hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. bu cesareti açıkçası ben bulamazdım kendimde. pazar günü evdek eşyaları toplamaya gidiyorum adı altında barışmaya gidiyorum aslında. :) çünkü biliyrum ki o da beni karşısında görünce dayanamaz. yani 2,5 ay kadar önce öyleydi :) inşallah herşey düzelir ben dersimi aldım. bir daha aldatma, şiddet olmadıktan sonra evimden ayrılmam. evimi yatağımı düzenimi en önemlsi kocamı çook özledim. inşallah o da beni özlemiştir ve herşey yoluna girer.
eşim evde değil ankarada:))İnanamıyorum ya sabahtan beri insanlar dil döküo sana sen burdasin hala hadi çık git artık evine esinle yüzleş
hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. bu cesareti açıkçası ben bulamazdım kendimde. pazar günü evdek eşyaları toplamaya gidiyorum adı altında barışmaya gidiyorum aslında. :) çünkü biliyrum ki o da beni karşısında görünce dayanamaz. yani 2,5 ay kadar önce öyleydi :) inşallah herşey düzelir ben dersimi aldım. bir daha aldatma, şiddet olmadıktan sonra evimden ayrılmam. evimi yatağımı düzenimi en önemlsi kocamı çook özledim. inşallah o da beni özlemiştir ve herşey yoluna girer.
arkadaşlar ben yeni üye oldum. nasıl söylesem eşimle tartıştık. ben evi terkettim. 2,5 aydır ayrıyız o kızgınlıkla başlarda ayrılmak istiyorum dedim. eşimde peki sen bilirsin dedi. çok özledim onu. tartışma boyutumuz o kadar basit sebepten ki. 3 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmesini istedim. işim vardı mutfakta. o da yorgunum dedi. böylece kavga çıktı. bana aşık olan eşim, deliler gibi seven adam şimdi aramıyor sormuyor. nasıl sabrediyor anlamıyorum. 1 gün ayrı kalmazdık(( çok özlerdi. niye aramıyorki. napıcam bende aramak istemiyorum. gurur yapıyorum. onu çok özledim. ne yapmalıyım ne olur yardım edin.
Ay çok sevindim,gözün aydın.Özlemiştir,hem de nasıl özlemiştir.
Mutluluklar dilerim,artık birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız.
Mutlu sonlara bayılıyorum:)
çok teşekkür ediyorum. inşallah söylediğiniz gibi mutlu sonla sonuçlanır.:)) ama kadınlar klübü üyeleri olmasa ben harekete geçmezdim. cesaret edemezdim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
çok teşekkür ediyorum. inşallah söylediğiniz gibi mutlu sonla sonuçlanır.:)) ama kadınlar klübü üyeleri olmasa ben harekete geçmezdim. cesaret edemezdim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
erkeklerle uğraşmak gerçekten çok zor.ben bu siteyi çok sevdim. ne güzel bir ortammış. Allah sizi karşıma çıkardı ne mutlu :) tamda netten kadınlar ve boşanma üzerine konular ararken karşılaştım. hep görürdüm siteyi fakat bir türlü üye olmamıştım. iyiki üye olmuşum ne güzel bir yermiş burası :)) yüzüm güldü 2,5 aydan sonra
eşime mesaj gönderdim az önce. evin anahtarlarını almamıştım çıkarken. ''ne zaman evde olursun kalan eşyalarımı almaya gelicem diye.'' o da bana cevap yazmış gelirsen bırakmam diye.. şimdi bu ne oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?