henüz gelmemiş muhtemelen akşam burda olurmuş. aradım dayanamadım bunları söyledi. bakalım ne olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum.:18: :18:
arkadaslar adamın söylediğini hep iyi yanından algılıyorsunuz.
dönersen kapım açık demiş. sanki o ev onun evi. sanki kızı ve eşi hiç olmamış gibi...
ama boşanırsan da boşan demiş... geri döndürmek için hiçbir çabası yok ki.
ortada 2.5 ay kızını ve eşini aramayan sormayan ve eşi adım atınca da ukalaca tavırlar içine giren bir adam var.
sen evine dönersen hep eziklik hissedeceksin.
sanki o sana bir şans vermiş gibi olacak...
lütfedip kendi evinin kapılarını sana ve kızı-nız-a açmış olacak...
bence sen geri planda kal. arama sorma.
aileler araya girsin. iş çözülmeye başlayınca naz yapmazsın ama şu anda geri dönersen kendine saygını da yitirmiş olursun.
inşallah hakkında en hayırlısı olur.
ayy cok gurur kibir umursamazlik varya bence esin degil sen esini gozden cikartmissin canim uzgunum ama ne demek gelirse gelir gelmezse gelmez.. bence bu sekidle lutfedipte arama artik admaa boyle ne istedigini bilmez konustuysan deli olmasindane yapsin sen once ne istedigine bi karar ver bence!!..
herkese merhaba,
eşim aradı. ben 5 dakika sonra evde olurum dedi. tamam bende çıkıyorum birazdan orda olurum dedim. nitekim çıktım. kapının ziline basıyorum açan yok. en son dayanamadım eşimi aradım sen nerdesin kapıda kaldım dedim. o da acil bir işim çıktı anahtarı kapının önündeki paspasın altına bıraktım kapıyı açar ve evden alacaklarını alırsın dedi. şok oldum. peki dedim direk yüzüne kapadım telefonu. elim ayağım boşandı resmen ağladım ağlıcam. neyse paspasın altından anahtarı aldım kapıyı açtım ev karanlık görünüyordu. gözlerim dolu dolu içeriye adımımı attım bir de baktım şook yerlerde mumlar. yol gibi sırayla yerleştirmiş mumlar beni salona doğru yönlendiriyor. tam masaya yaklaştım karanlıkta eşimin gölgesini gördüm. masada şarap ve meyveler vardı. eşimi görür görmez ağlamaya başladım. çünkü beni şok etmişti. evde olmadığını eşyaları almamı söylediğinde yıkıldım resmen. ayağa kalktı. yanıma geldi kocaman sarıldı. bende ona sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladım. Allahım sanki eşimi yeniden buldum. ışıkları açtı. baktım gözleri kıpkırmızı. o da ağlamış. aşkım ne olur bir daha beni bırakma dedi. aşkım çok özledim dedi. defalarca öptü. şimdi içerde uyuyor. yol yorgunu. baya bir konuştuk. kızım hala annemlerde. inşallah rahat durmuştur. :) arkadaşlar eşime kavuştum şükürler olsun. dünyalar benim oldu. o da çok özlemiş. defalarca ne olur bir daha bırakma dedi. sanki ilk günkü gibi gözleri ışıldıyordu bana bakarken.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve şunu söylüyorum eşinize sımsıkı sarılın. ben bundan sonra böyle yapıcam. kimseyi Allah'ım yuvasından etmesin.
"peki sen bilirsin " cümlesi çok ciddi bir cümle....yerinde olsam aramam...bu kdr basit bir kavga sonucunda ayrılmak istiyorum diyosun o da sen bilirsin diyor.....ona basitse sanada basit olur güzelim...ortada evladınız varmış bunun için oturup düşünün bence...olmuyosada paşa paşa al nafakanı önüne bak....ne bu yaaa sen bilirsinler filan.....birde aşka hiç inanmamışımdır sırf geçici olduğu için...senin anlattıklarında bunu kanıtlıyor benim için....üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?