Eşimle problemlerimiz ve son yalanı

Yüzüne bile bakma

Ekleme yapayım: Bence eşimin ailesi ben kazanmaya başlayınca eşimi daha fazla sömürmeye başlayacak. Evin masraflarını benim üstüme de yıkabilirler. Kirayı ödese bile market- kasap işleri evin başka ihtiyaçları üstüme kalır gibi geliyor. Zamanında teyzem de aynı şeyi yaşamış. Anneannem her gelişinde bir tomar para verirmiş teyzeme. Eniştem ve ailesi kira çıkışmadı diyerek elinden alırmış bir şekilde. Eniştem de eşim de aynı coğrafyanın, aynı kültürün insanı. Tesadüf olmasa gerek... Tabii ben teyzem gibi değilim orası ayrı :)

Gerçekten zor eşin böyle çıkması.ama çok az gerçekten tam olarak aradığını bulan şanslı bayan..benim kardeşinde aynı 6yıl konuştu hiç gerçek yüzünü göstermedi.atandı evlenecem siye tutturdu annemde dur kızım acelen ne dedi dinlemedi.sonra bin pişman oldu.gercek yüzünü gördü.ailesinin derdinde hep, kardeşimin annemlere gelip gitmesinde kısıtlıyo izin vermiyor aynı şehirdeler bide.maaşını alıyo zaten.kardeşi Ünv okutacakmış! Kardeşimin gözyası dinmedicocukta var boşanmıyo.siz çocuk düşünmeyin boşanmak zor bi karar ama durumunu değiştirmeyecekse çaba göstermeyecekse düşünün bence

Nereliler

Atanayım önce diyorum. Bugün yaptığım her şeyin boş yere olduğunu anladım. Bugünden sonra ne yemek ne çamaşır ne de ailesine itibar bekleyemez benden. Sınava çalıştığım dönem bile zaman bulup yemeğini çamaşırını ütüsünü eksik etmedim. O boş zamanından bana ayıramadı. Benim vicdanım rahat. Güleryüzümü çaldı hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Atanıp mesleğime sarıldığım gün benim kurtulduğum gün olacak.

Ev alacak durum varken kira odemek sokaga para atmaktir. Her ay elalemin eline para sayarak eline ne geciyormus? Evi odese kendi malı olur en azindan. Bu nasil kafaymis.

Butun zamanini ve maddiyatini ailesine kullanan biriyle evli kalmanin hicbir manasi yok.

Siz sadece ortak evi paylaşıyorsunuz Aile birliği kuramamışsınız Bence atanmayı filan hiç beklemeden hemen ayrılın Atanınca siz mutlulukla ve eşiniz de alacağı paranın kokusu ile karşılıklı sarhoşluk içerisinde başınız dönecektir Ve herşey daha zor bi sürece girecektir Şimdi kolayken bitirin bu işi

Herkese vakit ayırıp derdime ortak olduğu için tek tek teşekkür ediyorum. İnanın o kadar büyük bir yıkım içindeyim ki sağlıklı düşünüp düşünmediğimi anlamak için size derdimi açtım. Görüyorum ki herkes aynı fikirde. Bugün yaşadığım olay beni çok sarstı. Büyütüyor muyum acaba dedim, büyütülmesi gerekiyormuş çünkü. Her anlamda aileme ve kendime denk birini seçmeliydim haklısınız. Ama dışardan bakan herkese karşı öyle bir göz boyamışlar ki çok saygın bir aile olarak etiketletmişler kendilerini. Derdimi okuyan,henüz evlenmemiş arkadaşlara da benim yaşadığım ders olsun. Çok iyi ölçün biçin.

Canım kendini suçlama içi bilinmiyorki ayrıca herkesin bi sorunu olur muhakkak.çok mutlu evlilik çok az kişiye nasip oluyor.burdaki yorumlara göre hemen karar verme.önce bi konuş düzeltmeye çalış terapiste gelirse onu sor.valla düşün tart öyle karar ver

Sonuna kadar haklısınız.

İns çocuk yoktur üzgünüm ama sizi zerre kadar sevmiyor bence böyle evlilik mi olur kafasına göre çıkıp gezsin gelsin tv falan resmen yok sayiyo sizi.

akli basinda bir kadinsin ne yapacagini biliyorsun, bize yazacak bir sey birakmamissin. bu konu benzer sorunlari yasayanlara ornek olsun.
ailen seni bunlar uzzsun hayatini karartsin diye buyutmedi. sen bibtanesin once kendini dusun.geregini yap

Hiç hayalleri yok mu acaba karımla gezeyim ne bileyim en basiti oturup karımla güzel bi film izliyim. Insan bunlardan mutluluk duymaz mı . Değişikmiş. Acaba bir derdi falan mı var içsel olarak. Çünkü bu kadar ilgisiz olması normal değil. Seviyorsanız bir şey diyemem ama . Biraz göz korkutmakta fayda olabilir. Hani böyle yaparsa sizi kaybedebileceğini bilmeli .

7 yıllık bir flortun ardından eşiniz sizinle ailesine rest çekerek evlenmiş. Sevmese istemese evleneceğini sanmam. Muhtemelen nişanlılık evlilik süreçlerinde ailesinin çevresinin gazına geliyor. Iletişim probleminiz var gibi duruyor. Ona sizi kötülemek suretiyle sizden soğutuyor olabilirler gibi geldi bana. Tabii ki ne olursa olsun eşinizin bu oyunlara gelmemesi lazim. Bir süre iletişim kurmak yerine kendinize uğraşlar bulmaya çalışın. Giyimin suslenin nasil ıyi hissediyorsanız oyle yapıp cafelere etkinliklere sinemaya vs gidin. Bırakın o size ulaşmaya çalışsın talep eden siz olmayın. Evlilikte olsa kaçan kovalaniyor. Erkeklere evlilikte fazla ilgi fazla fedakarlık fazla arayip sorma yaramıyor ne yazık ki. Uzun vadede gene de sorunlarınız azalmazsa o zaman tekrar gözden geçirirsiniz durumunuzu.

Farkli hayat tarzlarina sahipsinz boyle bir insan sizin istediginiz gibi biri olamaz. Cocuk yoksa bosanmayi dusunun derim. Insallah atanirsiniz sonrada ayrilin.

o çok yoğunsa snde ok yoğun ol aynısını yap yanlış yaptığını kendisi farketsin bence. kesenin bir olmasına gelince bnmde kv ile mecburi kesem bir oldu. ev aldık kredileri ödüyoruz vs yetişmiyor kayınbabamın maaşı çekiyoruz topluca kullanıyoruz mesela evin ihtiyaçlarını kayınvalidenin harçlığını eşim veriyor. çokta bu durumdan bende memnun değilim eşimlede konuştum ama sebeblerimiz belli olduğu için bi kaç sene bu şekilde gitmesi gerekli die karar aldık. ama sizinki dhaa farklı sanırım herkesin sizden almasıı.. bu duruma takılmayın evinizde huzur olsa eminim size çokta takılcak bişi gelmez. evin içinin düzelmesi lazım eşiniz sanırım evlendiğinin farkında değil. en son yaptığı şey yüzünden iyice burnunu sürtün akıllansın hemen boşanılcak bi durum yok bencee

sizi hep elinin altını görüyor olmasıdır bence problem
çünkü düzen olsun diye uğraşıyorsunuz
muhtemelen genelde alttan alan taraf sizsiniz o haksız olsa da bu çok büyük bir etken
adam ne yaparsam yapayım mecbur bana havasında
düzen iyi güzel erkeği eve bağlamak için ama arada sinirlenince küsünce huzurunu bozmalısınız mesela düzeni bozmalısınız yemek hazırlayıp koymayın önüne ona evde görevler verin
birde adam siz atanınca paranızı ailesine yedirecek gibi duruyor maalesef

Benim yasadiklarimk yasamissin canim.benim konumda buna benzer. Ben dayanamadim artik biraktim geldim.simdi kopek giibi pesimde arayip duruyor.gitmeyecegim.ailemde gondermiyor. Iki gun kotu oldum suan iyiyim iyi dusun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…