- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
çalış diyorsunda bu kadının evinin işini kim yapacak işe gidince yemeği o çocukların çamaşırı vs kim temizleyecek konu sahibi yorgun argın gelsin eve dinlenemeden hadi koştursun dursun temizlk yemek vs...1 kaç kuruş aman kazansın koca çene yapmasın diye ama koca yine çene yapacak nedir bu evin hali nerde yemekBen size çalışmanızı tavsiye ediyorum konu sahibi. Almanya'da ulaşım ağının çok iyi olduğunu biliyorum. Yakındaki bir merkezde iş bulabilirsiniz. Çocuklarınızı kreşe/bakıcıya bırakıp çalışmalısınız. Çünkü eşinizin sinir anında söylediği sözler kırıcı. Üzülmek istemiyorsanız ona el açmayın. Hem kendiniz hem de çocuklarınız için ayaklarınızın üzerinde durun. Buradaki kimi arkadaşın dediğinin aksine o adam size bakmak zorunda değil. Dost acı söyler, dünyanın bin bir türlü hali var, böyle işler bir dilekçeye bakar unutmayın.
O kadar çalışan kadın nasıl yapıyorsa öyle yapacak. Aksi takdirde 25 euro'luk kitap aldı diye bu lafları işitir. Ben hiçbir hemcinsim bunları yaşasın istemem. Sonuçta kocası paranın lafını eden biri. Ne önereyim boşanmasını mı? Bu durumda ya çalışacak kimseye minneti olmayacak ya da aldığı 2 kitabın hesabını vermek zorunda kalacak. Ayrıca önceki mesajımda da belirttiğim gibi koca parası garanti değildir.çalış diyorsunda bu kadının evinin işini kim yapacak işe gidince yemeği o çocukların çamaşırı vs kim temizleyecek konu sahibi yorgun argın gelsin eve dinlenemeden hadi koştursun dursun temizlk yemek vs...1 kaç kuruş aman kazansın koca çene yapmasın diye ama koca yine çene yapacak nedir bu evin hali nerde yemek
3 çocuk 1 koca ev işleri vs.. ve birde İş bulsun tamam oldu daha başka ?
Supersin.Sen de şartlar el verene kadar çocuk yapmayaydın. Hem çocuk sevgisinden mahrum kalma. Hem param eksilmesin. Ama çocuk annesiz büyüsün. Sonra da sen fedakarlık yapmış oluyorsun öyle mi? Çocuğa ve annene mecburi fedakarlık yaptırıyosun o kadar. Konu sahibine yüklenene kadar herkes önce kendine baksın. Çocuğunu anana ver sonra 3 çocuklu kadının bi kitap keyfine laf et. Oldu.
Ablan icin cok üzüldům, hayatinda bundan sonra hersey guzel gider ins. Ben yapi olarak boyle birisiyim iste. Kavga etmeyi sevmem, hesap veriyormus gibi gorunsemde. Ben bana sorulan sorulari cevapliyormusum gibi geliyor. Aslinda hesap veriyom dogru ama boyleyim iste. Hep bu sakinligim ,herseyi alttan almakla ,hep kaybediyom hayatimda ztn.Ohh adama minnet etmeyecekmis calisacakmis. Oldu canim adami basindada gezdirsinmi? Sanki ozaman cokmu iyi davranacak? Bu insanin karakterinde olan birsey. Calissada adamdan daha fazla para kazansada adam yine okuzlugu yapacak. Ben anlamiyorum calis minnet etme diyorlarda sanki avrupada yada turkiyede butun kadinlar calisiyormusda bi bu kadin calismiyor.
Eger karisinin ve esinin sorumlulugunu kaldiramicaktiysa dirdir edecektiyse evlenmeseydi.
+ dedigim gibi bu kadinin calismasina bakmiyor. Benim ablam esini turkiyeden hollandaya goturdu.adam tr de kazandigini yedi icti s....ti affedersiniz. 5 kurussuz geldi hollandaya. Hollandadaki evi ablam duzdu. Ablam calisiyordu adama bakiyordu. Ne oldu? Bu kadinin yine 25 euro ablam kendi parasi kendi calistigi 10 euroyu bile harcayamadi. Adam 3 senedir folan hollandada 1 yildir calisiyor sorsan ablamada ailemizede o bakmis. :) okuz herzaman her yerde okuz. Ablam bosandida rahatladi. Ablama okadar piskolojik baski yaptiki ablamin hamileligi zehir zikkim oldu hergunun
hastanede serum yemekle 9 ayi gecti piskolojisi bozuldu piskologlara gitti. 9 ay boyunca ve dogurduktan sonra hic birseyin tadini cikaramadi. Herkez hamilleigin tadini cikarirken o hasta oldu kocasi yuzunden. Ne diyorsunuz be siz? Ne diyorsunuz? Neymis kac sene onceki parayi demiyecektiymis. Erkekler cok melek demi eslerine karsi. Yada siz erkeklerinize bi of bile demiyorsunuz. Eminimki en ufak istediginiz olmadiginda adami topa tutuyorsunuzdir.
Konu sahibi sende artik şu yumusak tavrindan cik yoksa ben cildircam. Herkese heap veriyorsun. Sanane kardesim de gec.
Evt aldim cunku esimin gonlunu aldim. Ben ayrica genelleme yaptim. Sirf bu konu icim degol.Alttan mı adın sen şimdi bu tartışmada pes yani arkadaşım
Evt aldim cunku esimin gonlunu aldim. Ben ayrica genelleme yaptim. Sirf bu konu icim degol.
Kim hakli kim haksiz bilemeyecegim de bu konu sayesinde insanlarin kitaba bakis acisini gormus olduk.
'Acil bir ihtiyac degil kitaba ne gerek var ' tarzi yorumlari saskinlikla okudum.
O size gore oyledir hanimlar!
Kadin uc cocukla belki kapi onune cikamiyor, belki tek eglencesi kitap!
Allah bilir bir kitabi bir ayda zor bitiriyor o kadar çocukla, leblebi yer gibi uc günde degildir emin olun!
Gayet insani bir ihtiyaç bu, kafasini onunla dagitiyordur.
O onu demis bu bunu demis ona bir sey diyemem ama kadina fazla asilmissiniz orasi acik.
Alma alttan filan.Ablan icin cok üzüldům, hayatinda bundan sonra hersey guzel gider ins. Ben yapi olarak boyle birisiyim iste. Kavga etmeyi sevmem, hesap veriyormus gibi gorunsemde. Ben bana sorulan sorulari cevapliyormusum gibi geliyor. Aslinda hesap veriyom dogru ama boyleyim iste. Hep bu sakinligim ,herseyi alttan almakla ,hep kaybediyom hayatimda ztn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?