eşimle para yüzünden tartistik ..

Yani işte ben çok sakinim burda saçımı falan yolmuyorum ama sen laf soktuğunu zannedip gülücük falan koyuyorsun çok hoş durmuyor.
Burayı çok iyi biliyorum senin telkinkerinede ihtiyacım yok herkeste birbiriyle aynı fikirde olmak zorunda değil tabiki yorum yapılmasından rahatsız olmuyorum ama kendini çok iyi biliyormuş gibi göz kırpma, gülücük falan bana çok komik geliyor.
Umarım anlabilmişsindir.
 

bi emoji niye bu kadar zoruna gitti anlamiyorum dogrusu. madem burayi cok iyi biliyorsun niye bana o sekil cevap veriyorsun? neyse bacim tartiscak degilim, hadi yolun acik olsun
 
bi emoji niye bu kadar zoruna gitti anlamiyorum dogrusu. madem burayi cok iyi biliyorsun niye bana o sekil cevap veriyorsun? neyse bacim tartiscak degilim, hadi yolun acik olsun
Neden o şekil cvp verdiğimi defalarca yazdım zaten lafı çarpıp emoji koymandı. Sonrada klavyeden laf sokmam diyorsun neyse
Tartışma konusunda aynı fikirdeyiz en azından hadi selametle
 
konuyu şöyle bir okuyayım dedim gerçekten konuşma tarzınız ve bazıları gibi aşağılayıp dalga geçmeden yorum yapmanız beni çok etkiledi. konuyla bir ilgim yok ama size gerçekten teşekkür ederim.
 
PARA KAZANAN BİLİR BAZEN BUNALR İNSAN. EŞİ DAİMA YAPMIYORSA BUNU BENCE UZATMA. BEN DE BAZEN BUNALIRIM EŞİMLE BİRBİRİMİZE GİRERİZ O BENİ KISITLMAZ AMA BEN ÇOK ÇALIŞIYORUM YETİŞMİYR DİYE STRES YAPARIM. ÜSTÜNE GİTME TEK DERDİNİZ PARA OLSUN. KÜTÜPHANEYE GİT. KENDİNE SOSYAL İŞLER BUL. YANİ DESTEK OL. BUNLAR GEÇİNCE BİRBİRNİZE BAKIP BU SINAVI GEÇEMEDİK DEMEYİN.
 

Bunlar seni ilgilendirmiyo.snn amacın Bana satasmak bnce.bızde cok skntılar çektik.ben calısmak zorunda kaldıgım ıcın calıstım.ve İstanbulda güvendiğim bırı olsaydı anneme bırakmazdım cocugumu.kımsem. ypk burda.ve ne zaman cocuk yapıp yapmıcagımı sana sorcak degılım.mecburı ne yaa bana bı açıklamasını yaparmısın? Annem aasla bnm ogluma mecbur kldıgı ıcın bakmaz.canından cok sevdiği ıcın bakar.ayrıca üslubuna dikkat edersen sevinirim.konu sahibi bısey demıyo sen atlıyosun. Konu sahıbınınde gücüne gidiyorsa açmasın konu.herkes kendı goruslerını yazablr. Snde yaz cekıl kenara.bana bulasma!!
 
Ben annemin bize yaşatıklarını yaşamamak için çalıştım ama iştende çıktım böylece çok iyi iş tekliflerinide kaçırmış oldum , hem kariyer hem çocuk asla olmuyor , ama kesinlikle kızımdan dolayı pişmanlıklarım yok , şu an da mevyasını alıyoruz ,
 

Seni tanımam etmem ne derdim olacak seninle. Hayatında bir kitap kapağı açmamış kadın, plansız programsız çocuk yapıp annesine bırakan kadın, kitap okuyan kadına gelip yanlış yapmışsın diyemez. Annen seviyodur tabi oğlunu. Sevmek ayrı tüm sorumluluğunu yüklenmek ayrı. Bir de kendini bazen çocuğunun yerine koy derim sadece.Üslubum düzgün hiç bozmam. Çünkü kitap okuyorum.
 

İşten çıkmayabilirdin de ema senin bileceğin iş bu. Kararını sen verirsin. Ama çocuğu yapıp başka şehirdeki anne yanına yollamak vicdansızlık. Geçinemiyosan çocuk yapacak zaman değildir. Yok olmuyorsa annenin yaşadığı yere gidersin orda iş bakarsın zaten geçinemediğin iş bırakılamayacak matah bir iş değildir. Her şeyi bırak git yani ama çocuk olmaz bırakılmaz. Sonra da gelip burda yanlış yapmışsın kocan haklı bak ben böyle yaptım çocuğumu yolladm yeter ki kocam zorlanmasn havası yapılmaz.
 
[


Kitap okumak güzel bir hobidir tuttum seni. Ama zeka olayı ve düşünsel kavramları kitaptan alamıyorsun problem orda. Kitap seni analitik düşündürmüyor.Çok zeki de yapmıyor bilgi katıyor sadece. o da hangi kitabı okuduğunu bağlı,
neticeten Zeka farklı bir sadece, kitap ayrı bir kavram. Cümleni, düşünmeye hatta 2-3 kere düşünmeye davet ediyorum.
 
Belki sizde haklisinizdir ama ben bile uyuz oldum bilezik bozdurdum, para verdim diye konusmaniza. O size paranin lafini ederken ona ayni hareketle karsilik vermissiniz. Sonucta araba ailenizin degilmi siz ve cocuklariniz binmiyormu o arabaya. Almanlarin calisma tarzini az cok biliyorum esimde yoruluyor diyorsunuz iş yorgunluguna verin bence guzelce konusun esinizle..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…