Eşimle tartışmamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tartışma diyince sonunu böyle beklemiyodum. Adam içindeki canavarı tutamamış daha fazla. Koş koş koş iş büyümeden kes at bu malı hayatından. Böyle şeyler iyiyi de güzeli de yok eder.

Siz ilk vursaniz bile bu onun vurmasını haklı mi çıkarır? Kadin gücüyle erkek gücü bir mi, bi erkeğin kadina vurması ya da şiddet uygulamasının hic bir haklı yanı yoktur. Kadın ona vursa dahi...

Saçma sapan erkek gösterisi yapıyor kafanın karışıklığı çok normal ama böyle abuk subuk şeylere devamlı sinirlenecekse en ufak strese bir ricaya gelemiyosa boşanın gitsin. Herşeyden önce o evde bir çocuk yetişiyor, bu olaylar olurken çocuk nerdeydi? Çocuk görmese bile kulağı var. Çocuğun önünde ezilen bir anne olmayı hiç bir kadın istemez. Eşinin başka sorunu olmalı. Bisiklet için kimse kimsenin ağzını sıkamaz çenesine yüzüne vuramaz bu sevgi değil böyle şeyler sevgiye aşka dahil değil arkadaşlar yok böyle bir hikaye ne sevgililikte ne evlilikte bildiğiniz toksik ilişki ve ben taa buradan hissediyorum ki bu onun ilk kez yaptığı hareker değil. Ya eşin kendini düzelticek çeki düzen vericek sorun neyse çözecek. Gerekirse çift terapisine gidin. Ama sonrası onun sorumluluğu. Üstelik çalışan kadınsın + çocuk bakıyosun büyütüyosun bu herkesin harcı değil bence. Ayakların üstünde duran güçlü bir kadınsın korkun olmasın.

İlk hareketi eliyle ağzınızı kapatarak o başlatmış zaten. Asıl sizin yaptığınız refleks. Şiddet bir kere başladı mı sonu gelmez. Ki sevginin olduğu yerde ilkinin bile olmaması gerekiyor.

Biz 21 yıldır birlikteyiz, 11 yıldır da evli. İlk defa oldu ama bir daha olmaz asla diyemem.
21 mi yıl
obooov. tee ortaokul herhalde.

sizi incitmek istemiyorum da hakaten konun başında kaldım ben
niye bisikleti size bırakıyor da siz eve getiriyorsunuz?
sebep?
bunu niye teklif ediyor yani? adamın ayağı mı aksıyor, kolu mu sakat? olay ne?

e bu teklifi kabul etmemişsiniz ödetmiş hakketen yani, sonrasında olanların hepsi zincirleme kendi içinde akış. ben daha o başı bi anlasam....

not: bekarım. çoğu kez o meşhur (!) taşınamayan damacanaları ben kendim alıp, bagaja koyup getirip apartmana kendim çıkarıyorum kurye getirmiyor. ama niye "erkek" karısına böyle bişey diyor anlayamadım kaldım orda.

Darp raporu aklıma geldi ama yüzüme öyle sert gelmedi vuruşu. İz bile yok. Ne diyip alacağım bilemedim
Yüzünüzde iz olmasın gerek yok, darp raporu alıp şikayetçi olun ve evden bir uazaklaşsın. Bu süreçteki davranışlarına göre boşanmayı enine boyuna düşünürsünüz ama burnunu sürtmezseniz devamı gelecek ona göre kararınızı verin.

Shakespeare'in arabın intikamının arabanın intikamı versiyonu dsdhs. Arabayı sizden daha çok seviyor, daha değer veriyor. Ona kıyamıyor ama size zarar veriyor. Hırt. Boşanın, sevgi, saygı ve tahammül bitmiş

sert bir tepki koy ve bir süre ciddi anlamda soguk davran. Düsünmek istiyorum, seninle devam etmek istedigime emin degilim de.

“Gel arabayı eve sen sür de ben bisikleti taşıyayım (sanki sırtında taşıyacak itecek gidecek) “ demek yerine çıkardığı olaya bak. Sanıyorum sen bu zamana kadar hep alttan aldın. Başka türlü nasıl yürüyecek bu kadar yıl

Boşanma kesinse eşimin bana vurduğu elini kırıp arabayı da duvara toslardım. Ben ondan korkacağıma o benden korksun.

Elleri kırılsın tabiki şiddete karşıyım,ama başka meseleleriniz de var mı yok mu diye oturup konuşup öyle karar verin

Biz 21 yıldır birlikteyiz, 11 yıldır da evli. İlk defa oldu ama bir daha olmaz asla diyemem.

başlangıç konusu çok tırt ama ilk defa alttan almak istemedim ve sonuç bu.

Ilk defa alttan almamissiniz ve ilkinde dayagi yemissiniz. 21 senedir dayak yemediginize şasirmistim meger sizden dolayiymis.
Kavga baslangic konusu da hic tirt degil boyle şeyleri tirt sanarak dayak yediginiz seviyeye gelip sonra şaşiriyorsunuz.
Normal bi adam bisikleti karisina taşitmaz ya bi sekilde arabaya sokar ya da arabayi birakir bibde ustune sacma sapan bunu sana ödetirimler filan kusura bakmayin ama hiç tirt degil şu adamin normal olmadigi o kadar belli ki uslubundan davranislarindan...

21 yıllık ilişkiye tavsiye vererek bilgeliğe henüz ulaşmış hissetmiyorum en iyisini siz bilirsiniz ama bence kalbiniz ve mantığınızı ortak kullanarak karar verin

Ne yaptınız, iyi misiniz? Akşam boşanma konusunu açtıysanız bir yapmadı di mi?

İş yerime geldi, bir ton özürler diledi. Başta mesajlarda da beni suçladı ama ben geri adım atmayınca o geri adım attı. Ama ben kafamın karışık olduğunu, kabullenemediğimi söyledim. Eve geldim ama o evde değil, annesine gitti.

Çocuklar çalıştığımız için annemdeydi. Zaten çok tartışan bir çift değiliz. 21 senede ilk defa böyle bir şey oldu. 2 ve 7 yaşında iki oğlumuz var. Eşim öfkelidir ama şiddete asla başvurmadı bugüne kadar. Çok şaşkınım, üzgünüm. Avukatla görüşeceğim, o da gelmesin eve pazartesiye kadar.

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim, haklı olmadığım bir yön var mı sizlere danışmak istemiştim, yardımlarınız, yanıtlarınız için de çok sağ olun. Mune konumu kapatabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…