onun acısından dusunursek bu kadar basit bir neden yuzunden benden ayrılmayı dusunuyorsa bende aramam diyordur...sen bilirsin deyip umursamamıs olmasına kızmamak lazım...sende hata diye dusunuyorum ben sen arıycan netiecede ayrılalım diyen sensin...
Ne kadar çabuk insanları boşuyorsunuz ? Hatta nafakasını bile kesiyorsunuz..Anlatılan bir cümleyle bu fikri vermek ne kadar kolay.. Bende okuyunca , ben olsam bende aramam diye düşündüm; ama bu ben olayıyla bitmez.Ortada bir evlilik ve çocuk var. Dolayısıyla en son noktaya kadar çaba harcanır ve sonra boşanma durumuna bakılır. Evet ortada konuşamamaktan ve yanlış anlaşılmadan doğan kırıcı sözler ve umursamazlıklar var ; fakat çöüzlemeyecek bir durum değil..
Herkes fikrini söylemekte özgürdür, ama bu kadar hiçe sayarak yorum yapmak , konu sahibini ancak olumsuz yönde etkiler..
Chess' e ye katılıyorum, büyüklerde araya girebilir.
evet canım bu sitede hemen boşandıran üstelik nafakayı da bağlayan çok kişi var.
onlara önerim parmaklarını yormasınlar "boşan gitsin" diye hazır mesaj yapıp.her topiğe kopyalasınlar.
[/evet canım bu sitede hemen boşandıran üstelik nafakayı da bağlayan çok kişi var.
onlara önerim parmaklarını yormasınlar "boşan gitsin" diye hazır mesaj yapıp.her topiğe kopyalasınlar. QUOTE]
konu sahibi arkadaş"pazar günü evdeki kalan eşyalarımı almaya geleceğim"yazmış...eşide"gelirsen salmam"yazmış
evet ayne böle yazmış....
CANIM BARIŞTIĞINIZA ÇOK SEVİNDİM...işallah birdaha ayrılmazsınız....
eşinin ikibuçuk ay boyunca seni aramamasına sakın takılma...yada kayınvalidenin...yerinde olsaydın sende aramazdın heralde..ve başka bir kadının varlığını hiç düşünmedim bile...adamın yuvası yıkılırken bu havaya girmesi mümkün değil zaten...
ben 3 aylık evliydim..saçma sapan birşey yüzünden tartışmıştık ve evi terkettim...tam 7 ay ayrı kaldık....gurur yaptı aramadı önceleri...bende senin gibi pişman olmuştum terkettiğime çok çok özlemiştim..arada bir bişeyler bahane ediyordum arıyordum tersliyordu falan filan..demekki beni gözden çıkarmış artık yada başkası var diye düşünmeye başlamıştım..böyle 3 yada 4 ay filan geçti...benim dönmeye meyilli olduğumu anladığı için daha rahat tavır yaptı kırıcı oldu..ama tersim döndü ..yeter artık hiç uğraşamam dedim..kafaya koymuştum boşanmayı gittim davamı açtım..tabi dilekçe eline gidince bizimki şok olmuş...işte o günden sonra barışmak için elinden geleni yaptı..bana aileme ne diller döktü...artık roller değişmişti..3 ay filanda ben onun burnunu sürttüm..ettimi sana 7 ay :)))) sonra barıştık tabi...düşünsene 3 aylık bir evlilik ve 7 aylık bir ayrılık....kime dersen bitti gözüyle bakıyordu..ama Rabbim bilir herşeyi....o ayrılık yazmadıysa alnımıza kimse ayıramaz...barıştık ama ben , beni ikna etmesini bekledim..değerimi bilmesini beni anlamasını....lütfen sende pazar günü gittiğinde sürekli kendini suçlama..onunda hatalarını söyle..hep alttan alırsan birdaha seni kaybetmekten korkmaz...barış ama çok kırıldığınıda belirt....
biz dört senelik evliyiz şimdi..ve ben 6 aylık hamileyim..okadar mutluyuzki Allah herkesi mutlu etsin..o günleri çoktan unuttuk...ama içerlerde bi yerde hem onda hem bende kaybetme korkusu hala var tabi.....umarım çok mutlu olursunuz....ve biradaha böyle şeyler yaşanmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?