annemler onu ararsa bu defa bütün ipler onun eline geçer. ben ne yaptım ona bana bu tavırları alıyor. bütün ilgimi ona ayırdım ben hayatımın merkezine koydum. evet, bilmediğim bir şeyler var kesinlikle katılıyorum size. var ve ben bunu çözemiyorum.((
hala daha yürümeyeceqini anladıqın anda ayrılabilrisin ne demek yaa teldeki konuşmalara bakarmısınız beyefendinin hiç umurunda deqil 2.5 aydır karısının sesini duymuyor 2 kelime konuşuyolar üff sıkıldım yeter diyor sizde tutmuş boşwer eve dönü diyorsunuz arkadaşımız evine neden dönsün eşi 2.5 ay aramadıqı içinmi o gece evden giderken eşi tepkisiz kaldıqı içinmi kızını bile özleyip aramadıqı içinmi 2.5 aydan sonra arkadaşımızın eşimi telde tanıyamadım sanki o deqildi diyecek kadar soquk davrandıqı içinmi yaa arkadaşlar farkındamısınız arkadaşın eşi bu evlilik için oarmaqını bile kımıldatmıyor gelirsen gel gelmezsen boşan diyor bu evlilik çoktan bitmiş arkadaşlar ve kesinlikle o geceki tartışmadan dolayı deqil mutlaka 2. bir kişi var bu tartışma adamın bahanesi oldu işine geldi onun için umursamıyor arkadaşım sakın birdaha arama hatta o arasa bile cvp verme seni istiyorsa eline bir demet gül alıp bu yaptıqı hareketler için özür dilesin kapıdan kovun bacadan girsin sevne ve isteyen erkek bunları yapar sakın suçu kendinde bulma çünkü haklısın ..
evet çok doğru. ben konuşmaya çalıştım elimden geldiği kadar bu tavırları takınan bir adama karşı beklemekten başka çarem yok. sanırım zaman gösterecek artık bundan sonrasını. mesaj gönderdim şimdi. sende istemiyorsun sanırım artık tamam ısrar etmicem. bir daha da aramıcam diye. cevap gelmedi. ne kinmiş bu ne inatmış. tanıyamamışım kocamı.
aldatma gibi bi durum varsa da sen bitmemesi için elinden geleni yapmalısın kücük yavrunuz için.. bence ewe dönmelisin.. yapıcı olmaya calısmalısın bi ay iki ay eger hiç bi şekilde eskisi gibi olmuyorsa ozamn ayrılmayı düşünebilirsin
suçluyum biliyorum evden çıkıp gitmemeliydim. ama kızımın yaramazlık dönemi azıcıkta babası baksın ilgilensin istedim. sesimi bile yükseltmedim aşkım lütfen kıza bakarmısın mutfakta az işim var dedim. ben bakamam yorgunum dedi. ardından bende yoruluyorum ama ikinize de zaman ayırıyorum. bana da yazık lütfen biraz anlayışlı ol dedim. o da sen annesin tabiki ilgileneceksin çocuk zaten tüm gün kreşte seni özlüyor dedi. ya ben sanki çocuğuma bakmıyormuyum. bunun üzerine kızdım sesimi yükselttim. sanki beni kızdırmak için özellikle yapıyordu. kim olsa tahammül edemez kızar. ben annesiysem o da babası. o yoruluyorsa bende yoruluyorum. o gün onda bişe vardı ve benden çıkardı. hiç böyle davranmazdı. herşey güzel düzenli giderken neden böyle bir şey oldu. düşündükçe tek suçumun o evden gitmek olduğunu düşünüyorum. ama bu kadar da kin olmaz. 2,5 ay aramazmı bir insan. bende aramadım ama hatasını anlasın istedim. o neden bana ders vermeye çalıştı anlamıyorum. kadınlıksa kadınlık, hizmetse hizmet saygıysa saygı sevgiyse sonuna kadar verdim. ben ondan sadece bir şey istedim yardım et dedim. bu mu suçum
suçluyum biliyorum evden çıkıp gitmemeliydim. ama kızımın yaramazlık dönemi azıcıkta babası baksın ilgilensin istedim. sesimi bile yükseltmedim aşkım lütfen kıza bakarmısın mutfakta az işim var dedim. ben bakamam yorgunum dedi. ardından bende yoruluyorum ama ikinize de zaman ayırıyorum. bana da yazık lütfen biraz anlayışlı ol dedim. o da sen annesin tabiki ilgileneceksin çocuk zaten tüm gün kreşte seni özlüyor dedi. ya ben sanki çocuğuma bakmıyormuyum. bunun üzerine kızdım sesimi yükselttim. sanki beni kızdırmak için özellikle yapıyordu. kim olsa tahammül edemez kızar. ben annesiysem o da babası. o yoruluyorsa bende yoruluyorum. o gün onda bişe vardı ve benden çıkardı. hiç böyle davranmazdı. herşey güzel düzenli giderken neden böyle bir şey oldu. düşündükçe tek suçumun o evden gitmek olduğunu düşünüyorum. ama bu kadar da kin olmaz. 2,5 ay aramazmı bir insan. bende aramadım ama hatasını anlasın istedim. o neden bana ders vermeye çalıştı anlamıyorum. kadınlıksa kadınlık, hizmetse hizmet saygıysa saygı sevgiyse sonuna kadar verdim. ben ondan sadece bir şey istedim yardım et dedim. bu mu suçum
Olay sadece bundan mı ibaret .. Hani sanki başka bir şeylerde biriktide bu bardağı taşıran son olay mı oldu ki ?
Kafam çok karıştı benım .. :44:
çok ağlıyorum çok üzülüyorum. evimi çok özledim yatağımı özledim. ama gidersem artık beni hiç hesaba almazsa ya. hadi bu iş bitti git derse. bir de o hale gelmekten korkuyorum. böylede bitemez. 2,5 aydır insan bir arar. ne kadar inatçıymış acaba mesajda mı söylesem konuşmak istesem. beni ararmısın desem. yada özlediğimi söylesem. nasıl bir mesaj cekmeliyim. emirden hiç hoşlanmaz. alışmış yumuşak davranmama. nasıl karşılar bilemiyorum. birde evde kalıp kalmadığını da bilmiyorum.
inanın ben kocama tek kötü söz söylemedim o gün. o abrımı çok zorladı elim ayağım titredi ama sakin davranmaya çalıştım. haksızlık yapma yeter dedim. bunun üzerine sana yeter dedi. diğer odaya geçti. uzandı. amacın ne? ne yapmaya çalışıyorsun dedim. neden sorun çıkarıyorsun moralin bir şeye bozuk da benden mi çıkarmaya çalışıyorsun dedim. hastamısın sen nerden çıkardın dedi. düzgün konuş dedim. ya git ne yaparsan yap dedi. gidim öylemi dedim. evet git dedi. peki dedim. eşyalarımı hazırlamaya koyuldum yerinden kalkmadı. istediğin buysa gidiyorum dedim çıkarken azını bile açıp tek kelıme etmedi. bende çıktım gittim. olay bu. bundan başka artı yada eksi hiç bir farklı bir konuşma olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?