Eşimle tartışmamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noram

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
4.770
20.541
308
35
Selam hanımlar

Çok moralim bozuk. Dün eşimle çok kötü tartıştık. Olayı anlatmak istiyorum kısaca. Evim iş yerime 10 dk yürüme mesafesinde. Yürüyerek gidip geliyorum, eşim de çocuğun bisikletini yaptırmak için arabayla benim yakınıma gelmiş. Yan taraflarına tekerlek yaptırınca bagaja sığmamış, arka taraf kirlenir diye beni arıyor; diyor ki “ sen bisikleti eve götür, ben de eve arabayla geçeyim.” Ben de dedim ki “ sen bisikleti eve götür, ben arabayla geçeyim, bisiklet ben mi taşıyacağım.” O da “ bunu sana ödetirim.” Gibi bir şey söyledi kapadı telefonu.

Velhasıl koymuş bisikleti arkaya, getirmiş eve. Sürat beş karış. Evde bana emirler yağdırıyor, ben de sinirledim “kendine gel, sen dedim bana böyle davranamazsın.” Neyse çıktı gitti bu evde.in. 1.5 saat sonra geldi,

Ben ertesi gün yemeğini yaptım, çamaşır yıkadım, çocukları doyurdum; çay demledim. O gün işe öğlen 2’de gidip 1 saat durup çıkmış. Arabayla gidip geliyor ki arabayla 15 dk iş yeri de. Evdeki bulaşık makinasını bile boşaltmamış, kahvaltı yapmış lavaboya koymuş. Sabahtan beri de “her şeyi ben yapıyorum.” Diye mesaj atıp duruyor bana ki yaptığı bir bok yok. Bunun üzerine eve geldi.

Biraz tartıştık, hakaret vs yok. Dedim ki ona “ne yaptın bütün gün, merak ediyorum anlat.” Cevap vermiyor bana. Sesimi yükselterek sordum “hayır dedim söyleyeceksin bugün neye bu kadar yoruldun diye. Bağırma diye bana bağırdı ve eliyle ağzımı kapatıp sıktı. Ben de refleks olarak göğsünden tutturup ittim; o da bir tane yapıştırdı çenemle yanağıma geldi. Şok içinde kaldım. Sonra bana döndü diyor ki ilk sen bana vurdun. Dedim ki sen bana dokunamazsın, ağzımı sıkamazsın. Ben de refleks olarak kendimi savundum aslında ama o bana vurdu. Sonra geldi çok özür diledi ama umrumda bile değil.

İşteyim şu an, öğlen arası avukata gitmeyi düşünüyorum. Kafam çok karışık, başlangıç konusu çok tırt ama ilk defa alttan almak istemedim ve sonuç bu. Sizce ben mi ona ilk vurmuşum? Yani çok karışık kafam.

Sizin aracınız hatchback değil galiba, arka koltuklar inince çoğu şey arabaya sığıyor. Konuya gelecek olursak bisikleti onun taşıması gerekirmiş. Ama aslında bisiklet arabaya her türlü sığar ki. Yani senden bunu istemeden kendisi bisikleti arabaya sığdırmalıydı. Ne yaptı ne etti bisikleti sığdıramadı mı, o zaman bisikleti arkaya sabitleyebilirdi .

Sadece bu meseleden boşanılmaz. Ama belli ki sizin başka problemleriniz var, bisiklet meselesi de o problemlerin son damlası olmuş.

Kafanızın karışacağı bir şey yok, dediğiniz gibi ilk kez alttan almayınca rahatı bozulmuş beyefendinin şiddete kadar varmış.

Gardinizi indirmeyin sizi bakıcı gibi kullanmak istiyor alıştığı şekilde.

Sığdırmış ki zaten, arabayla getirdi bisikleti eve. Mevzu bencilliği ve her şeyi kendine hak görmesi. Haksız olmasına rağmen haklı gibi davranması.
Bana vurur vurmaz ilk dediği şey “önce sen bana vurdun.” Dedim ki hayır sen ağzımı sıktın, ben de göğsünden seni sertçe ittirdim. İlk o temas etti bana ki zaten iyi niyetli değildi o teması da.

eliyle agzini kapatip sikan insani tabii ki iteceksin. bu zaten baslangic olmus
cok üzüldüm ama bu evlilik artik dönmez. En doğrusu avukata gidecek olmandir ve şiddeti tamamen o baslatmis.
zaten devam edersen devami da gelir.
KKda okudugum bütün siddet hikayelerinde erkekler ya "sen baslattin" diyor ya da "sen kıskirttin"
kendinin haksiz oldugunu zanneden erkek nadirdir.
ayrica bisiklet konusunda da hatali degilsin. ne alaka bisikleti niye sen tasiyasin, arabayi sana biraksin.
Bu aklina bile gelmiyor kendine erkegim diyor.

Aynı şeyi söyledim ben de. Zaten haksız olduğunun çok farkında ama ben boşanmak istiyorum. Kabul edemiyorum, üste çıkmaya çalışmasını hazmedemiyorum. İlk takışmamızda gene yapar bunu da biliyorum

Durduk yere kavga çıkarmış bile isteye.buradan okuyunca ilk dolduruşa mingelmis izlenimi aldım okadar sacma bisiklet olayı.
Süründürün aklı başına gelsin

Darp raporu aklıma geldi ama yüzüme öyle sert gelmedi vuruşu. İz bile yok. Ne diyip alacağım bilemedim

Şiddetin azı ya da çoğu olmaz. İlk paragraftaki "sana ödetirim" kısmını okuduktan sonra konunun devamında şiddetin olacağını anladım. Şimdi çenenizi sıkan adam sonra çok daha fazlasını yapacak. Bence boşanma kararından dönmeyin, çok pişman olursunuz.

Biz 21 yıldır birlikteyiz, 11 yıldır da evli. İlk defa oldu ama bir daha olmaz asla diyemem.

Darp raporu aklıma geldi ama yüzüme öyle sert gelmedi vuruşu. İz bile yok. Ne diyip alacağım bilemedim
Orada acı ve ağrı hissi olması da raporda belirtiliyor ve duyduğuma göre iş davaya giderse savcılık dikkate alıyormuş bu bulguları.

sanirim konunun devamını okumadiniz.
baslangic basit bir es didismesi ama devaminda siddet var
Okudum ama mesele başta bisiklet gibi duruyor ya, boşanma sebebi olarak bisiklet gösterilmez diye yazdım. Çünkü bazen konu sahipleri asıl meseleden uzaklaşabiliyor.

Yorumum yanlış anlaşılıp eksilenmese bari, düzenleme vakti de geçmiş.

Arabayla götürmüş canım ama arka tekerlekleri 4 tekere çevirince bagaja sığmamış. Sonra biz takışınca arka koltuğun oraya ters sokmuş ama araba pislenmişmiş
Eve gelınce iki vıdayı kendı sıkıp ek tekerleri yeniden takmak yerine sizin ağzınızı sıkmayı tercih eden bu ı boşayın .
Geri adım atarsanız şiddeti kabullenmiş olursunuz

bir de bana vurur vurmaz ilk sen vurdun dedi ya “şerefsiz” dedim ben de. Evde kovdum ama gitmedi. Annemle aynı sokakta oturuyoruz gitmek istemiyorum eve.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…