Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

erginsena teşekkür ediyorum. çok güzel konuşmuşsun. ben adımı attım her ne olursa olsun ama o ters tepki verdi. şimdi bir daha ararsam yalvarmış gibi olurum. hatasını anlaması gerekirken bana bu tavırlar. birde sürekli suçlar tavırlar yine de bişe demedim. anladım ki eşim beni gözden çıkarmış. ama günah benden tamamen gitsin diye yine arıcam. pazar günü. bakalım yine aynı tavır yada mesaja da cevap gelmezse, bende artık uğraşmıcam. dava falan açmam. aklı başına gelirse gelir gelmezse de kendi bilir. beni durdurmaya çalışmadı. umrunda olmadı. konuşmaya çabaladım yanıt vermedi üstüne hastamısın sen dedi. daha bu bir de aradım. ters konuştu. bir daha ararım dedim. ama bir daha yine aynı tavır olursa bende evliliğimden tamamen ümidi keserim

Bencede abartı var. Biz sevgili olduğumuz halde ne kavgalar ediyoruz ayrılmıyoruz sevgimize sahip çıkıyoruz. Siz bide evlisiniz. Benim kaybetcek hiç bişeyim yok niye ayrılmıyorum? Seviyorum çünkü . Aşkta kavgada olur sevgide. 5 yıldır nasıl kavga etmediniz bunada şaştım kaldım valla. '' Kuzucugum '' katılıyorum sana

baştan sona sabırla okudum...aklıma takılan bir iki soru var...kayınvalidem durumdan habersiz olabilir ya da haberi var eşinize arama demiş olabilir dediniz.buraya kadar tamam...annenizi de geçiştirmişsiniz.anneniz nası oluyo da 2.5ay boyunca durumdan haberi olmuyor?olduysa da eğer neden kayınvalidenizi arayıp araya girmiyor?ya da barıştırma görevini üstelenip eşinizi yanına çağırmıyor?ben bu kısmını pek çözemedim,aydınlatırsanız sevinirim.sorununuza dönünce,gerçekten eften püften bir sebepten gitmişsiniz.o anki sinir ve ruh halinize bağlıyorum,olabilir..hepimiz insanız,hata yaparız.eşiniz size kesinlikle gelme,artık bitti gibi laflar etmemiş ama...kendinizi eşinizin yerine koyun bi anlık:çok sevdiğiniz bir insan,böylesine bir tavır takınıp bir hiç uğruna evi terk ediyor,bana kırılma boyutunu tarif edebilir misiniz?ben olsam,bana çok koyardı...ve her ne söylerse söylesin kayıtsızca cvp verirdim telefonda.AMA ÇOK SEVDİĞİM İÇİN,KAPI AÇIK derdim...gurur yapacak lüksünüz yok,araya başka bir kadın ve şiddet girmediği sürece.siz seven bir insandan ziyade BİR ANNESİNİZ!!!insan zıkkım da olsa yutar ve döner böyle bir durumda.gururunuz uğruna çocuğunuzu2.5aydır babasından mahrum ettiniz,bence yeter artık...tekrar ediyorum,başka bir kadın ve şiddet yok ise,bir an evvel dönün....

Konunun tamamına yakınını okudum canım.Bence son yazdığın mesaj olmamış keşke canım onuda yazmadan önce bi sorsaydın burada ..
Benim fikrimde hafta sonu evde ise eve seninle konuşmaya gelicem de .kızın annenlerde kalsın bence ..evde yüzyüze görüş telefonla falan olmaz . açıkça beni seviyormusun diye sor..ve senin vereceğin son bir öpücüğe onun vereceği yada vermeyeceği karşılık ilişkinizinde seyrini tayin edecektir. Aşkta gurur olmaz birinizin taviz vermesi gerek .. budefalık sen ol.. çocuğun ve evliliğin için...

ayy cok gurur kibir umursamazlik varya bence esin degil sen esini gozden cikartmissin canim uzgunum ama ne demek gelirse gelir gelmezse gelmez.. bence bu sekidle lutfedipte arama artik admaa boyle ne istedigini bilmez konustuysan deli olmasindane yapsin sen once ne istedigine bi karar ver bence!!..

merhaba tiamo,

Sana bisey diyimmi eger tartismaniz bundan ibaretse ve 5 yil icinde en büyük tartismaniz buysa
ve bunun icin esin 2,5 aydir arayip sormuyorsa sizi,kesinlikle cocuk gibi adamdir benim gözümde!
sana gelince sende hatalisin ama sen ondan ilgi bekledin sadece..gitme demesini bekledin.
adam daha hayatin ciddiyetini anlamamis evliligin nekadar mühim bir olay oldugunu anlamamis!
veya hayatinda gercekten biri var..artik sIkILdi sizin evliliginizden demek..umrunda degil artik hicbisey..
SANA tavsiyem bikez daha kurtarmaya bak bu yuvayi cocugun icin denemelisin.
pazartesimi gelecek erkenden o gelmeden eve git hicbisey yokmus ama sogukkanlikla hayatinizi sürdürmeye devam edin.. Böyle adamdan daha beklentin olmasin bnce..sen yap yapacagini bari.

Çok ta grur yapma bence. madem 5 yıldır mutluymuşsunuz.. duygu sömürüsü yap. seni çok sevdiğim için kırıldım vs. senden şu davranışları beklerdim diye de araya sıkıştır. dön bence de...
sonuçta 5 senenin hatrı var,kızın var. He şeyi eski haline getirmeye çalış. Onun da çabalaması gerek ama, bu durumda iş sana düşüyor mecburen. Oda hatasını sonradan anlar belki.

arkadaş haklı bencede git,

biliyormusun canım anlattığın olayın aynısını çok yaşadım küçücük sebeplerden ötürü ayrılma noktasına geldik şuan seni okadar ii anlıyorumki bende eşimsiz 1 gün ayrı kalmaya onsuz yastığa baş koymaya dayanamıyorum, benim yüzümden ufacık sebebtende çok tartışma çıkmıştır ve ben huyumdur hemen çekip gitmek istiyorum evden hata biliyorum ama benim niyetim gitmek değil gidiyorum dediğim zaman beni engellemesini istememdir, ve bunu çoğu kez yapmaz bende çocuklara sen bak götürmiycem onları ben gidiyorum derdim işte ozaman gitme derdi ama srun şuki bana hep çocuklarıda götür nereye gidiceksen git diyor ve gidersende sana gel diye yalvarcamı sakın sanma diyor getirmem bidaha,git gelme ayrılalım hemen diyo ve gurur yapıyo ama şimdiye kadar nezaman kapıdan çıkmaya kalksam engelliyo yaka paça tabi çünkü ben hem gidiyorum hemde bağırıyorum öküz gibi
ee oda rezil olcaz diye korkuyo ve beni içeri alıyo ve olay çözülüyo hiç küs girmedik yatağa 3yıllık evliğim okadar çok kavga ettik okadar çok kırıldımki ama her seferinde barıştım ve hep mutlu girdim onunla yatağa, ama gurur yapardım ben ama o haksızsa ben haksız olduğum her durumda geri gittim ve özür diledim inan erkekler gurur yapıyo inatlaşıyo ben erkeğim diyo ve inan sen gidince hatamı anladım diyip olmamalıydı özür dersen çok mutlu olucaktır ve aynı hatayı yapmaz ders alırsınız bence seviyorum diyorsun bence barış eğer ben gibiysen eşinsiz yapamazsın ama kutluyorum2.5 aydır dayanıyorsun ben diyorumya 1 günü zor geçiriyorum onla küs çokzor canım seven insan için yapma,,,

evet işte bende bunu düşünüyorum. ne yaptım bu kadar büyük.? işten gelirim temizlik, koca, bebek yemek derken herşey üstümde. ya bir kerecik yardım istedim bu muydu yani. bende yeri geliyor stresli oluyorum. işte problemler yaşadığımız oluyor. personelin yükü üstümde, genel müdürün dır dırı tepemde ama kapıdan girerken herşeyi unutarak giriyorum evime. koştur yemek yap. bebeği uyut. kocayla ilgilen. uykusuzluktan öldüğüm günlerde bile sırf eşim mutlu olsun diye oturup onunla dvd izlerdim. haftasonu evde iş temizlik hepsi bana bakıyor. adil olmak lazım birazda. bu kadın neden doldu bu kadar diyebilmeli bir erkek. azıcık da o beni alttan almalıydı kii benim alttan alınacak durumum bile olmadı. öyle bir lüksüm de yoktu. ben şikayet edemem, ben küsemem. tamam seviyorum da bunları da hak etmiyorum. tamam hatalıyım evimi bıraktım da ama bu tavırları da hak etmiyorum. bir özür dilemediğim kaldı telefonda ne yaptım ki ben? aldattımmı yalan mı söyledim, evime mi bakmıyorum, çocuğumu mu ihmal ettim ne yaptım? bunları düşünmeliydi. şu geçen 2,5 ay onu akıllandırmamış anlaşılan. bana sarılmadan yatamayan adam, bensizliğe çok çabuk alışmış. canı saolsun ne yapalım. ben yine de son kez konusacam. gerisi ona kalmıs

sorunla ilgili bir şey diyemeyeceğim ama

babası tarafından 2.5 aydır aranmayan bir anneden hariç bir "Çocuk" var...(ve kızın özledi diyerek ara diye verilmiş bir akılla arayan bir anne ve ara deyince arayan bir babadan doğan çocuk))
her şeyi geçtim de bu çocuk hayatınızın neresinde? her şeyden geçilirde gururla da olsa insan çocuğundan nasıl geçer...nasıl bir anne 2.5 ay sonra özledim diye artık çare aramaya çıkarda çocuğum özledi diye çare aramaya çıkmaz...

yahu evliliklerde neden bu kdr kendinizi ezdiriyorsunuz...yemek bulaşık seninü üstelik çalışıyorsun da, bebeği sanki bi tek sen yapmışın gibi sana görev vermiş sanki...şu anlattıkların ezik kadın hali...dik dur biraz....eşin iyi bir eş olsa zaten sen sormadan istemeden bi işin elinden tutmalı....boşanırsanda güle gülee de..ne bu yaaa.....ben katlanamıyorum.....yazık sanada....hiçkimse senden daha önemli değil....

eşime mesaj gönderdim az önce. evin anahtarlarını almamıştım çıkarken. ''ne zaman evde olursun kalan eşyalarımı almaya gelicem diye.'' o da bana cevap yazmış gelirsen bırakmam diye.. şimdi bu ne oluyo?

ayrılmak istemiyor,dönmenizi istiyor...

canım belliki ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ve ikinizde gurur yapıyorsunuz sevginiz için ve en önemlisi kızınız için şimdi taksiye atlayıp dönün evinize bence konuyu uzatırsanız bitmeyecek evliliğiniz bitecek sonra çok üzüleceksiniz belli eşya almaya diye değil ama eşinize evinize dönmek ve birdaha aynı hatayı yapmamak üzere dönün ve bence bundan sonra ufak tartışmalarda evi terk etmek yerine o odayı terkedin öbür odada oturup sakinleşin bir süre sonra en azından evinizin içinde çözersiniz durumu evlilikte olur ufak tefek tartışmalar ama evinizin sırrını dışarı vermeyin pireye kızıp yorgan yakmayın

Son düzenleme:

ne mi oluyor,çok güzel bir şey olmuş bu kadar kısa zamanda geri döndüğüne göre anladı o bana adım attı ama ben tersledim .....çünkü oda biliyor sizin gurur yapacağınızı...Korktu,,ve bırakmam diyor....umarım bir daha gururunuza bu kadar yenik düşmezsiniz ikinizde....çünkü en çok çocuğa acıyor insan...sizler hayatlarınızda karar verirken onlar sessiz bir piyon gibi oradan oraya savruluyor...

ya sen ne yapıyosun arkadaşım yok eşyamı alıcam falan git evinde uslu uslu otur kendini haklı çıkartmak için sebepler sunma...haksızsın bunu sende çok iyi biliyorsun git evine hiçbirşey söyleme sadece sarılın bu günleri yaşamamış sayn

ay canım ya valla çok sevindim çok hoşuma gitti bu söz tabikide oda seni özlemiş biran evvel gelsede sarılsam ona diyodur emin ol pişman olmuş o çoktaan hadi gözün aydın inan kendim gibi çok sevindim

canım ben sürekli kadının alttan alması gerektiğini savunmuyorumki zaten bazen o alır bazen eşi alttan alır sonunda bir orta yol bulunur...bir erkeğin eşine ve çocuğuna sahip çıkması konusunda benimde düşüncem seninkiyle aynı...aradığı anda eşi öfkesini bi şekilde kusmak için fırsat buldu ve onu incitmek istedi evi terkettiği için onun canını acıtmak istedi...olaydan sonra ilk görüşme böyle olması çok normal bence...eğer bir şey bitirilecekse herkesin sakin bi ortamda son bir şansı hak ettiğine inanıyorum..oturup güzelce konuşup halledebilirler...sürekli sorunları olup kavga eden bi çift olmuş olsalar bardağı taşıran son damla deyip belki kestirilip atılabilir...ama ilk kavgalarıymış ve ortada çocuk var bence ikiside bir şansı hak ediyor...kim haklı kim haksız yada hangisi alttan aldı almadı şu anda çokta önemli değil bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…