Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

yorumlarin hepsini okumak istedim arada sacma sapan bisey yazmamak icin.
ama gozlerimi kaybedicem sandim oku oku bitmedi
iki tarafta haksizmis.
esinin o gun bi sorunu vardi heralde sana patlamis
sen de hemen yuzugu firlatmissin.
oncelikle o yuzugu asla ve asla ufacik seyler yuzunden sakin parmagindan cikarma.
ufacik seyler dedigim bu tarz kavgalar yuzunden.
sen esine ceza vermeye calismissin o da ayni sekilde sana.
mutlu oldum olay tatliya baglanmis.
evine gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen ilk bir kac gun yine bu konu uzerinde konusulur arada yine bir sogukluk olur.
ama bunu da yanlis anlayip akillanmamis esim deme.
normali boyledir heralde.yani bana gore.
ikinizde garanti naz yaparsin bi muddet
ondan sonra eski duzeninizi bulursun.
insallah omur boyu mutlu olursunuz en buyuk kavganiz da bu olur.

Ben de böyle düşünüyorum...
Neticede ortada bir sorun yokken ayrılmak istemişsin...
Üzgünüm ama ben olsam ben de aramazdım eşinin yerinde

bence hemen evine dön,
hatalısın evden gitmekle,
eşine çok özlediğini gitmekle hata yaptığını falan söyle,
umarım herşey yoluna girer

evet canım bu sitede hemen boşandıran üstelik nafakayı da bağlayan çok kişi var.
onlara önerim parmaklarını yormasınlar "boşan gitsin" diye hazır mesaj yapıp.her topiğe kopyalasınlar.

Ya ben bi noktayı kaçırdımm... Eşi ne msj atmış bi söylermisiniz? ( Aradım ama bulamıyrum. )

eşi "gelirsen bırakmam " demiş sevgili feelingo
çok sevindimmm yahuuuu artık pazartesi günü çok şık bi şekilde gidersiniz..

Son düzenleme:
yaaa . anlarım hadi sinirle cıktn evden deee 2bucuk aydır nasıl dayandın ayrı kalmaya. bilemedim ben

neyse düzeldi sanırım aranız iyi bi tecrübe olmuştur tartışırken daha dikkatli olursunuz karşılıkklı :13:

pazarı sabırsızlıkla bekliyorum. dün gece uyuyamadım. düşündüm ve eğer işim beni zorluyorsa ve eşime kızıma kaliteli zaman ayıramıyorsam eşimlede konuşup işi bırakmayı düşünüyorum. evliliğim daha önemli. kızım ise herşeyden önemli. bakalım herşeyi konuşcam.

işinden ayrılman bence çok iyi olmaz ama tabiki en doğru kararı siz verirsiniz, çocuk büyüdüğünde zaman geçirmek için bişeyler ararsınız:26: benim annem zamanında girmemiş işe şuan çok pişman

CANIM BARIŞTIĞINIZA ÇOK SEVİNDİM...işallah birdaha ayrılmazsınız....

eşinin ikibuçuk ay boyunca seni aramamasına sakın takılma...yada kayınvalidenin...yerinde olsaydın sende aramazdın heralde..ve başka bir kadının varlığını hiç düşünmedim bile...adamın yuvası yıkılırken bu havaya girmesi mümkün değil zaten...

ben 3 aylık evliydim..saçma sapan birşey yüzünden tartışmıştık ve evi terkettim...tam 7 ay ayrı kaldık....gurur yaptı aramadı önceleri...bende senin gibi pişman olmuştum terkettiğime çok çok özlemiştim..arada bir bişeyler bahane ediyordum arıyordum tersliyordu falan filan..demekki beni gözden çıkarmış artık yada başkası var diye düşünmeye başlamıştım..böyle 3 yada 4 ay filan geçti...benim dönmeye meyilli olduğumu anladığı için daha rahat tavır yaptı kırıcı oldu..ama tersim döndü ..yeter artık hiç uğraşamam dedim..kafaya koymuştum boşanmayı gittim davamı açtım..tabi dilekçe eline gidince bizimki şok olmuş...işte o günden sonra barışmak için elinden geleni yaptı..bana aileme ne diller döktü...artık roller değişmişti..3 ay filanda ben onun burnunu sürttüm..ettimi sana 7 ay :)))) sonra barıştık tabi...düşünsene 3 aylık bir evlilik ve 7 aylık bir ayrılık....kime dersen bitti gözüyle bakıyordu..ama Rabbim bilir herşeyi....o ayrılık yazmadıysa alnımıza kimse ayıramaz...barıştık ama ben , beni ikna etmesini bekledim..değerimi bilmesini beni anlamasını....lütfen sende pazar günü gittiğinde sürekli kendini suçlama..onunda hatalarını söyle..hep alttan alırsan birdaha seni kaybetmekten korkmaz...barış ama çok kırıldığınıda belirt....
biz dört senelik evliyiz şimdi..ve ben 6 aylık hamileyim..okadar mutluyuzki Allah herkesi mutlu etsin..o günleri çoktan unuttuk...ama içerlerde bi yerde hem onda hem bende kaybetme korkusu hala var tabi.....umarım çok mutlu olursunuz....ve biradaha böyle şeyler yaşanmaz...

Konuyu baştann sonaa okudum..
Sonuc belli olayı irdelemeye gerek yok..
Sizin son mesajınıza ve eşinizin cevabına cidden bayıldım..
Gercek sevgi bu şeklilde belli edilebilirdi ancak..
Çok mutlu oldum..TEBRİKLER..
inş pazartesi günü harika haberlele gelirsiniz

Son düzenleme:
gözün aydınnnnnnnnnnnn okadar sevindimki gelirsen bırakmam yazısını okuyunca pc başında çığlık attım ptesi çookkk güzel haberler beklioruzzzz

eşlerimizin karakteri benziyormuş demek ki. benim eşimde biliyor onu ne kadar çok sevdiğimi, onsuz dayanamıyacağımı o yüzden bu kadar rahat umursamaz davrandı sanırım. kayınvalidemin aramamasına bende anlam veremedim. haberi vardır belkide yada eşim aratmamıştır. bunu ileride de öğrenemem. eşim çok sırlı bir insandır. kolay kolay anlatmaz. bende kendime şaşıyorum nasıl oldu da dayandım bunca zaman aramadan. her telefonu elime aldığımda geri bıraktım. her ağladığımda onu özlediğimde kızıma sarıldım. gündüz iş yoğunluğundan, arkadaşların tesellilerinden günü geçirdim. geceleri de kızıma sarıldım. çok ama çok zordu. hem haksızlığa uğradığımı düşünüyordum hemde ne olursa olsun onu çok özlüyordum. bir arkadaşın da yazdığı gibi inşallah bir daha yaşanmaz bunlar evliliğimizin nazarı olur. Allah kimseyi evinden yuvasından ayırmasın. ayrılanlara da yardım etsin.

Konu daha dün açılmasına rağmen KK nın güzel bayanları güzel yorumlarını iletmişler sana canım.Vallahi ara okuyabildim tebrik ediyorummm
Gelelim konuna ama şu en son yazdığını hiç beğenmedim.İşten ayrılmayı düşünmek de ne demek.Bunu sakın yapma yapmamalısın.Bu senin kariyerin herşeyin,evet çocuğun var ama ilerde çok pişman olursn canım.Evet seninde belirttiğin gibi hatan var evden ayrılmak çok yanlış olmuş,kesinlikle yapacağın en son şey bile olmamalıydı.Gidecek biri varsa oda erkektir.Kaldıki konu o kadar eften püften bişiyki yani sanki adamada hay lazımmış gibi geliyo.Ama o anki sinirden bütün bazı kişilerin en önemlisi benimde azımdan çıkanı kulağım duymaz neler deiğini hatırlıyormusun tam olarak.Belkide o canını sıkmıştır adamın ama ne olursa olsunda evet haklısın bırakmamalıydı bunuda her bayan bekler.
E birde sen böyle bi adamın bu özelliğinide yeni öğrenmişken (herkes için genel diyebilirim çünkü biz bayanlar bişileri geç görebiliyoruz) yarın öbürgün daha büyük biiişiide Allah göstermesin yine ayrılsanız ne olacak sen bide işsiz güçsüz kim bakacak o çocuğa.2.5 aydır arayıp sormayan baba bence başka şeylerde yapar valla.Çok sevindim Pazartesi için ama sana sakn diyorum sakın haaaaa işten çıkma.
:18:
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…