eşimle tartışmamız

Siz bu bayanla birarada bulundunuz mu hiç yani bi sohbet etmişliğiniz var mı
Evet var evlerine gittik o da ailesiyle evimize geldi...
senin adina uzuldum..
senin ail3n kimsen yok mu ??
bu kiza iki tane soyle delikanli dussun pesine korkutsun kizi..
yoksa bu çirkef kizlar laftan anlamiyorlar..
Yok cnm annemden başka kimsem yok
Babam ben küçükken oldu
Erkek kardeşim 201 5te öldü bir annem var..
Belki de kimsesizim diye o kadar rahat ..gidecek yerim yok diye

İki defa gitmek istedim ikisinde de kızımı kullandı .
Kızımı bırakıp gidemem tek varlığım o

Eşinizin konuşmaları, sözleri ; suçlu psikolojisinde olduğunu gösteriyor bence. Hem suçlu hem güçlü.

Siz onu bastırmadan, o sizi bastırmaya çalışmış.

Bu işin peşini bırakmayın bence.

%100 haksız olduğunuzu düşünmesi bile , Bi yerler de Bi haltları gizlediğini gösterir, sizi bastırmaya çalışıyor.

İyi de elamana neden taktınız

Yani onunla gidiyorum dese de kızacaksınız sanki

Sorun ne

Bence taktığı kısım, elemanla olan patron çalışan ilişkisinden samimi olduğu, çünkü gizli mesajlaşıyor ve siliyor dedi.

Bnm de eşimin kendi işi yani patron. Muhasebeci bayan ama asla şüphe duymadım ben halbuki kıskanç bir kadınım. Ama eşime güveniyorum. Asla gereksiz samimiyet konuşma fln yok. Başbaşa asla kalmazlar mesela ikisi de dikkat ediyor.

Ama konu sahibesinin eşi ve elemanı öyle değil.eşi suç bastırmış resmen bu kavga da

Evet kızın benle yarıştığı bile hissettim bir dönem ..
Bize geldikleri gün kahve yapıyordum yanıma geldi kız o gün benim için çok yoğun geçmişti kahve içmeye fırsat bulmamistim kıza da öyle dedim başım. Ağrıyor bugün hiç kahve icmedim dedim esim De çok sevmiyor ben söylemesem aramaz hiç kahveyi dedim kız da bana yoo biz Her gün içiyoruz kahve dedi tabu ki içecek orası js yeri gelen giden oluyor eşlik ediyor onlara dedim kız ısrarla yook kimse gelmese de içiyoruz dedi ...

Haklısınız, sakladıkça iyice kıllandırmış sizi. Direkt kendini savunma pozisyonuna geçiren ofansif konuşmaları da cabası. Kendi eşiyle arasını bozmak pahasına kendi işyerinde çalışan bir kızı bu kadar savunması garip bir durum.

Benim esimin birbirinden güzel 20 tane personeli oldu hiç biriyle sorun yasamadim. .
Hepsi yle çok samimi oldum
Hpsi ile sevdik birbirimizi çoğu zaman esimin yanına gider ama esimin yanına geçmez onlarla otururdum
Bu kız çok farklı bişeyler var ...
Bazen de diyorum gencecik kız Allah günah yazmasin ya gunahina giriyosam

Bence sorun burdan başlıyor işte. Sizde diğer kızlarla samimi olmuşsunuz, olmayın efendim neden oluyorsunuz ki.siz patron hanımı olarak p seviyeyi bileceksiniz ki, eşiNiz de bilsin.

Bunu sizi suçlamak için demiyorum asla yanlış anlamayın, lütfen. Ama erkekler detaylı düşünmüyor onlara o izlenimi bazen biz veriyoruz.

Daha önce ki msj da dedim , işin peşini bırakmayın , konu aldatma fln değilse de eşiniz o ağır lafları bir güzel yutmalı.

Çok anormal bir tepki. Bu kız şeytanın suret bulmuş hali töbe töbe. Bir kere bu olay bile eşinizle büyük bir kavga sebebi. Sonuna kadar haklısınız. Kızımı kullanıyor diyorsunuz ama o işe gittiğinde çıkın gidin o varken neden gitmek istiyorsunuz ki? Ayrıca kızınızı vermeden sizi gönderirse de ilk işiniz karakola gidip şikâyet etmek. Bir çocuğu anneden ayıramazsın. O vermiyorsa polis tıpış tıpış alır. Ya Eşiniz adam olur o kızı işten çıkarıp ilişkisini kesip evliliğini kurtarır veya bu iş biter. Boşanmada eski msjları çıkarırlar. Bu şekilde tehdit edin. Söylediği sözler çok ağır ve kafasında bitirmiş. Annemden başka kimsem yok demişsiniz ya, hiç korkmayın. Ayaklarınızın üzerinde durun, sizi aldattığı için tazminat ve nafakanızı alın. Siz de önünüze bakın. Bu adamla ömür geçmez. Masum bile olsa sizi düşürdüğü durum çok kötü. Benim eşimin de alt personeli var ve kadın. Ama asla her iki tarafta da en ufak birşey görmedim. Kadınlar eşimden çok beni severler. Eşim çok mesafelidir ve asla gizli saklı konuşup msjlaşmaz, telefonu ortadadır hep. Eşiniz kesinlikle ve kesinlikle suçlu. Çekinmeyin. O kaybeder. O kız ona yâr olur mu sanıyor? Yarın da eşinizi başka biriyle aldatır. Ah bu erkekler!!!! Aldatmasa bile parasını yiyip tekmeyi vurur.. Sinir oldum gerçekten. Uçkurundan başka şey düşünmeyen erkekleri Allah ıslah etsin. Ama şu örneği vermek istiyorum. Arabistanda hırsızlık yapan kişinin kolunu kesiyorkar, şeriat kanunları geçerli. Fakat gelin görün ki hırsızların çoğunun kolu kesik! Yani adamın kolunu kesiyorsun o yine sağlam kalan koluyla hırsızlık yapıyor. Bu da onun gibi bir şey. Eşeğin aklına kabuk çoktan düşmüş. Şuan sabrederek evliliğinizi en fazla bir kaç yıl daha uzatırsınız o kadar. Bu işin sonu ayrılık! Daha fazla yıpranmadan bitirin derim!
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama çok sinirlendim! Edepsizlik diz boyu!

AdaisyLove başımdan geçen olayla örnek vermek istiyorum;

Bnm kayınpederimin çalıştığı yerde Bi eleman kız, eşimden hoşlaşmaya başlamış ama biz o zmn tanışmıyorduk bile eşimle.

Kız birgün x amca size oturmaya gelcem, yok aynı memleketiyiz ailecek görüşelim fln yol yapıyormuş. Eşim demiş baba asla getirme eve fln. O kızın hali hal değil.

Çalışan çalışanlığını, patron patronluğunu bilecek.

Ben eşimin elemanları erkek de kız da olsa bilmem.

Eşim demişti ilk işi kurduğunda; yahudiler asla iş ortaklarının hanımlarını tanıştırmazlarmış, elemanlarını evlerine getirmezmiş. Kıyaslama kıskanma olmasın diye.

Elhamdulillah müslümanız ama yahudilerin bu çalışma prensibini kendimize uyarladık.

Eşinize bahsedin bundan.

Haklısınız da baştan beri şikayetçiymiş konu sahibi onun için sordum

Ben patronumla Başbaşa iş yerinde de kaldım araba ile bir yere de gittim

Kendimle aynı konumda çalışanla ya da altımdaki kişilerle

Burada da hep yazarım eşim gece gündüz fark etmez araba ile yanındaki herhangi bir kadın ile gider gelir gece eve bırakır vs vs

İş yerinde de eşim kadınlarla ben erkeklerle yalnız kalabilirim

Hem de ilk gördüğüm birisi de olabilir görüşür işimiz bitince de açar kapıyı yolcu ederiz

Ne mesaj siler ne yalan söyler zira kiminle gittiğimi söyleyince kavga çıkmayacağını bilir

Yanında çalışandan neden köşe bucak kaçsın ki bir Adam

bu kiz dayagi haketmis bayagi..
belliki bildigin yirtik kizlardan..
geberip gider ins bu kiz ..
pislik adi ..

Inanın Yahudiler bu kadar prensip sahibi diye dünya markalarının çoğu onların..

Konu Sahibi eşiniz evde mi şimdi, oturup tekrar konuştunuz mu? Bize anlattığınızı eşinize söyleseniz sen olmadığın zamanlarda bu kız bana böle böle yapıyor diye..

Yokmu samimi gerçek bi arkadaşın. Takip etsin onları. Delil toplamış olursun. Baktın dogru kızı bi güzel benzetirsin kocanada yolu gösterirsin

Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası sizin gibi düşünmüyorum aldatma vs.
Eşim işi ınada bindirdi bu zamana kadar kötü bir hareketini hiç görmedim hiç öyle büyük kavgalarimiz olmadı bu kız gelene kadar...
Biz çok severek evlendik esim benim için çok mücadele etti
Çok zor günlerin üstesinden geldik..
Biz kolay şeyler yaşamadık. .
Son 1 yıldır kötüyüz
Siz hakliysaniz tabi ki bu evlilik sürmez aldatmayi ihaneti asla kabul edemem.
Tabi ki bu hakaretleri de....
Kendi ayaklarım üzerinde durabilirm.
Çalışabilirm annemin durumu da iyi ...
Ama sorun bu değil işte.
Önceden burda öyle konular okuduğum zaman ben olsam çeker giderim kızımı da alıp derdim ama insan kendi yasayinca çok farklı oluyor .
Ne farkettim biliyo musunuz
Benim kendi hayatım çevrem yok
Onun hayatı benim hayatım olmuş
Ben kendimi unutmuşum
Yarından itibaren is bakacam zaten..
Sosyal hizmet mezunuyum mutlaka bulurum bişeyler. ..

Evet evde Hayır hiç konuşmadık..
Mükemmel baba rolü kesiyor şu anda..
Her Tartistigimizda olduğu gibi...
Yokmu samimi gerçek bi arkadaşın. Takip etsin onları. Delil toplamış olursun. Baktın dogru kızı bi güzel benzetirsin kocanada yolu gösterirsin
Var tabi ki ama nasıl takip edecek bütün gün is yerinde...

öyle bir konuştu ki haksız olduğuma inandım bir an

lütfen yazın çok çaresizim..
korkmuyor sanıyor istemiyorsan sabah giderim dedim şimdi git niye sabahı bekliyosun dedi ayrıc<a

çıkıp git al arabayı da ne hali varsa görsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…