eşimle tartışmamız

Canım sen aileni bozma boşanma bekle belkide eşin aldatmiyordur senden korktuğu için bunları yapıyordur ne zaman elinde kanıt olursa o zaman haklısın şimdi bir hareketinle haksız duruma düşebilirsin
Senden nefret ediyorum, şeytanı görseydim seni görmeseydim demiş adam. Aldattığına kanıt mı lazım illa?

Şuan sizi aldatıyorsa yaptığınız hiç bir tehdit etkili olmayacak hatta işine gelecektir. Giderim vs. Gibi tehditler yani.
Yapabilirseniz önce kanıt toplayın. Elinizde kanıt varken adam etmekte boşamakta daha kolay olur.
Allah yardımcınız olsun.

Eşine kafan güzelmiş güle güle kullan demek istiyorum .
Çocuk kandırsın o işkillenmekte baya haklısın .
Zaten psikolojik sorunu olmayan bir kadın boşu boşuna işgillenmez
Anladığım kadarıyla yersiz kıskançlıkta yapmıyorsunuz .

Direk aldatmış diye yaftalamak istemiyorum ama bilemiyorum durum ona doğru gidiyor resmen .
Dedektif mi tutsanız ,
Yada emin olmak için Whatsapp web yüklwyip arama ve mesajları kendinize mi yönlendirseniz ?

Şimdi şöyle anlatıyım; erkeklere bu kadar açık açık herşeyi söylemeyin. Çünkü onlar kadınlar gibi düşünmez. Sen böyle takipte oldukça ve ondan hesap sordukça! Sana tepkisi daha artacaktır.
1- Takipte ol ama eşine çaktırma!
2- Eşinin işyerine sık sık git, eşine güleryüzlü ol, o kadının davranışlarını takip et. Kızı biraz araştır, eşine attığı mesajlardan haberdar olduğunu bildiğini lafın arasında söyleyebilirsin. Mesela 1 mesajına cevabı 'ben yazdım' de. Eşinin senden gizlemedigini düşünsün. Hatta bu gibi küçük kaçamaklar normal de, kocanın ünüğünü sonra sıkarsın!!! (Önce kadından kurtul da...) Ayrılacaksan bile ortalığı karıştırıp ayrılırsın.
3- Sürekli sorgulayan taraf olma, kendi hayatını yaşamayı ihmal etme. :))

Bu gibi şeyler işte... Umarım herşey düzelir bence bir müddet 'onu hiç umursamıyormuşsun gibi' yap.

Eğer bazı şeylere aşırı tepkiler veriyorsanız, hadi derim saklaması bi şekilde normal gelir.işle ilgili konuşurlar ama siz rahatsız olursunuz diye siler vs.

Ama eve döndüğünde ki tepkisi çok anormal geldi bana.

Kesinlikle boşanmalısın gözünün içine baka baka aldatıyor seni resmen, bu erkeklere gücünü göstereceksin minnet etmeyeceksin hiçbir kadın bu muameleyi haketmez çünkü kaybedince anlar değerini ve yediği haltı

Yüzde bin beş yüz haklısın!

Esinin tavirlarini sozlerini yargiladigini sanmistim.

Aldatma yoksa istedigi gibi davranip hakaret edebilir seytani bana tercih edebilir ölüyor olsanda mesaiyi saatinde arama diyebilir diyorsan
Sen bilirsin arkadasim hayat senin

Su kk dan ogrendigim boyle bi durumla karsilasirsam birgun sakin sogukkanli ve tetikte olmam gerektigi.delilleri toplayip sonra hadi gule gule derim.
Onu yapabilmek yapı meselesi bence ya . Ben fevri bir insanım yapamam mesela. Allah kimseye vermesin gerçekten çok acı bir durum. Ben aldatilma ihtimalimi öğrendiğimde ayağımdaki botu çıkarıp dövmüş,sonra yere yatırıp boğmaya kalkmıştım ellerimle, ellerim küçük gelince ağzına burnuna yakinimdaki siseyle su doldurmustum ölsün diye. O an kuzenlerimin bana da tepki vereceklerinden çekinmesem hepsini toplatip bir de onlara dövdürtecektim. Benimki eski sevgiliydi tabii, eşim değildi Allah'tan. Sayesinde evlilikten korkar oldum hepten ,evlenmem de zaten.
Konu sahibi siz sakın yapidasiniz ,sakin olun. Bunu yanına bırakmayın, o kızla arasında bir şey olmasa da onun için huzurunuzu kaçırıyor . Bu bile ona sorulacak bir hesap. Allah herkese vicdan versin ya. Evli barklı adama asılmak ne demek, kinamiyim neyse.

Yerinizde olsam bir süre uzak dururdum esimden..Ne hesap sorar ne de terslesirdim.Uzaktan,belli etmeden takip ederdim..Bazen olağan dışı davranmakta etkili oluyor,biraz kaybetme endişesi yaşamalı,düşünmeli "benden cok uzaklaştı"diye..Beklenilen tepkiyi verdiğimizde bazen ister istemez karşı tarafa itebiliyoruz,yasak cazip gelmeye başlıyor,ilgi uyandırıyor.

Sonuna kadar haklısınız bence. Çok ağır konuşmuş Şu an evinizi bırakıp gitmek ceza değil,ödül olur ona . Allah sabır ve kolaylık versin ,ins değerinizi anlar bir an önce.

hikaye çok tanıdık, dolaylı olarak bi tanıdığım da aynı şekilde kocasının yanında çalışan sekreter kızdan rahatsızdı, kocasından kızı işten çıkarmasını istediğinde öyle bir dövmüşki kadını o sekreter için, sonra olaylar olaylar işten çıktı sekreter ama adam bu sefer başka şirketine eşinden gizli tekrar almış
kadın da hala kocamı çok seviyorum, benim kocam yapmaz modunda
halbuki adam dost hayatı yaşıyor
lütfen gözünü aç.

Ya arkadaşlar herkes aldatmaya odaklanmış ama adamın ettiği hakaretler, verdiği tepkiler, yok çocuğum için katlanıyorumlar.. niye katlanıyor ekonomik özgürlüğü mü yok? Ben olsam niye katlanıyorsun ki defol git.. ver tazminatımı öde nafakamı.. ne mok yiyorsan ye.. kadınlar bitti şimdi erkekler mi başladı yok çocuğum için.. yalan. .

Maksadı siz susun aramayın sormayın, evin işini yapın, kızınıza bakın.. üstelik tüm bunları bedava yapın.. o da yanında çalıştırdığı kızı gizlice arabaya alıp merkeze gitsin.

Bakın aldatmıyor olsa bile sizin için o kızı işten çıkarmıyorsa o kız için sizi kırıp aşağılıyorsa ya siz hemen kalkın kızınızı alın evden gidin ya da o gidince valizini hazırlayıp işyerine yollayın. Hangisini gözünüz kesiyorsa.. ama susup oturmayın. Eşiniz de madem bu siteyi biliyor okusun bunları ve hepimizin ahını aldığını bilsin..

Ayy ilk defa bu kadar uzun yazdım

Bende ayni sekilde aldatildim ve ayrildim. Bana 4/4 luk sun diye diye hemde.Kafaya takmissa o bayani napsaniz bos. Simdi siz ne kadar konursaniz konusun bos onun icin. Sonra anlar ama is isten gecer. Iyiki de ayrilmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…