdim araba ariza cikardi bilezigimi bozdurdum. Bende simdi bunlari diyince zoruma gitti. Ben para dusunen bir insan degilim dedim ama zorla dedirtiyorsun dedim. Bi ton laf etti. Biliyodum bunu basima kalkacagni dedi, sen zorla dedirtiyorsun dedim. 24 eu cok goruyosun bana dedim. Ozel hayatimda kendim icin hicbirsey yapmiyorum. Ne arkadaslarla geziyorum ne alisveris ne zevk icin baska birsey. Esimle yapariz herseyi. Para yetismiyor diye sikinti yapiyor. Bende ozmn sende ek is yapacaksin dedim, isine gelince oyle diyorsun diyor. Elalemin karilarids calisiyor sen oturuyon diyor. Bende cocuklarim oncelik dedim, uc cocugumuz var. Hepsi daha kucuk. Oyle bir calismaya giderim diyor, birdaha yuzumu goremessiniz fln filan. Cocuklara babada olcaksin ozmn diyor. Ya ben para konusundan nefret ederim. Ben para duskunu insan degilim. Ama kendisi zora gelince stres yapiyor. Hem izin istuyoz hem o hem bu. Hepsi birden olmuyor. Mecbur caliscak ozmn. Benimde fazla calismami istemiyor acikcasi suan benim icin cocuklarim oncelik. Is flm dusunemem. Onuda anliyom zor sartlarda kazaniyor emek veriyor. Almanlarin hakaretlerini dinleyerek hergun bir laf sokmalar fln. Bizim icin mecbur. Sizce ne yapiyim ozur dileyim mi..
Biz Türkiye'de yaşıyoruz diye bişey bilmiyor değiliz Almanyalı bi komşumuz çok ucuza kitaplar alıp buraya gelirken getirip burda okuyor. Yani o fiyata bulunduğunu biliyorum. Neyse işte istediğiniz fiyata alınCanim benim almanyada 10 tl lik kitap bulamassin.
Keske bulabilsemde alsam, ne iyi olurdu. Iki kitaba 24 eu verdim.Biz Türkiye'de yaşıyoruz diye bişey bilmiyor değiliz Almanyalı bi komşumuz çok ucuza kitaplar alıp buraya gelirken getirip burda okuyor. Yani o fiyata bulunduğunu biliyorum. Neyse işte istediğiniz fiyata alın
Aylik gelir 2200 eu, kira 780 euro, araba kredi 220 euro, cept faturalar elektrik su bu derken baya kesinti oluyor. Cocuklarin kursu. Ilk isteyerek oldu, ikinci dogum kontrol hapa ragmen oldu, hap guvenli dehil diye spirale taktirdim turkcesi ne bilmiyorum. Ucuncude ona ragmen oldu. Hepside cok skr oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?