Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

İnanamıyorum ya sabahtan beri insanlar dil döküo sana sen burdasin hala hadi çık git artık evine esinle yüzleş

hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. bu cesareti açıkçası ben bulamazdım kendimde. pazar günü evdek eşyaları toplamaya gidiyorum adı altında barışmaya gidiyorum aslında. :) çünkü biliyrum ki o da beni karşısında görünce dayanamaz. yani 2,5 ay kadar önce öyleydi :) inşallah herşey düzelir ben dersimi aldım. bir daha aldatma, şiddet olmadıktan sonra evimden ayrılmam. evimi yatağımı düzenimi en önemlsi kocamı çook özledim. inşallah o da beni özlemiştir ve herşey yoluna girer.

Ohh be sonunda ama sende ya gecmisi okudm anahtarı bırak eşyalarımı alçak falan deme iste bunları yapma çok sevnmdm kimse ayrılmasın herkes mutlu olsun

Ay çok sevindim,gözün aydın.Özlemiştir,hem de nasıl özlemiştir.
Mutluluklar dilerim,artık birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız.
Mutlu sonlara bayılıyorum:)

çok sevindim yaaa mutluluklar evlilikler sevgiler bitmesin

kusura bakmada birazda kendi sucun. hic yoktan sebepten yok ayrilirim yok evi terk ederim diyip terk edersen eyer bu senin sucun. esinde tabiki sen bilirsin der , erkekler gururludur ayaklarinami kapanmasini bekliyordun? her erkek yapmaz bunu gurur yaparlar.. askta gurur yoktur derler ama kimi insanlarda oluyor görebildigimiz kadariyla, büyüklerimiz hep derler, nekadar kavga edersen et yatak odasinda küslük olmaz yataklar ayirilmaz, yuvayi disi kus yapar. bence hemen ara ve özür dile gerekirse yalvar. ha eyer sende gurur yapmayi devam edersen bu is bence mahkemede biter ve cocugunuza yazik olur. böyle konulari okuyunca bazen cok sinirleniyorum evlilik cocuk oyuncagi degilki her kücük kavgada yok ev terk etmeler yok bilmem ne, aldatma veya siddet olmadigi sürece cok cocukca ev terk etmek ayrilmak falan, kavga etik bosan, kavga etik evi terk et ay sinir olurum ben böylee yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay çok sevindim,gözün aydın.Özlemiştir,hem de nasıl özlemiştir.
Mutluluklar dilerim,artık birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız.
Mutlu sonlara bayılıyorum:)

çok teşekkür ediyorum. inşallah söylediğiniz gibi mutlu sonla sonuçlanır.:)) ama kadınlar klübü üyeleri olmasa ben harekete geçmezdim. cesaret edemezdim. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın sımsıkı sarlın birbirinize bak nasıl herşey yoluna giiyor allahın izniyle

çok teşekkür ediyorum. inşallah söylediğiniz gibi mutlu sonla sonuçlanır.:)) ama kadınlar klübü üyeleri olmasa ben harekete geçmezdim. cesaret edemezdim. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

çok sevindim sizin adınıza...Allah her daim mutlu etsin sizi....

bencede
bundan sonrada cok gurur yapma canim 2 bucuk ay az buz bi zaman degil
erkekler kadinlar kadar ince düsüncelide degdildir kendinden düsünemez anlaticaksin ne hissedip ne düsündügünü..mutluluklar

erkeklerle uğraşmak gerçekten çok zor. ben bu siteyi çok sevdim. ne güzel bir ortammış. Allah sizi karşıma çıkardı ne mutlu :) tamda netten kadınlar ve boşanma üzerine konular ararken karşılaştım. hep görürdüm siteyi fakat bir türlü üye olmamıştım. iyiki üye olmuşum ne güzel bir yermiş burası :)) yüzüm güldü 2,5 aydan sonra

Allah hep güldürsün sizi...ailenizle beraber....bir daha da birbirinizi kırmayın aşk kolay bulunmuyor....eşinize sımsıkı sarılın ve bi daha hiç bırakmayın...

eşine çok kızmıştım ama sonunda o da dayanamamış:81:
çok sevindim canım mutluluklar dilerim. bu da sizin evliliğinizin nazar boncuğu olur umarım

.. Ve işte mutlu son.. Yüzüm gülümsedi eşinizin cevabını okuyunca..Bir daha ayrılazsınız inşaallah.Mutluluklar.

arkadasım oncelıkle uzuldum ama sorun send ebana gore hemen ufacık bsıeyde cocugunuda alıp gıtmen gerekmıyodu hadı gıttın nıe arayı uzattın o adam ısden gelmıs yorgun streslıde olabılır senın onu anlaman lazımdı dısarda calısmak ev ısıne benzemıyo evde ıster yap ıster yapma ısını ama dısarda oyle degıl mecbursun hata sende butun arkadasların dedıgı gıbı evıne don ve eşın ne derse desın sakın ve altan alarak cevap ver bence eger evlılıgını kurtramak ıstıyosan ama en ufak bı kavgada hemen boşanma aklına gelıyosada bıseyler bıtmıstır bence sende

bi de (Allah korusun ama) kavga durumunda kendin gitme, adamı kov kadın evini terketmemeli. o evde emeğin bırakıp gidemeyeceğin kadar fazla...

bi de (Allah korusun ama) kavga durumunda kendin gitme, adamı kov kadın evini terketmemeli. o evde emeğin bırakıp gidemeyeceğin kadar fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…