işimden ayrılmayı bende istemiyorum aslında. eşim her zaman söylerdi. istersen işi bırak yoruluyorsun kızımızla zaman geçiremiyorsun diyordu. o yüzden böyle düşündüm. bilemiyorum çalışmak insana iyi geliyor fakat gerçek şu ki, bebeğimi başkaları büyütüyor. yürüdüğünü ilk ben görmek isterdim. akşamları 1 saat değilde gün boyu birlikte olmak isterdim. onunla alışverişe, parka falan gitmek isterdim. sadece haftasonları değil tüm hafta ilgilenseydim. eşim haklı belki de. bunu düşünerek işimi bırakmak istedim.işinden ayrılman bence çok iyi olmaz ama tabiki en doğru kararı siz verirsiniz, çocuk büyüdüğünde zaman geçirmek için bişeyler ararsınız:26: benim annem zamanında girmemiş işe şuan çok pişman
işimden ayrılmayı bende istemiyorum aslında. eşim her zaman söylerdi. istersen işi bırak yoruluyorsun kızımızla zaman geçiremiyorsun diyordu. o yüzden böyle düşündüm. bilemiyorum çalışmak insana iyi geliyor fakat gerçek şu ki, bebeğimi başkaları büyütüyor. yürüdüğünü ilk ben görmek isterdim. akşamları 1 saat değilde gün boyu birlikte olmak isterdim. onunla alışverişe, parka falan gitmek isterdim. sadece haftasonları değil tüm hafta ilgilenseydim. eşim haklı belki de. bunu düşünerek işimi bırakmak istedim.
işimden ayrılmayı bende istemiyorum aslında. eşim her zaman söylerdi. istersen işi bırak yoruluyorsun kızımızla zaman geçiremiyorsun diyordu. o yüzden böyle düşündüm. bilemiyorum çalışmak insana iyi geliyor fakat gerçek şu ki, bebeğimi başkaları büyütüyor. yürüdüğünü ilk ben görmek isterdim. akşamları 1 saat değilde gün boyu birlikte olmak isterdim. onunla alışverişe, parka falan gitmek isterdim. sadece haftasonları değil tüm hafta ilgilenseydim. eşim haklı belki de. bunu düşünerek işimi bırakmak istedim.
Konuyu baştann sonaa okudum..
Sonuc belli olayı irdelemeye gerek yok..
Sizin son mesajınıza ve eşinizin cevabına cidden bayıldım..
Gercek sevgi bu şeklilde belli edilebilirdi ancak..
Çok mutlu oldum..TEBRİKLER..
çok teşekkür ediyorum.mutluluğumu, üzüntümü paylaşan herkese sonsuz minnettarım. sizlerden cesaretle eşimle konuştum. iyiki de konuşmuşum. Herkes yuvasında mutlu olsun inşallah.
inş pazartesi günü harika haberlele gelirsiniz
gözün aydınnnnnnnnnnnn okadar sevindimki gelirsen bırakmam yazısını okuyunca pc başında çığlık attımptesi çookkk güzel haberler beklioruzzzz
Canım ne iş yapıyorsun sakıncası yoksa paylaşabilirmisin ona göre yorumlamak isterim ??
anahtarı evde bırakmıştım :) çilingir çağırmam lazım. hem şimdilik eşim eşyaları alıcam diye biliyor. bir de son kez konuşacağız diyee :) bakalım inşallah hayırlısıya gelir. bugün yola çıkmış olmalı. kazasız belasız gelsin inşallah. :)Hayırlı olsun arkadaşım sevindim. Umarım her şey yolunda gider .. :) Şimdi evine gidip, eşini evinde beklesen olmaz mı ?
anahtarı evde bırakmıştım :) çilingir çağırmam lazım. hem şimdilik eşim eşyaları alıcam diye biliyor. bir de son kez konuşacağız diyee :) bakalım inşallah hayırlısıya gelir. bugün yola çıkmış olmalı. kazasız belasız gelsin inşallah. :)
ben bir şirkette insan kaynakları departmanındayım. daha açık deyişle personel müdür yardımcısıyım.
Canım sakın işini kaybetme iş çok önemli işin olduqu sürece güçlüsün bu düşüncenden eşine bahsetme bu kadar fedakarlık çok fazla..pazarı sabırsızlıkla bekliyorum. dün gece uyuyamadım. düşündüm ve eğer işim beni zorluyorsa ve eşime kızıma kaliteli zaman ayıramıyorsam eşimlede konuşup işi bırakmayı düşünüyorum. evliliğim daha önemli. kızım ise herşeyden önemli. bakalım herşeyi konuşcam.
çok güzel bir örnek..CANIM BARIŞTIĞINIZA ÇOK SEVİNDİM...işallah birdaha ayrılmazsınız....
eşinin ikibuçuk ay boyunca seni aramamasına sakın takılma...yada kayınvalidenin...yerinde olsaydın sende aramazdın heralde..ve başka bir kadının varlığını hiç düşünmedim bile...adamın yuvası yıkılırken bu havaya girmesi mümkün değil zaten...
ben 3 aylık evliydim..saçma sapan birşey yüzünden tartışmıştık ve evi terkettim...tam 7 ay ayrı kaldık....gurur yaptı aramadı önceleri...bende senin gibi pişman olmuştum terkettiğime çok çok özlemiştim..arada bir bişeyler bahane ediyordum arıyordum tersliyordu falan filan..demekki beni gözden çıkarmış artık yada başkası var diye düşünmeye başlamıştım..böyle 3 yada 4 ay filan geçti...benim dönmeye meyilli olduğumu anladığı için daha rahat tavır yaptı kırıcı oldu..ama tersim döndü ..yeter artık hiç uğraşamam dedim..kafaya koymuştum boşanmayı gittim davamı açtım..tabi dilekçe eline gidince bizimki şok olmuş...işte o günden sonra barışmak için elinden geleni yaptı..bana aileme ne diller döktü...artık roller değişmişti..3 ay filanda ben onun burnunu sürttüm..ettimi sana 7 ay :)))) sonra barıştık tabi...düşünsene 3 aylık bir evlilik ve 7 aylık bir ayrılık....kime dersen bitti gözüyle bakıyordu..ama Rabbim bilir herşeyi....o ayrılık yazmadıysa alnımıza kimse ayıramaz...barıştık ama ben , beni ikna etmesini bekledim..değerimi bilmesini beni anlamasını....lütfen sende pazar günü gittiğinde sürekli kendini suçlama..onunda hatalarını söyle..hep alttan alırsan birdaha seni kaybetmekten korkmaz...barış ama çok kırıldığınıda belirt....
biz dört senelik evliyiz şimdi..ve ben 6 aylık hamileyim..okadar mutluyuzki Allah herkesi mutlu etsin..o günleri çoktan unuttuk...ama içerlerde bi yerde hem onda hem bende kaybetme korkusu hala var tabi.....umarım çok mutlu olursunuz....ve biradaha böyle şeyler yaşanmaz...
anahtarı evde bırakmıştım :) çilingir çağırmam lazım. hem şimdilik eşim eşyaları alıcam diye biliyor. bir de son kez konuşacağız diyee :) bakalım inşallah hayırlısıya gelir. bugün yola çıkmış olmalı. kazasız belasız gelsin inşallah. :)
pazarı sabırsızlıkla bekliyorum. dün gece uyuyamadım. düşündüm ve eğer işim beni zorluyorsa ve eşime kızıma kaliteli zaman ayıramıyorsam eşimlede konuşup işi bırakmayı düşünüyorum. evliliğim daha önemli. kızım ise herşeyden önemli. bakalım herşeyi konuşcam.
canım inş aranız düzelir bu kötü hatırayıda ileride söyler söyler gülersiniz inş allah ayrımasın mutluluğunuz daim olsun
çok teşekkür ediyorum. ben bundan sonra elimden geleni yapıcam. eşim de doğru insan olmaya devam ettiği sürece elbette. yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum :))Canım her evde sorunlar olur her sorunda gidiyorum boşanıyorum denmemeli çevrenizdekilere inat eşinle birbirinize destek olup düşmanlarınızı çatlatıninşAllah herşey yolunda giderde yuvanızda mutlu olursunuz Allah yardımcın olsun canım Ailenizle mutlu olmaya bakın ve sıkıca sarılın
sağolun. Allah herkesi yuvasında mutlu etsin İnşallah. :))Amin inşAllah canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah çok mutlu olursunuz ..:)
işim gelecek vaat eden bir iş. yakında müdür yardımcılığından müdürlüğe de terfi edeceğim büyük ihtimalle. dolayısıyla maaşım ve kariyerim artacak.. işim rahat fakat çok fazla sorumluluğum var. müdürün bütün angarya işleri bende yorucu oluyor elbette. eve geldiğimde de yemek, çocuk çamaşır ütü, eşe zaman ayır derken bir de bakıyorum ki hışım çıkmış. bunları yazınca birden kendime acıdım. gerçekten çok yorucu.Ben işi bırakmaman gerektiğini düşünüyorum canım. yani bir iki yıl sınra çocuğun okula başlayacak .büyüyecek ve arkadaş ortamı vs derken senden uzaklaşacak.kendi hayatı olacak .o zamanda keşke işi bırakmasaydım diyeceksin.eğer şimdiye kadar sürekli çalıştıysan evde oturmak da zor gelecektir.mesai saatlerin seni sıkıntıya sokmuyorsa maaşında iyise işi bırakma derim onun yerine eve bir yardımcı almayı denesen daha iyi olur sanki
DELYSHE; evet galiba abartıyorum. ama çok seviyorum kocamı. inan o ne derse yapcak hale geldim. ne oldu bana böylekızzzzz!!!!ipin ucunumu kaçırdın sen,hemen kaldırıp koyuverdinn
iş;altın bilezik,kendine güvenin sembolüdür....
İşi bırakmak yerine bi gündelikçi al eve....
Fazlada ödün verme" hatalıydım evi terketmek hataydı de bi dahakı sefere seni gondericem" de.
Bu arada başkaı birsey konustun mu??
kızzzzz!!!!ipin ucunumu kaçırdın sen,hemen kaldırıp koyuverdinn
iş;altın bilezik,kendine güvenin sembolüdür....
İşi bırakmak yerine bi gündelikçi al eve....
Fazlada ödün verme" hatalıydım evi terketmek hataydı de bi dahakı sefere seni gondericem" de.
Bu arada başkaı birsey konustun mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?