Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

işimden ayrılmayı bende istemiyorum aslında. eşim her zaman söylerdi. istersen işi bırak yoruluyorsun kızımızla zaman geçiremiyorsun diyordu. o yüzden böyle düşündüm. bilemiyorum çalışmak insana iyi geliyor fakat gerçek şu ki, bebeğimi başkaları büyütüyor. yürüdüğünü ilk ben görmek isterdim. akşamları 1 saat değilde gün boyu birlikte olmak isterdim. onunla alışverişe, parka falan gitmek isterdim. sadece haftasonları değil tüm hafta ilgilenseydim. eşim haklı belki de. bunu düşünerek işimi bırakmak istedim.

Hayırlı olsun arkadaşım sevindim. Umarım her şey yolunda gider .. :) Şimdi evine gidip, eşini evinde beklesen olmaz mı ?

Kesinnikle haklisiniz bu dusuncenizde..Ben resmen uzuluyorum kucucuk yasta anne,babadan ayri kreslerde buyuyen cocuklara..Hakkinizda hayirlisi olsun..

Canım ne iş yapıyorsun sakıncası yoksa paylaşabilirmisin ona göre yorumlamak isterim ??

Çocuğunla vakit geçiremediğin zamanlar için hakılsın tabiki her anne baba bunu görmek yaşamak ister.Ama şunuda düşün çoğumuzun annesi çalışmıyor.Pişmanlarmı çoğu evet.Hangisi "ilk yürüyüşünde ilk yürüyüşün" ilk anne dediğimizde amanda "ilk anne diyişinde ilk anne diyişin" diyip dolanıyor.Çalışsaydımda çalışsaydım diyorlar.Benim gördüklerim tv dede izlediklerim bu.Olur parkada gidersin olur zamanda geçirirsin.Ama işi kolay kolay bulamazsın.İnşallah ikinci çocuğunda eğer uzun süredir çalışan biri isen belki emeklide olursun bilemiyorum bunu ama akıllı ol derim.Devir bu devir değil.
İyi bir birey yetiştirmek istiyorsan aksine çalışan bir anne olmalısın,hem çocuğun hem kendin için.

gözün aydınnnnnnnnnnnn okadar sevindimki gelirsen bırakmam yazısını okuyunca pc başında çığlık attım ptesi çookkk güzel haberler beklioruzzzz

Canım ne iş yapıyorsun sakıncası yoksa paylaşabilirmisin ona göre yorumlamak isterim ??

ben bir şirkette insan kaynakları departmanındayım. daha açık deyişle personel müdür yardımcısıyım.

Hayırlı olsun arkadaşım sevindim. Umarım her şey yolunda gider .. :) Şimdi evine gidip, eşini evinde beklesen olmaz mı ?
anahtarı evde bırakmıştım :) çilingir çağırmam lazım. hem şimdilik eşim eşyaları alıcam diye biliyor. bir de son kez konuşacağız diyee :) bakalım inşallah hayırlısıya gelir. bugün yola çıkmış olmalı. kazasız belasız gelsin inşallah. :)

eğer eşinin aldığı maaş ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetiyorsa bencede işi bırakmanız en iyisi olur hem çocuğunuzla daha çok vakit geçirirsiniz hemde hem işte hem evde yorularak huzursuzluk çıkmamış olur

canım inş aranız düzelir bu kötü hatırayıda ileride söyler söyler gülersiniz inş allah ayrımasın mutluluğunuz daim olsun

Canım her evde sorunlar olur her sorunda gidiyorum boşanıyorum denmemeli çevrenizdekilere inat eşinle birbirinize destek olup düşmanlarınızı çatlatıninşAllah herşey yolunda giderde yuvanızda mutlu olursunuz Allah yardımcın olsun canımAilenizle mutlu olmaya bakın ve sıkıca sarılın

Amin inşAllah canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah çok mutlu olursunuz ..:)

ben bir şirkette insan kaynakları departmanındayım. daha açık deyişle personel müdür yardımcısıyım.

Ben işi bırakmaman gerektiğini düşünüyorum canım. yani bir iki yıl sınra çocuğun okula başlayacak .büyüyecek ve arkadaş ortamı vs derken senden uzaklaşacak.kendi hayatı olacak .o zamanda keşke işi bırakmasaydım diyeceksin.eğer şimdiye kadar sürekli çalıştıysan evde oturmak da zor gelecektir.mesai saatlerin seni sıkıntıya sokmuyorsa maaşında iyise işi bırakma derim onun yerine eve bir yardımcı almayı denesen daha iyi olur sanki

Canım sakın işini kaybetme iş çok önemli işin olduqu sürece güçlüsün bu düşüncenden eşine bahsetme bu kadar fedakarlık çok fazla..
çok güzel bir örnek..

Canım heyecanını burdan hissedebiliyorum inşallah görüşmeniz çok çok güzel geçer sana tavsiyem özlediqin için şuan gözün bişey görmüyor bu gayet doqal ama sakın eşine ilerde sana karşı kullanacaqı sözler söyleme aqzından çıkanı bil kendinden ödün verme yumuşak anlayışlı sevgi dolu ama güçlü dur karşısında bütün suçu üstlenme oda hatalı ona bunları anlat pişman oldum evimi ve eşimi özledim diye kendini kaybetme akıllı ol akıllı davran cnm ..

kızzzzz!!!!ipin ucunumu kaçırdın sen,hemen kaldırıp koyuverdinn
iş;altın bilezik,kendine güvenin sembolüdür....
İşi bırakmak yerine bi gündelikçi al eve....
Fazlada ödün verme" hatalıydım evi terketmek hataydı de bi dahakı sefere seni gondericem" de.

Bu arada başkaı birsey konustun mu??

canım inş düzelir aranız bence ufak seyler yuzunden bole seler olmamalı esınden ozur dıle oda senden ozur dılesın ve barısın

canım inş aranız düzelir bu kötü hatırayıda ileride söyler söyler gülersiniz inş allah ayrımasın mutluluğunuz daim olsun

çok teşekkür ediyorum. ben bundan sonra elimden geleni yapıcam. eşim de doğru insan olmaya devam ettiği sürece elbette. yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum :))
Amin inşAllah canım.. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah çok mutlu olursunuz ..:)
sağolun. Allah herkesi yuvasında mutlu etsin İnşallah. :))
işim gelecek vaat eden bir iş. yakında müdür yardımcılığından müdürlüğe de terfi edeceğim büyük ihtimalle. dolayısıyla maaşım ve kariyerim artacak.. işim rahat fakat çok fazla sorumluluğum var. müdürün bütün angarya işleri bende yorucu oluyor elbette. eve geldiğimde de yemek, çocuk çamaşır ütü, eşe zaman ayır derken bir de bakıyorum ki hışım çıkmış. bunları yazınca birden kendime acıdım. gerçekten çok yorucu.( eve yardımcı konusunda eşimle konuştum defalarca. başkasının dolunduğu eşyaları kullanamazmış, evinden soğurmuş. yabancı birinin yatak odamıza banyomuza girmesini istemezmiş. bu konuda çok sert hiç taviz vermez.
DELYSHE; evet galiba abartıyorum. ama çok seviyorum kocamı. inan o ne derse yapcak hale geldim. ne oldu bana böyle adam ciddi ciddi bana ders verdi. ben ona ders verecekken. bugün bir gelişme olmadı. beni aramadı. bende aramadım. ne de olsa pazar günü konuşağız diye. inşallah tabi.:) evi terk etmek konusunda evet onu söylicem şakaya vurarak ancak söyleyebilirim.:)) ay inşallah herşey yolunda gider..

kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım.sakın işi bırakmak gibi bir hata yapma canım.ilerde ne olacağı belli değil.ne olursa olsun işine devam et bence.kendinden daha fazla ödün verir,evinle de çocuğunla da eşinle de ilgilenirsin.sen yeter ki kendine güven....

ahada al burdan yak kız anam nie işi bırakıon adam akıllanıyo işte bida böyle yapamaz nie bırakıon işi gündelikçi tut temizlesin evini pişirsin yemegini ohh sende temiz eve gel kocanlan bebebnlen oyna daha ne istion anam işi bırakma yarın pişman olursun ne güzel işinde varmışş kocana sinir olmuştum seni ezioo diee ama eferimm onaaa bırakmam senii anaaaaa ne güzel laf etmiş vallaa insanın yaglarını eritioo iştee başta yapsa daha gzel olurdu amaa neysee akıllanmıştır:18::18::18::18::18::18:çok sabırsızım ne olacakk

henüz gelmemiş muhtemelen akşam burda olurmuş. aradım dayanamadım bunları söyledi. bakalım ne olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum. :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…