Giderken bisikleti kim götürmüş
Öyle bir şey yapamaz. Ben öyle biri değilim çünkü. Sessiz kalmam aslaEşinizin bencilliğine aşırı kuruldum ben ya, yerinizde olsam asla geri adım atmazdım. İdare etmeseydiniz dayaktan haşatınızı çıkaracaktı heralde bu zamana kadar.
Ee ama yok artık, bir bisikletin arabaya sığmamasını aklım almamıştı zaten. Resmen kavga etmek için bahane yaratmış.Arabayla götürmüş canım ama arka tekerlekleri 4 tekere çevirince bagaja sığmamış. Sonra biz takışınca arka koltuğun oraya ters sokmuş ama araba pislenmişmiş
bir de bana vurur vurmaz ilk sen vurdun dedi ya “şerefsiz” dedim ben de. Evde kovdum ama gitmedi. Annemle aynı sokakta oturuyoruz gitmek istemiyorum eve.
Evin önünde karşılaştık ve kafa sallıyor bana hala. Eve girdik ters ters konuşuyor bir deEe ama yok artık, bir bisikletin arabaya sığmamasını aklım almamıştı zaten. Resmen kavga etmek için bahane yaratmış.
Aynen öyle. Ben bağırmışım ki ciyak ciyak bağırdığımı düşünmeyin azıcık sesim yüksek desibelde çıktı. Bağırarak dediğim de “ne yaptın da yoruldun bana bi anlat.”çünkü o an farketti yanlış yaptığını ama hatasını kabul edip yaptığının sorumluluğunu almak yerine suçu size attı.
kendi kontrolsüzlüğünün sorumlusuda sizsiniz ona göre.
Darp raporu alın uzaklaştırma isteyın . Bakın boşamayacaksanız bile bunu yapın . Yani en azından sizin ona asla bu konuda tahammül edemeyecegınızı anlamalıbir de bana vurur vurmaz ilk sen vurdun dedi ya “şerefsiz” dedim ben de. Evde kovdum ama gitmedi. Annemle aynı sokakta oturuyoruz gitmek istemiyorum eve.
kıyamaaam10 dk lık yürüme yoluna arabayla götürmüş prenses
Aynen öyle. Ben bağırmışım ki ciyak ciyak bağırdığımı düşünmeyin azıcık sesim yüksek desibelde çıktı. Bağırarak dediğim de “ne yaptın da yoruldun bana bi anlat.”
Dün içerik olarak buna benzer bir konu açıldı ama sadece içerik benziyor,gidişat olayların etki tepki durumu tamamen farklı,baştan sona kadar haklısınız mevzu bisiklet vs değil eşiniz çok hadsiz ilk sen bana vurdun gibi bir durum yok,bir insanın ağzını kapatıp ona fiziksel müdahalede bulunmak zaten zorbalık sizin onu itmeniz şiddet değil kendini savunma refleksi ve sonrasında tokat atmış işte bu bariz şiddet zaten ve artı olarak psikolojik şiddette var,şu durumu karıştırmamak lazım ilk ben başlattım sen başlattın diye işin içinden çıkamaz kimse,durduk yere canınız sıkıldı diye bir insana sözlü tacizde bulunup tahrik edip ayarlarıyla oynamak insan haklarını ihlal edecek kadar sözlü ve fiziksel saldırıda bulunup sen başlattın demek başka,bir ilişkinin içindeki anlaşmazlıklar üzerine konuşmak isteyip hesap sormak başka,siz normal bir refleks alıp sorunun ne olduğunu sorup hesap sormuşsunuz konuya açıklık getirmesini istemişsiniz o da mantıklı bir cevap bulamayınca her boş insan gibi saldırıya geçerek kendini savunmaya geçmiş,her olay kendi içinde değerlendirilmeli şunun başına benzer olay gelmişti ona hatalısın demişlerdi şimdi bendemi hatalıyım denemez,siz haklısınız bu adamdan boşanmak kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur.Selam hanımlar
Çok moralim bozuk. Dün eşimle çok kötü tartıştık. Olayı anlatmak istiyorum kısaca. Evim iş yerime 10 dk yürüme mesafesinde. Yürüyerek gidip geliyorum, eşim de çocuğun bisikletini yaptırmak için arabayla benim yakınıma gelmiş. Yan taraflarına tekerlek yaptırınca bagaja sığmamış, arka taraf kirlenir diye beni arıyor; diyor ki “ sen bisikleti eve götür, ben de eve arabayla geçeyim.” Ben de dedim ki “ sen bisikleti eve götür, ben arabayla geçeyim, bisiklet ben mi taşıyacağım.” O da “ bunu sana ödetirim.” Gibi bir şey söyledi kapadı telefonu.
Velhasıl koymuş bisikleti arkaya, getirmiş eve. Sürat beş karış. Evde bana emirler yağdırıyor, ben de sinirledim “kendine gel, sen dedim bana böyle davranamazsın.” Neyse çıktı gitti bu evde.in. 1.5 saat sonra geldi,
Ben ertesi gün yemeğini yaptım, çamaşır yıkadım, çocukları doyurdum; çay demledim. O gün işe öğlen 2’de gidip 1 saat durup çıkmış. Arabayla gidip geliyor ki arabayla 15 dk iş yeri de. Evdeki bulaşık makinasını bile boşaltmamış, kahvaltı yapmış lavaboya koymuş. Sabahtan beri de “her şeyi ben yapıyorum.” Diye mesaj atıp duruyor bana ki yaptığı bir bok yok. Bunun üzerine eve geldi.
Biraz tartıştık, hakaret vs yok. Dedim ki ona “ne yaptın bütün gün, merak ediyorum anlat.” Cevap vermiyor bana. Sesimi yükselterek sordum “hayır dedim söyleyeceksin bugün neye bu kadar yoruldun diye. Bağırma diye bana bağırdı ve eliyle ağzımı kapatıp sıktı. Ben de refleks olarak göğsünden tutturup ittim; o da bir tane yapıştırdı çenemle yanağıma geldi. Şok içinde kaldım. Sonra bana döndü diyor ki ilk sen bana vurdun. Dedim ki sen bana dokunamazsın, ağzımı sıkamazsın. Ben de refleks olarak kendimi savundum aslında ama o bana vurdu. Sonra geldi çok özür diledi ama umrumda bile değil.
İşteyim şu an, öğlen arası avukata gitmeyi düşünüyorum. Kafam çok karışık, başlangıç konusu çok tırt ama ilk defa alttan almak istemedim ve sonuç bu. Sizce ben mi ona ilk vurmuşum? Yani çok karışık kafam.
Çünkü yediği haltın farkında ve kabul etmek zor geliyorAvukatla görüştüm, pazartesi burada olacakmış. Hala mesajlarda sen yaptın, sen başlattın diyor şaka gibi
Böyle küçük konulardan bu hale gelmeniz imkansız. Mutlaka daha öncesinde aslında önemli olup üzeri kapatılan çok konu vardır. Kesinlikle eşinizin davranışları anlattığınız kadarıyla problemli. Boşanın direkt diyemeyiz ama mutlaka öncesinde yaşadığınız şeyleri gözlemleyin gerek konuşarak gerek terapi olarak toparlamaya çalışın. Bir şeyler değişmezse de birbirinizin hayatını bu şekilde etkiyeceğinize ayrılın derimSelam hanımlar
Çok moralim bozuk. Dün eşimle çok kötü tartıştık. Olayı anlatmak istiyorum kısaca. Evim iş yerime 10 dk yürüme mesafesinde. Yürüyerek gidip geliyorum, eşim de çocuğun bisikletini yaptırmak için arabayla benim yakınıma gelmiş. Yan taraflarına tekerlek yaptırınca bagaja sığmamış, arka taraf kirlenir diye beni arıyor; diyor ki “ sen bisikleti eve götür, ben de eve arabayla geçeyim.” Ben de dedim ki “ sen bisikleti eve götür, ben arabayla geçeyim, bisiklet ben mi taşıyacağım.” O da “ bunu sana ödetirim.” Gibi bir şey söyledi kapadı telefonu.
Velhasıl koymuş bisikleti arkaya, getirmiş eve. Sürat beş karış. Evde bana emirler yağdırıyor, ben de sinirledim “kendine gel, sen dedim bana böyle davranamazsın.” Neyse çıktı gitti bu evde.in. 1.5 saat sonra geldi,
Ben ertesi gün yemeğini yaptım, çamaşır yıkadım, çocukları doyurdum; çay demledim. O gün işe öğlen 2’de gidip 1 saat durup çıkmış. Arabayla gidip geliyor ki arabayla 15 dk iş yeri de. Evdeki bulaşık makinasını bile boşaltmamış, kahvaltı yapmış lavaboya koymuş. Sabahtan beri de “her şeyi ben yapıyorum.” Diye mesaj atıp duruyor bana ki yaptığı bir bok yok. Bunun üzerine eve geldi.
Biraz tartıştık, hakaret vs yok. Dedim ki ona “ne yaptın bütün gün, merak ediyorum anlat.” Cevap vermiyor bana. Sesimi yükselterek sordum “hayır dedim söyleyeceksin bugün neye bu kadar yoruldun diye. Bağırma diye bana bağırdı ve eliyle ağzımı kapatıp sıktı. Ben de refleks olarak göğsünden tutturup ittim; o da bir tane yapıştırdı çenemle yanağıma geldi. Şok içinde kaldım. Sonra bana döndü diyor ki ilk sen bana vurdun. Dedim ki sen bana dokunamazsın, ağzımı sıkamazsın. Ben de refleks olarak kendimi savundum aslında ama o bana vurdu. Sonra geldi çok özür diledi ama umrumda bile değil.
İşteyim şu an, öğlen arası avukata gitmeyi düşünüyorum. Kafam çok karışık, başlangıç konusu çok tırt ama ilk defa alttan almak istemedim ve sonuç bu. Sizce ben mi ona ilk vurmuşum? Yani çok karışık kafam.
Ben alttan almadım, susmadım bu sefer. Aslında her kavgamız böyle sonla biter. Öfke kontrol sorunu var eşimin. Ben genelde konuyu büyütmediğinden sorun çıkmıyor esasen. Ama dün susmak istemedim. Sonuç da ortada işteBöyle küçük konulardan bu hale gelmeniz imkansız. Mutlaka daha öncesinde aslında önemli olup üzeri kapatılan çok konu vardır. Kesinlikle eşinizin davranışları anlattığınız kadarıyla problemli. Boşanın direkt diyemeyiz ama mutlaka öncesinde yaşadığınız şeyleri gözlemleyin gerek konuşarak gerek terapi olarak toparlamaya çalışın. Bir şeyler değişmezse de birbirinizin hayatını bu şekilde etkiyeceğinize ayrılın derim
Vay konu neden bereye gelmiş. Çift taraflı bisiklet olayını o kadar büyütmüşsünüz ve inada binmiş olay. Ne olur araba batsa yada sizin iş yerinizden 5 dk imiş ne olur götürseniz .Selam hanımlar
Tabiki susmayın şiddet şiddettir basite indirgenecek bir tarafı yok yaşadığınız şeyin. Eğer bu tarz kavgalar bu şiddetle rutine bağlamaksa ayrılık kaçınılmaz oluyor. Ama boşanmak istemiyorsanız da geçmişinizi düşünün olabilecek sorunlardan yola çıkın. Eşinizle suçlayıcı olmayacak şekilde konuşmayı deneyin. Öfke kontrol sorunu için tedavi hatta çift terapisi teklif edin. Biraz zor süreç ama birbirinizi seviyorsanız zaman içinde belki toparlayabilirsiniz. Umarım sizin için hayırlısını güzelini yaşarsınızBen alttan almadım, susmadım bu sefer. Aslında her kavgamız böyle sonla biter. Öfke kontrol sorunu var eşimin. Ben genelde konuyu büyütmediğinden sorun çıkmıyor esasen. Ama dün susmak istemedim. Sonuç da ortada işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?