Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

inş. başkası yoktur. sen gider gitmez bulamaz heralde. arayacak olsa 2 gün sonra arardı. aklına kötü şeyler getirme. keşke eşinde birazcık çaba gösterse senin dönmen için
nazar mı oldu acaba evliliğinize? çok dua et. nazar duaları oku bol bol. inşallah barışırsınız. çokta büyük bir probleminiz yokmuş,ayrılacak kadar. daha fazla uzatmadan barışsanız iyi olur. araya süre girdikçe 2 nizde soğursunuz,sevgi azalır.İnşallahhh barışırsınız hayırlısyla..

ya adam kapim acik demis git iste evine otur kir bacagini kocani bekle muhtacmisim gibi demissin ama sanirim muhtacsin kocana o yuzden tavir takinma sesini yukseltme ama bence esini ara ben yarin eve donucem diyede bildir!!

merhabalar öncelikle çok üzüldüğümü belirtmeliyim .biribirnizi sevdiğiniz belli bazı arkadaşar olayı çok fazla ajite ediyorlar bence senin en kısa zamanda gurur bir tarafa bırakıp eşini araman ve evine dönmen gerek erkekler fazla inada bindirebiliyor bazen yalnız çocuğun için değil kocanı sevdiğin için evine dönmeli ve herşeye kaldığın yerden devam etmelisin

haklıyken haksız durumuna düştüm onun gözünde. evi terk etmem kötü oldu. fakat o gün sorun çıksın diye elinden geleni yapıcaktı. mutlu olmak fazla geldi ona sanırım. 5 yıldır en buyuk tartışmamız desem inanırmısınız. gerçekten de bende çok şaşkınım. beni durdurmaya bile çalışmadı. sanki gitmem onun işine geldi. bilemiyorum çözemiyorum. bir süre daha bekllicem. en azından desin ki beni aradı tekrar düzeltmek için ben kötü davrandım. belki arar kim bilir. zaten aramazsa o da göze almıştır ayrılığı. ben davamda haklıydım tek haksızlığım gitmekti. kabul ettim telefonda da hata yaptım dedim. ben öyle diyince daha bir havaya girdi. gitmicektin dedi. demiyor ki, sen haklıydın ama gitmeseydin keşke dese. ben ondan özür bile dilerdim. ama o ne yaptı sen seçimini yaptın der gibi konuştu. bu adam bu hale nasıl geldi aklım almıyor.

bak canm inan ben hiç inanmıyorum eşinin seni aldattığına ama çok inat yapmıştır çünkü haklı olduğuna inanıyo bu durumda çaba harcamalısın.. evlilik emek ister.bu kadar kolay bitirmeyin çok yazık olur

sucu kendinde ar ahalada diosun ki o arasin ya bence sen donmek istemiosun bu gurur kime neden anlamis degilim ben sen en iisni bnilirisn ama bence simdi esini ara cok dusundum sen haklisin ben eev donucem sen ne zmaan gelirsin gibi seyler soylee. kendin diosun adam beni cok sevio diye kizmis olmasi ki cok hakli her istedigini yaptiysa ki bi kerede busekilde evden cikip gittiysen kizmis yani haklida.. kalk git evine dusunmede gerisinii.. anne evinde kalmakla sonuc bulamazsin bulsanda sonuc biosanma davasi olur gibi gelioo evine git!!! esini ara eger istiosan birlikte olmak nasilsa sen suclusun gitsende gitmesende enazindan evliligi kurtarmak icin adim at!

böyle düşünmek yerine biraz sakin olun kocanız da biraz büyütmüş olamazmı kafanızı toplayın ve evinizi tercih edin herşey düzelecek merak etmeyin daha sakin daha duygusal ve olumlu olmak lazım sizde hata yapabilirsiniz o da önemli olan çözmek
çözümsüzlüğe doğru gitmek değil

oyy kitlendim kaldım ya Allah yardımcın olsun... inşallah iyi haberlerini alırız.

Eşi:Gitmicektin.
tiamo . Evet gitmemem gerekirdi,hata yaptım.Gittim ama şimdi dönmek istiyorum.
Eşi : Bla bla bla suçlusunisen istedin falan filan
tiamo : Beni özledin mi?
Eşi : (Sessizlik) veya suçlamalara devam
tiamo tekrar aynı tonla sorar : Beni özledin mi?
Cevap alana kadar devam eder.

Bence sizin en büyük sorununuz daha önce tartışmamış olmanız.
Bu sorunun gerçek bir sorun olmadığını anlamamış adam size git deyince gitmişsiniz
Git der defol der sende ona sen de defol dersin olur biter..
bir hafta sonra da özür diler barışırsınız yüzük niye çıkar.
kavga cehaleti var sizde ilk kavganızı da bu hale getirmişsiniz.
ben evime giderdim. eve geldim haberin olsun bundan sonra da ayağını denk al derdim.
denerdim bakardım 1 ay geçti adam yola gelmiyor temelli bitirirdim evliliğimi..
erkeğin ayağına gidilmez ama çekip giden de sensin..

hafta sonuna kadar beklicem. büyük ihtimalle şimdi ankaraya gittiyse pazar akşamı döner. pazar akşamına kadar beklicem arkadaşlar. tamam ben suçluyum kabul ediyorum. ama ben özür mahiyetinde konuştum telefonda. ama o umursamaz yanıt verdi. biraz daha beklemek istiyorum. 2,5 ay bekledim az daha bekleyim. biri varsa yada beni hayatından çıkarma gibi bir düşüncesi varsa da ben son kez arıcam. ama şimdi arıyamam. telefondaki tavırlarını da unutmam lazım. ilk defa eşim bana böyle davrandı. belkide yanında biri vardı aklımdan türlü şeyler geçiyor. az daha bekleyim diye düşünüyorum

evet bende artik oyle dusunmeye basladim yani bu isin altinda baska bisiler var sende bahane bulup cikmissin yani mantigim almio esini seven bi kadin adam iki tarafta gurur yapio ne biliyim yani benim esim kizmaz hic ama damarina bastinmi kac gozu karadir beni delice sever ama bizde boyle bi durum olsa kapim aciktir demez aramaz sormaz am abilirki bende 2,5 ay kus duramam ne bu ya dusman gibi arada cocuk var buyukler isin icinde.. anam der zaten git kocana gtimiosanda bosan diye bu sekilde olmaz duymadinmi sen hic gozden irak gonulden uzak lafini.. kisacasi esimi tanirim gelmez ama bilir benim ona laf aticagimi yani ben senin yerinede olsam olay bu kadar olmadan msg atardim tatli dille esimi gelip beni almasina ikna eder bide uste cikardim sen geldin beni aldin diye.. :)

neden konuşmanın olumlu yanlarını alıyorsunuz eşi arkadaşımızı geri falan çaqırmamış büyük bir pişkinlikle ister dön ister boşan demiş yani naparsan yap çokta umurumda demek bu erkek şöyleymiş erkek böyleymiş madem öyle karısının evden ayrılmasına izin vermeseymiş engel olsaymış bu hareketleri ancak hayatında başka bir kadın olan erkek yapar neden arkadaşımız eşinin gönlünü alsınki sadece yemek hazırlayana kadar kızımıza bakarmısın aşkım demiş bumu suç nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlamıyorum arkadaşımızın hiçbir hatası yok siz ona alttan al evine git bilmem ne diyorsunuz bu akşam arkadaşın açtıqı tel bile bir adımdır eşinin tavrıda ortada ..

kesinlikle katılıyorum inceldiqi yerden kopsun bu adamdan hayır gelmez hayatının hangi noktasında elinden tutarki insanın kızına 2 dakika bakmak için evliliqinden vazgeçen bir adam var karşımızda bu adamdan nasıl olumlu bir hareket beklenebilir bunu beklemek saqlıklı bir beynin düşüneceqi birşey deqildir..
dikkatinizi çekerim arkadaşımız eşi bakamam yorgunum dediqinde yanına gidip canın bişeyemi sıkkın işyerindemi bişey oldu diye soruyor ama eşi hastamısın sen git nereye gidersen diyor ve arkadaş bunun üzerine eşyalarını toplamaya başlıyor bu arada eşi parmaqını bile kımıldatmıyor herşey adamın olumsuz tavırlarından kaynaklanıyor hadi eşi o akşam bir sinirle gitti ertesi gün adamın 2 dakika kızına bakmadıqı için eşinin evi terketmesine neden olduqunu anlayıp acilen telafi etmesi gerekirdi kadım işe gidicek kadın çamaşır yıkayacak ütü yapıcak temizlik yapıcak yemek yapıcak bulaşık yıkıcak kadınlık yapıcak çocuk doquracak çocuk bakacak erkek sadece işe gidecek ve çocuqa bak dendiqinde yorulacak YUHHHHH ARTIKKKKK...

Bir erkek her zaman karısına ve çocuquna bakmak ve sahip çıkmak zorunda 3-5 gün sonra aklını başına alıp isteseydi gerçekten eşiyle konuşup bir orta yok bulurdu ama bunu yapmadı buna gerek duymadı neden hep alttan alan kadın oluyor bunun daha alttan alınacak yeri kalmadı zaten demin arkadaş tutup aradı olmadı birde sms attı yeter bunları bile yapmaması gerekiyordu..

devam edin gurura

hala bana soyle dedi,boyle yapti.siz resmen adamin ustune gitmissiniz gidiyimmi bilmem ne,o git dediyse bunu neden evden git olarak algiladinizki...her evde olur "ya git bi basimdan" gibi sozler bunu herkez evden gitmek olarak algilarsa ohhhoooo.....siz boylemi esinizi seviyorsunuz,boylemi asiktiniz onaa, sizde gercekten sevmiyormussunuz demekki... yapici olmaya calisin,bu olay ayrilmaya hic ama hic sebeppp degil yazik etmeyin evliliginize,cocugunuza lutfen...

Son düzenleme:
Pazartesi en güzel,en şık halinle haber vermeden çat kapı git.
Buraya yazdığın gibi anlat,gereksiz büyüdü,gitmemeliydim,seni özledim,evimi,yuvamı özledim de.
Bu gidişte kızını götürme,başbaşa kalın ve aksilik olursa kızın şahit olmasın.

madem ortada belki aldatti gibi bi durum var olayi onlemek icin bence haber verde git ben eve gidicem diye ya anahtar degistiyse ya evde baskasi varsa uzulerek soyluyorum ama hersey olur yani 2,5 ay dile kolay

erginsena ...
boşansınlar da sen de huzura er
kusura bakma da ayy daralttın beni ya,negatif negatif

Ay kızlar,kadınlar da kuyrukta bekliyormuş sanki tiamo gitse de kocasını kapsak diye
Başka kadın falan yok bence.Hem zaten anahtarla açmasın kapıyı çalsın.Adam tv karşısında kaşınırken salona dalmak hoş olmaz

canım bütün herşeyi yorumları yazdıklarını okudum ama kendine haksızlık yapma neden böyle ya sende sonucunda çalışıyomuşun eve gel çocuk bak iş güç derken insan yıpranıo eger o çocugu beraber yaptıysanız beraber bakacaksınız neticede sende akşama kadar tv izlemiyosun çalışıyosun bence iyi yapmışın eger seviyosa zaten kızınıda senide paşa paşa döner oda senin için böyle düşünüyo mecbur dönecek diyo bence sen artık arama sorma çok özlediysen sarıl hatırassına yat oda ders alsın okimki seni cezalandırıyo hata yaptım diye de kendini suçlama bukadar büyük ne yaptınki sana böyle davranıyo yaa seven insan aldatan eşi bile kabul ediyo biliyomusunuz sen sadece çocugumuza bak demekle ne yapmış olabilirsin evden ayrılman hata olsa bile onunda erklek olupta karısını döndermesi hata nereye gidion diye sormamamsı bile yanlış bekle bakalım nereye kadar baktınki olmuyoo aramıyo bence kes münasebetini bebeginede gelince ne varmış bi çocugunada bakabilirsin babası görmek isterse görür sanki eger gidersen yarın bişi olunca hep ezer seni ben bi arkadaşımdan biliyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…