eşimle tartışmamız

Cocuk istemeyen birine cocuk yapacagiz, cocuk isteyen birinede olmaz demekte bana kalirsa esit derecede bencil bir davranis. Esinle bu durumu evlenmeden önce konustuysaniz ve esini boyle kabul ettiysen su durumda baski yapma bence. Kendisini hazir hissetmiyor demekki belki belli bir sure sonra hazir hissedecektir.

eşinizde çok bencilmiş bu durumda sizin yanınızda olacağına nasıl davranıyor üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Çocuk konusu tek taraflı karar verilebilecek bişey değil.Eşiniz adınada üzüldüm bu yüzden.Ama genel yaklaşımı hayatı boyunca bebek filan istememesiyse yani ona da bişey diyemiyorum artık deli mi ne der geçerim.Sadece zamansız buluyorsa ileride olması fikri doğru geliyorsa o zaman üzüldüm.Sizi çok olgun buldum ben olsam baya çingeneye bağlardım hır gür o yüzden fikir verebilmem mümkün değil.Sadece dilerim ki kürtaj değilde çocuk olursa şayet aranız kötüye gitmez ve düzelirsiniz.Bunun için dua edicem.

Çocuk istemeyen biri için de gerçekten çok büyük bir dert bu.Ben size üzüldüğüm kadar eşinize de üzüldüm ve kızamadım.İkinizde haklısınız bir yandan. ömür boyu istemiyormuş da değil sanırım sadece erken olduğunu düşünüyor.O sorumluluğu alamayacağım diyorsa cidden alamayacaktır.İleride çok sıkıntılar olabilir.Yahu ben evime bir kedi bile aldığımda ilk 2 hafta ağlama krizlerine girdim ben buna bakamayacağım nereye versem diye.Kedi yahu kedi.Her işini kendi gören bir canlı.Lohusa döneminde gibi depresyona girdim.Bir de bebek öyle bir şey ki,evliliklerde büyük sorunlar doğurabiliyor.Tek başınıza göğüs gerebilecek misiniz?Size en çok destek gereken bir zamanda bir de eşinizi düşünebilecek misiniz?
Yaşınız çok geç değilse daha uygun bir zamanda ileride yapın derim ben çocuğu.

Insan boyle bir aciyi yasarken nasil olurda esini karisini birakip gidebilir anlamiyorum tamm diyebilir hayatim olsun bunda da bir hayir vardir dusuk tehlikesi varsa dikat et veya ne bilim adam akilli konusa bilirdi sizle cekip gitmek dusunmek ne dir ya bu hayati yasami ayni evi paylasiyorsunuz ve acili kotu halinizde sizi birakiyo yanlis anlamayin ama cok uzuldm simdi sizin aciniz daha da buyustur esinizin davranislarindan dolayi rabbim yardimcinZ olsun hakkinda hayirlisi beyse o olsunnn

Zor bir durum..eşinizin çocuk istememe hakkı olduğu kadar sizin isteme hakkınız var.keşke evlenmeden önce konusulsaydi.Ama madem ki şuan hamilesiniz sakın eşiniz istemiyor diye vazgeçmeyin. Şimdilik sakin davranmayı deneyin.eğer sorunsuz bir şekilde hamilelik devam ederse eminim eşinizden kabullenecektir.bu can onunda bir parçası kayıtsız kalamaz..Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bir kere korunurken hamile kalmamışsınız, haplarınızı içmeyi bir kaç gün unutmuşsunuz.
Korunma sorumluluğu eşimde olsa, ve bir süpriz ile karşılaşsam acayip sinirlenir ve bende eşimi suçlardım.
Ben eşinizi haklı buldum, üzgünüm.

Korundugunuz halde olduysa esinin tavri yanlis.. Seni suclarcasina davranmiyordur umarim.. Ama hazir degilse birden şoke olmus olabilir; sonucta buyuk sorumluluk.. Bence direkt kavga etme, guzelce konus..

Oyle miymis?? Ben korunduklari halde oldu sandim.. O zaman esi kizmakta hakli, cunku bu buyuk bi sorumluluk, emrivaki hic hos degil

Suçlu görmüyor aslında, eşim erken olduğunu düşünüyor. Şimdi Baba olmak istemiyorum diyor. Yeni bir kariyer planlıyor.

ya henüz buraya kadar geldim de bu mesaja istemsizce güldüm.. sanki kendisi 9 ay karnında taşıyıp lohusalık yaşayacak ..
kariyer planlıyormuş..

ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama eşinizin o henüz erken düşüncesi bana kalırsa evliliğin tamamı için erken bir süreç gibi.. herkes anne baba olmak içgüdüsü taşımıyor.. ben hamile kaldığımda 4 senelik evliydik ve eşim henüz erken dedi.. kesinlikle baba olma sorumluluğunu almak istemiyordu.. sonunda benim isteğime saygı duydu kabullendi bütün kontrollere benimle birlikte geldi ama bunu kendini mecbur hissettiği için mi yaptı bilmiyorum öyleyse de bana çaktırmadı..
insanın neyle karşılaşacağını bilmediği bir durumu istememesi çok normal .. korkması, hayatının değişeceğinden endişe etmesi.. doğumdan sonra narkozdan ayılırken kulağımın dibinde o istemeyen adam çok güzel bir oğlumuz oldu, çok tatlı bir oğlumuz oldu diye çocuk gibi seviniyordu..

Kürtajlık durum yoksa sakın aldırma derim canım pişman olursun psikolojik olarak cökersin cok zor bi durum ama eşin istesede istemesede dogdugunda illaki sever alışır ya evladı Allah yardımcın olsun

Kürtajlık durum yoksa sakın aldırma derim canım pişman olursun psikolojik olarak cökersin cok zor bi durum ama eşin istesede istemesede dogdugunda illaki sever alışır ya evladı Allah yardımcın olsun
Ay yanlış yere yazdım pardon eşiniz ne ameliyatı oldu benim eşimde oldu acaba aynı ameliyat mı bizde bi etkisi olmadı da ondan sordum cnm

esıne bundan sonra asla eskısı gıbı olamazsın bu hasssas bı konu unutamazsın
ınsanın zor anında yanındakının ne yaptıgı onemlıdır

konussan senı asla anlayabılecegını sanmam hatta aksıne bi kısır dongu yasar durursunuz...aılenede boyle anlatma sen ılerde unutsan aılen unutmaz ve onlar da bıldıgı ıcın esınle daha da gergınlıgınız surer hanı evde tek kalmak ıstemedıgın ıcın annen gelmıs olsun eşin ıcın

bence zamana bırak herseyın hayırlısı olsun uzulme zor bı donemden gecıyorsun atlatıcaksın

Bencilce davranan siz değil, eşiniz olmus

Evlenmeden evvel ben cocuk düşünmüyorum diye size belirtti mi?

Bu benim durumumu özetliyor gibi. Benim eşimin de sevineceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…