haklıyken haksız durumuna düştüm onun gözünde. evi terk etmem kötü oldu. fakat o gün sorun çıksın diye elinden geleni yapıcaktı. mutlu olmak fazla geldi ona sanırım. 5 yıldır en buyuk tartışmamız desem inanırmısınız. gerçekten de bende çok şaşkınım. beni durdurmaya bile çalışmadı. sanki gitmem onun işine geldi. bilemiyorum çözemiyorum. bir süre daha bekllicem. en azından desin ki beni aradı tekrar düzeltmek için ben kötü davrandım. belki arar kim bilir. zaten aramazsa o da göze almıştır ayrılığı. ben davamda haklıydım tek haksızlığım gitmekti. kabul ettim telefonda da hata yaptım dedim. ben öyle diyince daha bir havaya girdi. gitmicektin dedi. demiyor ki, sen haklıydın ama gitmeseydin keşke dese. ben ondan özür bile dilerdim. ama o ne yaptı sen seçimini yaptın der gibi konuştu. bu adam bu hale nasıl geldi aklım almıyor.
Pazartesi en güzel,en şık halinle haber vermeden çat kapı git.
Buraya yazdığın gibi anlat,gereksiz büyüdü,gitmemeliydim,seni özledim,evimi,yuvamı özledim de.
Bu gidişte kızını götürme,başbaşa kalın ve aksilik olursa kızın şahit olmasın.
canım bütün herşeyi yorumları yazdıklarını okudum ama kendine haksızlık yapma neden böyle ya sende sonucunda çalışıyomuşun eve gel çocuk bak iş güç derken insan yıpranıo eger o çocugu beraber yaptıysanız beraber bakacaksınız neticede sende akşama kadar tv izlemiyosun çalışıyosun bence iyi yapmışın eger seviyosa zaten kızınıda senide paşa paşa döner oda senin için böyle düşünüyo mecbur dönecek diyo bence sen artık arama sorma çok özlediysen sarıl hatırassına yat oda ders alsın okimki seni cezalandırıyo hata yaptım diye de kendini suçlama bukadar büyük ne yaptınki sana böyle davranıyo yaa seven insan aldatan eşi bile kabul ediyo biliyomusunuz sen sadece çocugumuza bak demekle ne yapmış olabilirsin evden ayrılman hata olsa bile onunda erklek olupta karısını döndermesi hata nereye gidion diye sormamamsı bile yanlış bekle bakalım nereye kadar baktınki olmuyoo aramıyo bence kes münasebetini bebeginede gelince ne varmış bi çocugunada bakabilirsin babası görmek isterse görür sanki eger gidersen yarın bişi olunca hep ezer seni ben bi arkadaşımdan biliyorum bunu
evet işte bende bunu düşünüyorum. ne yaptım bu kadar büyük.? işten gelirim temizlik, koca, bebek yemek derken herşey üstümde. ya bir kerecik yardım istedim bu muydu yani. bende yeri geliyor stresli oluyorum. işte problemler yaşadığımız oluyor. personelin yükü üstümde, genel müdürün dır dırı tepemde ama kapıdan girerken herşeyi unutarak giriyorum evime. koştur yemek yap. bebeği uyut. kocayla ilgilen. uykusuzluktan öldüğüm günlerde bile sırf eşim mutlu olsun diye oturup onunla dvd izlerdim. haftasonu evde iş temizlik hepsi bana bakıyor. adil olmak lazım birazda. bu kadın neden doldu bu kadar diyebilmeli bir erkek. azıcık da o beni alttan almalıydı kii benim alttan alınacak durumum bile olmadı. öyle bir lüksüm de yoktu. ben şikayet edemem, ben küsemem. tamam seviyorum da bunları da hak etmiyorum. tamam hatalıyım evimi bıraktım da ama bu tavırları da hak etmiyorum. bir özür dilemediğim kaldı telefonda ne yaptım ki ben? aldattımmı yalan mı söyledim, evime mi bakmıyorum, çocuğumu mu ihmal ettim ne yaptım? bunları düşünmeliydi. şu geçen 2,5 ay onu akıllandırmamış anlaşılan. bana sarılmadan yatamayan adam, bensizliğe çok çabuk alışmış. canı saolsun ne yapalım. ben yine de son kez konusacam. gerisi ona kalmıs
ayrılmak istemiyor,dönmenizi istiyor...eşime mesaj gönderdim az önce. evin anahtarlarını almamıştım çıkarken. ''ne zaman evde olursun kalan eşyalarımı almaya gelicem diye.'' o da bana cevap yazmış gelirsen bırakmam diye.. şimdi bu ne oluyo?
eşime mesaj gönderdim az önce. evin anahtarlarını almamıştım çıkarken. ''ne zaman evde olursun kalan eşyalarımı almaya gelicem diye.'' o da bana cevap yazmış gelirsen bırakmam diye.. şimdi bu ne oluyo?
eşime mesaj gönderdim az önce. evin anahtarlarını almamıştım çıkarken. ''ne zaman evde olursun kalan eşyalarımı almaya gelicem diye.'' o da bana cevap yazmış gelirsen bırakmam diye.. şimdi bu ne oluyo?
Bir erkek her zaman karısına ve çocuquna bakmak ve sahip çıkmak zorunda 3-5 gün sonra aklını başına alıp isteseydi gerçekten eşiyle konuşup bir orta yok bulurdu ama bunu yapmadı buna gerek duymadı neden hep alttan alan kadın oluyor bunun daha alttan alınacak yeri kalmadı zaten demin arkadaş tutup aradı olmadı birde sms attı yeter bunları bile yapmaması gerekiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?