- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Totosu kalkmış belli kiBu adamın söyledikleri boşanırken söylenmez lan.
Evet var evlerine gittik o da ailesiyle evimize geldi...Siz bu bayanla birarada bulundunuz mu hiç yani bi sohbet etmişliğiniz var mı
Yok cnm annemden başka kimsem yoksenin adina uzuldum..
senin ail3n kimsen yok mu ??
bu kiza iki tane soyle delikanli dussun pesine korkutsun kizi..
yoksa bu çirkef kizlar laftan anlamiyorlar..
iyi akşamlar arkadaşlar...
eşimle dün çok kötü tartıştık.
sebebine gelince eşim işinin patronu meslek belirtmek istemiyorum deşifre olmamak için...
yanında çalışan personel kızla yıldızlarımız hiç barışmadı
son 1 yılda eşimle tartışmalarımıızın sebebi kendsi
her şeyi anlatmak istemiyorum eşim burda takıldığımı biliyor
aslında bu sorunların en büyük sebebi eşimm...
personele çok yüz vermeler ondan gelen mesajları süreklı silmeler..
gizli saklı mesajlaşmalar vs..
dünkü olay da eşim iş için şehir merkezine gitti personeli de onunla almış
ama bunu benden gizlemeye çalıştı
tabi ki gidecek iş için burda bir sorun yok...
benden gizlemeye çalışması sorun
arabanın anahtarı bendeydı markete bırakır mısın dedı sen gelince seslen ben sana bırakırım dedim
yok yok sen markete bırak şimdi dedi
birazdan bırakırım dedim
10 dk sonra bni aradı ben geliyrum anahtarı bıraktın m diye
yok dedim hemen iniyorum
inip anahtarı bıraktım ve onun gelmesini bekledim oyalandım markette yalnız geldi güle güle dedim ve yolu olmayan yoldan gitti
ben de niye yalan söylüyorr diye iş yerine gittim evet kız onunla gitmiş...
ve eşim ben görmeyim diye onu arka yoldan almış
sonra ona msj attım ben aptal değilim diye..
cevap vermedi akşam eve geç geldi
niye bana yalan söylüyorsun dedim
kapa çeneni konuşma dedi
cevap ver diye üsteledimm
bana senden nefret ediyorum bugün yaptığın her şeyin farkındaydım
niye benii takip etmeye çalışıyosun
katlanıyorsam kızım için katlanıyorum vs dedi
ben de ona yalan söyleyerek beni kaybediyosun dedim sen bende neler kaybettiğini görsen yaşamak istemezsin dedi
o mesajı attığında eve gelmek istemedim şeytanı görmek istedim ama seni görmek stemedım
hayattan soğuttun bir daha beni mesai saatlerinde ölüyor olsan bile aramıcaksın dedi
işle ilgili sana hiç bişeyi söylemek zorunda değilim dedi
işte bayağı tartıştık dünden beri düşman gibiyiz..
fikirlerinizi almak istiyorum
benım yüzde yüz haksız olduğuma inanıyor öyle miyim???
İyi de elamana neden taktınız
Yani onunla gidiyorum dese de kızacaksınız sanki
Sorun ne
Kendi defolup gitseİki defa gitmek istedim ikisinde de kızımı kullandı .
Kızımı bırakıp gidemem tek varlığım o
Eşinizin konuşmaları, sözleri ; suçlu psikolojisinde olduğunu gösteriyor bence. Hem suçlu hem güçlü.
Siz onu bastırmadan, o sizi bastırmaya çalışmış.
Bu işin peşini bırakmayın bence.
%100 haksız olduğunuzu düşünmesi bile , Bi yerler de Bi haltları gizlediğini gösterir, sizi bastırmaya çalışıyor.
Evet kızın benle yarıştığı bile hissettim bir dönem ..Bence taktığı kısım, elemanla olan patron çalışan ilişkisinden samimi olduğu, çünkü gizli mesajlaşıyor ve siliyor dedi.
Bnm de eşimin kendi işi yani patron. Muhasebeci bayan ama asla şüphe duymadım ben halbuki kıskanç bir kadınım. Ama eşime güveniyorum. Asla gereksiz samimiyet konuşma fln yok. Başbaşa asla kalmazlar mesela ikisi de dikkat ediyor.
Ama konu sahibesinin eşi ve elemanı öyle değil.eşi suç bastırmış resmen bu kavga da
Benim esimin birbirinden güzel 20 tane personeli oldu hiç biriyle sorun yasamadim. .Bence taktığı kısım, elemanla olan patron çalışan ilişkisinden samimi olduğu, çünkü gizli mesajlaşıyor ve siliyor dedi.
Bnm de eşimin kendi işi yani patron. Muhasebeci bayan ama asla şüphe duymadım ben halbuki kıskanç bir kadınım. Ama eşime güveniyorum. Asla gereksiz samimiyet konuşma fln yok. Başbaşa asla kalmazlar mesela ikisi de dikkat ediyor.
Ama konu sahibesinin eşi ve elemanı öyle değil.eşi suç bastırmış resmen bu kavga da
Benim esimin birbirinden güzel 20 tane personeli oldu hiç biriyle sorun yasamadim. .
Hepsi yle çok samimi oldum
Hpsi ile sevdik birbirimizi çoğu zaman esimin yanına gider ama esimin yanına geçmez onlarla otururdum
Bu kız çok farklı bişeyler var ...
Bazen de diyorum gencecik kız Allah günah yazmasin ya gunahina giriyosam
Çok anormal bir tepki. Bu kız şeytanın suret bulmuş hali töbe töbe. Bir kere bu olay bile eşinizle büyük bir kavga sebebi. Sonuna kadar haklısınız. Kızımı kullanıyor diyorsunuz ama o işe gittiğinde çıkın gidin o varken neden gitmek istiyorsunuz ki? Ayrıca kızınızı vermeden sizi gönderirse de ilk işiniz karakola gidip şikâyet etmek. Bir çocuğu anneden ayıramazsın. O vermiyorsa polis tıpış tıpış alır. Ya Eşiniz adam olur o kızı işten çıkarıp ilişkisini kesip evliliğini kurtarır veya bu iş biter. Boşanmada eski msjları çıkarırlar. Bu şekilde tehdit edin. Söylediği sözler çok ağır ve kafasında bitirmiş. Annemden başka kimsem yok demişsiniz ya, hiç korkmayın. Ayaklarınızın üzerinde durun, sizi aldattığı için tazminat ve nafakanızı alın. Siz de önünüze bakın. Bu adamla ömür geçmez. Masum bile olsa sizi düşürdüğü durum çok kötü. Benim eşimin de alt personeli var ve kadın. Ama asla her iki tarafta da en ufak birşey görmedim. Kadınlar eşimden çok beni severler. Eşim çok mesafelidir ve asla gizli saklı konuşup msjlaşmaz, telefonu ortadadır hep. Eşiniz kesinlikle ve kesinlikle suçlu. Çekinmeyin. O kaybeder. O kız ona yâr olur mu sanıyor? Yarın da eşinizi başka biriyle aldatır. Ah bu erkekler!!!! Aldatmasa bile parasını yiyip tekmeyi vurur.. Sinir oldum gerçekten. Uçkurundan başka şey düşünmeyen erkekleri Allah ıslah etsin. Ama şu örneği vermek istiyorum. Arabistanda hırsızlık yapan kişinin kolunu kesiyorkar, şeriat kanunları geçerli. Fakat gelin görün ki hırsızların çoğunun kolu kesik! Yani adamın kolunu kesiyorsun o yine sağlam kalan koluyla hırsızlık yapıyor. Bu da onun gibi bir şey. Eşeğin aklına kabuk çoktan düşmüş. Şuan sabrederek evliliğinizi en fazla bir kaç yıl daha uzatırsınız o kadar. Bu işin sonu ayrılık! Daha fazla yıpranmadan bitirin derim!Evet kızın benle yarıştığı bile hissettim bir dönem ..
Bize geldikleri gün kahve yapıyordum yanıma geldi kız o gün benim için çok yoğun geçmişti kahve içmeye fırsat bulmamistim kıza da öyle dedim başım. Ağrıyor bugün hiç kahve icmedim dedim esim De çok sevmiyor ben söylemesem aramaz hiç kahveyi dedim kız da bana yoo biz Her gün içiyoruz kahve dedi tabu ki içecek orası js yeri gelen giden oluyor eşlik ediyor onlara dedim kız ısrarla yook kimse gelmese de içiyoruz dedi ...
Bence taktığı kısım, elemanla olan patron çalışan ilişkisinden samimi olduğu, çünkü gizli mesajlaşıyor ve siliyor dedi.
bu kiz dayagi haketmis bayagi..Evet kızın benle yarıştığı bile hissettim bir dönem ..
Bize geldikleri gün kahve yapıyordum yanıma geldi kız o gün benim için çok yoğun geçmişti kahve içmeye fırsat bulmamistim kıza da öyle dedim başım. Ağrıyor bugün hiç kahve icmedim dedim esim De çok sevmiyor ben söylemesem aramaz hiç kahveyi dedim kız da bana yoo biz Her gün içiyoruz kahve dedi tabu ki içecek orası js yeri gelen giden oluyor eşlik ediyor onlara dedim kız ısrarla yook kimse gelmese de içiyoruz dedi ...
Inanın Yahudiler bu kadar prensip sahibi diye dünya markalarının çoğu onların..AdaisyLove başımdan geçen olayla örnek vermek istiyorum;
Bnm kayınpederimin çalıştığı yerde Bi eleman kız, eşimden hoşlaşmaya başlamış ama biz o zmn tanışmıyorduk bile eşimle.
Kız birgün x amca size oturmaya gelcem, yok aynı memleketiyiz ailecek görüşelim fln yol yapıyormuş. Eşim demiş baba asla getirme eve fln. O kızın hali hal değil.
Çalışan çalışanlığını, patron patronluğunu bilecek.
Ben eşimin elemanları erkek de kız da olsa bilmem.
Eşim demişti ilk işi kurduğunda; yahudiler asla iş ortaklarının hanımlarını tanıştırmazlarmış, elemanlarını evlerine getirmezmiş. Kıyaslama kıskanma olmasın diye.
Elhamdulillah müslümanız ama yahudilerin bu çalışma prensibini kendimize uyarladık.
Eşinize bahsedin bundan.
Evet evde Hayır hiç konuşmadık..Inanın Yahudiler bu kadar prensip sahibi diye dünya markalarının çoğu onların..
Konu Sahibi eşiniz evde mi şimdi, oturup tekrar konuştunuz mu? Bize anlattığınızı eşinize söyleseniz sen olmadığın zamanlarda bu kız bana böle böle yapıyor diye..
Var tabi ki ama nasıl takip edecek bütün gün is yerinde...Yokmu samimi gerçek bi arkadaşın. Takip etsin onları. Delil toplamış olursun. Baktın dogru kızı bi güzel benzetirsin kocanada yolu gösterirsin
öyle bir konuştu ki haksız olduğuma inandım bir an
lütfen yazın çok çaresizim..
korkmuyor sanıyor istemiyorsan sabah giderim dedim şimdi git niye sabahı bekliyosun dedi ayrıc<a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?