Eşimle problemlerimiz ve son yalanı

Ne yapsan yaranamazsın bu gibilere. Başkasının günahına girme bare otur annenin evinde

Şimdi olacak olan şöyle muhtemelen,
Eşiniz maddiyata önem veriyormuş
Siz atanacaksınız
O birden melek olacak. Bir süre böyle gidecek.
E artık güvenceniz var, yaşınızda geldi çocuk diyecek...
Sonra çocuk olunca eski haline dönecek.
Hatta Yüksek ihtimal sizi erken işe donmeye falan zorlayacak.
Bu sefer bebeğim çok küçük boşanmak nasıl olur sorusuyla boğuşacaksınız...
zor gerçekten.

Ah be kardeşim. Öyle anlıyorum ki seni. Her gün, Allah ın her günü keşke evlenmeseydim diyorum. Keşkeler fayda etmiyor. İşim var ama boşanamadım daha. Sen güzel bir yere atan git ve şakın o adama maaşından beş kuruş verme. Sen de onun yaptığı gibi kendi ailene para yolla. Emin ol sen yapmaya kalksan bin kere karışır. İnşallah atanırsın. Ayrıca her işini tam yaptığın için adam bu kadar rahat. Ben ne ütüsünü yaparım ne de her gün çeşit çeşit yemek. Kimse haketmiyor iyi muameleyi. Karısının kıymetini bilenler dışında

Siz ev arkadaşı gibi bir hayat yaşıyorsunuz. Eşiniz bir pazar gününü bile sizinle geçirmek istememiş.Neden bir yılın dolmasını bekliyorsunuz? Böyle bir adama bir kaç ay daha hizmet etmek için mi ? Tek bir gününü size harcamayan , yalan söyleyen ve evliliğin sorumluluğunu alamamış bir adama harcadığınız bir saniyeye bile yazık.

Çok iyi rol yapıyor bazıları. Evlenince ya da evlendikten bir müddet sonra görüyoruz gerçekleri maalesef. Ya bizim saflığımız ya da onların mükemmel tiyatro yeteneği

Maddi anlamda diger aile uyeleriyle ortak butce oldugunu bilmiyor muydunuz evlenmeden once?
Neden evlendiniz?

Neyse....

Sonuc, esin degismez
Hiccc bekleme
Cocuk olsa da degismez .
Sakin cocuk yapma

Bugun ku olay bence bayagi buyuk.

Yol yakinken ayril..
Net!!

Cunku bu adam degismeyecek ve sen omrunu bu sekilde gecireceksin.
Ok dersen sen bilirsin

Size yoğunum diye yalan söyleyip arkadaşlarıyla gezmesi, ana baba lafından çıkmaması, sinir krizi geçirdiğinizde umursamaması vs

Sizi sevdiğine emin misiniz?
Sanki 7 yıl oldu artık evlenelim de adet yerini bulsun diye evlenmiş sizinle.

Söz nişan düğün vb zamanlarda para suyunu çekmiş olmalı ki size yıkmış her şeyi. Yardımcı bile tutmamış.

Atanınca kurtarın kendinizi.

Çok iyi rol yapıyor bazıları. Evlenince ya da evlendikten bir müddet sonra görüyoruz gerçekleri maalesef. Ya bizim saflığımız ya da onların mükemmel tiyatro yeteneği
Evet bu durum da var.
Çevremde ailesiyle maddi olarak çok içiçe olan erkeklerin evliliğinde hep problem olduğunu gözlemliyorum.
Bu tipler bireysel hareket edemiyor her şeyden önce.
Gerçekten durumunuz sıkıntılı,adam hatasını bile kabul edip alttan almaya tenezzül etmiyor baksanıza...
Bu adamla hangi problemi,nasıl çözeceksiniz?

Sizi Eşiniz hak etmiyor nasıl sevdiniz güvenip sonrada evlendiniz peki ya o sizin evlenmeniz için onunla ne kadar çok sevdi çaba gösterdi ve şu an herhangi bir arkadaşı bile gezemeye vakit buluyorsa seninle gezmekden kaçınıyorken arkadaşı ile gezmek onun için çok daha önemlidir körü körüne evlenmişsiniz yazık denginiz değilmiş çocuk yoksa korunun bari

Henüz evliliği taşıyabilecek bir olgunlukta değilmiş maalesef.
Sorumsuz, bencil, rahat bir adam. Zamanla oturur mu değişir mi bilemem. Sen daha iyi biliyorsun.
Umarım atanırsın. Bu süreçte çocuk sahibi olmayı da düşünme.

Ben çok üzüldüm sizin için. Allah yardımcınız olsun. Eşinin yalanını yakalamak beni yıkardı. Lütfen bunu ona hissettir gerekirse annemlere git bir süre gelme. Uzaklaş ondan. Inşaallah çok iyi bir yere atanırsın.

Atan canım senelerdir eşinin parasını yedikleri az gelmiş bir de seninkini yesinler

Akademik puanınız yüksekse neden böyle cahil tipli insanlarla evlendiniz. Kese birliği kaldımı bu devirde bunu yapanlar genellikle asgari ücret ile geçinenler oluyor da. Zaten bugunkü olay da herşeyi açıklamış gelip bir özür bile dilemedi mi?

Okuyunca çok üzüldüm ben de sizin gibi 6 yıl flört 1 yıl da nişanlılık derken 7 yıl üstüne evlendim. Böyle bir yalanı yakalasam yıkılırdım hem de daha evleneli bir yıl bile olmamış başkalarıyla plan yapmalar yalanlar çok üzücü.. Sadece bugünkü olay değil ailesiyle de ilgili sıkıntı büyük. Çocuğunuzun olmaması gerçekten büyük nimet bunun farkına varın. İnşallah çok güzel bir yere atanırsın sakın çocuk yapmayın.
O kadar birliktelik, beraber geçen yıllar.. Sizi çok çok iyi anlıyorum boşanmak hiç kolay değil ama gencecik ömrünü heba etme derim. Bu arada eğer eşin de kabul ederse bir yıl dolmadan da boşanabilirsiniz. Anlaşmalı olarak açmayacaksınız davayı çekişmeli açacaksınız ama mahkemede iki taraf da istediğini beyan ederse hakim boşar. Allah yardımcınız olsun inşallah

Ben her gün ölümü hatırlarım. Bence bir insan her gün bunu yapmalı. Böylece daha az kalp kırarsın, kul hakkına girmezsin, fevri davranmazsin. Ama en önemlisi : Kendi hayatın için en iyi kararları alırsın. Bit hayatınız var ve bunun icinde olan insanları iyi secmek lazım. Evlilik kadar derler. Belkide kader o kişi ile evlenmek, ama bana göre evlilikte birlik yoksa kaderle evlenmişsen bile hiç fark etmez. Mutsuz olursun. Onun için iyi tartın ve düşünün. Ömrünüzun sonuna kadar bu bir senede yasadiklarinizi yaşamak istemisiniz? Çocuk olsa durum daha da ağır olmaya başlar

Normalde çok ayrıl deme taraftarı olan biri değilim, özellikle daha evliliğin ilk seneleri içerisindeyken fakat sizin durumunuzda üzülerek kendi fikrimi belirtmek isterim ki sadece kağıt üzerinde aynı evde oturma gerçekleşmiş, ancak karşı taraf ailenin kutsallığını hissedememiş. Evlilik hem sorumluluk hem sevgi ve ilgi barındırır özünde. Birlikte yenen yemekler, sohbetler, beraber girilen yatak, sadece göstermelik bir olay değil, birliği, bütünlüğü sağlayan ve aradaki bağı kuvvetlendiren şeylerdir. Tek taraflı dağ gibi kuvvetli yuvalar kurulmaz, elbet insan yorulur... eş demek, ilk önce ruhuna olur, kaderine ortak olursunuz sonra birbirinizin, anne baba çok değerlidir elbet ama kalbinin eşi hayatın demektir, başkaları için bereketini, kapısını,vaktini harcayan kıymet bilemez...
Eşiyle aşkla vakit geçirmek varken habersizce arkadaşlarla gecmek nasıl bir vicdan barindiriyor bilemedim...
Sizin için ise; ayaklarınızın sağlam.bir sekilde yere basabilmesi icin kimseye degil kendinize ilk once sorun: ben ne istiyorum? 5 sene sonra nasil bir hayatim olsun istiyorum? Eger bu insan olursa nasil bir hayatim olur? Baska turlu olsa ne isterdim?
Bir sene bosanma icin beklenmesi mantikki bir surec fakat illa ayni evi paylasmaniza gerek yok, neler yapacaginizi planlayip, bu surecte yipranma durumlarinizi ispat edecek belgeleri toplayabilirsiniz. Avukatla gorusebilirsiniz. Ancak seviyorsaniz, ayrilmak istemiyorum diyorsaniz şevkatle yaklaşıp anlatın, biraz mücadele etmek gerekiyor.
Kalpten sabir ve iyilik diliyorum size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…