Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

İyiki de bir araba lafı yaptım
Sanki eşime hergün söylüyorum
Valla benim çektiğim sıkıntıyı bilenler beni takdir etmişti o zamanlar
Herkes senin gibi yapmaz diye
Eşim de söyler
Ama niye huzur için

Yahu kredi çekip ev almışsınız okuyanda açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak. Ben kazandığım parayla bir yemek bile yiyemeyeceksem neden çalışayım?
Tarihlere bak hanımefendi
Evi yeni aldık
Daha önceki sıkıntımdan bahsediyorum
Ben işe girmeden önce
Ve de eşim o zaman başka yerde daha zor şartlarda ve daha az bir parayla çalışıyordu
O zamanlar açlık sınırındaydık

Bayildim bu yorumada msjlariniza da. Iste asil onemli olan huzur!!!!!!!! Bizimde borcumuz var ama esim artik ben dusunmuyorum alacaklilar dusunsun diye dalga geciyor. Bende eşime 100tl de mi yok fatura odicek diye bisey asla soylemem!!! Benim sadece aldtma konusunda esime guvenim 100/100 degildir. Erkektir guvenemem ama diger konularda guvenim sonsuzdur.

İyiki de bir araba lafı yaptım
Sanki eşime hergün söylüyorum
Valla benim çektiğim sıkıntıyı bilenler beni takdir etmişti o zamanlar
Herkes senin gibi yapmaz diye
Eşim de söyler
Ama niye huzur için
Ne yapıyormuş diğer insanlar en küçük maddi sıkıntıda gidiyorlar mıymış?

Geçmişe mazi derler. Neden geçmişte yaşananlar için huzurunu bozuyorsun madem?

Orası kesin zaten, zamanında 'eşim işten eve evden işi gider gelir, telefon ortada hiç bir şey yok. Ama donunda leke gördüm, ayrılmayı düşünüyorum' diye bile konu açmışsınız.. Sizce bunlar gerçekten normal davranışlar mı ? Bakın bunu sizi iğnelemek için söylemiyorum ama bence kesinlikle yardım almalısınız.. Bunlar çok abartılı paranoyalar, yersiz kaygılar..

Allah eşinize sabır versin ayrıca 24 liranın nereye gittiğini öğrendiniz diyelim gidip iadesini mi istiyeceksiniz ne yapacaksınız çok merak ettim .bence sizin canınınz sıkılmış kavga etmeye bahane aramışsınız gibi üzüldüm eşinize ve çocuğunuza

Konu sahibi konularına bir bak hep aynı şeyleri yazmışsın. Takıntılı bir insansın. Eşin de bunu bildiği için yalan söylemiş. Sen kendini değiştirmediğin sürece kocan sana yalan söylemeye devam edecek.

cidden sıkıntılı bir insansınız çile çektiğim için takdir ediliyorum diyorsunuz yakınmaktan zevk alıyorsunuz ne eşim ne ben hesaplarımıza net olarak yatan ücreti bilmeyiz kimse kimsenin extresine bakmaz kendi extremize kendimiz bile bakma gereği duymuyoruz bazen bir bakıyoruz bazen cepte son 50 tl ona göre davranıyoruz evde yiyecek birşey her zaman vardır önemli olan iç huzur eşlerin birbirine olan güveni siz buna genişlik demişsiniz ama biz buna güven diyoruz evlilik onsuz yürümüyor bilmem anlatabildim mi

sanki konu sahibinin pesinde onlarca işadamı vardı da o fakir ama sevdiği adamı tercih etti.öyle biri çıksa acaba kocasına bakarmiydi.yokluktan evlenmiştir fakir biriyle....

sanki konu sahibinin pesinde onlarca işadamı vardı da o fakir ama sevdiği adamı tercih etti.öyle biri çıksa acaba kocasına bakarmiydi.yokluktan evlenmiştir fakir biriyle....
Edebini takın
Senin gibi yorum yazan yok bu kadar kişi arasında
Saygısız!

Normal değil tabi ki
Ben de biliyorum
Ama oluyor yaşanıyor
Böyle değildim ki ilk evlendiğimde sonra böyle oldu
Anneme güvenirim kardeşime güvenirim ama eşime güvenemiyorum
Ben böyle oldukça sanki daha çok yalan söylüyor gibi geliyor
Normal evlilik olmadığının farkındayım

kocanın senden boşanması için çok kuvvetli nedenleri var.

Neden babama güvenirim de demediniz ?
Belki de eşinize olan bu güvensizliğin sebebi kendi aile içi sorunlarınız olmuştur.. Tekrar söylüyorum bunları yardım alarak aşabilirsiniz.

Sorun 24 tl degil diyorsunuz ama 24 tlden bahsediyorsunuz.Bordroya göre çok açık mı var arada peki?Yani 500 1000 her neyse o kadar mı saklamış sizden.Eşiniz memur sanırım.
Eger ki çok açık varsa şüphelenmekte haklısın.

Çok fazla bişeyler yazıp üzerinize gelmek istemem ama kesinlikle ve kesinlikle yardım almalısınız.

Neden babama güvenirim de demediniz ?
Belki de eşinize olan bu güvensizliğin sebebi kendi aile içi sorunlarınız olmuştur.. Tekrar söylüyorum bunları yardım alarak aşabilirsiniz.

Babam annemi aldattı çok yalan söyledi tam bir bekar hayatı yaşadı
Vs bir sürü şey olduğu için
Babama çok fazla güvenmiyorum
Yardım almak istiyorum
Bulunduğum durum çok köyü
Şu an işyerinde olmasam ağlardım

maaş bordrosunu kontrol etme sebebiniz tam olarak nedir anlamadım. aldatılma düşüncesi mi maddi konular mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…