İyiki de bir araba lafı yaptımGelirimin iyi olduğunu nereden çıkardınız? Evime giren paradan haberiniz mi var hayırdır? Durumu yetmeyen herkes siz gibi eşini sıkıştırıp evi cehenneme çevirmiyor diye bundan da mı şüphe duyuyorsunuz. Valla ayın sonunu anca getiriyorum bacım o kadar diyeyim. Rahat olun rahat dünya imtihan yeri bugün kötü yarın iyi, bugün iyi yarın kötüsün. Sevdiğim yanımda sağlığım yerinde. Ben de onun arabasında bunun parasında değilim güya aynı hayat bakış acısına sahibiz ama bak nasil da farkli oluyo.
Tarihlere bak hanımefendiYahu kredi çekip ev almışsınız okuyanda açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak. Ben kazandığım parayla bir yemek bile yiyemeyeceksem neden çalışayım?
Bayildim bu yorumada msjlariniza da. Iste asil onemli olan huzur!!!!!!!! Bizimde borcumuz var ama esim artik ben dusunmuyorum alacaklilar dusunsun diye dalga geciyor. Bende eşime 100tl de mi yok fatura odicek diye bisey asla soylemem!!! Benim sadece aldtma konusunda esime guvenim 100/100 degildir. Erkektir guvenemem ama diger konularda guvenim sonsuzdur.Bu ay sonunu getiremedik, durumlar sıkışık. Ama gülüyoruz, şakalaşıyoruz, kimse kimseyi suçlamıyor.. Geçmiş konularınıza baktım ev almışsınız.. Öyle karın tokluğuna yaşayan insanlar da değilsiniz belli ki.. Hadi yarın bir gün araba da aldınız, peki huzur ? Huzurunuz olmadıktan sonra malı mülkü ne yapacaksınız ?
Ne yapıyormuş diğer insanlar en küçük maddi sıkıntıda gidiyorlar mıymış?İyiki de bir araba lafı yaptım
Sanki eşime hergün söylüyorum
Valla benim çektiğim sıkıntıyı bilenler beni takdir etmişti o zamanlar
Herkes senin gibi yapmaz diye
Eşim de söyler
Ama niye huzur için
Geçmişe mazi derler. Neden geçmişte yaşananlar için huzurunu bozuyorsun madem?Tarihlere bak hanımefendi
Evi yeni aldık
Daha önceki sıkıntımdan bahsediyorum
Ben işe girmeden önce
Ve de eşim o zaman başka yerde daha zor şartlarda ve daha az bir parayla çalışıyordu
O zamanlar açlık sınırındaydık
Orası kesin zaten, zamanında 'eşim işten eve evden işi gider gelir, telefon ortada hiç bir şey yok. Ama donunda leke gördüm, ayrılmayı düşünüyorum' diye bile konu açmışsınız.. Sizce bunlar gerçekten normal davranışlar mı ? Bakın bunu sizi iğnelemek için söylemiyorum ama bence kesinlikle yardım almalısınız.. Bunlar çok abartılı paranoyalar, yersiz kaygılar..Şu an değiliz çok şükür
9 senelik evliyiz bir kaç senedir iyi durumdayız
Çok sıkıntı çektik önceden
Ben de kredi ödüyorum
Bir kefe yüzüne söylemem
Herşeyi kendi başınmıza yapıyoruz
Ama huzurum yok
Güvenim yok
sanki konu sahibinin pesinde onlarca işadamı vardı da o fakir ama sevdiği adamı tercih etti.öyle biri çıksa acaba kocasına bakarmiydi.yokluktan evlenmiştir fakir biriyle....Evliliğe bakış açınız bu mudur ?
Kocanızı yazarkasa gibi görmekten vazgeçin bence.. Kimse size kazandığı paranın hesabını vermek zorunda değil, bu eşiniz olsa bile.. "Aç, açıkta kaldık" deseniz anlarım da, "milletin arabası var bizim yok diye" ağlanıp, adamın harcadığı 24 liranın bile hesabını soruyorsanız vay halinize.. Bu ne hırs !
Edebini takınsanki konu sahibinin pesinde onlarca işadamı vardı da o fakir ama sevdiği adamı tercih etti.öyle biri çıksa acaba kocasına bakarmiydi.yokluktan evlenmiştir fakir biriyle....
Normal değil tabi kiOrası kesin zaten, zamanında 'eşim işten eve evden işi gider gelir, telefon ortada hiç bir şey yok. Ama donunda leke gördüm, ayrılmayı düşünüyorum' diye bile konu açmışsınız.. Sizce bunlar gerçekten normal davranışlar mı ? Bakın bunu sizi iğnelemek için söylemiyorum ama bence kesinlikle yardım almalısınız.. Bunlar çok abartılı paranoyalar, yersiz kaygılar..
kocanın senden boşanması için çok kuvvetli nedenleri var.Ağla diye açmadım zaten
Dalga geç diye de açmadım
İşim içinden çıkamadığım
Tuhaf bir evliliğim var
Ayrılsam böyle sebepten ayrılanıyorum
Ayrılmasam sürekli tartışma çıkıyor
Çözüm yolu bulmak için açtım
Belki beni haklı gören olur diye
Yada paranoyak bir durum mu diye
Neden babama güvenirim de demediniz ?Normal değil tabi ki
Ben de biliyorum
Ama oluyor yaşanıyor
Böyle değildim ki ilk evlendiğimde sonra böyle oldu
Anneme güvenirim kardeşime güvenirim ama eşime güvenemiyorum
Ben böyle oldukça sanki daha çok yalan söylüyor gibi geliyor
Normal evlilik olmadığının farkındayım
gayet edepliyim başkalarının kocasını ornek veren sensin başkaları zengonla evlendi ben yapm(a)dim diye.saygı timsali insan seni!Edebini takın
Senin gibi yorum yazan yok bu kadar kişi arasında
Saygısız!
Neden babama güvenirim de demediniz ?
Belki de eşinize olan bu güvensizliğin sebebi kendi aile içi sorunlarınız olmuştur.. Tekrar söylüyorum bunları yardım alarak aşabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?