Yani işte ben çok sakinim burda saçımı falan yolmuyorum ama sen laf soktuğunu zannedip gülücük falan koyuyorsun çok hoş durmuyor.Aaaa sakin ol, laf sokma gibi bi durum yok...sen öyle anlamak istiyorsan anlayabilirsin tabi, senin tercihin. ben sanal ortamda kimseye laf sokmam, ekranin arkasinda saklanmayi sevmem.
sen konu sahibi ile muhattap oluyorsun ama burasi bir forum oldugu icin ve herkese acik oldugu icin, yorumuna yorum yapilmasini da kabul ediceksin..edemiyorsan da yorum yazmayacaksin, bu kadar basit :)
Yani işte ben çok sakinim burda saçımı falan yolmuyorum ama sen laf soktuğunu zannedip gülücük falan koyuyorsun çok hoş durmuyor.
Burayı çok iyi biliyorum senin telkinkerinede ihtiyacım yok herkeste birbiriyle aynı fikirde olmak zorunda değil tabiki yorum yapılmasından rahatsız olmuyorum ama kendini çok iyi biliyormuş gibi göz kırpma, gülücük falan bana çok komik geliyor.
Umarım anlabilmişsindir.
Neden o şekil cvp verdiğimi defalarca yazdım zaten lafı çarpıp emoji koymandı. Sonrada klavyeden laf sokmam diyorsun neysebi emoji niye bu kadar zoruna gitti anlamiyorum dogrusu. madem burayi cok iyi biliyorsun niye bana o sekil cevap veriyorsun? neyse bacim tartiscak degilim, hadi yolun acik olsun
konuyu şöyle bir okuyayım dedim gerçekten konuşma tarzınız ve bazıları gibi aşağılayıp dalga geçmeden yorum yapmanız beni çok etkiledi. konuyla bir ilgim yok ama size gerçekten teşekkür ederim.Eşin , iş sıkıntısı , maddi sıkıntı derken bunalmış , normal zaman da da herşeyine karısan laf söyleyen biri değilse kırıcı olmadan konuşmam daha güzel olurdu . Şu parayı verdim , şu altını verdim gibi cümleler kurmasaydın keşke bunlar kadın -erkek farketmeksizin unutulmayacak şeyler .
Eşinin 3 ufak çocuğunuz varken çalışmanı beklemediğini sende yazmışsın zaten , ki bence de evden kazanç sağlayacak bir iş haricinde şu anda çalışman mümkün değil . Çocukları nereye bırakacaksınız ?
Eşinin gönlünü alabilirsin bence uygun şekilde konuşursan o da seni gönlünü alır umarım . Sonuçta müsrif biri değilseniz bi kitap almışsınız çok gelmemeli . Almanya şartlarında o paranın değeri ne kadar bilmiyorum ama ben kitaplara verilen paraya acımıyorum .
PARA KAZANAN BİLİR BAZEN BUNALR İNSAN. EŞİ DAİMA YAPMIYORSA BUNU BENCE UZATMA. BEN DE BAZEN BUNALIRIM EŞİMLE BİRBİRİMİZE GİRERİZ O BENİ KISITLMAZ AMA BEN ÇOK ÇALIŞIYORUM YETİŞMİYR DİYE STRES YAPARIM. ÜSTÜNE GİTME TEK DERDİNİZ PARA OLSUN. KÜTÜPHANEYE GİT. KENDİNE SOSYAL İŞLER BUL. YANİ DESTEK OL. BUNLAR GEÇİNCE BİRBİRNİZE BAKIP BU SINAVI GEÇEMEDİK DEMEYİN.Az önce netten 24 euroluk siparis verdim, bir kac kitap ismarladim. Esimde yine ne aldin ne gerek vardi simdi diye laf etmeye basladi. Kontomuz yani bankada paramiz biraz acikta. Ne grk var dedi fln filan ucu taas baska yerlere geldi. Ben 5-6 sene once araba almamiz icin bekarken birikimim vardi 2600 euro hic dusunmeden cektim o parayi verdim araba ariza cikardi bilezigimi bozdurdum. Bende simdi bunlari diyince zoruma gitti. Ben para dusunen bir insan degilim dedim ama zorla dedirtiyorsun dedim. Bi ton laf etti. Biliyodum bunu basima kalkacagni dedi, sen zorla dedirtiyorsun dedim. 24 eu cok goruyosun bana dedim. Ozel hayatimda kendim icin hicbirsey yapmiyorum. Ne arkadaslarla geziyorum ne alisveris ne zevk icin baska birsey. Esimle yapariz herseyi. Para yetismiyor diye sikinti yapiyor. Bende ozmn sende ek is yapacaksin dedim, isine gelince oyle diyorsun diyor. Elalemin karilarids calisiyor sen oturuyon diyor. Bende cocuklarim oncelik dedim, uc cocugumuz var. Hepsi daha kucuk. Oyle bir calismaya giderim diyor, birdaha yuzumu goremessiniz fln filan. Cocuklara babada olcaksin ozmn diyor. Ya ben para konusundan nefret ederim. Ben para duskunu insan degilim. Ama kendisi zora gelince stres yapiyor. Hem izin istuyoz hem o hem bu. Hepsi birden olmuyor. Mecbur caliscak ozmn. Benimde fazla calismami istemiyor acikcasi suan benim icin cocuklarim oncelik. Is flm dusunemem. Onuda anliyom zor sartlarda kazaniyor emek veriyor. Almanlarin hakaretlerini dinleyerek hergun bir laf sokmalar fln. Bizim icin mecbur. Sizce ne yapiyim ozur dileyim mi..
Sen de şartlar el verene kadar çocuk yapmayaydın. Hem çocuk sevgisinden mahrum kalma. Hem param eksilmesin. Ama çocuk annesiz büyüsün. Sonra da sen fedakarlık yapmış oluyorsun öyle mi? Çocuğa ve annene mecburi fedakarlık yaptırıyosun o kadar. Konu sahibine yüklenene kadar herkes önce kendine baksın. Çocuğunu anana ver sonra 3 çocuklu kadının bi kitap keyfine laf et. Oldu.
Sen de şartlar el verene kadar çocuk yapmayaydın. Hem çocuk sevgisinden mahrum kalma. Hem param eksilmesin. Ama çocuk annesiz büyüsün. Sonra da sen fedakarlık yapmış oluyorsun öyle mi? Çocuğa ve annene mecburi fedakarlık yaptırıyosun o kadar. Konu sahibine yüklenene kadar herkes önce kendine baksın. Çocuğunu anana ver sonra 3 çocuklu kadının bi kitap keyfine laf et. Oldu.
Bunlar seni ilgilendirmiyo.snn amacın Bana satasmak bnce.bızde cok skntılar çektik.ben calısmak zorunda kaldıgım ıcın calıstım.ve İstanbulda güvendiğim bırı olsaydı anneme bırakmazdım cocugumu.kımsem. ypk burda.ve ne zaman cocuk yapıp yapmıcagımı sana sorcak degılım.mecburı ne yaa bana bı açıklamasını yaparmısın? Annem aasla bnm ogluma mecbur kldıgı ıcın bakmaz.canından cok sevdiği ıcın bakar.ayrıca üslubuna dikkat edersen sevinirim.konu sahibi bısey demıyo sen atlıyosun. Konu sahıbınınde gücüne gidiyorsa açmasın konu.herkes kendı goruslerını yazablr. Snde yaz cekıl kenara.bana bulasma!!
Ben annemin bize yaşatıklarını yaşamamak için çalıştım ama iştende çıktım böylece çok iyi iş tekliflerinide kaçırmış oldum , hem kariyer hem çocuk asla olmuyor , ama kesinlikle kızımdan dolayı pişmanlıklarım yok , şu an da mevyasını alıyoruz ,
Seni tanımam etmem ne derdim olacak seninle. Hayatında bir kitap kapağı açmamış kadın, plansız programsız çocuk yapıp annesine bırakan kadın, kitap okuyan kadına gelip yanlış yapmışsın diyemez. Annen seviyodur tabi oğlunu. Sevmek ayrı tüm sorumluluğunu yüklenmek ayrı. Bir de kendini bazen çocuğunun yerine koy derim sadece.Üslubum düzgün hiç bozmam. Çünkü kitap okuyorum.
Seni tanımam etmem ne derdim olacak seninle. Hayatında bir kitap kapağı açmamış kadın, plansız programsız çocuk yapıp annesine bırakan kadın, kitap okuyan kadına gelip yanlış yapmışsın diyemez. Annen seviyodur tabi oğlunu. Sevmek ayrı tüm sorumluluğunu yüklenmek ayrı. Bir de kendini bazen çocuğunun yerine koy derim sadece.Üslubum düzgün hiç bozmam. Çünkü kitap okuyorum.
24 eu nedir ya bende almanyadayım. ne alırsam alayım eşimin gıkı cıkmaz.Canim benim almanyada 10 tl lik kitap bulamassin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?