- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Evet aynende öyle hiç birşeyin gerçeği hayalinden kabus değil.insan evlenmedende evliliğe hazır olamiyor benceHerkes bu korkuyu yaşıyordur en başta değil mi? Yani acaba nasıl olacak, yapabilecek miyim beni çok korkutuyor
Korundugunuz halde olduysa esinin tavri yanlis.. Seni suclarcasina davranmiyordur umarim.. Ama hazir degilse birden şoke olmus olabilir; sonucta buyuk sorumluluk.. Bence direkt kavga etme, guzelce konus..Merhaba kızlar,
Bu sorunumu daha önce forumda tanıştığım bazı arkadaşlarıma danıştım. Ama açıkçası pek çok fikir gerekiyor. Henüz çok yeni gebeyim. Öğreneli birkaç gün oldu. Değerlerim sıkıntılı, sağlıklı bir gebelik değil. Haftaya kontrole gideceğim zorunlu kürtaj olabilirim. Eşime söyledim mutlu olmadı. Bebeği istemiyor. Hazır olmadığını çok erken olduğunu söyledi. Hatta genel olarak bebek istemiyor. Gönülsüzce karar senin saygı duyacağım dedi en sonunda. Birkaç gündür eskisi gibi değiliz. Resmen çok mutsuz. Yemek yerken dalıp gidiyor, iç çekip düşünüyor görüyorum. Adama en son saçmalama be, bu ne böyle yas tutuyorsun dedim. Bencil düşündüğümü ve çocuk sorumluluğu almak istemediğini söyledi. Bebeğin zaten mecburi kürtaj ihtimali var. Ben zaten yeterince sıkıntılı bir durumdayım. Bayağı tartıştık. Tamam doğurmak istiyorsan doğurursun napalım dedi. Biraz önce de benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. Hazmetmem lazım dedi. Konusmama izin vrrmedi taksiyi arayıp gitmeyi çok sevdiği bir yere gitti. Şimdi benim sorum kesinlikle bu çocuğu napayım değil, bu konuda bir cevap beklemiyorum. Sorum eşime karşı nasıl davranayım? Hayır adam resmen çok üzüldü, dünyanın en gamsız insanı benim eşimdir. Şimdi ben napacağım yani? Belki de düşünüp gelecek, belki kabul ediyormuş gibi yapacak? Bu şekilde olsun istemiyorum. Annemi aradım, gelecek şimdi yanıma. Çok üzgünüm kızlar. Ayrıca şimdiden cevap vereyim. Evet korunuyorduk.
Oyle miymis?? Ben korunduklari halde oldu sandim.. O zaman esi kizmakta hakli, cunku bu buyuk bi sorumluluk, emrivaki hic hos degilBir kere korunurken hamile kalmamışsınız, haplarınızı içmeyi bir kaç gün unutmuşsunuz.
Korunma sorumluluğu eşimde olsa, ve bir süpriz ile karşılaşsam acayip sinirlenir ve bende eşimi suçlardım.
Ben eşinizi haklı buldum, üzgünüm.
Suçlu görmüyor aslında, eşim erken olduğunu düşünüyor. Şimdi Baba olmak istemiyorum diyor. Yeni bir kariyer planlıyor.
Kürtajlık durum yoksa sakın aldırma derim canım pişman olursun psikolojik olarak cökersin cok zor bi durum ama eşin istesede istemesede dogdugunda illaki sever alışır ya evladı Allah yardımcın olsunArkadaşım 3 kere hamile kaldım ve hepsi düştü. 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz. Aklına gelecek hemen her türlü otu kökü kaynattık ilacı içtik tedaviyi olduk Dua ediyoruz, yapabileceğimiz elimizden gelen herşeyi hayatımızı bu soruna odaklamamaya çalışarak yapmaya çalışıyoruz. Ama aklımız istemsizce regl tarihi ovulasyon günü saati çocuk hayali ile doluyor taşıyor. Hatta Eşim ameliyat oldu bu sorun için.
Biz ki bu kadar çok istiyoruz eşim ilk hamilelik testim pozitif çıktığında "hmm hayırlı olsun" dedi. Oturdum kaç saat ağladım sen istemiyorsun hiç sevinmedin falan diye. Ama alakası yok erkekler çocuk doğduktan sonra anlıyorlar babalığı kadınların ise çoğunluğu hamileliğini öğrenmeden hissediyor ve moda giriyor.
Zaten korunuyor iken hamile kalmışsın Süpriz bir hamilelik olmuş eşinin tepkisi tabiki moral bozucu ama gebeliğin eğer olumlu devam ederse eşinin üstüne gitmeden akışına bırakmanı öneririm. Kalp atışını duyduğunda harketlerini hissettiğinde yada en geç çocuğu kucağına aldığında duyguları değişecek bence.
Eğer ki olumsuz giderse gebelik ve sonlanmak durumunda kalırsa da eşine yine tepki göstermemelisin sonuçta planlı bir gebelik değil ve adam baştan fikrini söylemiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ay yanlış yere yazdım pardon eşiniz ne ameliyatı oldu benim eşimde oldu acaba aynı ameliyat mı bizde bi etkisi olmadı da ondan sordum cnmKürtajlık durum yoksa sakın aldırma derim canım pişman olursun psikolojik olarak cökersin cok zor bi durum ama eşin istesede istemesede dogdugunda illaki sever alışır ya evladı Allah yardımcın olsun
Yaslarınız kaç ikinizin deSuçlu görmüyor aslında, eşim erken olduğunu düşünüyor. Şimdi Baba olmak istemiyorum diyor. Yeni bir kariyer planlıyor.
Bu benim durumumu özetliyor gibi. Benim eşimin de sevineceğini düşünüyorum.ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eşinizin o henüz erken düşüncesi bana kalırsa evliliğin tamamı için erken bir süreç gibi.. herkes anne baba olmak içgüdüsü taşımıyor.. ben hamile kaldığımda 4 senelik evliydik ve eşim henüz erken dedi.. kesinlikle baba olma sorumluluğunu almak istemiyordu.. sonunda benim isteğime saygı duydu kabullendi bütün kontrollere benimle birlikte geldi ama bunu kendini mecbur hissettiği için mi yaptı bilmiyorum öyleyse de bana çaktırmadı..
insanın neyle karşılaşacağını bilmediği bir durumu istememesi çok normal .. korkması, hayatının değişeceğinden endişe etmesi.. doğumdan sonra narkozdan ayılırken kulağımın dibinde o istemeyen adam çok güzel bir oğlumuz oldu, çok tatlı bir oğlumuz oldu diye çocuk gibi seviniyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?