eşimle para yüzünden tartistik ..

Kendim icin sadece kitap, cocuklara kiyafet ayakkabi, mutfaga yiyecek bkdr.
Kiyafet ve ayakkabi derkn ne kdar buyuklukte bu alis veris?
Ihtiyaclari varmiydi? Yoksa " aa cok hosmus" diyemi aldin? Durust ol kizmiycam kadin kadinayiz surda :).

Ne kadar antipatik yazılarınız var , nereden biliyorsunuz dil bilip bilmediğini ,ben de hapla korunurken oldu bebeğim .
Sen yaz dur asıl ben senin yanındaki insanlara acıdım , yazık kafanda kurup duruyorsun , yanında olan için ne zordur bu durum , habire insanları bir şeylerle itham ediyorsundur .

Sen de şartlar el verene kadar çocuk yapmayaydın. Hem çocuk sevgisinden mahrum kalma. Hem param eksilmesin. Ama çocuk annesiz büyüsün. Sonra da sen fedakarlık yapmış oluyorsun öyle mi? Çocuğa ve annene mecburi fedakarlık yaptırıyosun o kadar. Konu sahibine yüklenene kadar herkes önce kendine baksın. Çocuğunu anana ver sonra 3 çocuklu kadının bi kitap keyfine laf et. Oldu.

Bende almanyada yaşıyorum eşimle ikimizin maaşı anca yetiyor bize eşimde öyle stres yapıyor bazen para konusunda dikkatli bir şekilde harcıyoruz olduğu zaman kendisi bana alır istediğim şeyi olmadığı zaman sorun çıkartmam öyle boş şeylerede para harcamıyorum.. Kendini eşini çocuklarını ve geleceklerini düşünerek haraket etmen dileğiyle..

Sorma konu sahibinden çok ben okudugum yerde cildiriyorum. Kizi idam edecekler. Cocuklarina varana kadar sorguluyorlar.

Gor3nde sanarki o yorum yapanlar kocalarina karsi melaike. Hic karsilik vermiyorlar hic yaptiklari birseyleri basa kalkmiyor. Maddi olmaz manevi. En basiti sacimi supurge ettim yaranamadim derler.
Bida bi basa kalkmaktir ozaman.

Bir muezzin varmış. Bi sabah gec kalmis ezani okumakta. Birtanede sarhos sabahlamis. Tam ickiyi agzina goturmuski muezzin ALLAHU ekber demis ve icememis ickisini. Caminim onunde muezzini beklemis. Goruncede. Hoca hoca neden gec okudun ezani demis.
Hocada ey ALLAHIM sne kimlerden hesap sorduyorsun bana demis.
Simdi bu hesap. Kadin korundum yine hamile kaldim diyor ki korunmadan kalsa ne olacak kime ne?
Yok korunmadin sen kaldin neden kaldin diyorlar. Sizemi kalmis cocuklarinin sayisini sorgulamak.
Avrupada 1300 euro filan asgari ucret ki adam 2200 kazaniyormus hatirladigim.kadari ile . 24 euroya rahat kitap alinir.
Kimse abartmasin. Uff ya kadinin yerinde ben olsaydim varya patlamistim bu yorumlara. Kadini bin pisman etmisler resmen şu konuya yorumlarla. Actigina acacagina pisman olmustur.

Tartışma olabilir evet eşiniz haksız da olabilir ama ne olursa olsun 6 sene önceki çektiğiniz verdiğiniz parayı kafasına kakmak seviyenizi oldukça düşürmüş. Çok yanlış .

Eşiyle arasındaki kavgada 3 çocuğun lafı geçmemiş zaten. Belli ki istemişler ya. Adamın çocuk konusuda şikayeti olduğunu düşünmüyorum. O zaman bize hiç laf düşmez burda. Adam kendi gereksiz bulduğu bi şeyi kadın alınca saygısızlık etmeyi kendine hak görmüş. Kendi çalıştığı için daha da hak görmüş. Zamanında kadının lokmalarının da boğazından geçtiğini unutmuş. Konu sahibi de bir güzel hatırlatmış işte.

aman boşver kardeş yaa erkekler hakediyor bazen. hem hepimiz sinirle biseyler kaçırıyoruz ağzımızdan ne var? 1 kitabın lafı olmamalı bence... sanki gidip pırlantalar mı aldın Allah Allah yaaa...

Kiyafet ve ayakkabi derkn ne kdar buyuklukte bu alis veris?
Ihtiyaclari varmiydi? Yoksa " aa cok hosmus" diyemi aldin? Durust ol kizmiycam kadin kadinayiz surda :).
Ucuzluk vardi ve ihtiyaci oln seyleri aldim gercekten. Coxuklarim yaslarina gore cok cbk buyuyolar ve ihtiyaclari var, yeri geliyor ikinci el magzasindanda aliyorum.

Biraz oyle oldu cnm( rabbime bin skr cocuklarim olmus. Herseyim onlar benim

Ben almanyada dogdum buyudum ve okudum, meslegimide yaptim. Ha inanmassan birseyler yazayimda inandiri olsun. Ich habe nichts zu leugnen, das ich mich mit Pille verhütet habe und das jeden Tag zum selben Zeitpunkt eingenommen habe stimmt. Nun wie gesagt, trotz Pille bin ich schwanger geworden. Das hat ausserdem ein Mitglied auch geschrieben, dass sie dasselbe erlebt hat.

Eee inandin mi bacim simdi. Yalan borcumuz mu var

Aynen canim. Adam zehir edince birsey yok. Kadin yapinca suç

Ucuzluk vardi ve ihtiyaci oln seyleri aldim gercekten. Coxuklarim yaslarina gore cok cbk buyuyolar ve ihtiyaclari var, yeri geliyor ikinci el magzasindanda aliyorum.
Ikinci el demenden anliyorumki zamane kadinlari gibi degilsin. Su an eminim problem esinde. Kotu olmus oyle davranmasi.

ön yargılı insanları görme bacım. Anlatamazsın anlamak istemeZler solche Leute muss man einfach ignorieren herkes kendini bilinir sonucta

Ben size çalışmanızı tavsiye ediyorum konu sahibi. Almanya'da ulaşım ağının çok iyi olduğunu biliyorum. Yakındaki bir merkezde iş bulabilirsiniz. Çocuklarınızı kreşe/bakıcıya bırakıp çalışmalısınız. Çünkü eşinizin sinir anında söylediği sözler kırıcı. Üzülmek istemiyorsanız ona el açmayın. Hem kendiniz hem de çocuklarınız için ayaklarınızın üzerinde durun. Buradaki kimi arkadaşın dediğinin aksine o adam size bakmak zorunda değil. Dost acı söyler, dünyanın bin bir türlü hali var, böyle işler bir dilekçeye bakar unutmayın.

Ben konu sahibiyle muhattap oldum ok!
Oray'a göz kırpma işareti koyduğun için laf soktuğunumu zannediyorsun. Çok gülünç gerçekten.

Aaaa sakin ol, laf sokma gibi bi durum yok...sen öyle anlamak istiyorsan anlayabilirsin tabi, senin tercihin. ben sanal ortamda kimseye laf sokmam, ekranin arkasinda saklanmayi sevmem.
sen konu sahibi ile muhattap oluyorsun ama burasi bir forum oldugu icin ve herkese acik oldugu icin, yorumuna yorum yapilmasini da kabul ediceksin..edemiyorsan da yorum yazmayacaksin, bu kadar basit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…