eşimle para yüzünden tartistik ..

erkek adam çalışacaktır çoluk çocuğuna bakamayacaksa kendine hiç güvenmiyorsa evlenmesin ne demek sen git çalış 3 çocuk ev işi bunlar çokmu basit işler çalışma kardeşim daha kaç parçaya bölüneceksin çalışsanda kıymetin artmaz bunu bil !Rabbim yar ve yardımcınız olsun amin

çalış diyorsunda bu kadının evinin işini kim yapacak işe gidince yemeği o çocukların çamaşırı vs kim temizleyecek konu sahibi yorgun argın gelsin eve dinlenemeden hadi koştursun dursun temizlk yemek vs...1 kaç kuruş aman kazansın koca çene yapmasın diye ama koca yine çene yapacak nedir bu evin hali nerde yemek
3 çocuk 1 koca ev işleri vs.. ve birde İş bulsun tamam oldu daha başka ?

O kadar çalışan kadın nasıl yapıyorsa öyle yapacak. Aksi takdirde 25 euro'luk kitap aldı diye bu lafları işitir. Ben hiçbir hemcinsim bunları yaşasın istemem. Sonuçta kocası paranın lafını eden biri. Ne önereyim boşanmasını mı? Bu durumda ya çalışacak kimseye minneti olmayacak ya da aldığı 2 kitabın hesabını vermek zorunda kalacak. Ayrıca önceki mesajımda da belirttiğim gibi koca parası garanti değildir.

Annemde babamda çalışırdı hiç bize sormazlardı ne problemleriniz var diye 4 kardeş olduğumuzdan bütün odaların temizliğini bölüşürdük , bulaşığıda bölüşürdük , ama anne ilgisinden ve şefkatinden mahrumduk varsa yoksa annemin ve babamın iş sorunlar hep o konuşmalar hatta annem zaman ayırıp çoraplarımızı dahi dikmezdi öyle yırtık,yırtık okula giderdik çok eziktik para vardı ama ilgi yoktu ,
annem sadece yemek yapardı birde çamaşırları yıkardı makinede
hiç günümüzün nasıl geçtiğini sormazdı ben bir gün anneme sordum anne bizimle neden ilgilenmedin dedim oda dedi 3 kızkardeşdiniz birbiriniz sorunları hallediyordunuz dedi ama bize senin ilgin gerekliydi dedim , oda sonra başladı ağlamaya ve benden özür diledi ilgilenmediği yıllar için ama annem halen ilgisiz konuşamazsın oturup onun için diziler daha önemli böyle kadınlar dünya'ya fazla çocuk getirmesin bence

Supersin.

Biriside yazmiski hadi kizmicam soyle kiyafet zaruri ihtiyacinmiydo nekadar butce ayirdin. Afferdersin ama neredeyse kadina donunu kac paraya aldin kactane don aldinndiye soracaklar. Insanlar nede kolay hadlerini asabiliyorlar.
Harika yorumunu cok begendim.

Ohh adama minnet etmeyecekmis calisacakmis. Oldu canim adami basindada gezdirsinmi? Sanki ozaman cokmu iyi davranacak? Bu insanin karakterinde olan birsey. Calissada adamdan daha fazla para kazansada adam yine okuzlugu yapacak. Ben anlamiyorum calis minnet etme diyorlarda sanki avrupada yada turkiyede butun kadinlar calisiyormusda bi bu kadin calismiyor.
Eger karisinin ve esinin sorumlulugunu kaldiramicaktiysa dirdir edecektiyse evlenmeseydi.

+ dedigim gibi bu kadinin calismasina bakmiyor. Benim ablam esini turkiyeden hollandaya goturdu.adam tr de kazandigini yedi icti s....ti affedersiniz. 5 kurussuz geldi hollandaya. Hollandadaki evi ablam duzdu. Ablam calisiyordu adama bakiyordu. Ne oldu? Bu kadinin yine 25 euro ablam kendi parasi kendi calistigi 10 euroyu bile harcayamadi. Adam 3 senedir folan hollandada 1 yildir calisiyor sorsan ablamada ailemizede o bakmis. :) okuz herzaman her yerde okuz. Ablam bosandida rahatladi. Ablama okadar piskolojik baski yaptiki ablamin hamileligi zehir zikkim oldu hergunun
hastanede serum yemekle 9 ayi gecti piskolojisi bozuldu piskologlara gitti. 9 ay boyunca ve dogurduktan sonra hic birseyin tadini cikaramadi. Herkez hamilleigin tadini cikarirken o hasta oldu kocasi yuzunden. Ne diyorsunuz be siz? Ne diyorsunuz? Neymis kac sene onceki parayi demiyecektiymis. Erkekler cok melek demi eslerine karsi. Yada siz erkeklerinize bi of bile demiyorsunuz. Eminimki en ufak istediginiz olmadiginda adami topa tutuyorsunuzdir.

Konu sahibi sende artik şu yumusak tavrindan cik yoksa ben cildircam. Herkese heap veriyorsun. Sanane kardesim de gec.

Bu ne yahu kadinlarimiza bakin hele. konu sahibine yuklenislerine bakin hele. Bi kadin calismak zorunda mi? Konu sahibi cocuklarina bakmak istiyosa cocuklarina bakacak. Kocasida esek gibi calisip kazanacak. Hepiniz birden kocaci mi oldunuz. Eve gelir sagladiginiz icin daha mi cok degerlisiniz hayirdir yani. Kadinin calismasini modernlik zannedenler var aramizda guluyorum sadece.

Ha birde konu sahibi basa kalkmamis. 25 euroyu bana cokmu gordun demek istemis. Adam alinganlik yaptigi icin basa kalkacagini biliyodum demis. Bu kadin tum servetinide verse bu adam ayni adam saygisiz!

Son düzenleme:
Ablan icin cok üzüldům, hayatinda bundan sonra hersey guzel gider ins. Ben yapi olarak boyle birisiyim iste. Kavga etmeyi sevmem, hesap veriyormus gibi gorunsemde. Ben bana sorulan sorulari cevapliyormusum gibi geliyor. Aslinda hesap veriyom dogru ama boyleyim iste. Hep bu sakinligim ,herseyi alttan almakla ,hep kaybediyom hayatimda ztn.

Durum iyi değilse bikaç değilde 1 kitap alınır yahu çalışan değerli çalışmayan değersiz olayı değil ki bu,karı koca çalışıp gene de kıt kanaat gecinenler var,oran meselesi bu bütçen ayda bikaç kitabı kaldırmıyorsa birer tane alırsın her ay, zaten 3 çocukla ayda 1 kitap okumak süper bişey, bikaç tane alıp bekletecegine her ay tek tek al yani

Ayrıca eşşek gibi çalışacak falan ne demek ya, görüyorum da kocasına karşı hırsı olanlar hep bu ifadeleri kullanmış huzursuz ev her yerde kendini gösteriyor, adam.zaten çalışıyo evde yatmıyo ki eşşek dediğiniz adamlara koca demek sizi ne yapar bir düşünün

Geçen haftaya kadar ücretsiz izinli bir ev hanımıydım tek maaşla da sıkıntısız gecindigimiz halde ben bazı alışkanlıklarımdan ve lükslerimden feragat ettim, şimdi çalışıyorum şimdi de çocuğum için feragat edicem, önceden 5 liralık aldığım şeyi şimdi acaba 3 liralık olanı var mı diye araştırıyorum,bende ayda 3 5 kitap alır rafa dizerdim şimdi okudukça alıyorum, yani bu çalışıp çalışmamayla alakali değil çiftlerin anlayışıyla alakalı

Kim hakli kim haksiz bilemeyecegim de bu konu sayesinde insanlarin kitaba bakis acisini gormus olduk.
'Acil bir ihtiyac degil kitaba ne gerek var ' tarzi yorumlari saskinlikla okudum.
O size gore oyledir hanimlar!
Kadin uc cocukla belki kapi onune cikamiyor, belki tek eglencesi kitap!
Allah bilir bir kitabi bir ayda zor bitiriyor o kadar çocukla, leblebi yer gibi uc günde degildir emin olun!
Gayet insani bir ihtiyaç bu, kafasini onunla dagitiyordur.
O onu demis bu bunu demis ona bir sey diyemem ama kadina fazla asilmissiniz orasi acik.

O yüzden işte bikaç kitap birden almak sıkıntı, 3 çocuklu kadın her ay bir kitap okuyabiliyorsa ne mutlu ne kadar güzel, ben baştan beri tek tek al dedim mesela, alıp rafta bekleyeceğine hem bütçeyi sarsma hem de kitabını oku gene

Bu kadin simdi calissa en az 3-4 bin euro para kazanmasi lazimki degmesi icin normal maas alsa 2 bin euro felan asla degmez.. Kocasi da calistigi icin bir sürü vergi ödeyecek cocuklari bakiciya vercek bir sürü para sonra o saatlere uygun is ariyacak burada milleti evine girip bakicilik yaptiramiyorsun. Is verenler öyle titizle seciyorki iscilerini cocukluysan anneysen araban yoksa almiyorlar seni sonra ölme esegim ölme kadin bide diyor köyde yasiyom burda is imkani fazla yok illaki araba lazim ozaman iki araba olcak onlari öde de öde. Disardan göründügü kadar kolay olmuyor iste kadin evde olmamak icin calisacak yani calismasi zerre kadar degmeyecek. Cok sacma bilip bilmeden konusanlar var

koca dediğin eşek gibi çalışacak diyenleri umarım bir gün kocaları bırakmaz. Ancak o zaman anlayacaklar sanırım o eşeklerin onlara bakmak zorunda olmadıklarını. O "eşekler" boşanırlarsa ve çocuklarının da velayetini alırlarsa eski eşlerine ne yükümlülükleri kalır acaba? Ev temizliği-çamaşır yıkama için maaş mı bağlanıyor? Ayrıca başka çıkış yolu gösteren de yok. Anca yumuşak davranma sen haklısın çalışıp eve bakmak zorunda. Eee hadi bu kadın kavga etti, adam da alttan almadı, ne yapacak o durumda? Ya 2 kitap almasının hesabını verecek kocasının insafına kalacak ya da kendi parasını kazanacak. Başka önerisi olan varsa da söylesin. Ancak altı boş gaz vermece.

Koca eşek gibi çalışacak ne demek ya? O eşek dediğiniz adamla aynı yatağa giriyorsunuz gece. O eşeklerden hamile kaldınız. Güzel hayat yaşamak isteyen çiftler birlikte sıkı çalışacak, olay bu. Sen eşek öbürü deve, oldu canım.

Alma alttan filan.
Herkez neyi hakkediyorsa oyle olmalisin. ister reel hayatta ister sanal ortamda.
Biraz diri olmisin yoksa cok uzulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…