Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

cocuguna bakmak icin tüm sorumlugu üstüne alma lütfen sen konunda haklisin senin kadar onunda cocukla ilgilenmesi lazim fikrinden cayma konusun tartisin ortak karara varin ama sorumlugun hepsini üstüne alma Sadece senin cocguun degil caliscan bi bayansin ki calisasan bile babanin kizinla ilgilenmesi vakit gecirmesi en az anne kadar önemli ek olarak yardimci alsan bile geri adim atma bu konuda

bende merak ediyorum ya ne olcak acep merakımızı giderirsin artık canım heralde dimi

Gerçekçi bir yaklaşım kesinlikle katılıyorum..

Arkadaşım sizin bakış açınız çok ilginç sorumsuz ve duygusuz davranan bir eş varken sürekli bayan ark suçlar bir tavrınız var.. Neticede hem erkeğin hem de kadının birbirine ve evlilik kurumuna karşı sorumlulukları var tek taraflı fedakarlıkla olmaz bu işler bir yerden kopar..

tesadüfen buldum topigi ve bende cok merak ettim simdi
insallah barismislardir

ayy oku oku helak oldum resmen... inşallah konu sahibnin sandığı gibi güzel şeyler yaşanmıştır.

Slm canım konuyu baştan sonuna kadar okudum umarım hayırlısı olur inş barişirsiniz sonucu bende merak ettim bak şimsi:18::18::18:

herkese merhaba,
eşim aradı. ben 5 dakika sonra evde olurum dedi. tamam bende çıkıyorum birazdan orda olurum dedim. nitekim çıktım. kapının ziline basıyorum açan yok. en son dayanamadım eşimi aradım sen nerdesin kapıda kaldım dedim. o da acil bir işim çıktı anahtarı kapının önündeki paspasın altına bıraktım kapıyı açar ve evden alacaklarını alırsın dedi. şok oldum. peki dedim direk yüzüne kapadım telefonu. elim ayağım boşandı resmen ağladım ağlıcam. neyse paspasın altından anahtarı aldım kapıyı açtım ev karanlık görünüyordu. gözlerim dolu dolu içeriye adımımı attım bir de baktım şook yerlerde mumlar. yol gibi sırayla yerleştirmiş mumlar beni salona doğru yönlendiriyor. tam masaya yaklaştım karanlıkta eşimin gölgesini gördüm. masada şarap ve meyveler vardı. eşimi görür görmez ağlamaya başladım. çünkü beni şok etmişti. evde olmadığını eşyaları almamı söylediğinde yıkıldım resmen. ayağa kalktı. yanıma geldi kocaman sarıldı. bende ona sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladım. Allahım sanki eşimi yeniden buldum. ışıkları açtı. baktım gözleri kıpkırmızı. o da ağlamış. aşkım ne olur bir daha beni bırakma dedi. aşkım çok özledim dedi. defalarca öptü. şimdi içerde uyuyor. yol yorgunu. baya bir konuştuk. kızım hala annemlerde. inşallah rahat durmuştur. :) arkadaşlar eşime kavuştum şükürler olsun. dünyalar benim oldu. o da çok özlemiş. defalarca ne olur bir daha bırakma dedi. sanki ilk günkü gibi gözleri ışıldıyordu bana bakarken.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve şunu söylüyorum eşinize sımsıkı sarılın. ben bundan sonra böyle yapıcam. kimseyi Allah'ım yuvasından etmesin.

canım ya inanki durumuna çok sevindim gözlerim doldu ve vücudum sızım sızım sızladı bana ne oluyosa offf ne güzel işte beklenen mutlu son offf çok fena oldum canım çok mutlu olun inşallah bunlarda benden size

işte gerçek aşk gerçek sevgi. 2.5 ay size çok iyi geldi bence birbirinizi çok özlediniz kıymetinizi anladınız birbirinizin. 2nizde çok inatcıymışsınız ama Olsun birbirinizle kavga edip hakaret edip 1 ay sonra döneceğinize bu şekilde 2.5 ay sonra dönmeniz çok daha hayırlı. çok mutlu olursunuz umarım.

Kaynananızın neden aramadığını sordunuz mu merak ettim çünkü. 2.5 ay uzun bir süre gittiğinizi muhakkak farketmiştir.

ne kadar kötü ve itici bir mesaj...

keske hıc yazmasaydınız kusura bakmayın ama kocası aldatmamıs yalan solememıss ortada hıc bı sey yok lutfen duyarlı olun ya... ortada bırbırını cok seven 2 kısı + evli =1 cocuk...

o kadar romantik bi şey yaşamışssşın ki!!!ayy valla senin adına cok seviindim...resmen yeniden aşık olmuşşsunuzdur biribirinizee...allahım daim etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…