Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

basit bir tartışma sonucu ev terkedilmiş ve adam 2,5 ay eşini ve kızını hiç aramamış bence başka bişiyler var bunun altında.insan o kadar zaman nasıl aramaz bence bu sizi ve kızınızı gözden çıkarmış,çok üzülerek söylüyorum ama gördüğüm de bu

ayy konuyu okurken öyle kasmisimki kendimi esinden msj geldigini okudugumda rahatliyinca anladim.
neyseki canmm mutlu son esin gelirsen birakmam demis oda seni özlemis.
cok sevindim sizin adiniza .hic bir evlilik böyle kolay bitmemeli sudan sebepten.

teşekkür ederim. Allah hepimizi yuvamızda mutlu etsin. ayrılık, boşanmak, evinden ayrılmak, düzenini bozmak çok zormuş bu da bana ders olsun. bir daha evimi terk etmem. gidecekse o gider. :)) yatağımı özledim ben başka yerde uyuyamıyorum öyle de bir durumum var. kaç aydır geceleri uyumadan sabahın erken saatlerinde kalkıyordum. ne kadar baba evi olsada kendi evin gibi olmuyor. dile kolay 5 yıl.

aldatma ve şiddet olmadıktan sonra evlilik bitmemeli gerçektende. çünkü ne kadar dert yansak da yeri geliyor hayatta en güvendiğimiz erkek kocamız. Allah doğru zamanlarda doğru insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. ben doğru insanı buldum ve neredeyse kaybediyordum. vazgeçtim bakmasın çocuğa yeterki yanımda olsun sevsin beni.

Bi de kadınları anlamak zordur derler Umarım herşey istediğiniz gibi olur yeniden mutlu günlerinize dönersiniz

umarım pazar günü bütn sıkıntıların biter ve 2,5 aylık erteledgnz mutlulugunuza devm edersnz.

inşallah tek dileğim artık bu kötü günlerin sona ermesi. eşimin vereceği tepkide çok önemli belkide çok umursamıcak yine bilemiyorum. inşallah beklediğim gibi güzel tepkilerle karşılaşırım. eşimle ilk büyük tartışmamız ben bile tanıyamadım kaç yıllık kocamı. meger ayrılık konusuna gelince ne kadar da despotmuş. bakalım pazarı iple çekiyorum. umarım kötü bişe olmaz

cnm senin adına çok sevindimm..demekki eşinde senden ayrılmak falan istemiyomuş..o da sırf gururu yüzünden arayıp sormamış seni...artık alttan alma zamanı

cnm senin adına çok sevindimm..demekki eşinde senden ayrılmak falan istemiyomuş..o da sırf gururu yüzünden arayıp sormamış seni...artık alttan alma zamanı
heyecandan uyuyamadım eşimi ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım. tek isteğim ona bir an önce kavuşmak bu kötü günleri unutmak.

2,5 aydır ailenin bişey bilmemesi, kayınvalidenle olan iyi diyaloğuna rağmen bu süreçte görüşmemeniz, kızını eşinin ve ailesinin görme gibi bir çabasının olmaması bunlar kafama takılanlardı. 19 sayfayıda okudum neredeyse bazılarının yorumları hariç. adam içeri gidip uzandığında daha niye gittin ki üstüne ve hala kalan eşyalarımı almak için bahanesiyle yaklaştım diyorsun. umarım hakkınızda her şeyin hayırlısı olur. Allah kızınızı analı babalı büyütmeyi, sağlık ve huzurla nasip etsin inşallah.

neyse sanrıım son mutlu oldu ama ben olsam cok mutlu olamazdım eşinizdekide ne inatmıs 2.5 ay aramamıs çok sasırtıcı bir durum aslında neyse barısınca sorarsınız neden aramadın diye

bana kalırsa eşiniz sizin evden ayrılmanıza çok kırılmış olduğu için arayıp sormadı.düşünsenize aynısını eşiniz yapsa ve çıkıp gitse sizi bırakıp .bence empati yapmak lazım.ben olsam bende onun aramasını beklerdim.inş pazar günü herşey çok yolunda gidecek cnm.eşinle güzel günler sizi bekliyor:81: .öküz altında buza aramaya gerek yok,yok kayınvaliden niye aramamış ,aramasın zaten bence araya girmek istememişlerdir,belki eşin müsade etmemiştir.. .aklına kötü şeyler getirme cnm.ne çağırırsan o gelir.hoşçakal...:128:

Seni çok seviyor , sen de onu seviyorsun.
Ailesiyle problemin yok.
Çocukla ilgilenmedi diye evi terk ediyorsun ve 2.5 ay aramıyor sormuyor.

Garip geldi , olayların bu şekilde geliştiğine eminsiniz değil mi?

Hadi bakalım hayırlısı sizin adınıza sevindim doğrusu
Eve gitiğinizdede lütfen eşya toplamaya geldim falan diyerek kapris
yapmayın adama.
gider gitmez sarılın ve barışın

şimdi adam gelirsen bırakmam dedi diye kaprisle gitmeyin eve..
mantıklı olun üzgün ama dik olun.
çok sevindim demiştik ama siz eşinizi arayarak 1-0 öne geçtiniz adımı atıp tepkiyi ona bıraktınız.
az daha dişinizi sıksanız o zaten bu haftaiçi aksiyona başlayacaktı ama sabrınız yok.
çok sevindim.
ama şu var siz de kendinizi bu kadar bunaltmayın.
temizlik için kadın tutun ne var çalışıyorsunuz zaten ..
herşey mükemmel olacak diye yıpranmayın kendinize izin verin özen gösterin.
siz o evin kölesi değilsiniz eşinizin karısı çocuğunuzun annesisiniz.
mutluluklar ..

belkide sorun budur erkekler evlendikleri kadının yeri geldiğinde çocuk gbi olmasını istiyor ama bu tür tartışmalarda olgun bir şekilde karar vermesini istiyor bence bazen onun annesi gbi olmalıyız kendilerini nza çekerler baen arkadaşı gbib bazen sevgilisi gibi

cnm malesef aramaz tabiii çünkü ; ayrılmayı isteyen sensin o da gurur yapar aramaz ama arada çocuk var senn gurur yapacak bişiyin yok çünkü sen terk etmiştin evladın ve kendin için aramalısın

cnm senin adına çok sevindim işte böle yaaaaa ne güzel eşinde anlamış sensiz olmuyacağını elbet rabbim büyük eşin ne güzel bi söz sölemiş walla gelirsen bırakmam diye işte mutlu son....

rabbim evinize huzur mutluluk versin inş...bu ufacı konularda nazar boncuğunuz olsun
mutluluklar....

eşinizin de sizi hala sevip istediğinden gurur için yada sizden özür beklediğinden eminseniz;
evinizin anahtarı sizde de hala varsa akşam ona sürpriz yapın...güzel mumlarla dolu sofrada güzel bir akşam yemeği....

ilk aklıma bu geldi...her kavgada evden gidilirmi?
bizde kavga ediyoruz çocuk yüüznden oho ohohoo neler neler diyo eşim bana,gülüp geçiyorum...o da öle...yıpranmayın...yıpratmayın....

mutlu olun işallah....bunun acısını da çıkarın eve dönünce :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…