- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Biz Türkiye'de yaşıyoruz diye bişey bilmiyor değiliz Almanyalı bi komşumuz çok ucuza kitaplar alıp buraya gelirken getirip burda okuyor. Yani o fiyata bulunduğunu biliyorum. Neyse işte istediğiniz fiyata alın
Bende çok kitap düşkünü olduğum için kitaplar fiyatları Hakkı'nda muhabbet ederken söylemişti ben bi gece pazarında yazları 6-7 tl ye alıyorum oda ucuza aldığını söylemişti ama nerden aldın diye sormadımKomsunuz nerden aliyor o kitaplari merak etdim? Madem öyle ucuza satan yer var bizede söyleyin bizde oradan alalim. YNi gercekten almanya da kitaplar 10 tl kadar tutmuyor ondan soruyorum
Tamam anladim sagolunBende çok kitap düşkünü olduğum için kitaplar fiyatları Hakkı'nda muhabbet ederken söylemişti ben bi gece pazarında yazları 6-7 tl ye alıyorum oda ucuza aldığını söylemişti ama nerden aldın diye sormadım
Ilki isteyerek oldu, ikinci dogum kontrol hapa ragmen oldu, ucuncude hap guvenli degil diye spirale ye ragmen oldu. Ne yapsaydim aldirsamiydim?? Cok skr hepsi saglikliNeden tek maaşa üç çocuk ?
AlmanAlmanyada yasadigina göre cok güzel kresler var orada, birsürü olanak var ama gitmis adama "ek is yap" diyorsun. Iyi madem sen git günde 12 saat calis yada 7 günün altisi calis sikiysa! Ya padisah soyundanmi geliyorsun? Elbette elini tasin altina sokacaksin. Hem calisip, hem iyi bir anne olunabiliyor. Yani bosuna kendini cocuklarin arkasinda saklama.
Ben calistigim halde surda 30 euro makjaja harcadigim paraya aciyorum, esime "cokmu acaba" diyorum. Sen gitmissin 1 maas ile 5 agiz doyarken bos yere 24 euro harciyorsun. Hayir madem kitap istiyorsun, cok güzel kütüphaneler var, ücretsiz kitap alabilirsin orda. Seni gercekten cok anlayissiz buldum.
Aldigim kitaplar turkce kitaplar almanca degil. Alman kutuphanedende kitap aliyorum merak etmeyin. Ustelik oturdugum yer kucuk bir yer dusundugunuz gibi fazla is imkani yok. Ustelik hicbir isveren benim istedigim saatlere uymazAlmanyada yasadigina göre cok güzel kresler var orada, birsürü olanak var ama gitmis adama "ek is yap" diyorsun. Iyi madem sen git günde 12 saat calis yada 7 günün altisi calis sikiysa! Ya padisah soyundanmi geliyorsun? Elbette elini tasin altina sokacaksin. Hem calisip, hem iyi bir anne olunabiliyor. Yani bosuna kendini cocuklarin arkasinda saklama.
Ben calistigim halde surda 30 euro makjaja harcadigim paraya aciyorum, esime "cokmu acaba" diyorum. Sen gitmissin 1 maas ile 5 agiz doyarken bos yere 24 euro harciyorsun. Hayir madem kitap istiyorsun, cok güzel kütüphaneler var, ücretsiz kitap alabilirsin orda. Seni gercekten cok anlayissiz buldum.
Alman
Aldigim kitaplar turkce kitaplar almanca degil. Alman kutuphanedende kitap aliyorum merak etmeyin. Ustelik oturdugum yer kucuk bir yer dusundugunuz gibi fazla is imkani yok. Ustelik hicbir isveren benim istedigim saatlere uymaz
Benim icinde makyaj malzemesine okdr para gereksiz. Kitap daha faydali diye dusunuyorum
kesinlikle katılıyorum 3 çocuklu bir anne olarakAdam yıllardır bakıyor sana ! Böyle bir cümle okudum az önce , yahu bu adamın donunu kim yıkıyor yemeğini kim yapıyor,evini kim temizliyor , çocuklarına kim bakıyor.
Bazı çalışan kadınları anlamıyorum cidden ne bu aşağılama çabaları yok çalışmıyorsan alamazsın edemezsin hakkın yok vari konuşmalar.
O üç çocuğa bakıyorsa kusura bakmasın ama köle gibi çalışıp para getirecek tabi o eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?